-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 06:44 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبليغ بهائيت با دخترکان زيبا در کيش!
نویسنده پیام
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #1

رهبران فرقه منحرف بهائيت براي به انحراف كشانيدن جوانان و تبليغ بهائيت از شگردهاي خبيثانه اي استفاده مي كنند.

به گزارش جوان آنلاين روساي اين فرقه منحرف كه با بودجه ميلياردي آمريكا و انگليس سالهاست كه در تحت حمايت ويژه اسرائيل در سرزمين هاي اشغالي سكنا گزيده اند به دليل نفرت و انزجار مردم ايران از مسلك استعمار ساخته بهائيت دست به تبليغاتي به روش آندلسي زنده اند.

بنا بر اين گزارش؛ از مدت ها پيش به اين سو كساني كه قصد نفوذ در ميان جوانان ايراني و جذب آنان به بهائيت را داشته اند از ميان زنان بهائي انتخاب مي شوند كه با استفاده از جذابيت هاي زنانه و فريب جوانان آنان را به بهائيت مي خوانند.

اين درحالي است كه اين مبلغان از طريق همين جوانان لو رفته و چندين نفر از آنان چندي پيش در جزيره كيش دستگير شدند. دستگير شدنگان كه اكثرا تهراني و تعدادي نيز از خارج آمده بودند با در دست داشتن جزوات بهائيت چاپ آلمان اقدام به فريب دادن جوانان و مسافران كيش مي كردند كه با اعتراض مردم و اطلاع به مقامات مسئول دستگير شدند.

گفتني است كه استفاده از مسائل جنسي براي جذب جوانان و كشاندن آنان به انحرافات اخلاقي از اصول اوليه و بديهي مبلغان بهائي است.

منبع خبر: رجا نیوز

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
26-08-2010 02:00 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
AmirMirjalaly آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #2
RE: تبليغ بهائيت با دخترکان زيبا در کيش!
من یه سوال دارم چرا این بهایی ها که ما در همسایگیمون خیلیاشون رو داریم بهترین انسانهایی هستین که تا حالا من دیدم واقعا خوش برخوردن واقعا با ادبن خدایی آدم کیف میکنه وقتی باهاشون هم کلام میشه
تورو جون مادرتون نگین که اینا خوش برخوردن چون میخوان همه درباره دینشون فکر خوب بکنن و این کارو میکنن تا توو تبلیغ واس دینشون موفق باشن
نه وجدانا انسانهایی هستن که آدم میخواد توو روابط انسانی و روزمرشون ازشون الگو برداری کنه
الان میان میریزن اینجا میرن روی منبر یکی یکی
عاشق این بالای منبر رفتنتونم

باید تو مسیر بری تا اسیر بشی
طوفان میخورتت اگه یه نسیم بدی
هه .....اگه اینجا فرق داره تو خودتو عوض نکن
دورو برتو عوض کن
بذار همه چی اونجوری که تو دست داری باشه
بذار رویاهات واقعی بشن
بذار کابوسات داغون بشن
بذار آرزوهاتو ببینی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-08-2010 07:15 AM، توسط کنکاش.)
27-08-2010 01:53 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #3
(27-08-2010 01:53 AM)AmirMirjalaly نوشته شده توسط:  ...
ولی از شوخی گذشته دمشون گرم اون جوونایی که لوشون دادن دم اراده شون گرم دمشون گرم که عقلشون توو کمرشون نیست
حالا از شوخی گذشته من یه سوال دارم چرا این بهایی ها که ما در همسایگیمون خیلیاشون رو داریم بهترین انسانهایی هستین که تا حالا من دیدم واقعا خوش برخوردن واقعا با ادبن خدایی آدم کیف میکنه وقتی باهاشون هم کلام میشه
تورو جون مادرتون نگین که اینا خوش برخوردن چون میخوان همه درباره دینشون فکر خوب بکنن و این کارو میکنن تا توو تبلیغ واس دینشون موفق باشن
نه وجدانا انسانهایی هستن که آدم میخواد توو روابط انسانی و روزمرشون ازشون الگو برداری کنه
الان میان میریزن اینجا میرن روی منبر یکی یکی
عاشق این بالای منبر رفتنتونم

آره امیر جان. اخلاق خوب داشتن صرفاً نتیجه اعتقادات خوب داشتن نیست. تازه اون موردی هم که گفتی صحت داره.بلاشک یکی از موارد مهم تبلیغ این دینشون با اخلاق بودنشون هست که اونایی که عقلشون تو چششونه رو گمراه کنن و گرنه چیزی برای گفتن ندارن. تازه الان انقدر مظلوم نمایی می کنن و خوش اخلاق هستن. چون تو اقلیت هستن.تو دوره شاه که حکومت دست این بهایی ها بود انقدر خوش اخلاق نبودن.

(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-08-2010 07:09 AM، توسط هم ولایتی.)
27-08-2010 01:58 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
AmirMirjalaly آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #4
اونو قبول دارم که توو دوره شاه قدرت دستشون بود ولی نبیاد انقدم بد بین بود اینایی که من دیدم نه تبلیغ میکنن نه از اسلام بد میگن
شایدم یه جورایی اسم بهایی روشونه من شنیدم زیارت عاشورا میخونن تو عقایدشو هست؟

دورو برتو عوض کن
بذار رویاهات واقعی بشن
بذار کابوسات داغون بشن
بذار آرزوهاتو ببینی
27-08-2010 02:02 AM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #5
(27-08-2010 02:02 AM)AmirMirjalaly نوشته شده توسط:  اونو قبول دارم که توو دوره شاه قدرت دستشون بود ولی نبیاد انقدم بد بین بود اینایی که من دیدم نه تبلیغ میکنن نه از اسلام بد میگن
شایدم یه جورایی اسم بهایی روشونه من شنیدم زیارت عاشورا میخونن تو عقایدشو هست؟

اون زیارت عاشورایی که ما می خونیم نیست
بلکه یه زیارت من درآوردیه که پیامبرشون!!!!!؟؟؟؟ میرزا حسینعلی نوری در آورده
در ضمن خوب معلومه که جلوی این همه بچه مسلمون از اسلام بد نمی گن. تو خود بودی و می رفتی تو یه شهری که همشون مثلاً یهودین جرئت می کردی از یهود بد بگی؟

27-08-2010 02:05 AM
شیعه آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #6
با سلام

نقل قول: من یه سوال دارم چرا این بهایی ها که ما در همسایگیمون خیلیاشون رو داریم بهترین انسانهایی هستین که تا حالا من دیدم واقعا خوش برخوردن واقعا با ادبن خدایی آدم کیف میکنه وقتی باهاشون هم کلام میشه
نه وجدانا انسانهایی هستن که آدم میخواد توو روابط انسانی و روزمرشون ازشون الگو

اگر نیم نگاهی به پیشینه بابیت و بهائیت و... بیندازید از ادب وکمال ! این اقوام بیشتر خواهید دانست :

میرزا علی محمد فردی را به نام میرزا یحیی را به

جانشینی خود انتخاب نمود که متن سفارش او در باره میرزا یحیی در کتاب الواح خطی

باب صفحه 5 به بعد موجود می باشد . میرزا حسینعلی برادر میرزا یحیی که کارگردان

نقشه های دولت روس بود بیش از ده سال از برادر خود تبعیّت نمود سپس علیه او

شورش نموده و در کتاب خود به نام بدیع صفحه 174 برادر خود و جانشینی میرزا علی

محمد را حمیر (الاغ) لقب داده و اعلام می نماید برادرش میرزا یحیی به همسر میرزا

علی محمد باب تجاوز نموده سپس او را دراختیار دیگران قرار داده . (بدیع صفحه 379)....

و بر اثر اختلاف شدید دولت عثمانی میرزا یحیی را به قبرس و

میرزا حسینعلی را به عکّا تبعید نمود...

ببینید که ریاست طلبی بین دو برادر چه میکند ؟ !

اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-08-2010 08:14 AM، توسط شیعه.)
29-08-2010 08:09 AM
AmirMirjalaly آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #7
(29-08-2010 08:09 AM)شیعه نوشته شده توسط:  با سلام

نقل قول: من یه سوال دارم چرا این بهایی ها که ما در همسایگیمون خیلیاشون رو داریم بهترین انسانهایی هستین که تا حالا من دیدم واقعا خوش برخوردن واقعا با ادبن خدایی آدم کیف میکنه وقتی باهاشون هم کلام میشه
نه وجدانا انسانهایی هستن که آدم میخواد توو روابط انسانی و روزمرشون ازشون الگو

اگر نیم نگاهی به پیشینه بابیت و بهائیت و... بیندازید از ادب وکمال ! این اقوام بیشتر خواهید دانست :

میرزا علی محمد فردی را به نام میرزا یحیی را به

جانشینی خود انتخاب نمود که متن سفارش او در باره میرزا یحیی در کتاب الواح خطی

باب صفحه 5 به بعد موجود می باشد . میرزا حسینعلی برادر میرزا یحیی که کارگردان

نقشه های دولت روس بود بیش از ده سال از برادر خود تبعیّت نمود سپس علیه او

شورش نموده و در کتاب خود به نام بدیع صفحه 174 برادر خود و جانشینی میرزا علی

محمد را حمیر (الاغ) لقب داده و اعلام می نماید برادرش میرزا یحیی به همسر میرزا

علی محمد باب تجاوز نموده سپس او را دراختیار دیگران قرار داده . (بدیع صفحه 379)....

و بر اثر اختلاف شدید دولت عثمانی میرزا یحیی را به قبرس و

میرزا حسینعلی را به عکّا تبعید نمود...

ببینید که ریاست طلبی بین دو برادر چه میکند ؟ !

... من میگم توو روابط و رفتارهای روزمره شون آدمای خوش برخوردین تو میگی نمیدونم محمد ....نمیدونم چی چی زن برادرش رو مورد تجاوز قرار دادا بعد دست به دست کرد ؟ والله اینایی که ما دیدیم نه بکسی از اقوامشون تجاوز کردن نه در اختیار ما گذاشتن نه میخوام تاییدشون کنم نه تکذیبشون اصلا من نگاه دینی ندارم میگم آدمن شما چرا از جواب دادن عامیانه فرار میکنین فقط یاد گزفتین یه مطلبی رو ... بیارین کپی پیست کنین
میگم شما چرا انسانهارو با دینشون میبینین چرا یه بار مثه یه انسان بهشون نگاه نمیکنین
الان قبول دارین که دید جهانی نسبت به مسلمونا اینه که مسلمونا جنگ ستیزن و یه جورایی تروریستن اگه قرار باشه با این دید به آدمیزاد نگاه کرد که الان ما باید 80میلیون تروریستو جنگ ستیز توو همین ایران داشته باشیم
یه جوری میگی انگار توو اسلام همچین مسائلی نبوده والله تا اونجا که ما یادمونه آدمیزاد چه مسلمون چه مسیحی چه یهودیش واسه قدرت هرکاری میکنه
هیچ ربطی هم به دین و مذهبو مسلک نداره
...

دورو برتو عوض کن
بذار رویاهات واقعی بشن
بذار کابوسات داغون بشن
بذار آرزوهاتو ببینی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-08-2010 11:47 AM، توسط هم ولایتی.)
29-08-2010 11:41 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #8
سلام بر شما کاربر محترم

رعایت اصول اخلاقی شرط اول در مباحثه است . لطفا رعایت شود .

اجالتا ویرایش گردید ... در صورت تکرار تذکر همراه با حذف خواهید داشت .

حاشیه ممنوع . در صورت انتقاد لطفا موضوع را در قسمت انتقادات و پیشنهادات مطرح نمایید .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-08-2010 12:03 PM، توسط هم ولایتی.)
29-08-2010 11:45 AM
شیعه آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #9
نقل قول: میگم شما چرا انسانهارو با دینشون میبینین چرا یه بار مثه یه انسان بهشون نگاه نمیکنین
الان قبول دارین که دید جهانی نسبت به مسلمونا اینه که مسلمونا جنگ ستیزن و یه جورایی تروریستن اگه قرار باشه با این دید به آدمیزاد نگاه کرد که الان ما باید 80میلیون تروریستو جنگ ستیز توو همین ایران داشته باشیم

با سلام

دوست گرامی ؛ شما اول بگویید که انسانیت انسان به چه چیز است ؟ درست که همه شکل انسانیم اما آیا واقعا در خلوت و جلوت هم انسانیم ؟ آیا هر مدعی مسلمانی ، واقعا مسلمان وانسان است ؟

مگر 124000 پیامبر آمدند که بگویند ای انسان دروغ بگو خیانت کن ستم کن ، فحش بده ،آدم بکش که شما بهائیت را مظهرو مجدد انسانیت تلقی کردید ؟؟!!!

مساله اینجاست که اسلامی که ما مدعی آن هستیم حقوق حیوانات را نیز فراموش نکرده مثلا دستور داده که حیوان موذی که سزاوار قتل است را سریع بکشید و آنرا نسوزید که زجر زیادی بکشد و همینطور در باره حفظ محیط زیست ودرختان و .... قوانینی دارد ... کشتن یک پشه یا مگس و... در حج جائز نیست .

اما در مذاهبی مانند یهود وبهائیت شما ببینید که قساوت وبیرحمی بی نهایت است مثلا در تورات از کشتن و سوختن شهر مخالفین حتی درختان و حیوانات و کودکان و... خبر میدهد اما در اسلام هیچکس حق ندارد در جنگ اقدام به کشتن و غارت و سوختن درخت وحیوان و بیگناهان بکند.

در مورد بهائیت ظاهرا شما در مورد این فرقه مطالعات دقیقی ندارید وصرفا به ظاهر منافقانه ایشان بسنده کرده اید (منبع مطالب در آخر آمده) :

بد نیست بدانید که حضرت بهاءالله با این که "نوع انسان" را - به فرموده ی عبدالبهاء – "عبارت از یک عائله" دانسته اند (خطابات، ج2، ص 32)، تا "جمیع افراد بشر با هم برادر و خواهر و دختر و مادر و پسر و پدر باشند" ( خطابات، ج1، ص 154)، متاسفانه حتی با برادر خودشان نیز نتوانسته اند به صورت مسالمت آمیز زندگی کنند. ایشان علی رغم این که تاکید می کنند "لسان از برای ذکر خیر است، او را به گفتار زشت میالایید" و خاطر نشان می دارند "عموم اهل عالم باید از ضَرّ (آسیب) دست و زبان شما آسوده باشند" (اسرار الآثار، ج4، ص 286)، وقتی پای ریاست بابیان به میان می آید، برادرشان - میرزا یحیی صبح ازل - را به باد انواع ناسزاها می گیرند، تمام اسرار مگو و رازهای نهانی مابینشان را فاش می کنند، و تا می توانند آبروی او را می ریزند. یک بار او را عِجل (گوساله) می خوانند، یک باردیگر بَقَر (گاو نر) (بدیع، صفحات 21، 182 و 183)، و بار دیگر وی را الاغ نام می نهند؛

"قل یا ایها الحمیر (الاغ) حق آن چه بفرماید حق است و به کلمات مشرکین باطل نشود" (بدیع، ص 174).

یک جا هم قصه ی تحول و دگرگونی برادرشان را این گونه شرح می دهند:

"و معرض بالله چون توقف نمود و از صراط لغزید و در همان حین هیکلش از قمیص انسانی (جامه ی انسانی) خارج و به جلود بهائم (پوست چهارپایان) ظاهر و مشهود گشت" (بدیع، ص 110).

مبلغ بهایی، فاضل مازندرانی در کتاب اسرارالآثار خود ذیل کلمه ی "یحیی"، فهرستی از این القاب مودبانه ای که حضرت بهاءالله به برادرشان نثار فرموده اند را تهیه کرده اند؛ "و چون میرزا یحیی ازل در ادرنه با آثار و اعمال و گفتارهای برادر بزرگوار (حضرت بهاءالله) مخالفت ورزید و بابیان را به همین طریق مذکور باقی داشته امر و نهی می کرد ... از درجه ی خود و رتبه ی اتفاق و اتحاد سقوط یافتند (چون قبلا با حضرت بهاءالله متحد و متفق بودند) و متدرجا درالواح و آثار و مرسلات صادره (از حضرت بهاءالله) به رموز و اشارات و القابی از قبیل مشرک بالله و عِجل (گوساله) و جُعَل (حشره ی موذی که در درون مدفوع حیوانات سکنی می گزیند) و طاغوت و شیطان و ابلیس و برکه ی ؟؟ خبیثه و طنین ذباب (مگس) و امثالها نامبرده شدند" (اسرار الآثار، ج5، ص 346).
و اینها همه غیر از غیبت هایی است که حضرت بهاءالله پشت سر برادرشان کرده اند، و آبروهایی است که از او برده اند. گرچه قبلا در گفت و گوهای سایت راجع به این مسئله صحبت شده، اما اگر خواستید باز هم می شود راجع به آنها صحبت کرد، هر چند که حرف های ایشان واقعا خلاف ادب است.

تازه میرزا یحیی صبح ازل روزگاری محبوب حضرت بهاءالله بوده، و جمال مبارک ایشان را چون شمس، صاحب فیوضات می دانسته اند؛ "و قوله: بسم ربنا العلی الاعلی ... دیگر آنکه جواب سائل قبل ارسال شد. معلوم است که آنچه سوال شود، جواب آن از بحر فیوضات ازلی نازل می شود (چون صبح ازل رئیس بابیان بوده و جواب سوالات باید از جانب او صادر می شده) و لکن بآن سوالات تکلیف عباد زیاد می شود. آنچه در بیان فارسی مسطور گشته من عندالله همان کافیست... چون این ایام زمان خفا است و شمس ازلی در افق جان مستور، باید همه را به حب جمع نمود" (اسرارالآثار، ج 5، ص 312، ذیل کلمه یحیی).

بهائیتی که مدعی وحدت عالم انسانی است و بنا بر آن دارد که با دشمن نیز همانند دوست رفتار کند و ‏گرگ خون خواره را آهوی ختن بشمارد و متعرض کسی که به او تعرض کرده است، نشود و در فکر انتقام ‏و مقابله به مثل نباشد و خلاصه تمامی آن ادعاهای به ظاهر زیبا را با بوق و کرنا به سمع عالمیان می ‏رساند و نیز مدعی است که این تعلیم مشعشع نخستین بار توسط او مطرح شده است و این افتخاری است ‏که نصیب دین و آئین او گشته است، چگونه دچار دعواهای خانوادگی می شود و سخنان و اعمال شرم ‏آوری در میان آنان بروز می کند.
محمدعلی (غصن اکبر) نیز به تلافی، غصن اعظم(جناب عبدالبهاء) را رئیس المشرکین گفته، ابلیس لقب ‏داد. (توقیعات مبارکه ی شوقی افندی معروف به لوح قرن جلد یکم ص 103 و رحیق مختوم 87 )‏
بار دیگر سرکار آقا (جناب عبدالبهاء) برخلاف تعلیم و توصیه ی پدر، برادر و مریدانش را با القاب:‏

‏ «پشه» و «سوسک» و «کرم خاکی» و «خفاش» و «جغد» و «کلاغ» و «روباه» و «گرگ» و . . . ‏

باقی درندگان و خزندگان موذی مفتخر ساخت و خویشتن را بلبل و طاووس نامید.
(مکاتیب جلد یکم ص ‏‏442 و 443 و نیز مکاتیب جلد دوم ص 234 و الواح وصایا چاپ مصر ص 9 و توقیعات مبارکه جلد یکم ص 132‏ )
به هر روی، میرزا محمد علی هم از پای ننشست و جناب ابن البهاء را گوساله و الاغ دوپا ! خوانده، خود ‏را غضنفرالله ( شیر خدا ) لقب داد(مکاتیب جلد یکم ص 271 )

وبعضی از احکام و قوانین انسانی ! ایشان :

حکم سوزاندن و نابود کردن تمامی کتب غیر امری
بیان فارسی، ص 198: "فی حُکم محو کلّ الکتب کلّها إلا ما أنشئت أو تنشئ فی ذلک الأمر" (در حکم نابود ساختن همه ی کتاب ها – تماما- مگر آنچه درباره ی بابیت نوشته شده یا نگاشته خواهد شد).

- تاراج تمام اموال و دارایی های غیر بابیان
بیان فارسی، ص 157: "در این ظهور حلال نیست بر غیر مومنینِ به حق، آن چه ما یُنسَب به ایشان است (هر چیزی که به آنها منسوب می شود)، الا آن که داخل در ایمان گردند که آنوقت حلال می گردد بر ایشان"،
و می گویند: "کل از کل (همه چیز از همه کس) گرفته می شود الا آن که داخل شوند در ظل دین او".
در کتاب بیان عربی صفحه 18 هم می فرمایند: "فلتأخذنّ من لم یدخل فى البیان ما یُنسبُ إلیهم" (پس بی گمان گرفته می شود از هر کسی که در بیان وارد نمی شود هر چه به او منسوب است).

-
- یک بار می گویند "عاشروا الادیان بالروح و الریحان؛ با سایر ادیان به صفا و محبت معاشرت کنید"، بار دیگر به خدا قسم می خورند که همه ی مسلمانانِ شیعه مشرکند؛ "لعمرالله حزب شیعه از مشرکین از قلم اعلی در صحیفه حمرا مذکور و مسطور" (مائده آسمانی، ج4، ص 140)، و به پیروانشان دستور اکید می دهند که از معاشرت با افرادی که بهایی نشده اند پرهیزکنند؛{مثل عقیده یهودیان که غیر یهود را نجس و... یهود را نژاد برترمیدانند}
-
-
- حکم ازدواج اجباری پسران و دختران بالای یازده سال:
بیان عربی، ص 38: "فلتقترننّ بینهما بعد ما قضی إحدى عشر سنة" (پس البته لازم است که پسران و دختران را با هم تزویج کنید وقتی که یازده سال از آنها گذشته باشد).
و همین طور در لوح هیکل الدین، ص 36: "کتب علی الآباء و الأمهات ازدواج ذریّاتهنّ إن یَقدِرنَ بعد إحدى عشر سنة وإن لم یَقدِروا على من یَقدِر من أولى قرابته فی الکتاب" (بر پدران و مادران در صورت توانایی واجب است فرزندانشان را پس از یازده سالگی تزویج کنند، و اگر پدر و مادر توان این کار را نداشتند این کار بر خویشاوندانی که می توانند واجب است).

http://www.bahairesearch.org/html/module...le&sid=287

http://vahdatebahai1.blogfa.com/

اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-08-2010 08:32 AM، توسط شیعه.)
30-08-2010 08:29 AM
AmirMirjalaly آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #10
....
انسان چیزی نیست جز روابط حسنه ای که با دیگران داره حالا شما بشین شب تا صبح اونو از بالای کوه بکش پایین خودت برو اون بالا بشین توفیقی نمیکنی واس من
شما این چیزی که من میگم تصور کن:
من خودم دوستان بهایی زیادی دارم باهم درس میخونیم گردش میریم کار میکنیم رفت و آمد داریم (دقیقا کارایی که یه انسان رو روال زندگی روز مره اش انجام میده) تا حالا هم به مشکلی بر نخوردیم نمیدونم بهاالله و ازدواج بالای یازده و زیر یازده
تورو اون خدایی که بالا سرتونه با این ...کارا ... به کجا میخواین برسین قریب اکثر آدما چه مسلمون چه مسیحی چه نمیدونم هرچی اصلا به حرفای شما در طول عمرشون یک بارم فکر نمیکنن آخه اصلا این حرفای شما هیچ راهنمایی واس بهتر زندگی کردنشون نیست
اصلا آدما وقت فکر کردن به اینکه این چی گفتو اون چی گفت رو ندارن
الان دین واس مردم یعنی سرشون تو کار خودشون باشه و یه لقمه نون در بیارن تا خانوادشون در رفاه باشه
هیچ کدومه این حرفایی که تو داری اینجا تحویل من میدی یه بار حتی یه لحظه هم تو زندگی روزمره م بکارم نیومده بخدا
یه چی به من یاد بده اگه میخوای منو نصیحت کنی اصلا هرچی دوست داری اسمشو بزار مثلا هدایت که به درد زندگیم بخوره
خیلی چیزا میخوام بنویسم ولی میگم من واس چی باید ذهنمو سرگرم این چیزا کنم برم بفکر نون باشم که خربزه آبه
...
ولی یه جای این حرفای مزخرف راهکار بهتر زندگی کردن رو به بازدید کننده ها نشون بدین که چجوری طرز برخور و روابطشون رو درست کنن فرهنگ رفتارو کردار درست رو یاد بدین توی تالار
یه حرفایی بزنین که من که منحرفم اخلاقم درست بشه یاد بگیرم چجوری با پدر مادرم برخورد کنم چطور با دوستام کنار بیام
...
الان میری باز یه چی کپی پیست میکنی میزنی اینجا

دورو برتو عوض کن
بذار رویاهات واقعی بشن
بذار کابوسات داغون بشن
بذار آرزوهاتو ببینی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-08-2010 02:46 PM، توسط هم ولایتی.)
30-08-2010 02:38 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: