-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 11:46 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب و پوشش
نویسنده پیام
شفیق آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #41
RE: حجاب و پوشش
(12-10-2011 10:28 AM)طاهره وحیدیان نوشته شده توسط:  حجاب مصونیت است ؛نه محدودیت.
حجاب«بخصوص چادر» پرچم اسلام است.
رعایت حجاب نشانه شعوربالای شخص باحجاب است.
اگر بی حجابی تمدّن است ؛حیوانات از همه متمدّنترند!!!!
سلامت نسبی جامعه فقط بارعایت حجاب میسّر است.البته حجاب به معنی واقعی که شعور وفهم مراعات کننده اش را هم بدنبال دارد؛والّا هستند عدّه ای که می گویند با همین حجاب کارهایی انجام می شود؛خیر ؛آن کسانی که اینطورند؛ می خواهند رد گم کنند .والّا شخص محجّبه ؛معتقد هم هست.
حجاب چشمه زلال وخشگوار سلامت روح وجسم است.
و.... حجاب ........ زیباست .طبع انسانی زیبایی را دوست می دارد.....
سلام.
بنده با نظرشما در مورد حجاب موافقم اما بعضا تو اجتماع چیزایی دیده میشه که به ضرر
خانومهای محجبه تموم میشه.
مثل فسادهایی که در زیر چادر صورت میگیرد.

شفیق, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Oct 2011.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-10-2011 01:45 PM، توسط هم ولایتی.)
14-10-2011 12:34 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
uosef-madani آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 2
ارسال: #42
به نظر بنده برای حجاب بایستی فرهنگ سازی خوبی بشه
اگر تیپ هایی از دختران که به عنوان بد حجاب شناخته می شوند در جامعه، اگر در برنامه های تلویزیون و سینما و ... از این ها باشد دیگر نباید به اون دختر ایراد گرفت و دستگیرش کرد. ابتدا باید الگوها را اصلاح نمود و یا به اصطلاح الگو سازی جدیدی کرد.باید با سرچشمه ی این موارد برخورد کرد.
چرا باید اجازه داد که شلوارهای آنچنانی چه برای دختر و چه پسر در بازار وجود داشته باشد؟
چرا اصلا وارد میشوند این طور کالاهایی که با هنجارهای اسلامی در تضاد هستند؟
اگر این ها را در ابتدا اصلاح کرد بعدا بیاییم گشت ارشاد بگذاریم و ...

وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ
15-10-2011 10:01 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مژگان آفلاین
شمیم نرجس
*

ارسال: #43
بنده با نظر ایشون کاملا موافقم و فکر می کنم دوستان هم نظرشون تقریبا مثه ایشون باشه. به نظرم ما باید در زمینه حجاب کارهای فرهنگی انجام بدیم یا مثلا تو این مقوله مثل جنگ نرم وارد شیم به عنوان مثال در سطح شهرها می شه بنرهایی بزنیم که قوانین اسلام رو درباره ی حجاب در اون بنر مطرح کرده باشیم اگر اون بنر اونجا باشه به مدت طولانی مطمئنا فرد خواه ناخواه با مسئله حجاب بیشتر آشنا می شه والبته یادمون نره اول به همه درباره ی حجاب آگاهی بدیم ،اصلا حجاب چیه؟آیا حرف ما فقط چادره؟ یا خیر حجاب چیزی فراتر از چادره؟ و ...
چند وقت پیش ما با عده ای از دوستان دانشگاه جلسه ای درباره ی حجاب و عفاف برگزار کردیم که یکی از دوستان نظر جالبی داشتن که دقیقا حرف دل بنده رو زدن و دوست داشتم اینجا هم مطرح شه که بقیه هم از اون استفاده کنن. ایشون می گفتن درباره حجاب ما ابتدا باید از خود خانم های حجبه خودمون شروع کنیم. یعنی یک فرد محجبه هنگام مواجهه با جنس مخالف چه برخوردی داره؟خیلی از خانم های محجبه ما با اون پوشش مناسب متاسفانه رفتارهای ناشایستی آگاهانه و یا ناآگاهانه از خودشون بروز می دن و مطمئنا کسی که حجاب خاصی نداره وقتی اون برخورد رو از همچین فردی می بینه نظرش درمورد حجاب عوض می شه(منظورم اینه که فرد تو ذهنش این مطرح میشه که اگه فردی که پوشش کاملی داره در برخورد با یک نامحرم همچین رفتاری داره از من که پوشش کاملی ندارم چه انتظاری دارن؟) پس بهتره ما از خودمون شروع کنیم. البته کار فرهنگی به تنهایی پاسخگو نخواهد بود یعنی در کنارش یکسری کارهای سختگیرانه هم باید داشته باشیم و با عده ای که حجاب نامناسبی دارن برخورد کنیم.
از دوستان خواهش می کنم اگر ایده ای در زمینه ی کارهای فرهنگی درباره حجاب دارن مطرح کنن که ما هم بتونیم از نظراتشون استفاده کنیم.
[font=Tahoma][/font]

اللهّم عجّل لولیک الفرج
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-10-2011 10:06 AM، توسط هم ولایتی.)
16-10-2011 06:13 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #44
Rainbow RE: حجاب و پوشش
سلامت نسبی جامعه فقط بارعایت حجاب میسّر است.البته حجاب به معنی واقعی که شعور وفهم مراعات کننده اش را هم بدنبال دارد؛والّا هستند عدّه ای که می گویند با همین حجاب کارهایی انجام می شود؛ البته آنان محجّبه نیستند بلکه سوء استفاده گرانی اند که خود را با چادر پوشش داده اند؛درست مانند استتار ؛ که باآن رد گم کنند؛ وهر کار مایل بودند تحت لوای این استتار انجام دهند؛ والا محجّبه دارای شعور دینی است؛ وهمین شعور دینی اش او را مقید نموده وبس.خیر ؛آن کسانی که اینطورند؛ در لابلای چادر مستتر می کنند خودرا برای اهداف شومشان می خواهند رد گم کنند .والّا شخص محجّبه ؛معتقد هم هست.

قابل توجه ؛کاربر محترم:شفیق

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-10-2011 06:16 AM، توسط طاهره وحیدیان.)
17-10-2011 06:12 AM
m-z آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #45
سلام من یه مقدمه گذاشتم راجع به تاریخجه حجاب بشر،ولی ظاهرا مشکل فنی داشت توقیف شد!!!Huh
دوست داشتم اول اونو میگفتم بعدش این موضوع رو پیش میکشیدم که دوستمون میگه:
چرا باید اجازه داد که شلوارهای آنچنانی چه برای دختر و چه پسر در بازار وجود داشته باشد؟
چرا اصلا وارد میشوند این طور کالاهایی که با هنجارهای اسلامی در تضاد هستند؟

البته کاملا حق دارن ولی واسه بد یا بی حجابی دلیل خوبی نیست مث اینکه به یکی بگی چرا سیگاری شدی؟طرفم بگه آخه سوپر سر کوچمون سیگار میفروخت!!!!

m-z, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Oct 2011.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-10-2011 02:34 PM، توسط m-z.)
18-10-2011 02:32 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #46
Rainbow RE: حجاب و پوشش
بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم اللّه الرّحمن الرّحیم

بهرحال آلودگی محیط هم بی تأثیر نیست؛همه که روحیه قوی ندارن که بادیدن فیل یاد هندوستان نکنن !!!! باید محیطی امن باشه که نا هنجارهایهای اجتماعی تا حدودی بروز نکنه.وتا آن مدینه فاضله ای که محیط ناامن باشه اما بدنبال آلودگی نرفت ؛ فاصله زیادی داریم؛ باید عاقلانه اندیشید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-10-2011 09:02 AM، توسط هم ولایتی.)
18-10-2011 09:30 PM
گلدختر آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #47
همیشه این تهمت روی قلبم سنگینی می کرد که مدام به ما می گفتن، شما یک دست از زنان متحجر هستید که فقط می گویید زن باید گوشه ی خانه اش بنشیند و شوهر داری و بچه داری اش را بکند، و حق بیرون رفتن از خانه را ندارد! مدام با خودم کلنجار می رفتم و می گفتم مگر کجای طرز فکرم اشکال دارد که افکار اینان را به این سو کشانده که من خواهان گوشه نشینی زنان هستم؟!
اگر قرار بود مردی مرا نبیند و داخل خانه بشینم و در هیچ اجتماع و جامعه ای پا نگذارم، این همه تاکید قرآنی برای عفاف و حجاب چه معنایی داشت؟!
فقط تنها حرفم این است که جایی که حضور زن لازم نیست چرا باید حاضر شود؟! زن برای بیگاری کشیدن ساخته نشده، زن ملعبه ی دست مردان نیست، زن ماشین میکانیکی نیست که هر کاری که از او خواستید در جوابتان چشم بسته بگوید چشم!
خیلی سعی ام بر این بوده که با هر زبانی این موضوع را به زنانمان بفهمانند و بگویم آنان با چه حیله و نیرنگی دارند وارد می شوند، ولی اینگار کسی که نخواهد رنگ بیداری را ببیند هیچ وقت بیدار نخواهد شد...

[تصویر:  Gol03.jpg]

11-12-2011 08:55 AM
بتول حائری تبار آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #48
در هر صورت یه سری از این امور بر می گرده به عدم کنترل بازار و اجناس وارده اینو نمی شه انکار کرد
مشکل ما اینه که نمی خوایم قبول کنیم اگه نگیم صد درصد 70 درصد این بی بند و باری ها از خود خانما نشات می گیره وقتی هم که بهشون گفته می شه که بابا کنترل شده بر خورد کنید به آدم می پرن که مردا چشماشون رو کنترل کنن که ما رو نبیین غافل از اینکه گاهی اوقات انقدر از رنگای زننده و آرایشهای جیغ استفاده می کنن که از صد متری محرکن ما که خانم هستیم گاهی مجذوب زیباییشون می شیم چه برسه به جوونای که تو دوران اوج شهوات دنبال تهذیب نفس و کنترل خودشونن .
خدا به هممون رحم کنه

بتول حائری تبار, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Nov 2011.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-12-2011 02:22 PM، توسط بتول حائری تبار.)
13-12-2011 02:21 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #49
(11-12-2011 08:55 AM)گلدختر نوشته شده توسط:  همیشه این تهمت روی قلبم سنگینی می کرد که مدام به ما می گفتن، شما یک دست از زنان متحجر هستید که فقط می گویید زن باید گوشه ی خانه اش بنشیند و شوهر داری و بچه داری اش را بکند، و حق بیرون رفتن از خانه را ندارد! مدام با خودم کلنجار می رفتم و می گفتم مگر کجای طرز فکرم اشکال دارد که افکار اینان را به این سو کشانده که من خواهان گوشه نشینی زنان هستم؟!
اگر قرار بود مردی مرا نبیند و داخل خانه بشینم و در هیچ اجتماع و جامعه ای پا نگذارم، این همه تاکید قرآنی برای عفاف و حجاب چه معنایی داشت؟!
فقط تنها حرفم این است که جایی که حضور زن لازم نیست چرا باید حاضر شود؟! زن برای بیگاری کشیدن ساخته نشده، زن ملعبه ی دست مردان نیست، زن ماشین میکانیکی نیست که هر کاری که از او خواستید در جوابتان چشم بسته بگوید چشم!
خیلی سعی ام بر این بوده که با هر زبانی این موضوع را به زنانمان بفهمانند و بگویم آنان با چه حیله و نیرنگی دارند وارد می شوند، ولی اینگار کسی که نخواهد رنگ بیداری را ببیند هیچ وقت بیدار نخواهد شد...
[تصویر:  cf0vaf4edqrgonl606m.gif]
عزیز من اصلاً معنای تقوی همین است ؛ که هرجا لازم دانسته خداوند من آنجا حاضر باشم؛ حضور داشته باشم .وهر جایی که خداوند لازم ندانسته من آنجا باشم حضور نداشته باشم .وهر کس در این دایره نباشد تقوایی ندارد.
حالا که بحث به اینجا کشید بگذار خاطره ای از سلمان فارسی«محمّدی» تعریف کنم .گفته میشه روزی شخصی سلمان را دید به او گفت ما را دعا میکنی؟؟
سلمان گفت :اگر جزو مومنین هستی من در نمازهایم دعا میکنم انها را وتو هم شامل انها خواهی شد؛ اما اگر مومن نیستی ؛ پس مشمول دعایم نخواهی شد .
وواقعیت همین است .حال کسانی که میگن زن باید در همه عرصه ها حضور پر رنگی داشته باشه؛ یا معنای تقوای الهی را متوجه نشدند ویا اینکه نمی خوان تقوی داشته باشن.

واللّه العالم.

14-12-2011 08:37 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: