نقل قول: ابا برای نقد علمی ار کلمات محی الدین به مزخرفات تعبیر می کنید این ار تقوا سر چشمه می گیرد
آيا اينكه عمر معصوم بوده يا حضرت ابوطالب عليه السلام كافر بوده و شيعيان را سگ و خوك ديده است چيزي جز مزخرفات است.شايد هم جزو سخنان گهر بار باشد!
نقل قول: تمام نظر من این است حال که شخصیتی مورد اختلاف تظر است این هم در این سطح به جای این که از علما عبور کنید تا اثبات مطلب کنید و حتی قائل به اشتباه حضرت امام بشوید اجازه بدهید تا نظرا ت مطرح شود بدون توهین بدون جدال بدون تکفیر
بنده درمورد ابن عربي گفتم كه مزخرف زياد گفته و مزخرفاتش را مينويسم. اين كه از امام عبور كردم مساله اي است كه بار ها گفتم خب شما هم از آيت الله صافي،بر.جردي،مرعشي،روحاني و... عبور كرديد اين حرفها چيست.امام هم مانند باقي مراجع نظرش را در اين باره گفته.حال من كجا به ايشان توهين كردم؟.خب اگر فكر ابن عربي اين است كه مطرح شد شما بگوئيد هم فكرانشان چه مذهبي خواهند شد.ضمنا من قبلا هم گفتم دفاع از كسي به معناي اين نيست كه دفاع كننده اعتقادات آن شخص را دارد.محل دقيق توهين را نقل قول بفرمائيد بنده عذر خواهي خواهم كرد.
بنده اگر اسمي از ايشان آوردم گفتم شبهاتي درمورد ايشان مطرح است و ميخواهم بپرسم دقيق اين را گفتم
(۱۰-۴-۱۳۸۹ ۰۲:۰۷ صبح)كنكاش نوشته شده توسط: البته اگر مايل باشيد بنده شبهاتي درمورد اقاي صمدي آملي هم دارم.مشتاق هستم از شخصي بپرسم.بعد از پاسخ به سوالات درمورد ابن عربي شايد آن ها را مطرح كردم.
بله درست است چون اگر حق با ايشون باشد و قضيه درمورد ايشون حل نشود هم تفرقه و نفاق زياد مي شود هم اگر واقعا ايشون اشتباه كنند گمراهي بسيار خواهد شد.
نقل قول: ایا در صورتی که عقاید شما حق باشد باید اینگونه ان را تبلیغ کنید
چگونه تبليغ كنم دوست عزيز شما بگوئيد.
نقل قول: شما چراتعجب می کنید از کسی که به دنبال حقیقت است
بيشتر توضيح دهيد يعني چه كه تعجب ميكنم؟
نقل قول: من عقیده ام این است اگر گوشه ای از کتاب او تحریف شده چرا مبانی درست او را رد می کنید
شما می گویید از خدا میترسید چرا در شبهات احتیاط نمی کنید
خب دوست عزيز بنده قبلا هم كه گفتم شما چه دليل براي اثبات تحريف داريد ضمنا چگونه تشخيص ميدهيد كجا تحريف شده كجا نه.از كجا معلوم مطالب خوب او براي او نباشد.ضمنا مگه يكي دو مطلب است كه تحريف شده.
ضمنا بنده اعتقاداتم را بيان ميكنم تا اگر اشتباه است اصلاح شود.البته با برورد شما تا اينجا به صحت آن بيشتر رسيده ام.
نقل قول: شما در بعضی از توشتارتان خلط مبحث می کنید در بعضی فرار رو به جلو می کنید و بدون دلیل مارا محکوم می کنید
شما آن بعضي از موارد را بياوريد اتفاقا اين اشكال بر شما وارد است.من بارها بحث تقيه و تحريف را توضيح دادم ولي شما فقط نوشتيد دقت كنيد.چرا نمي گوئيد آيا نظري كه نوشتم درست است يا غلط.ضمنا شما اين مطلب را در سه تاپيك كپي كرديد ولي يك بار هم به سوالت پاسخ نداديد.
نقل قول: در بحث علمی نظر علما را در مقام عمل جویا میشوید
اولين بار شما در تاپيك تشيع ابن عربي حرف علما را آورديد.ضمنا اين همان فرار به جلو است.من كه بارها اين مطلب را گفتم كه نظر علما محترم است ولي واجب نيست كه بپذيريم .مگر شما در جواب naser66 نظر امام خميني (ره) را نياورديد؟ بعد به من مي گوئيد نظر علما را مي اورم.
نقل قول: میگویید به دنبال حقیقت هستید کدام حقیقت ایا حقیقتی که مورد محبت و علاقه شماست
در مورد شما هم صدق ميكند چه ربطي به بحث داشت بنده دلايل را مينويسم و شما به جاي بيان دلايل متاسفانه فقط حرف احساسي ميزنيد.
نقل قول: ما گفتیم در این عربی احتباط کنید شما تکفیر می کنید کدام به تقوا نزدیکتر است
لطفا مطالب را با نقل قول بيان كنيد بنده توضيح دادم درمورد ابن عربي و طبق صحبت هاي ايشان در جايي نوشتم
(۱۰-۴-۱۳۸۹ ۰۲:۰۷ صبح)كنكاش نوشته شده توسط: حالا بايد ديد كسي با خصوصياتي كه مراجع مخصوصا آيت الله روحاني مي گويند كافر است يا نه!!!
ولي بنده دليلي براي تحقيق درمورد اين موضوع نمي بينم.در همين حد كه بزرگاني مي گويند ايشون شيعه نبودند كافي است و نشان ميدهد كه شخصيتي نيست كه بخواهيم پشت سر هم از ايشان تعريف كنيم.
قطعا اين موضوع سبب تكفير قائلين به تشيع ابن عربي نيست.سبب تكفير همفكران ايشان چطور؟؟؟
خب بعد بيان مطالب گفتم ايا با اين عقائد چنين شخصي كافر نيست؟ اين را گفتم تا تفكر بشود.