-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 10:45 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دام های شیطان رجیم
نویسنده پیام
cheshmberah آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
دام های شیطان رجیم
شیطان از جنس جن است و از آتش خلق شده است و قبل از اینکه از بهشت رانده شود خدا را بسیار عبادت کرد و فقط یک نماز دو رکعتی او چهار هزار سال طول کشید وقتی خدا انسان را از خاک افرید و در آن روح دمیدبه تمام ملائکه دستور داد که به آدم سجده کنند و همه سجده کردند به غیر از ابلیس ،شیطان به خدا گفت (( من هفتاد هزار سال تو را عبادت کرده ام و خودت فرموده ای که هر کس مرا عبادت کند عبادتش را بی نتیجه نمیگذارم و عوضش را به او میدهم .

خداوند فرمودند : هر چه در دنیا می خواهی به تو عطا می کنم ،شیطان گفت :

اول اینکه اجازه بدهی تا روز قیامت زنده بمانم ،خداوند فرمود تا انروز ترا مهلت میدهم .

دوم اینکه در مقابل هر یک از فرزندان آدم دو فرزند به من عطا کنی که برای هر یک از اولاد آدم دو فرزند مسلط کنم که آنها را به گمراهی بکشانند.خداوند باز هم قبول کرد.

سوم اینکه از تو می خواهم مرا در بدن اولاد آدم همچون خون جریان دهی که در هرجای بدن بتوانم اورا به معصیت بکشانم.

چهارم اینکه میخواهم از اولاد ادم ما را نبینند ولی ما آنها را ببینیم .

پنجم اینکه میخواهم به من قدرتی دهی که به هر شکلی که بخواهم در آیم و هر کجا می خواهم بروم

ششم اینکه میخواهم تا دم مرگ پیش اولاد ادم باشم (یعنی حتی وقتی حضرت ملک الموت برای قبض روح به سراغ انسان می آید شیطان هم حاضر می شودتا انسان را وسوسه کند)امام محمد باقر(ع)فرمودند هنگامی که انسان در حال جان کندن است خیلی تشنه می شود و در آن هنگام شیطان با یک لیوان آب می آید و می گوید اگر بر من سجده کنی و کافر شوی این آب را به تو می دهم وقتی ناامید می شودشیطان آب را میریزد و میگوید من از تو بیزارم و می رود.

هفتم اینکه از تو میخواهم که مرا بر سینه اولاد آدم مسلطگردانی تا اورا وسوسه کنم
خداوند در پایان می فرمایند تمتام خواسته هایت را براورده می کنم ولی هرکس پیرو تو باشد او را با تو به جهنم می فرستم . بعد شیطان می گوید : ای خدا به عزت و جلالت قسم که همه انسانها را گمراه می کنم مگر عده ی معدودی که بنده خاص تو هستند سپس گفت : حالا که مرا بیرون می کنی جایی برای زندگی کردنم معین کن .
خداوند فرمودند : ترا در حمام ها و هر کجایی که رفت و امد مردم است قرار می
دهم .شیطان گفت :غذای من چه باشد؟ خداوند فرمودند : سر سفره ای که نام من (بسم الله الحمن الرحیم )برده نشود ،بنشین و با آنها که همچون حیوانات گرسنه هستند ،غذا بخور .

حضرت امام محمد باقر در این باره می فرماید : اگر اول غذا یادتان رفت بسم الله بگویید آخر غذا بگویید تا شیطان هر چه خورده برگرداند. بعد شیطان گفت که من احتاج به آب دارم . خداوند فرمودند : آب تو شراب و هر چیز مست کننده باشد..بعد گفت :برای من کتابی قرار بده . خداوند فرمودند کتاب تو وشم (خالکوبی ها و کتابهای سحر و جادو) اولین کسی که سحر و جادو را به انسان آموخت شیطان بود . بعد شیطان گفت : برای من حدیثی قرار بده ، خداوند فرمودند : حدیث تو دروغ است .

بعد گفت برای من دام و وسیله شکار قرار بده ، خداوند فرمود : زنان را وسیله صید و بدام انداختن مردم قرار دادم ... روزی حضرت محمد (ص) شیطان را در مسجدالحرام دید پیش او رفتند و به او گفتند ای ملعون چرا ناراحتی ؟ شیطان گف : چونکه این همه تلاش می کنم که مردم را گمراه کنم ولی تو در قیامت از آنها شفاعت می کنی و تمام زحمات مرا به هدر می دهی و به همین خاطر با تو دشمنم .

حضرت فرمودند : از امتم چرا ناراحتی ؟
شیطان گفت امت تو چیزهایی دارند که امت های دیگر ندارند

اول اینکه : وقتی به هم میرسند سلام می کنند که (سلام) اسم خداست و من از این اسم می ترسم

دوم اینکه وقتی همدیگر را می بینند به یکدیگر دست می دهند و تا دستهایشان از هم در نیامده گناهانشان بخشیده می شود .

سوم اینکه وقتی میخواهند غذا بخورند « بسم الله » می گویند و من دیگر نمیتوانم غذا بخورم و گرسنه می مانم

چهارم اینکه :
بعد از خوردن غذا « الحمدلله » می گویند

پنجم اینکه :
وقتی اسم تو می اید بلند صلوات ختم می کنند و آنقدر ثواب آن زیاد اس که من فرار می کنم

ششم اینکه :
وقتی میخواهند کاری بکنند ان شاءالله می گویند و من دیگر نمیتوانم در این کار دخالت کنم و آنها را بر هم زنم .

هفتم :
اینکه صدقه می دهند و وقتی که صدقه میدهند هم گناهانشان آمرزیده میشود هم هفتاد نوع بلا را از خود دور می کند به همین دلیل حضرت نبی اکرم (ص) فرمودند : وقتی انسان دستش را در جیبش می کند تا صدقه بدهد هفتاد شیطان دست او را میگیرند تا منصرف نمایند.

هشتم :
آنان که قرآن می خوانند و در خانه ای که قرآن خوانده شود دیگر جایی برای من نمی ماند چون در آن خانه ملائکه رفت و آمد می کنند

نهم :
آنکه مرا زیاد لعنت می کنند و با هر لعنت یک زخم بر بدنم می افتد و تا زمانی که آن شخص را به گمراهی نکشانم انها خوب نمی شود.

دهم اینکه :
هنگامی که گناه می کنند سریع توبه می کنند و زحمات مرا به هدر می دهند
یازدهم اینکه عطسه که می کنند الحمدلله می گویند حضرت فرمودند عطسه از طرف خدا و خمیازه از طرف شیطان است و وقتی که عطسه می کنید باید الحمدلله باید بگویید .
وقتی انسان نماز می خواند شیطان از او دور می شود بخصوص اگر سجده طولانی باشد.شیطان از روی ناراحتی فریاد می کشد.

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هرکس نماز نخواند از شیطان پست تر است.
چون شیطلن یک خطا کرد و آن هم اینکه بر آدم سجده نکرد ولی اگر انسان نماز نخواند برای خدا سجده نمی کند.حضرت محمد (ص) فرمودند مجوز ورود از پل صراط نماز است و فرمودند : اگر نماز او قبول شود بقیه اعمال او نیز قبول درگاه الهی می باشد . در نمازها نماز صبح خیلی سفارش شده است و دلیل آن ، این است که در هنگام شب فرشتگان شب پیش انسان هستند و اعمال شب او را می نویسند و هنگامی که اذان صبح را می دهند فرشتگان شب میروند و جای خود را به فرشتگان روز می دهند پس اگر نماز صبح را بخوانیم در دو پرونده ثبت می شود . اخرین عمل که همین نماز صبح است را فرشتگان می نویسند و اولین نمازی که در پرونده صبح ثبت می شود همان نماز صبح می شود و همچنین از امام صادق (ع)منقول است : که از صفات مومن این است که بسم الله الرحمن الرحیم را در نماز بلند بگوید و هرکس بعد از تکبیرنماز قبل از شروع حمد اعوذبالله من الشیطان الرجیم را بگوید به اندازه هر مویی که در بدن اوست هزار حسنه برای او می نویسند و پیامبر فرمودند : هرکس بعد از نماز تسبیحات حضرت فاطمه (س)بگوید بخصوص اگر با انگشتان بشمارد همان دستهایش در روز قیامت او راشفاعت می کنند

برای سلامتی آقا امام زمان صلوات (تعداد صلوات ازاد از 1 به بالا )

خدا جبران همه نداشته های من است

http://tajebandegi313.blogfa.com/

http://tadabbordarghoran.blogfa.com/
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-10-2010 07:52 PM، توسط cheshmberah.)
24-10-2010 07:39 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: