-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 07:02 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امکان شناخت خدا از راهی غیر از اسلام
نویسنده پیام
محمدرضا مهدی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #11
RE: امکان شناخت خدا از راهی غیر از اسلام
با سلام
دوست عزیز قرآن محمدی خیلی ساده است احتیاج به تفسیر ندارد که شما برای من نقل قولهای ایشان را برای من مطرح می نمائی.
من شاید برای هر آیه قرانی به تفاسیر خیلی از آنان مراجعه کنم ولی دلیل نمی شود حرفهای آنان را قبول نمایم.من تفکر حضرت محمد (ص)
یک تفکر توحیدی (یگانه پرستی) میبینم .نه قومیگرائی و ملیگرائی این تفکر امروزی شما یک تفکر شرک است ( بت پرستی ) اعراب جاهلی!!

سوره قمر آیات 17و 22
قرآن را برای پند گرفتن آسان ساختیم آیا پندگیرنده ای هست .
در کامنت بالا برایتان گفتم.
سوره ال عمران آيه 19 دين نزد خدا اسلام است…

سوره ال عمران آيه 85 کسي که جز اسلام را بعنوان دين بپذيرد از او پذيرفته نمي شود.
پس مي بينيم دين نزد تمام پيام آوران اسلام بوده و حضرت محمد(ص) اولين عربي است که به اسلام ايمان مي آورد. انعام آيه 14 و 163 الزمر آيه 11-12
بنابر این.
تنها ديدگاه جهاني براي آينده اسلام است. دين, صلح و دوستي. ولي سوال اينست کدام اسلام؟
اسلام خدائی (جهان وطنی) یا اسلام عربی ( قومیگرائی و ملی گرائی)
سپس سایت مربوطه را برایتان معرفی نمودم http://www.salamtwo.com البته دوست عزیز همانطور که قبلا برایتان گفتم بحث مکان یکی از مباحث کهنه تاریخ ایران است ولی من بیشتر روی زمان ( تقویم ) و مباحث فیزیکی آن کار کرده و آشنائی کامل با این نوع مباحث دارم.(نظریه ای بر رد تقویم قمری)
در همان سایت.
با تشکر: م-مهدی

محمدرضا مهدی, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Jul 2010.
10-07-2010 05:13 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #12
(08-07-2010 11:11 AM)محمدرضا مهدی نوشته شده توسط:  با سلام.
کلمه اسلام از شهر اورشليم گرفته شده (Urshalem).

همانطور که مي بينيم در زمان حضرت ابراهيم Urshalem در زمان حضرت عيسي Jerusalem در زمان حضرت محمد(ص) Mosalem و هر سه در کلمه سلام مشترک مي باشند.

پس همانطور که مي بينيم يهوديت و مسيحيت و محمدي شاخه اي از اسلام است.

خداوند براي شما در دين بيچارگي قرار نداده است اين آئين پدر شما ا براهيم است او شما را مسلمان ناميده است تا قبل از آن که اين شريعت (منظور حضرت محمد) آمده باشد.
اورشليم يا بيت المقدس
کنعانیها اولین گروه موحد در این منطقه بودند اند که در این سرزمین میزیسته اند و آنرا (اورسالم) ناميدند.اورسالم نامي تركيبي از دو واژه‌ي «اور» و «سالم» است.
«اور» كلمه اي سومري به معناي شهر است و در زبان عبري نيز اور را آتش،روشنايي و مقدس ترجمه كرده‌اند. اين واژه را در كلماتي چون اورميه (آب مقدس)، اورمزد (روشن‌مقدس) نيز مي‌توانيم مشاهده بكنيم. «سالم»نيز به مفهوم صلح،سلامتي و آرامش ذكر شده‏. تركيب اين دو واژه اورسالم را نتيجه ميدهد كه به معناي شهر سلامتي و صلح و آرامش است.
اورسالم نزد يهود به "يروشالايم" (יְרוּשָׁלַיִם)‎ و فراعنه به "اوشامام" و يونان و روم به "هيروسوليما" و نزد غرب به "جروسالم"(Jerusalem) * (Holy land) شهرت يافت. مسلمين و اعراب آن را بيت المقدس (شهر قدس) ناميدند كه همان ترجمه‌ي اورسالم (مدينة السلام) است. اين شهر در طول تاريخ نام‌هاي ديگري چون ارين ئيل، ايليا، بيت هميقداش‏، ايليا‌كاپيتولينا را نيز به خود ديده است كه در حال حاضر استعمال نمي‌شود.
خلاصه ای از وبلاک mrmahdi.blogfa.com یا سایت http://www.salamtwo.com
با تشکر : م- مهدی

سلام هم ولایتی بر شما کاربر محترم

- فکر کنم ریشه زبان عربی بسیار گسترده تر از تاریخ شهری همچون اورشلیم باشد . کلمه اسلام از ریشه س ل م گرفته شده و نه از ریشه اورشلیم . با توجه به این بعید نیست شهر اورشلیم نام خود را از ریشه های زبان عرب گرفته باشد !!!
ضمن اینکه خودتان هم بعدش آوردید که :
« خداوند براي شما در دين بيچارگي قرار نداده است اين آئين پدر شما ابراهيم است او شما را مسلمان ناميده است تا قبل از آن که اين شريعت (منظور حضرت محمد) آمده باشد.»

- همه یهود و مسیحیت خیر ... بلکه آن قسمتی که توسط انبیای الهی قبل از تحریفات جاری بود را می توان آموزه هایی اسلامی نام داد .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
10-07-2010 07:12 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #13
سلام بر شما کاربر محترم

(08-07-2010 08:16 PM)محمدرضا مهدی نوشته شده توسط:  با سلام.
آقای عزیز نه قرآن بلکه تورات و اناجیل هر سه کتاب از دست تحریف گران تاریخ در امان مانده اند چرا برای اینکه هر سه کتاب خدا است و اوست نگهبان آن .

طبق کدام منبعی کتب تورات و انجیل را کتب خداوند می دانید ؟

تورات و انجیل کتب الهی نیستند بلکه « کتب ادیان الهی » هستند .
کجای تورات و انجیل، خداوند می گوید انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون ؟ در کجا و کدام منبعی این کتب کتب الهی نامیده شده اند ؟ منظور از الهی بودن آن است که سخنان خداوند باشد نه سخنان جنس بشر .

مستندات فعلی بر خلاف گفته شما تحریف کتب انجیل و تورات را اثبات می نماید . ( اگر مایلید بیشتر بدانید به انجمن مربوطه مراجعه نمایید .)

(08-07-2010 08:16 PM)محمدرضا مهدی نوشته شده توسط:  آیات 43تا 48 سوره مائده را اکر با دقت بخوانی متوجه میشوی.
از عبارت( عندهم التوراه فیها حکم الله): تورات نزد آنان است ودر آن حکم خدا است معلوم میشود که تورات موجود در دسترس یهودیان زمان محمد(ص) بوده در بر دارنده خکم خدا واز نظر قرآن برای یهودیان معتبر شمرده شده است یعنی وظیفه الهی یهودیان زمان محمد(ص) عمل کردن به تورات موجود بوده و انجام وظیفه الهی مکتوب در آن موجب رستگاری و هدایت و نور بوده است (فیها هدی و نور) و سر پیچی از آن موجب عذاب الهی

خوبه ...

پیشنهاد میکنم قبل از آیه 43 را هم نگاهی بیاندازی ...
برای من جالبه همان یهودیانی که تورات و انجیل را قبول دارند و کتاب خود می دانند در قبال حکمی همچون سنگسار کردن رو به آیین محمد ( اسلام) می آورند . یا آیین خود را ضعیف می دانند و اسلام را برتر ، و یا اینکه اصلا تمایلی به عمل کردن به همان احکام الهی تورات ندارند .

قرآن هم همان تورات و همان انجیل را تایید می کند زیرا حکم الهی را در خود دارد . ( اما کامل نیست) .

برادر عزیز حرف بنده تحریف کامل کتب فوق نیست بلکه به عقیده مسلمانان « قسمتی » از کتب خلاف واقع و تحریف شده است .

برخلاف عاملان به تورات و انجیل که خود را در برابر سوالات هراسناک نشان می دهند اما قرآن ایستادگی نموده و تحدی می کند تا هر کس سخنی خلاف دارد از خود قرآن جوابش را دریافت دارد . ( این خود از علائم یک کتاب الهی است) .

(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-03-2011 08:00 AM، توسط هم ولایتی.)
10-07-2010 07:21 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #14
(10-07-2010 05:13 PM)محمدرضا مهدی نوشته شده توسط:  با سلام
دوست عزیز قرآن محمدی خیلی ساده است احتیاج به تفسیر ندارد که شما برای من نقل قولهای ایشان را برای من مطرح می نمائی.
من شاید برای هر آیه قرانی به تفاسیر خیلی از آنان مراجعه کنم ولی دلیل نمی شود حرفهای آنان را قبول نمایم.

به نام خدا
با صلوات بر محمد و آل محمد
و با یاد حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه شریف
و با عرض سلام و ارادت خمدت شما دوست گرامی
همان طور که مستحضر هستید قرآن کتابی است در اوج فصاحت و رسایی معنا. اما به دلایلی بعضی از ابهامات بر آیات قرآن عارض شده است که ایجاب می کند برای فهم آن ها به تفسیر مراجعه کنیم.ضمناً تفاسیر برجسته موجود، تفاسیری نیستند که از روی هوی و هوس و برداشت فردی نوشته شده باشند. خدمتتان عرض کنم که:
1)قرآن در کنار حادثه ها بود و به وقایعی که در طول 23 سال رسالت پیامبر اکرم(ص) اتفاق می افتاد، نظر داشت و اصول جاودان خود را معطوف به بیان موضع الهی در آن حوادث می کرد. عرب های معاصر پیامبر آن حوادث را درک کرده بودند اما نسل های بعد از آن صحنه ها دور شده اند.
2) قرآن با توجه به مخاطبان اولیه خود، از مثال ها و اصطلاحات منطقه ای بهره جسته است؛ اگر چه پیام های آن فرامنطقه ای است. گاهی از این قالب ها در فهم بهتر پیام ها بسیار کارگشا است.
3)برخی از عبارات قرآنی مربوط به ادیان گذشته است؛ لذا آشنایی با اعتقادات آنان و محتوای کتاب ها و منابع آن ها در خور توجه است.
روشن است که به دلایل ناآگاهی از موارد فوق پرده هایی از ابهام، بر عبارات قرآن عارض می شود.مفسران این پرده ها را کنار می زنند، تا مراد خداوند به طور شفاف کشف شود.در واقع کار آن ها فهم بسیاری از آیات را برای ما ساده می سازد.
برداشت های هر فرد از قرآن زمانی صحیح است که ابهامات عارض شده بر عبارات قرآن رفع گردد.مراجعه به تفاسیر به همین منظور صورت می گیرد و اگر آیه ای دارای هیچ ابهامی نباشد، نیاز به مراجعه به تفسیر هم ندارد. بدیهی است که آیه ای که شما بیان کرده اید مصداقی برای کل قرآن نیست.

(10-07-2010 05:13 PM)محمدرضا مهدی نوشته شده توسط:  من تفکر حضرت محمد (ص)
یک تفکر توحیدی (یگانه پرستی) میبینم .نه قومیگرائی و ملیگرائی این تفکر امروزی شما یک تفکر شرک است ( بت پرستی ) اعراب جاهلی!!

تفکر امروزی من چیست که آن را همانند تفکرات عرب جاهلیت شرک و بت پرستی می خوانید؟ با دلایل متقن اثبات کنید که این تفکر من همانند تفکر عرب شرک آلود هست و بنده مشرک هستم!!!!!!!!!.

و این واضح و مبرهن است که قومیت گرایی و ناسیونالیسم از نظر قرآن معیار برتری نیست و خود قرآن فرموده است که همانا تقوا معیار برتری می باشد.

و در کل تا اینجا کمی اختلاف بین مباحث ما بود. اما نکته اصلی این بود که شما می گفتید که مسیحیت در زمان ظهور اسلام تحریف ناشده است و دلیل آن را محافظت خدا از پیامش می دانستید.باید خدمت شما عرض کنم که صحیح است که سخن خداوند در دست آن ها بود ولی متاسفانه برخی از سخنان را چون موافق امیال و غرایض خود نمی دانستند از میان بردند و آیاتی را خود به آن( کتب مقدس) اضافه نمودند که موافق امیال و غرایضشان بود( دلیل بر این امر بسیار است) و این کتاب مقدسی که الان هست با آن کتابی که خداوند نازل فرمود تفاوت دارد؛ اگر غیر از این بود پیامبری دیگر در 1400 سال پیش مبعوث نمی کرد. به این دلیل است که ما می گوییم کتاب مقدس مسیحیان ویهودیان تحریف شده است و آن کتابی نیست که خداوند بر پیامبرانش نازل فرمود..

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
10-07-2010 07:45 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #15
(10-07-2010 05:13 PM)محمدرضا مهدی نوشته شده توسط:  با سلام
اسلام خدائی (جهان وطنی) یا اسلام عربی ( قومیگرائی و ملی گرائی)
سپس سایت مربوطه را برایتان معرفی نمودم http://www.salamtwo.com البته دوست عزیز همانطور که قبلا برایتان گفتم بحث مکان یکی از مباحث کهنه تاریخ ایران است ولی من بیشتر روی زمان ( تقویم ) و مباحث فیزیکی آن کار کرده و آشنائی کامل با این نوع مباحث دارم.(نظریه ای بر رد تقویم قمری)
در همان سایت.
با تشکر: م-مهدی

سلام بر شما کاربر محترم

نظرات خود را در انجمنهای مربوطه مطرح نمایید تا ما هم اسنفاده ببریم . طبعا اگر نقدی بود مطرح خواهد شد .

از گذاشتن لینک بپرهیزید که بر روی لینک نظری داده نخواهد شد . اگر تعداد لینگ گذاری ها هم بالا برود ناگزیر از حذف لینکها خواهیم بود .

باتشکر از شما

موفق باشید

10-07-2010 07:46 PM
محمدرضا مهدی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #16
با سلام..
جناب هموطن همانطور که برایتان گفتم دین فقط یکی است آنهم اسلام ( ال عمران 19) ولی آئین ها (مذاهب)فرق میکند یهودیت - مسیحت - محمدی و زردشتی که می باید در مبحث تاریخ و قرآ« روی آن بحث شود. اما آن بحث های شما که زبان عربی قدیم تر از اورشلیم و ......... این مباحث سفسطه است ( زبان عربی زبان سامی است وبا زبانهای عبری و آرامی
هم خانواده است ) .
در دو آیه‌ی قرآن، با صراحت آمده است که «ما كانَ إِبْراهیمُ یَهُودِیًّا وَ لانَصْرانِیًّا وَ لكِنْ كانَ حَنیفاً مُسْلِماً وَ ما كانَ مِنَ الْمُشْرِكینَ : ابراهیم، نه یهودی بود و نه مسیحی، ولیکن بدون انحراف از نسخه‌ی فطری دین خدا ومسلمان بود و از مشرکان نبود» (آل‏عمران: ۶۷) در حقیقت، وقتی ابراهیم، یهودی می‌شودکه از شریعت موسی (ع) پیروی کند و حال آن‌که چنین امری محال است؛ چرا که او قرن‌هاقبل از موسی از دنیا رفته است و به طریق اولی نمی‌توانست مسیحی شمرده شود و قطعاًنمی‌توانست تابع شریعت محمدی (ص) شمرده شود.
ولی با تمامی این مسائل، او را «حنیفاً مسلما» می‌شمارد. این به آن خاطر است که «اسلام» نام «دین یگانه»ای بوده است که تمامی پیامبران خدا از ابتدای خلقت تاانتها، به آن دعوت می‌کرده‌اند و به همین جهت، گاه خدای رحمان آنان را «مسلمان» خوانده است و گاه از قول آنان آمده است که «مسلمان»اند.
اولا در قرون گذشته در گشورهای غربی مطالعاتی در مورد منابع کتاب مقدس انجام و حملات زیادی به کتاب مقدس شده است بطور خلاصه باید گفت این منقد ین در مخالفت با امور الهی و ماوراء الطبیعه از جمله معجزات بقدری تعصب نشان می دهند و عقایدشان بقدری با یکدیگر تناقض دارد و نظراتشان ظرف چند سال بقدری دستخوش تغییر می گردد که نمی توان آنها را جدی گرفت و به آنها استناد کرد. بطور خلاصه می توان گفت که تا کنون هیچ نوع دلیل تاریخی و باستانشناسی ارائه نشده که مخالف حقایق مذکور در کتاب مقدس باشد بلکه بر عکس تمام کشفیاتی که بعمل آمده صحت و اعتبار کتاب مقدس را تصدیق و تائید کرده اند. دانشمندان ایمانداری که در مورد منابع و تاریخ کتاب مقدس مطالعات عمیقی کرده اند به صحت و اعتبار آن اعتماد کامل دارند.
ثانیأ دومین سرچشمه این سوء تفاهم این است که بعضی از دوستان محمدی ادعا می کنند که در کتاب مقدس تحریفات و تغییراتی بعمل آمده است بدون اینکه علت و تاریخ این امر را ذکر نمایند. باید توجه داشت که کتاب مقدس برای کسب اطلاع صحیح در مورد خدا بسیار ضروری است و با الهام الهی توسط پیامبران مقدس نوشته شده و برای راهنمائی و اصلاح ایمانداران بسیار مفید می باشد. مسیح در مبارزات خود با شیطان سه بار از کتاب مقدس نقل قول کرد و اعتبار و صحت کتاب مقدس را مورد تائید قرار داد. مسیح فرمود که آسمان و زمین زائل خواهد شد ولی کلام خدا هرگز زایل نخواهد گردید. کلام خدا تا ابد پایدار خواهد ماند. بسیار لازم است که از طرف خدا کلامی در دست داشته باشیم که معتبر و قابل اعتماد باشد. کتاب مقدس در مدتی در حدود یکهزار و پانصد سال نوشته شده و قسمتهای اول آن با الهام خدائی توسط حضرت موسی و قسمتهای آخر آن در قرن اول میلادی توسط شاگردان مسیح با الهام روح القدس به رشته تحریر در آمد.
عهد عتیق شامل کتب مقدسی است که توسط پیامبران قبل از مسیح نوشته شد و با توجه به نسخه های بسیار قدیمی که در منطقه دریای مرده در فلسطین پیدا شده است معلوم می شود که نسخه هائی که فعلا متداول است از نظر صحت متن و مطابقت با نسخه های بسیار اصلی کاملا معتبر و قابل اعتماد می باشد. این نسخه های بسیار قدیمی که در نزدیکی دریای مرده پیدا شده اند به طومارهای دریای مرده معرف هستند. در میان این طومارهای بسیار قدیمی قسمتهائی از تمام کتابهای عهد عتیق باستثنای کتاب استر وجود دارد و حتی بعضی از کتابها کامل می باشد. با استفاده از اصول علمی ، تاریخ این طومارها قرن اول و دوم قبل از میلاد از مسیح تعیین شده است. قبل از کشف طومارهای دریای مرده، قدیمیترین نسخه های عهد عتیق متعلق به قرن نهم میلادی بود و وقتی دانشمندان ، عهد عتیق موجود را با این نسخه های قدیمی مقایسه کردند از صحت و درستی آن عجب ماندند.
قسمتهای مختلف عهد جدید در قرون اول میلادی به نقاط مختلف جهان برده شد و به زبانهای متعدد ترجمه گردید. این نوشته های باعث می شد که مسیحیان حقایق مسیحیت را در همه جا بیاموزند و آنها را بعنوان عالیترین مرجع در مورد اصول عقاید مسیحی مورد استفاده قرار دهند.
کتابهائی هم وجود دارند که در رد مسیحیت و یا توسط کسانیکه عقاید منحرف کننده ای داشته اند نوشته شده است. بعضی از این کتابها برای حمله به مسیحیت و بعضی هم برای اشاعه عقاید غلط بوده است که از آن جمله است کتاب انجیل جعلی برنابا.که در قران محمدی(ص) به آن اشاره شده است سوره صف(6) رهبران مسیحی این کتابها را با موازین مسیحیت و مقایسه و آنها را رد کرده اند (قرآن محمدی هم آنرا رد می کند)و کلیسا با هدایت روح القدس کتب مسیحی را حفظ کرد.
اعتقاد مسیحیان اینست که خدا کتب مقدسه را برای راهنمائی بسوی نجات به بشر ارزانی فرموده و این کتب طی قرون تحت هدایت روح القدس و با الهام الهی نوشته شده و کتاب مقدس کامل ، شامل دستورات الهی و راه صحیح نجات از گناه می باشد. بهمین دلیل است که تمام قسمتهای کتاب مقدس با وجودی که طی قرون متمادی نوشته شد، با یکدیگر مطابقت کامل دارد و دارای قدرتی است که میلیونها نفر را بطرف نجات رهبری کرده است. البته واضح است کسانیکه به خدا ایمان ندارند حقیاق کتاب مقدس را از قبیل طرز آفرینش ، ورود گناه به جهان، پیشگوییهای مربوط به آمدن نجات دهنده و معجزات مذکور در کتاب مقدس را نمی توانند به آسانی قبول نمایند بلکه پیرو افکار و خیالات انسانی خود هستند و افکار الهی را نمی پذیرند. ولی مسیحیان ایماندار معتقدند که کتاب مقدس کلام الهی است که توسط خدا به ما ارزانی گردیده و کاملا قابل اعتماد و معتبر می باشد وتمام ایرادات مطرح شده توسط بی ایمانان ، دارای جوابهای قانع کننده است.
با توجه به مراتب فوق روشن می شود که اصالت و اعتبارکتاب مقدس مورد تائید دانشمندان ایماندار و عارف بوهر-هایزنبرگ- پلانک-انیشتن و عارفان ایرانی همچون
سرمد-حلاج.که تفکر خود را از قرآن محمدی بدست آورده و با توجه به تاثیرات شگرفی که کتاب مقدس و قرآن در اصطلاح وضع اجتماعات و تغییر زندگی افراد داشته است. می توان مطمئن بود که هیچگونه تغییری در متن آن بعمل نیامده است. پس نتیجه می گیریم که کتاب مقدس و قرآن کاملا معتبر و قابل اعتماد می باشد و در هر جا که مورد قبول واقع شده اصطلاحات وبهبود کاملی در وضع مردم بوجود آورده است. امیدواریم که این توضیحات باعث گردد که شما به کشف حقیقت علاقمند شوید و در جستجوی آن باشید.
جناب اقای هموطن مقاله اینجانب را در انجمن توحید نوشته بودید می خواهید از روی سایت بردارید واین کپی برداری شده خیلی جالب است تفکر من در سایت های مختلف نوشته میشود
برای من هم فقط کافی است که در افکار شما جنان نفوذی کرده که نمی خواهی بگذاری دیکران آنرا بخوانند!!!!!
با تشکر : م-مهدی.

محمدرضا مهدی, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Jul 2010.
11-07-2010 05:31 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #17
دوست عزیز سلام

شما در انجمن اعتقادات شیعه 12 امامی و در بحث توحید دارید درباره عقاید مسیحیان و یهودیان بحث می کنید ... طبعا هرگونه بحثی در حوزه عقاید شیعیان در باب توحید پذیرفته است و باقی مسائل باید به انجمن مربوط به خود منتقل گردد .

موفق باشید

(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2010 09:18 AM، توسط هم ولایتی.)
12-07-2010 09:17 AM
محمدرضا مهدی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #18
با سلام.
لاله عزیز از اینکه خداوند را با محبت و ......شناحتی دیکر دنبال چه میکردی؟

دوست عزیز " ندانسته و بدون علم از چیزی پیروی مکن" علم بدون دین و دین بدون علم همیشه یک پایش می لنگد.
در قرآن محمدی(ص) پدیده عرفان با سوره علق شروع میشود وعرفای زیادی در ایران عزیز از همین مبحث قرآنی
به کشفیات زیادی نائل شدند همانند زکریای رازی -بوعلی سینا - اسعد گرگانی - خوارزمی -نصیرالدین طوسی
طالب عاملی - سر مد- و شیخ بهائی و .............
البته فرا موش نفرمائیم دین نزد خدا اسلام است و کسی هم که حز اسلام را بعنوان دین بپذیرد از او پذیرفته نمی
شود بنابر این( یهودیت - مسیحت - محمدی ) شاخه ای از اسلام است و در آئین یهودیت و مسیحت دانشمندانی
هم مباحثی را در همین زمینه ارائه نموده اند مانند کوپر نیک- کپلر -گالیله- اسحاق نیوتن - لرد کلوین ارنست ماخ
ماکس پلانک نیلس بور و....... ویکی از همین دانشمندان انیشتن است . نسبیت خصوصی و عمومی
برای اینکه ببینیم این دانشمند این بحث عرفانی را چگونه مطرح میکند.
متن سخنرانی انیشتن درکالج پادشاه لندن در سال 1921 این سخنرانی در همان سال در مجله طبیعت بچاپ رسید
" یسیار گونکی موقعیتهای بیرونی محدود بودن مضمون لحظه ای هوشیاری آدمی نوعی اتمی شدن زندکی هر انسان را موجب میشود.
نکته مهم در رشد و تحول کسی از گونه من این است که بتدریج توجه و دلبسیتگی به امور لحظه ای وصرفا شخصی تا حد زیادی کاهش می یابد و به تلاش برای درک ذهنی اشیاء می گراید.
چون از این دیدگاه نظر شود اشا رتهای فوق تنها در حدی که به این اختصار بیان توان کرد واجد حقیقت اند .
تفکر به معنی دقیق چیست ؟
پد یدار شدن تصویرهای حافظه در پی دریافت تاثرات حسی تفکر نیست. اکر این تصویرها زنجیرهائی بسازند
که هر جزء آن جزء دیگری را بیاد آورد باز هم تفکر نیست ولی وقتی که تصویر معینی در بسیاری از این قبیل زنجیره ها ( میدان گرانش) پدیدار میشود. با این تکرار جزئی نظم دهنده برای این زنجیره هامی شود یعنی زنجیره هائی( میدان گرانش) که بخودی خود نا متصلند به یکدیکر پیوند می دهد چنین جزئی یک وسیله یک مفهم میشود.
که البته حاصل تعمق در این کار تنظیم مفاهیم انتزاعی و قوانین پیوند آنهاست و اینها چنان باید انتخاب شوند که از مجموعشان طرحی نظم دهنده بوجود آید. بنابر آنچه گفته شد مفهومها وقتی واجد معنی خواهند شد که بتوان اشیائی یافت واین مفاهیم را به آنها نسبت داد و دیدگاها را مشخص نمود .
پس دوست عزیز این نوع حودشناساسی دارای یک نوع مفاهیم هندسی هم دارد که بوسیله آن مفاهیم میتوان به وقایع تاریخ پی برد

پس دوست عزیز دانشمندان این مباحث را میدانند ولی توده قدرت درک انرا ندارد فقط برای مثال میگویم حدودا 27سال پیش کتابی در رابطه با تقویم قمری ( رد آن ) نوشتم فقط سه نفر بودند که بمن تبریک گفتند عده ای از آنان که خود را عالم (م-ج )میپنداشند فرمان قتلم را صادر نمودند. البته همان کتاب بصورت رایگان میتوانید از سایت
http://www.salamtwo.com دانلود نمائید البته خلاصه ای از آن در همین سایت موجود است.
م-مهدی

14-09-2010 04:28 PM
parniyanearezu آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #19
دین مسئله اصلی زندگی بشر بوده و هست لازمه ی ارتباط خداوند با بندگان از طریق همین کتب الهیست
از ابتدا "اولین پیامبر الوالعظم" با کتاب آسمانی خود نزد مردم میرفتند و به هدایت آنها می پرداختند تا" آخرین الوالعظم" که خاتم انبیاء نام دارند و کتاب ایشان قران نام گرفت
خداوند می فرمایند با مردم به اندازه عقلهایشان صحبت کنید
واضح است که کتاب آسمانی نخست در بر گیرنده ی همه ی حقایق هستی و آفرینش نیست همچنین الی کتاب چهارم و اگر غیر از این بود موسی و عیسی در کتابهایشان بشارت آمدن خاتم الانبیاء و دین او و تشویق به گراییدن به او را نمی دادند و همان کفایت می کرد و قران نازل نمیشد.

و اما در مورد کتاب آخر

- خداوند قران را که معجزه ی آفرینش است برای خلق فرستاد...از آن جهت که مانند او را کسی نمیتواند بیاورد حتی یک آیه مانند آن تا با ایجاز کلام قران تا چند صد قرن بعد از آن هم پیام قران امری روشن برای خلق الله باشد.

بنده هم با تحریف شدن 4 کتب اول موافقم...چون در جائی مطالعه کردم که در کتاب تورات نوشته شده" و موسی با خداوند کشــــــتی گرفت" به نظر شما این حقیقت دارد؟!
البته این یک مورد از تحریفات است
آن کتابها به دلیل سادگی نگارش و معنی که در حد فهم مردم آن زمان هم بودند قابل تحریف مشرکان بودند و متاسفانه تا حدی تحریف شده اند
و
اگر قران هم ایجاز نداشت امروز حقایقی بر ما روشن نمیشد چنانچه مشرکان در صدد تحریف این کتاب مقدس هم برآمدند.

[تصویر:  61193828599803950380.gif]
14-09-2010 04:46 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #20
(14-09-2010 02:51 PM)هم ولايتي نوشته شده توسط:  
(14-09-2010 12:44 PM)laleh86 نوشته شده توسط:  1- همه میگن برای شناخت بیشتر خدا باید در درون خودت کنکاش کنی و بگردی ، من ولی نمیدونم در درون خودم باید دنبال چی بگردم؟ دنبال چی باشم ؟ من خدا رو با عشق شناختم نه عشق مادی منظورم اینه خدا و با محبتش شناختم و درک کردم . هر چیزی رو میبینم بی شک یقین دارم حاصل عشق و رحمت خداست ، به من بگید برای شناخت بهتر خدا چکار کنم ؟ منظور از خود شناسی چیه؟

با سلام و عرض ادب

آنچه از روایات استفاده مى شود این است كه شناخت خود (معرفت نفس) یكى از بهترین راههاى شناخت حق است: شخصى نزد پیامبر گرامى اسلام (ص) آمد و عرض كرد كه راه شناخت حق چیست؟ فرمود: شناخت خود.» فقال یا رسول الله كیف الطریق الى معرفه الحق؟ فقال (ص) معرفه النفس «،( مستدرك الوسائل، ج 11، ص 138). جمله» من عرف نفسه فقد عرف ربه؛ هر كس خود را شناخت خدا را شناخته است «،( بحارالانوار، ج 2، ص 32) كه از پیامبر اسلام و امیرمومنان و دیگر ائمه اطهار (ع) نقل شده است، بسیار معروف است و شیعه و سنى آن را نقل كرده اند. چون انسان مخلوق خداست و به تعبیر قرآن نشانه و آیت الهى است(فصلت، آیه 53) و شئون و حالات نفس بهره اى از صفات الهى را داراست. اگر به نفس و ویژگى هاى آن شناخت پیدا كند، امكان این كه معرفت نسبى به خداوند و صفات او حاصل شود نیز وجود دارد. البته علم به كنه ذات حق محال است» ولایحیطون به علما «،( طه، آیه 110). عنقا شكار كس نشود دام پس گیر». شناخت صفات و افعال الهى نیز در حد علم محدود انسانى امكان پذیر است. اما چرا این شناخت نسبى و محدود است؟ پاسخ روشن است. زیرا هر آفریده اى در حد خود و به میزان عظمت و پیچیدگى و حكمتى كه در آن به كار رفته است، مى تواند پرده اى از عظمت و حكمت خالق هستى بخش را نشان دهد. در حقیقت هر موجودى همانند آینه كوچكى است كه كه تنها بخش كوچكى از عظمت و حكمت و قدرت» رب العالمین «را در خود منعكس مى كند. تذكر چند نكته:

1- شناخت نفس و روح نزدیكترین راه ها براى شناخت حق است. زیرا انسان بزرگترین و جامعترین مظهر وجودى حق تعالى است. اما شناخت نفس با تصفیه باطن و تزكیه دل حاصل مى شود و اگر انسان به این مهم رسید، به بهترین شناخت یعنى شناخت شهودى از حق مى رسد.« لم اعبد ربا لم اره »( نهج البلاغه، خطبه 178).

2- مقصود از» من عرف نفسه «عمدتا شناخت جنبه و بعد روحانى انسان است؛ یعنى، هر كس حقیقت روح و نفس خود را بشناسد، به همان میزان معرفت به حضرت حق پیدا خواهد كرد. چرا كه روح انسان از بزرگترین مظاهر وجود خداوند است. هر چند شناخت بعد جسمانى انسان نیز همانند سایر مظاهر طبیعت، در شناخت خداوند موئثر است. لیكن شناخت نفس و روح كه از طریق تصفیه باطن و تزكیه روح حاصل مى شود، شناختى حضورى و شهودى است كه بهترین نوع شناخت است.

3- آنچه كه در روایات بیان شده، ناظر به رابطه معرفت نفس و رسیدن از آن به معرفت خداوند است نه بالعكس. هر چند شناخت خداوند نیز ما را به مرتبه اى از شناخت مخلوقات او كه تجلى و مظهر وجودى او هستند، رهنمون مى سازد.

4- یکی از مصادیق شناخت نفس این است که به قابلیت های نفس شناخت پیدا کنیم ؛ برای مثال نفس قادر است بی درنگ و با یک اراده مخلوقی را به وجود بیاورد شما وقتی شیئی را در ذهن خود تصور می کنید در حقیقت معلول و مخلوق نفس شماست که با یک اراده آن را به وجود آورده است ، خلقت حضرت حق نیز همین گونه است خلقت او به یک اراده بستگی دارد و به اصطلاح قرآن « کن فیکون » است و ... اگر ما معرفت به قابلیت های نفس خود داشته باشیم شناخت بهتر و ملموس تری از خداوند را پیدا خواهیم نمود زیرا نفس یکی از مخلوقات شریف خداوند است که در بسیاری از مواقع انسان را به شناخت خداوند رهنمون می سازد .

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
15-09-2010 10:45 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: