-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 10:25 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متن بدون نقطه غلامعلی نوری
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #21
RE: متن بدون نقطه غلامعلی نوری
(19-10-2010 09:24 AM)غلامعلی نوری نوشته شده توسط:  سلام ودرود

اول هر کار مدح کردگار
در هر دمی حمد صمد، دادارداور را دارم ، که همه ی مولکولهای ملک کل عالم را، در احاطه ی اداره و آگهی دارد وهر سِرّی در دو سرا درعرصه ی آگاهی اومعلوم می گردد
درطول سال در همه احوال در سرمای دی و گرمای مرداد همواره آوای حمداو سر می دهم او که کره ی ماهوارو ماردی را راهوارورام، ودر سلطه ی سلاله ی آدم در آورد او که گوی دواری را که گرداگرد هورمی گردد عرصه ی کار گاه کردار آدمی و گهواره اسرار و اعمال آل آدم ، واو را سرآمد و سوگلی عالم کرد
واوکه آدمکده ی عالم رادار العلم دهرکرده وهر امری در عوالم در مدار اراده ی الهی وحول مراد او می گردد
و هر کس روی سوی کرد گار آوردمسلماً صد در صد در سرای سرمد کامروا گردد وراه و رسم واسم وامر او در همه سوی سلطه دارد

دوم
اصل کلام
همواره حمد عالم آرای اعلی را در سر دارم که مرا هم علم داده و هم مرد عمل کرده و دلم را در ارگی محکم آرام و گامهای مرا مصمم، ودلی دلداده داده
و مادام که او را دارم دلی آسوده دارم
الهی مرا در ارائه ی سطوری سهل و رسا مددی مداوم ده که هرکلمه ی کلامم ساده درک گردد
ای مردم گرامی
آدمی ام که سرد و گرم دهر را درک کرده ام
کارم مطالعه ی آلام محروم ها ، و حامی اهل کمال و آدمی صلح مدار و دلی ساده ودردآلود ولی آمالی والا در سردارم
ودر هر حال واله ی محو آلام آل آدمم

و الحمد لله که مرا کار و کرداری سالم و سهمی در علم دوره ی معاصر وکلکی ماهر عطاء کرده
و الحمد لله که دلی آگاه و عمری مساعد دارم

ای الهی ای مولای ما مارا آگاهی ده
ای دادرس دهر ای والاگهر ما رارهائی ده
کردار های هوس آلود و اعمال عاطل وآمال مسموم و معاصی اولاد آدم مرا سردر گم و سالوسی وطراری و مکاری و طمعکاری در گرد آوری آل و مال و آمال محال مهد دلها را مکدر ودوده آلوده کرده
آری هر آدم طالح در وراء ماسک کردار مرئی رای دگری دارد
و سم هلاهل وسوسه ی مالداری در کاسه ی سرِگروهی، راه درک سالم را سد کرده و گوهر والای عمر راهدر می دهد
و دردا که کلام آدم عاصم را هوادار کم ودرگودال اوهام محو می گردد
ای آرام دل در آلام دهر ای آمرصلاح ومصدر الهام مرا در امور اصلاحی کمکی و راهکاری عملی ده که در صدد اصلاح امورم ومددی که راه سعی ا م هموار گردد و اصول معطر و معطل الهی که در محاصره ی گرد آلوداِعصار اَعصاردر آمده مرئی و مطهر گردد

ای معمار معاد و ای دارای داد

درموارد مرسوم آمادگی ام را اعلام کرده که در دل دلهره ی محو آلام ودر سرسعی در راه حل مسائل آحاد مردم دارم

الهی دلِ سرد آدمی را دلگرمی ده
مرا هم در کولاک دهر دلداری ده

وسلام
غلامعلی نوری مهر 1389

بنام خدا...
جناب آقای نوری شاهکار کرده اید. وقتی مطلب شما را خواندم لذتی وافر بردم.الحق و الانصاف که دستتان درد نکند و ایکاش بازهم چنین مطالبی را مینوشتید. بسیار ممنون و متشکرم.
جناب نوری کسانی که شما را با تشبیهاتی میخواهند از راه بیرون کنند بسیار نادانتر از انی هستیند که بخواهید با آنان مباجثه کنید. مگر نه اینست که امامان و معصومین هر کدام یک نمونه و الگویی برای ما بوده اند؟ پس اگر مولا علی هم چنین متنی بدون نقطه نوشته باید ما نیز الگو برداری کنیم و هموجون ایشان دست به این کار بزنیم.
کجا شما یا کسی دیگر دیده است که مولا علی گفته باشد من چنین مطلبی بدون نفطه نوشته ام و شما چنین نکنید؟
شما جناب نوری دمتان گرم و کار خود بکنید که : ما گوش به احمق نکنیم.یا حق. باز هم نوشتی بنده حقیر را بی نصیب مگذارید....قربان شما.... یا علی مدد....

توکلت علی الله
29-10-2010 06:09 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
غلامعلی نوری آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #22
(29-10-2010 06:09 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  
(19-10-2010 09:24 AM)غلامعلی نوری نوشته شده توسط:  سلام ودرود

اول هر کار مدح کردگار
در هر دمی حمد صمد، دادارداور را دارم ، که همه ی مولکولهای ملک کل عالم را، در احاطه ی اداره و آگهی دارد وهر سِرّی در دو سرا درعرصه ی آگاهی اومعلوم می گردد
درطول سال در همه احوال در سرمای دی و گرمای مرداد همواره آوای حمداو سر می دهم او که کره ی ماهوارو ماردی را راهوارورام، ودر سلطه ی سلاله ی آدم در آورد او که گوی دواری را که گرداگرد هورمی گردد عرصه ی کار گاه کردار آدمی و گهواره اسرار و اعمال آل آدم ، واو را سرآمد و سوگلی عالم کرد
واوکه آدمکده ی عالم رادار العلم دهرکرده وهر امری در عوالم در مدار اراده ی الهی وحول مراد او می گردد
و هر کس روی سوی کرد گار آوردمسلماً صد در صد در سرای سرمد کامروا گردد وراه و رسم واسم وامر او در همه سوی سلطه دارد

دوم
اصل کلام
همواره حمد عالم آرای اعلی را در سر دارم که مرا هم علم داده و هم مرد عمل کرده و دلم را در ارگی محکم آرام و گامهای مرا مصمم، ودلی دلداده داده
و مادام که او را دارم دلی آسوده دارم
الهی مرا در ارائه ی سطوری سهل و رسا مددی مداوم ده که هرکلمه ی کلامم ساده درک گردد
اما در احوالم
آدمی ام که سرد و گرم دهر را درک کرده ام
کارم مطالعه ی آلام محروم ها ، و حامی اهل کمال و آدمی صلح مدار و دلی ساده ودردآلود ولی آمالی والا در سردارم
ودر هر حال واله ی محو آلام آل آدمم

و الحمد لله که مرا کار و کرداری سالم و سهمی در علم دوره ی معاصر وکلکی ماهر عطاء کرده
و الحمد لله که دلی آگاه و عمری مساعد دارم

ای الهی ای مولای ما مارا آگاهی ده
ای دادرس دهر ای والاگهر ما رارهائی ده
کردار های هوس آلود و اعمال عاطل وآمال مسموم و معاصی اولاد آدم مرا سردر گم و سالوسی وطراری و مکاری و طمعکاری در گرد آوری آل و مال و آمال محال مهد دلها را مکدر ودوده آلوده کرده
آری هر آدم طالح در وراء ماسک کردار مرئی رای دگری دارد
و سم هلاهل وسوسه ی مالداری در کاسه ی سرِگروهی، راه درک سالم را سد کرده و گوهر والای عمر راهدر می دهد
و دردا که کلام آدم عاصم را هوادار کم ودرگودال اوهام محو می گردد
ای آرام دل در آلام دهر ای آمرصلاح ومصدر الهام مرا در امور اصلاحی کمکی و راهکاری عملی ده که در صدد اصلاح امورم ومددی که راه سعی ا م هموار گردد و اصول معطر و معطل الهی که در محاصره ی گرد آلوداِعصار اَعصاردر آمده مرئی و مطهر گردد

ای معمار معاد و ای دارای داد

درموارد مرسوم آمادگی ام را اعلام کرده که در دل دلهره ی محو آلام ودر سرسعی در راه حل مسائل آحاد مردم دارم

الهی دلِ سرد آدمی را دلگرمی ده
مرا هم در کولاک دهر دلداری ده

وسلام
غلامعلی نوری مهر 1389

بنام خدا...
جناب آقای نوری شاهکار کرده اید. وقتی مطلب شما را خواندم لذتی وافر بردم.الحق و الانصاف که دستتان درد نکند و ایکاش بازهم چنین مطالبی را مینوشتید. بسیار ممنون و متشکرم.
جناب نوری کسانی که شما را با تشبیهاتی میخواهند از راه بیرون کنند بسیار نادانتر از انی هستیند که بخواهید با آنان مباجثه کنید. مگر نه اینست که امامان و معصومین هر کدام یک نمونه و الگویی برای ما بوده اند؟ پس اگر مولا علی هم چنین متنی بدون نقطه نوشته باید ما نیز الگو برداری کنیم و هموجون ایشان دست به این کار بزنیم.
کجا شما یا کسی دیگر دیده است که مولا علی گفته باشد من چنین مطلبی بدون نفطه نوشته ام و شما چنین نکنید؟
شما جناب نوری دمتان گرم و کار خود بکنید که : ما گوش به احمق نکنیم.یا حق. باز هم نوشتی بنده حقیر را بی نصیب مگذارید....قربان شما.... یا علی مدد....

درو د بر شما و دوستان گرامی

من فکر نمی کنم خدای ناخواسته دوستان دیگر نیت بدی داشته اند

همه خوبند ولی خوب شاید در ابتدا یک کم احساساتی و غیرتی شده بودند که شکر خدا این
جرقه های احساسات زود گذر بود و با دوستی و شکیبایی محو شده و جای خود را به رفاقت و صمیمیت داد

بهر حال از شکیبایی و توجه شما و همه ی دوستان دیگر سپاسگزارم

غلامعلی نوری, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2010.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-10-2010 12:53 PM، توسط غلامعلی نوری.)
30-10-2010 12:52 PM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #23
بنام خدا....
جناب نوری بزرگوار و دیگر دوستان .... مگر نه اینست که خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم میفرماید اگر میتوانید یک آیه مثل آنرا بیاوری؟ گویا به این کار محاجه میگویند. اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند ...
بهر صورت همین را که نوشته اید حاکی از تسلط شما بر ادبیات است که بسیار قابل تقدیر است. و یشخصه از شما جناب نوری از شما بسیار متشکرم. و خواهش میکنم متن آنرا برایم ایمیل کنید. میخواهم از آن با ذکر نام شما با خط درشت پرینت بگیرم و در کتابم که بسیاری از علوم و معلومات قرآنی ست ذکر کنم.(( چنانچه تمایل داشته باشید اندکی بصورت سن و محل سکونت و سال و ماهی که چنین نگارشی داشته اید و روحیه شما در زمان نگارش را حداکثر در یک صفحه A4 برایم ارسال نمایید.)) اگر افتخار دهید و اجازت فرمایید با نام شما در قسمتی از این کتاب درج شود. بعنوان اثری برگرفته شده از عشق به قران و دیانت. ایمیل خودم را برایتان ارسال میکنم.
با تشکر....و یا حق...

توکلت علی الله
02-11-2010 05:40 AM
الماسی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #24
متن زیبایی بو که البته من هم با خواندن اولین جملات سبک شیخ اجل سعدی شیرازی در ذهنم تداعی شد

الماسی, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Nov 2011.
27-11-2011 06:54 PM
saghii آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 1
ارسال: #25
سلام و عرض تسلیت
متن بی نقطه امام علی علیه سلام( خطبه بی نقطه) معجزه ای بود در زمان خودش و معجزه هم یعنی اینکه در آن زمان کسی نمی تواند از عهده ی ان بر آید.
در هر صورت تلاش آقای نوری قابل تقدیر است

[تصویر:  8f6868c6e06546889274.gif]
28-11-2011 08:25 AM
شفیق آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #26
سلام.

آقای غلامعلی نوری متن جالبی بود

مترسم فردا و پس فردا جلد دوم نهج البلاغه رو وارد بازار کنید.

شفیق, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Oct 2011.
28-11-2011 09:33 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: