-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 10:18 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای یافتن همسر مناسب
نویسنده پیام
bittermoon آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #21
RE: دعا برای یافتن همسر مناسب
از عارف و فقیه فرزانه،حضرت آیت الله بهجت،سؤال شد که ازدواج دختری سر نمی گیرد و به اصطلاح بختش باز نمی شود و از شما راهنمائی می خواهد.

در پاسخ فرمودند:
"نماز جعفر طیار بخواند و پس از آن،دعایی که در کتاب "زادالعماد" مجلسی آمده که در این هنگام خوانده شود،بخواند و در پی آن به سجده رود و تلاش کند حتماً گریه کند؛گرچه مقدار کم،و همین که چشمش را اشک گرفت،حاجتش را از خدا بخواهد؛و این عمل را تا زمانی که حاجتش روا شود،انجام دهد.

آن مرجع بزرگوار،بار دیگر در پاسخ چنین پرسشی فرمودند: "آیه ی <<ربنا هب لنا من أزواجنا و ذریاتنا قرة أعین و اجعلنا للمتقین إماما>> (فرقان،۷۴) را فراوان بخوانید."
منابع:
۱- گلباغ لاله ها،سید مصطفی علوی،ص۴۴۳
۲- سالنامه ی شهدای گمنام۱۳۸۹،ص۱۶۸
-------------------------------
حاج آقا ستایشگر فرمودند:" آیت الله میانجی،روزی به من فرمودند: "که در قنوت نماز صبح،این آیه را که در آخر سوره ی فرقان آمده است،بخوان تا خداوند اولاد و فرزندان تو را صالح نماید؛و آن دعا این است: <<ربنا هب لنا من أزواجنا و ذریاتنا قرة أعین و اجعلنا للمتقین إماما>>(فرقان،آیه ی ۷۴)" "

منابع:
۱- اسوه ی پارسایان،صادق حسن زاده ،ص۵۳
۲- سالنامه ی شهدای گمنام۱۳۸۹،ص۱۶۶

[تصویر:  15599984187093964757.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-10-2011 10:35 AM، توسط bittermoon.)
04-10-2011 10:35 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #22
Rainbow RE: دعا برای یافتن همسر مناسب

حرفهای آیة اللّه بحجت(رضوان اللّه تعالی ) حجّت است خداوند با موالیانش محشورش نماید.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-10-2011 11:00 PM، توسط طاهره وحیدیان.)
04-10-2011 10:58 PM
aligoogle1 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #23
برای یافتن همسر مناسب در روز میلاد یکی از ائمه دو رکعت نماز مانند نماز صبح بخواند و به ان معصوم متوسل شود

باور کنیم خدایی داریم که داشتنش جبران همه نداشته هاست
05-10-2011 07:11 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #24
سلام

منبع حرفتون چیه اون وقت ؟ لطفا با منبع مطلب بگذارید .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
05-10-2011 07:17 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
nasrabadi آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #25
(27-10-2010 09:05 PM)کنکاش نوشته شده توسط:  
نقل قول: خداوند در مورد زنان و مردان و همسری آنان فرمودند که مردان نیکوکار را همسرانی مانند خودشان عطا میکند و زنان نیکوکار را هم همینطور ... و بالعکس مردان فاسق را زنانی در شان خودشان و زنان فاسق راهم همینطور

خداوند هرگز چنین چیزی نفرمودند به نظر من مراد شما آیه26 سوره مبارکه نور بود که خدا میفرماید:الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
زنان ناپاک برای مردان ناپاک و مردان ناپاک برای زنان ناپاک و زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاک آنها از آنچه در باره شان می گويند منزهند آمرزش و رزق نيکو برای آنهاست

البته بحث درمورد این آیه و تفسیر اون مربوط به این تاپیک نیست.و فکر میکنم بحث درمورد این آیه باید در انجمن عقائد اهل سنت انجام بشه تا مشخص بشه که این آیه آیا فضیلتی برای عایشه هست یا نه.

سلام، فقط عضو سایت شدم تا خدمت شما بزرگواران عرض کنم که:
با مراجعه به کتاب تفسیر البیان می توانید دریابید که این آیه قرآن به این معنی است که حرف ها و کلام ها و چیزهای خبیث برای افراد خبیث و حرف و کلام ها و چیزهای خوب برای افراد خوب است و به هیچ وجه نمی توان از این آیه معنایی برای شستن پلیدی های عایشه برداشت کرد!

چقدر خوب است در مقابل این شبهه ها به مرجعی معتبر برای پاسخگویی شبهات مراجعه کنیم و با مطالعه دقیق تفاسیر قرآن به راحتی یا به کمک عالمان به عمق کلام الله مجید پی ببریم
28-04-2012 01:03 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: