اطلاعیه های تالار
یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
مژگان
شمیم نرجس

اعتبار: 0
|
غیبت
اللهٍـّم عجّل لولیک الفرج
امان از دست غیبت انگاری غیبت یه چیزه عادی شده واسه ملت .اگه بگی دوست عزیزغیبت نکن میگه من ,من غیبت نمی کنم جلو
رو خودشم می گم یا هزار جور توضیج دیگه واسه توجیح گناهشون.حالا من یه خطبه ازنهج البلاغه ودوتا
داستان از رسول الله (ص) آوردم که همه بیشتر بدونیم عجب گناهی می کنیم.
کسانی که گناه ندارندواز سلامت دین برخوردارند رواست که به گناهکاران ترحم کنند و شکر این نعمت گزارندکه شکر گذاری آنان را از عیب جویی دیگران باز دارد چرا و چگونه آن عیب جو عیب برادر خویش گوید و او را به بلایی که گرفتار است سرزنش می کند؟
آیا به خاطر ندارد که خدا چگونه او را بخشید وگناهان او را پرده پوشی فرمود؟چگونه دیگری را بر گناهی سرزنش می کند که همانند آن را مرتکب شده ! یا گناه دیگری انجام داده که از آن بزرگ تر است ؟ به خدا سوگندآ گرچه خدا را درگناهان بزرگ عصیان نکرده و تنها گناه کوچک مرتکب شده باشداما جرات او از عیب جویی از مردم گناه بزرگتری است.
ای بنده خدا در گفتن عیب کسی شتاب مکن شاید خدایش بخشیده باشد.و بر گناهان کوچک خود ایمن مباش شاید برای آنها کیفر داده شوی!
پس هر یک از شما که به عیب کسی آگاه است به خاطر آنچه که از عیب خود می داند باید از عیب جویی دیگران خودداری کند
معنای خانه گوشت
وشکرگزاری از عیوبی که پاک است او را مشغول دارد از اینکه دیگران را بیازارد
ادیم بیاع هروی گغت:به حضرت امام صادق عرضه داشتم :(به ما اینگونه روایت رسیده است که:پیامبر اکرم (ص) فرمودند :(خداوند خانه گوشت را مورد بغض خود می دارد) حضرت فرمودند:آن خانه ایست که در آن گوشت مردم خورده شود یعنی در آن خانه غیبت شود.
پیامبر خدا خود به گوشت علاقه داشته و آن را دوست داشتندزنی خدمت حضرت آمد واز آن حضرت سوالی پرسیدعایشه نیز در آن حال نزد پیامبر بود هنگامی که آن زن بازگشت از آنجایی که او کوتاه قد بود عایشه با دست به او اشاره کرد وکوتاهی قد او را با دست نشان دادپیامبر خدا به او فرمود ( ای عایشه دندان هایت را خلال کن)او عرض کرد ای پیغمبر خدا آیا چیزی خورده ام که خلال کنم ؟ پیامبر به فرمود خلال کن!عایشه خلال کرد و تکه گوشتی از دهان او خارج شد! و آن را دور ریخت.
!خوردن گوشت اسامه و سلمان
دو نفر از یاران پیامبر خدا سلمان فارسی را برای آوردن غذا نزد پیامبر خدا(ص) فرستادند. سلمان نزد حضرت آمد و از آن حضرت تقاضای غذا کرد .پیامبر او را به نزد انباردار خود (اسامة بن زید) فرستاد سلمان بادست خالی نزد آن دو نفر بازگشت . آن دو نفر گفتند:اسامةبخل ورزیده است و امروز غذایی نفرستاده است سپس گفتند :اگر ما سلمان را برای آوردن آب سمیحه چاهی که پر آب بود می فرستادیم آن پاه خشک می گشت
آنان این سخنان را گفتند سپس نزد رسول الله (ص) آمدند.پیبمبر به آنان فرمود:چه چیزی باعث شد در دهان شما دو نفر باقیمانده گوشتی را که خورده اید ببینم؟ آنان گفتند:ای پیامبر خدا!ما امروز اصلا گوشتی نخورده ایم. در این هنگام بود که آیه 12 سوره حجرات نازل شد که این آیه مسلمانان را از غیبت کردن و سوء ظن نهی می کندکه ((ای کسانیکه ایمان آورده ایداز بسیاری از گمان ها بپرهیزیدچرا که بعضی از گمان ها گناه است و هرگز دز کار دیگران تجسس نکنیدو هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند آیا کسی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟! که به یقین همه ی شما از این کار کراهت
داریدتقوای الهی را پیشه کنید که خداوند توبه پذیر و مهربان است
اللهّم عجّل لولیک الفرج
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-01-2011 08:47 AM، توسط هم ولایتی.)
|
|
| 12-09-2010 04:25 PM |
|
مژگان
شمیم نرجس

|
RE: غیبت
درسته گناه کبیره است .در کتاب احکام گفته شده که اگر کسی غیبت کرده باید از آن گناه توبه کند و لازم نیست به او بگوید اما خوبه به این روایت هم توجه کنیم
رسول گرامی اسلام (ص) فرمودند:گناه غیبت کردن از زنا شدیدتر و دشوارتر است !
عرض کردند :ای پیامبر خدا!چرا چگونه است؟
حضرت فرمودند:شخص زنا کار از گناهی که مرتکب گشته توبه می کند و خدا نیز توبه او را می پزیرد اما آنکس که غیبت کرده است توبه می کندولی خداوند توبه او را نمی پذیرد تا آن زمان که فردی که از او غیبت شده از شخص غیبت کننده بگذرد.
اللهّم عجّل لولیک الفرج
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-01-2011 02:38 PM، توسط مژگان.)
|
|
| 13-09-2010 09:38 AM |
|
مژگان
شمیم نرجس

|
ای مردم ! آنکس که از برادرش اطمینان و استقامت در دین و درستی راه و رسم را سراغ دارد باید به گفته مردم درباره او گوش ندهد .آگاه باشید! گاهی تیرانداز تیر افکند و تیر ها به خطا می رود سخن نیز این چنین است.درباره کسی چیزی می گویند که واقعیت ندارد و گفتار باطل تباه شدنی است و خدا شنوا و گواه است.بدانید که میان حق و باطل جز چهار انگشت فاصله نیست.
اللهّم عجّل لولیک الفرج
|
|
| 13-09-2010 09:47 AM |
|
مناجات
کاربر تازه وارد

|
* شیخ شبلی را یکی غیبت کرد.شیخ برای غیبت کننده یک طبق رطب فرستاد و گفت : شنیدم که تو عبادت خود را برای ما هدیه فرستاده ای، من نیز خواستم تلافی کنم
جز براي رضاي خدا،كاري مكن
دسته گلي از صلوات هديه كنيم بر محمد وآل محمد:
اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم
|
|
| 18-12-2011 04:19 PM |
|