-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 06:38 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احاديث حضرت معصومه
نویسنده پیام
kabutar غایب
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
احاديث حضرت معصومه
احاديثي بسيار زيبا از حضرت معصومه

تنها چند حديث از اين بانوى موسوى به دست ما رسيده است كه‏ عبارتند از:

1- حديث غدير من كنت مولاه فعلى مولاه (3) هركه من‏مولاى او هستم، على مولاى اوست.

2- حديث غدير و حديث منزلت.

انسيتم قول رسول الله(ص) يوم غديرخم: من كنت مولاه فعلى مولاه وقوله (ص): انت منى بمنزله هارون من موسى(ع). (4)

حضرت فاطمه‏معصومه(س) به نقل از حضرت فاطمه زهرا(س) فرمود: آيا فراموش‏كرديد سخن رسول خدا را كه در روز غديرخم فرمود: من مولاى هركه‏هستم، على هم مولاى او است. و فرمود: تو(على) براى من مانندهارون براى موسى هستى.

3- دوست داران على(ع)

حضرت فاطمه معصومه(س) از فاطمه زهرا(س)روايت مى‏كند كه: پدرم رسول خدا فرمود: شبى كه مرا به آسمان معراج بردند،داخل بهشت‏شدم. در آنجا خانه‏اى از در سفيد ديدم كه وسط آن‏خالى بود. آن خانه درى داشت كه با در و ياقوت مزين شده روى آن‏پرده‏اى بود. وقتى سرم را بلند كردم ديدم بر بالاى آن نوشته‏اند:«لااله الاالله محمد رسول الله على ولى القوم‏» خدايى را جزالله نيست، محمد فرستاده خدا و على سرپرست قوم (مسلمانان)است. و به روى پرده نوشته بودند: بخ بخ من مثل شيعه على!

به‏به چه كسى همسنگ شيعه على (ع) است! وقتى داخل خانه شدم، قصرى‏ديدم كه از عقيق سرخ بود و وسط آن خالى بود. اين خانه نيز درى‏داشت كه پرده‏اى مزين به زبرجد سبز بر آن آويخته بودند. وقتى‏سربلند كردم ديدم بر فرازش نوشته‏اند:محمد رسول الله على وصى المصطفى، محمد فرستاده خدا و على‏جانشين مصطفى (پيامبر) است. و بر روى پرده نوشته بودند: بشرشيعه‏على بطيب المولد: شيعيان على را به پاكزادى بشارت بده.

وقتى داخل شدم با قصرى ديگر رو برو شدم كه از زمرد سبز بود وزيباتر از آن را هرگز نديده بودم. درى از ياقوت قرمز داشت كه‏با انواع لولوها تزيين شده بود و بر فراز پرده‏اى كه بر اونوشته بودند:

«شيعه على هم الفائزون‏»، شيعيان على‏رستگارانند. گفتم: اى دوست من جبرييل! اين كاخ از آن كيست؟ جواب داد: «يامحمد لابن عمك و وصيك على بن ابى‏طالب (ع) يحشرالناس كلهم يوم‏القيامه حفاه عراه الا شيعه على و يدعى الناس باسماء امهاتهم‏ما خلا شيعه على فانهم يدعون باسما آبائهم‏»

يا محمد اين خانه‏از آن پسر عمو و جانشين تو، على بن ابى طالب است كه هركس درروز قيامت عريان محشور شود، جز شيعيان على و همه با نام مادرخطاب شوند اما شيعيان على را با نام پدر صدا مى‏زنند.»

ازجبرييل در باره راز آن پرسيدم گفت: «لانهم احبوا عليا خطاب‏مولدهم‏» چون على را دوست داشتند، ولادتشان از راه حلال صورت‏گرفت. (5)

4- شهادت براى دوستان آل محمد «الا من مات على حب آل‏محمد مات شهيدا» (6) فاطمه زهرا(س) به نقل از پيامبر(ص) فرمود: بدانيد، آن كه با محبت آل محمد بميرد، شهيد از دنيارفته است.

5- طهارت امام حسين(ع) لما سقط الحسين من بطن امه‏و كنت وليتها قال النبى (ص): يا عمه هلمى الى ابنى قلت‏يارسول الله انا لم ننضلفه بعد. فقال: يا عمه انت تنظفه ان الله‏تبارك و تعالى قد نظفه و طهره. (7)

به نقل از صفيه فرمود: آنگاه كه امام حسين از مادر متولد شد من پرستارش بودم. پيامبر(ص) فرمود: اى عمه فرزندم را بياور. گفتم: يا رسول الله‏ما او را پاك نكرده‏ايم، فرمود: اى عمه تو مى‏خواهى او را پاك‏كنى، خداوند او را پاكيزه و مطهر كرده است.

6- حضرت معصومه (س) وقتى در ساوه مريض شد، به همراهانش فرمود: مرا به قم ببريد زيرا از پدرم [موسى الكاظم(ع)] شنيدم كه‏فرمود: قم مركز شيعيان ما است. (8) آنچه ازاين احاديث‏به دست‏مى‏آيد لزوم پرداختن به اهل بيت و مخصوصا بيان جايگاه على(ع)در آن برهه از تاريخ بوده است.

چه محتواى اين احاديث در باره قدر و منزلت اهل بيت(ع) است ونشان مى‏دهد حضرت معصومه(س) با شناساندن مقام اميرمومنان(ع) اززبان رسول خدا(ص) مى‏خواهد جامعه آن عصر را به جريان اسلام‏ راستين و تشيع سوق دهد.

3- احقاق الحق، ج‏6، ص 282.

4- اسنى المطالب، ص‏49 تا 51.

5- بحار الانوار، ج 68، ص‏77.

6- آثارالحجه، ج‏1، ص 8 و9.

7- بحار الانوار، ج‏43، ص‏243. در امالى صدوق فاطمه بنت موسى‏در سند وجود ندارد. (فروغى از كوثر، ص‏49)

8- فروغى از كوثر، ص 49 نقل از وديعه آل محمد، ص 12.

بي وفايي هم رسم بعضي هاست ... مهم نيست!
08-10-2010 09:58 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: