-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 10:18 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای یافتن همسر مناسب
نویسنده پیام
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

اعتبار: 3
ارسال: #1
دعا برای یافتن همسر مناسب
شکی نیست که برای ازدواج مقدماتی لازم است و متاسفانه امروزه مشکلات ازدواج جوانان بسیار زیاد است و شکی نیست حتی اگر مشکلی هم وجود نداشت انسان می بایست در این امر مهم زندگی ، از خداوند متعال مدد میخواست.ائمه اطهار علیهم السلام با تعلیم ادعیه ای راه و روش صحیح دعا برای پیدا کردن همسر مناسب را به اصحاب خود یاد داده اند و علمای بزرگ شیعه کلام نورانی آن بزرگواران(ع) را به دست ما رسانده اند.
دو روایت بنده در کتابهای روایی پیدا کرده ام.
اولین روایت در کتاب شریف بحارالانوار،ج100،ص267 به نقل از کتاب نوادر راوندی ص48 از امیرالمومنین علیه السلام نقل شده است.
قَالَ عَلِيٌّ ع مَنْ أَرَادَ مِنْكُمُ التَّزْوِيجَ فَلْيُصَلِّ رَكْعَتَيْنِ وَ لْيَقْرَأْ سُورَةَ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ وَ سُورَةَ يس فَإِذَا فَرَغَ مِنَ الصَّلَاةِ فَلْيَحْمَدِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لْيُثْنِ عَلَيْهِ وَ لْيَقُلِ
حضرت امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:هر یک از شما که خواست ازدواج کند باید ابتدا دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت سوره ی فاتحةالکتاب و سوره ی یس را بخواند، وقتی که از نماز فارغ شد بعد از حمد و ثنای پروردگار، این گونه بگوید:

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي زَوْجَةً صَالِحَةً وَدُوداً وَلُوداً شَكُوراً قَنُوعاً غَيُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَكَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَكَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِيتُ ذَكَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَيْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِي وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَيْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِي وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَيْهَا أَرْضَتْنِي يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ هَبْ لِي ذَلِكَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُكَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِي

ترجمه دعا:پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته­ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی.

فَمَنْ فَعَلَ ذَلِكَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَيْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَيْهِ فَلْيُصَلِّ رَكْعَتَيْنِ ثُمَّ لْيَمْسَحْ يَدَهُ عَلَى نَاصِيَتِهَا وَ لْيَقُلِ اللَّهُمَّ بَارِكْ لِي فِي أَهْلِي وَ بَارِكْ لَهَا فِيَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَيْنَنَا فَاجْمَعْ بَيْنَنَا فِي خَيْرٍ وَ يُمْنٍ وَ بَرَكَةٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَةً فَاجْعَلْهَا فُرْقَةً إِلَى خَيْر

على عليه السّلام فرمود: اگر كسى اين نماز و دعا را انجام دهد، خداوند خواسته او را اجابت مى‏نمايد. و آنگاه هم كه شب عروسى مى‏رسد و زن نزد او مى‏آيد، دو ركعت نماز بخواند، سپس دست خود را روى پيشانى زن بگذارد و بگويد: االلَّهُمَّ بَارِكْ لِي فِي أَهْلِي وَ بَارِكْ لَهَا فِيَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَيْنَنَا فَاجْمَعْ بَيْنَنَا فِي خَيْرٍ وَ يُمْنٍ وَ بَرَكَةٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَةً فَاجْعَلْهَا فُرْقَةً إِلَى خَيْر

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-02-2011 12:36 PM، توسط کنکاش.)
18-10-2010 01:43 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #2
RE: دعا برای یافتن همسر مناسب
روایت دوم از امام صادق علیه السلام است و دعایی که حضرت(ع) به ابی بصیر رحمه الله علیه آموختند.این روایت در مكارم الأخلاق، ص: 205، الكافي، ج‏3، ص: 482،بحارالانوار،ج100،ص268 آمده است.

عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْقَاسِمِ بْنِ يَحْيَى عَنْ جَدِّهِ الْحَسَنِ بْنِ‏ رَاشِدٍ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اللَّه‏ أَنَّهُ سَأَلَ ع أَبَا بَصِيرٍ إِذَا تَزَوَّجَ أَحَدُكُمْ كَيْفَ يَصْنَعُ فَقَالَ مَا أَدْرِي قَالَ إِذَا هَمَّ بِذَلِكَ فَلْيُصَلِّ رَكْعَتَيْنِ وَ لْيَحْمَدِ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لْيَقُلِ

روايت است كه حضرت از ابى بصير پرسيد: يكى از شما ميخواهد ازدواج نمايد چه ميكند؟ گفت نميدانم. امام فرمود چون به اين كار تصميم گرفت دو ركعت نماز گزارد و خدا را حمد كند و بگويد

اللَّهُمَّ إِنِّي أُرِيدُ أَنْ أَتَزَوَّجَ اللَّهُمَّ فَقَدِّرْ لِي مِنَ النِّسَاءِ أَحْسَنَهُنَّ خُلُقاً وَ خَلْقاً وَ أَعَفَّهُنَّ فَرْجاً وَ أَحْفَظَهُنَّ لِي فِي نَفْسِهَا وَ مَالِي وَ أَوْسَعَهُنَّ رِزْقاً وَ أَعْظَمَهُنَّ بَرَكَةً وَ اقْضِ لِي مِنْهَا وَلَداً طَيِّباً تَجْعَلُهُ لِي خَلَفاً صَالِحاً فِي حَيَاتِي وَ بَعْدَ مَوْتِي

ترجمه دعا : «خداوندا من قصد ازدواج دارم، زيباترين و خوشخوترين و عفيف ترين زنان را نصيب من كن كه مال من و ناموس خود را بهتر حفظ كند و رزق و بركت او از همه وسيعتر باشد، و از او فرزندى پاك كه در حيات‏ و مرگ من يادگارى صالح باشند بمن عنايت كن»

(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-10-2010 01:58 AM، توسط کنکاش.)
18-10-2010 01:57 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
طراوت آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #3
من اول دعا میکنم خدا مردی کامل و عاقل را بیافریند بعد از آفرینش او شکر گذار خواهم بود . مال منهم نبود نبود

طراوت, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Oct 2010.
24-10-2010 08:48 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #4
(24-10-2010 08:48 PM)طراوت نوشته شده توسط:  من اول دعا میکنم خدا مردی کامل و عاقل را بیافریند بعد از آفرینش او شکر گذار خواهم بود . مال منهم نبود نبود

سلام
یعنی از نظر شما مردی عاقل و کامل هنوز خدا نیافریده؟
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
25-10-2010 01:16 PM
محمد آسیابانی آفلاین
سرپرست کل سایت

اعتبار: 9
ارسال: #5
(25-10-2010 01:16 PM)naser66 نوشته شده توسط:  
(24-10-2010 08:48 PM)طراوت نوشته شده توسط:  من اول دعا میکنم خدا مردی کامل و عاقل را بیافریند بعد از آفرینش او شکر گذار خواهم بود . مال منهم نبود نبود

سلام
یعنی از نظر شما مردی عاقل و کامل هنوز خدا نیافریده؟
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

بانو مزاح می فرمایند!

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
25-10-2010 05:24 PM
cheshmberah آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #6
اللهم ارزقنا بعل صالح خير عون في طاعتك

خدايا همسر صالحي روزيم كن كه بهترين ياريگر در راه اطاعت از تو باشد

خدا جبران همه نداشته های من است

http://tajebandegi313.blogfa.com/

http://tadabbordarghoran.blogfa.com/
26-10-2010 03:21 PM
نشان صبح آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #7
دعا می کنم که خدا به همه ی مجردهای این تالار همسری عطا کنه که خودش ازش راضی باشه .

(فروغ رجائی)
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-10-2010 05:23 PM، توسط نشان صبح.)
27-10-2010 05:23 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
parniyanearezu آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #8
خداوند در مورد زنان و مردان و همسری آنان فرمودند که مردان نیکوکار را همسرانی مانند خودشان عطا میکند و زنان نیکوکار را هم همینطور ... و بالعکس مردان فاسق را زنانی در شان خودشان و زنان فاسق راهم همینطور....... پس دعا کنیم نزد خداوند مرتبه ی خوبی داشته باشیم تا اینکه دعا کنیم همسر آینده امان خوب از آب در بیاید.
از قدیم هم گفتند از هر دست دادی از همان دست هم میگیری

[تصویر:  61193828599803950380.gif]
27-10-2010 06:49 PM
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #9
نقل قول: خداوند در مورد زنان و مردان و همسری آنان فرمودند که مردان نیکوکار را همسرانی مانند خودشان عطا میکند و زنان نیکوکار را هم همینطور ... و بالعکس مردان فاسق را زنانی در شان خودشان و زنان فاسق راهم همینطور

خداوند هرگز چنین چیزی نفرمودند به نظر من مراد شما آیه26 سوره مبارکه نور بود که خدا میفرماید:الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
زنان ناپاک برای مردان ناپاک و مردان ناپاک برای زنان ناپاک و زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاک آنها از آنچه در باره شان می گويند منزهند آمرزش و رزق نيکو برای آنهاست

این آیه به این معنا نیست که طبق وعده الهی هرکس که انسان پاکی باشد لزوما به او همسر پاک عطا می شود .همانطور که همسر حضرت لوط(ع) و همسر حضرت نوح(ع) کافر بودند.طبق آیه 10 سوره تحریم
ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِينَ كَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَ امْرَأَتَ لُوطٍ كانَتا تَحْتَ عَبْدَيْنِ مِنْ عِبادِنا صالِحَيْنِ فَخانَتاهُما فَلَمْ يُغْنِيا عَنْهُما مِنَ اللَّهِ شَيْئاً وَ قِيلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِين
خدا براى كافران زن نوح و زن لوط را مثال آورد كه تحت (فرمان) دو بنده صالح ما بودند و به آنها (نفاق و) خيانت كردند و آن دو شخص (با وجود مقام نبوت) نتوانستند آنها را از (قهر) خدا برهانند و به آنها حكم شد كه با دوزخيان در آتش درآييد.
سوالی درمورد این آیه در سایت آیت الله العظمی روحانی مطرح شده است که بد نیست به اون هم دقت کنیم.
خداوند متعال می‌فرمایند: « وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ‌ »،[ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ‌ ] آیا جمله در این آیه شریفه از نوع جمله‌های خبری می‌باشد؟ به این معنا که بنا به خواست خداوند متعال، مردان پاک، جز از آن زنان پاک و مردان ناپاک جز از آن زنان ناپاک نمی‌توانند باشند؟ یا این جمله یک جمله امری است بدین معنا که خداوند به این مسأله فرمان داده است و کسانی که از آن اطاعت نمایند پاداش خواهند گرفت و آنانکه سرپیچی نمایند مجازات خواهند شد؟
جواب :

باسمه جلت اسمائه; در فصل نکاح در کتاب فقه الصادق1 بیان کردیم که این آیه از یک واقعیت در جهان خارج، خبر و آگاهی می‌دهد و آن این که مردان و زنان زناکار به هم مایل و علاقه‌مند هستند درحالی که مردان و زنان پاک به یکدیگر ، تمایل دارند و بیش از این نمی‌توان از این آیه برداشت نمود.

1. فقه الصادق(ع): 21: 317.
البته بحث درمورد این آیه و تفسیر اون مربوط به این تاپیک نیست.و فکر میکنم بحث درمورد این آیه باید در انجمن عقائد اهل سنت انجام بشه تا مشخص بشه که این آیه آیا فضیلتی برای عایشه هست یا نه.

(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-10-2010 01:18 AM، توسط کنکاش.)
27-10-2010 09:05 PM
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #10
در بخش رهنمودها و توصیه های اخلاقی در سایت آیت الله العظمی وحید خراسانی حفظه الله توصیه ای از آن مرجع بزرگوار در مورد گشایش امر ازدواج وجود دارد.مناسب دیدم برای تکمیل این تاپیک آن را در این پست قرار دهم.
برای حل مشکل ازدواج و گشایش در آن چه دستوری را توصیه می فرمایید؟
دو رکعت نماز بخواند مانند نماز صبح بعد از نماز تسبیحات حضرت زهراء علیهاالسلام را بخواند و بهتر است سر به سجده بگذارد و 14 مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن 100مرتبه بگوید «اللهم خِرلِی و اختَرلِی» و بعد از آن دوباره 14مرتبه صلوات بفرستد انشاءالله تعالی این نماز را و دعای بعد آن را در روزهای مختلف تکرار نماید تا خداوند در امر ازدواج گشایش نماید.
همچنین نماز استغاثه به حضرت زهراء علیهاالسلام خوانده شود و کیفیّت آن چنانکه در مفاتیح آمده چنین است که دو رکعت نماز خوانده و بعدِ سلامِ نماز، 3 مرتبه تکبیر گفته و تسبیح حضرت زهراء علیهاالسلام را بخواند و بعد سجده رفته و صد مرتبه بگوید «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» و بعد طرف راست را روی زمین بگذارد و دوباره صد مرتبه بگوید «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» و بعد سجده نموده و آن را صد مرتبه در سجده بگوید و بعد طرف چپ صورت را بر زمین گذارده و آن را صد مرتبه بگوید و بعد مجدداً سجده نموده و صد و ده بار آن را در سجده بگوید و حاجت خود را یاد کند.

متن سوال و جواب فوق در سایت آیت الله وحید خراسانی وجود دارد.
http://www.vahid-khorasani.ir/web/index....41&lang=fa

(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-02-2011 01:12 PM، توسط کنکاش.)
24-02-2011 01:11 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: