راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: ۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

بسته ویژه ماه محرم کشف الیقین

این صدای تپش قلبم نیست/ در حسینیه دل سینه زنی است فرا رسیدن روزهای عزاداری سید الشهدا علیه سلام تسلیت باد

[-]
آخرین ارسالی ها
آموزش مخارج حروف و تجوید
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:12 آموزش هاي ديني مشاهده:768 زمان:امروز
گزارش تصویری از بازسازی ورود تاریخی امام راحل به کشور
شروع کننده:یوسف المدنی آخرین ارسال توسط:یوسف المدنی پاسخ ها:0 اخبار جهان اسلام مشاهده:21 زمان:۱۴-۱۱-۱۳۹۰
وبلاگهای مذهبی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:52 لینکستان سایت های اسلامی مشاهده:2970 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
احکام نماز
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:39 احکام و مسائل شرعی مشاهده:5537 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره نبأ
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:28 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره مرسلات
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:34 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
داستان های عارفانه
شروع کننده:محمد آسیابانی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:17 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:3898 زمان:۹-۱۱-۱۳۹۰
فروش بیسکویت حرام در بازارهای تهران
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:هم ولایتی پاسخ ها:2 اخبار جهان اسلام مشاهده:241 زمان:۸-۱۱-۱۳۹۰
فرهنگنامه اصطلاحات عرفانی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:3 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:1822 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
مشاوره و راهنمایی
شروع کننده:mandana آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:33 احکام و مسائل شرعی مشاهده:346 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
Plugin By Saeed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشیع ابن عربی از منظر علمای شیعه
نویسنده پیام
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

اعتبار: 3
ارسال: #51
RE: تشیع ابن عربی از منظر علمای شیعه
آقاي همدم خب حالا منتظر جوابتان هستم.تا شايد مطالب جديدي بياموزم اما دقيقا بعد اين بحث و تحقيقات بسياري كه انجام دادم هر روز بيشتر از روز قبل از اينكه ميبينم عده اي شديدا به ابن عربي احترام ميگذارند تعجب ميكنم.بدون شك ابن عربي شخصيتي است كه نه تنها شيعه نبوده است بلكه در اسلام او نيز شك است.
ضمنا در مورد اينكه مي گوئيد او در شهر شام بين سني هاي متعصب بوده است علاوه بر پاسخ قبلي بايد گفت ابن عربي فتوحات را در شهر مكه نوشته است و آنجا به هيچ وجه تحت فشار نبوده بلكه ايشان شخصي بوده كه دائم در مسافرت بوده است.
به حول و قوه الهي براي روشن شدن بيشتر مبحث در ماه مبارك رمضان سعي ميكنم مطالب بسياري درمورد ابن عربي در سايت بنويسم.
اگر تعصب روي اشخاص را كنار بگذاريد و راه تحقيق را باز بدانيد كه اميدوارم همينطور باشد قطعا به پليدي اين شخص پي خواهيد برد.
ضمنا باور كنيد بعد از بيان شما درمورد جهميه من بسيار در اين مورد تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه اين موضوع اصلا صحت ندارد كه رجبيون به جهميه رافضي مي گفتند.واقعا مشتاقم دليلتان را بدانم و قطعا براي پذيرش نظرتان تعصبي ندارم.

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
۲۱-۵-۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
محمد آسیابانی آفلاین
سرپرست کل سایت

اعتبار: 9
ارسال: #52
با سلام و تحیت

جناب ابن عربی اصلاً شیعه نبوده است و هیچ دلیل متقنی برای شیعه بودن ایشان در دست نیست

اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین
۲۲-۵-۱۳۸۹ ۱۱:۱۷ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
همدم آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #53
بسم الله الرحمن الرحیم

بنده به خودم و شما توصیه می کنم که این ماه مبارک را به مباحثی که اهمیت بیشتری دارد بپردازید و این بحث را بعد از ماه مبارک پیگیری بفرمایید
تا ماه رمضان از دست نرود بعد نوبت ابن عربی هم می رسد.........
روزی در محضر یکی از بزرگان تهران نشسته بودیم که از اولیای الهی بودندو شکر خدا هم ولایتمدار و هم متخلق و مورد تایید مقام معظم رهبری
بحث محی الدین پیش امد ایشان فرمودند
( داداش جون محی الدین دیگر کیست
بشناس قدر خویش که تو دریای گوهری )
در این ماه به خود بپردازیم بهتر است تا به کسی دیگر
تا به امید پروردگار واصل به عطایای حق شویم
البته می دانم که شما هم با من هم عقیده هستید

خود را چو ذره هیچ بدان در هوای دوست
۲۲-۵-۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #54
به نام خدا
دوستان عزيز سلام-اميدوارم در اين ماه مبارك نهايت استفاده رو همه ما بكنيم و بتونيم بيشتر از قبل در راه رضاي خدا و خدمت به آستان اهل بيت عليه السلام قدم برداريم.
به نظر من مساله ابن عربي بحث مهمي است چون انتشار تفكرات اين شخص متاسفانه جامعه را به سمت صوفي گري و انحراف مي برد.چون جو اين تاپيك به نظر بنده به شكل علمي و به دور از جدل شده بود دوست داشتم در ماه مبارك رمضان هم ادامه داشته باشد و اگر اين بحث درست نيست ادامه آن در ماه هاي ديگر هم درست نخواهد بود.
قال الله تعالی:الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ (18زمر)
بنده پرداختن به اين مساله رو اگر در راه رضاي خدا باشه درست و در راه خودسازي ميدونم.و منافاتي بين صحبت درمورد ابن عربي و پرداختن به خود و خودسازي نميبينم.
از لحاظ اهميت بحث هم چون ابن عربي از سران متصوفه است به روايتي از امام صادق عليه السلام اشاره مي كنم كه فرمودند:
به سند صحيح از « احمد بن محمد بزنطي » روايت کرده اند که مردي به امام صادق(ع) عرض کرد : در اين زمان قومي پيدا شده اند

که به آنها صوفي مي گويند. درباره آنها چه مي فرماييد؟ امام (ع) در پاسخ فرمود : « انهم اعداءُنا فمن مال اليهم فهو منهم و يحشر

معهم سيکون اقوام يدّعون حبّنا و يميلون اليهم و يتشبهون بهم و يلقبون انفسهم بلقبهم و يأوّلون اقوالهم ألا فمن مال اليهم فليس منّا و إنّا

منهم برآء و من انکرهم و ردّ عليهم کان کمن جاهد الکفار بين يدي رسول الله (ص) »

« آنها ( صوفيان ) دشمنان ما هستند ، پس هرکس به آنها ميل پيدا کند از آنان است و با آنها محشور خواهد شد به زودي کساني پيدا

مي شوند که ادعاي محبت ما را مي کنند و به ايشان نيز تمايل نشان مي دهند ، خود را به ايشان تشبيه نموده و لقب آنان را بر خود

مي گذارند و گفتارشان را تأويل مي کنند . بدان که هرکس به ايشان تمايل نشان دهد ؛ از ما نيست و ما از او بيزاريم و هرکس آنها را رد

کند مانند کسي است که در حضور پيامبر (ص) با کفار جهاد کرده است.1»

(اثني عشريه/ص33) و (سفينة البحار چاپ فراهاني ج2 ص57 و در چاپ اسوه قم ج5 ص 197) و (انوار نعمانيه سيد نعمت الله جزايري ج2 ص293 چاپ تهران) و ( منهاج البراعه علامه خوئي ج6 ص304) . ( طرائق الحقائق ج1 ص208 چاپ کتابخانه باراني) و (خيراتيه ج1 ص 36) و (البدعة و التحرف ص113) و (مصابيح الدجي ص244) و (حديقة الشيعة ص562) و (کشکول علامه بحراني ج3 ص229) و (فضايح الصوفيه ص35) و (بين التصوف و التشيع ص584 چاپ بيروت) و (صفوة الاخيار ص238 چاپ مشهد) و الفصول التامه رازي.

و مطلب جالبي است كه بايد در آن تامل كرد مستر همفر جاسوس بريتانيا در خاورميانه مي گويد:آنچه وزارت مستعمرات انگلیس به هنگام اعزام به شرق به من توصیه نمود عبارت بوده از:گسترش همه جانبه مراکز درویش پروری همانند خاناقاه‌ها و تکثیر و انتشار رساله ها و کتابهایی که مردم عوام را به روی گرداندن از دنیا و مافیها، گوشه گیری و مردم
گریزی سوق می دهد؛ مانند کتاب احیاء العلوم غزالی، مثنوی مولوی، و کتابهای محی
الدین عربی. (دستهاي ناپيدا- خاطرات مستر همفر صفحه 64 نشر گلستان کوثر)

ولي چون برادر عزيز آقاي همدم تمايلي به ادامه بحث در اين ماه مبارك را ندارند بنده هم اصراري ندارم و از ايشون و ديگر دوستان التماس دعا دارم.
به اميد ظهور مولاي غريبمان

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
۲۳-۵-۱۳۸۹ ۰۷:۳۷ عصر
vahid2451 آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 2
ارسال: #55
اين كه از امام عبور كردم مساله اي است كه بار ها گفتم خب شما هم از آيت الله صافي،بر.جردي،مرعشي،روحاني و... عبور كرديد اين حرفها چيست.امام هم مانند باقي مراجع نظرش را در اين باره گفته.حال من كجا به ايشان توهين كردم؟
احسنت با این تیکه خیلی خیلی حال کردم.جیگرم خنک شد.از بس که این طرفداران به اصطلاح عرفا برای تایید سرانشون از سخنان امام استفاده کردن تو دلم عقده شده بود!!
امام هم مانند باقي مراجع نظرش را در اين باره گفته.

[تصویر:  emza.jpg]
www.ebnearabi.com
۲-۶-۱۳۸۹ ۰۲:۳۵ عصر
vahid2451 آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #56
(۱۲-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ صبح)Arash نوشته شده توسط:  جناب کنکاش و نیکزاد
به جای فرافکنی همانند جنابان مدیر پایگاه آیت الله احدی نژاد و همدم با دلیل و مدرک حرف بزنید نه از روی هوا.
بغض و کینه شخصی را کنار بزنید.... کمی به شخصیت هایی که از ابن عربی حمایت کرده اند بیندیشید....
ملاصدرا، شیخ بهایی، قاضی نورالله، آیت الله العظمی قاضی، سید هاشم حداد، شهید مطهری، علامه طباطبایی، علامه جعفری، امام خمینی، آیت الله خامنه ای، آیت الله جوادی آملی ، علامه طهرانی، آیت الله قوچانی( نائب آیت الله قاضی)... بازهم بگویم؟

برادر من اینها کسانی هستند که خود مانند بن عربی در معرض اتهام هستند.به دلیل عقایدی مانند وحدت وجود و....
حال چطور برای اثبات بن عربی از نظرات انها استفاده میکنید؟!!
ملا صدرا :زمانی نهایت ارزوی عاشق براورده میشود که به او نزدیک شود وبا او هم صحبت گردد وبا حصول این مطلب چیز بالاتری را میخواهد و ان اینست که با معشوق خلوت کرده بدون حضور کسی با اوهم صحبت گردد و باز با براورده شدن این حاجت میخواهد که با او هم اغوش گشته و او را بوسه باران کند تا میرسد به جایی که آرزو میکند که ای کاش با معشوق در یک لحاف قرار گیرد و تمام اعضای خود را تا جایی که راه دارد به او بچسباند و با این حال آن شوق اولیه و سوز و گداز نفس بر جای خود باقیست اسفار،ج1،فصل 7 ص179
کما اینکه شاعر نیز (به عربي) میگوید:ترجمه شعر:
بااومعانقه کردم باز نفسم به اومشتاق است*وآیا نزدیکترازمعانقه وآغوش گرفتن چیزی درتصور است؟
ولبهای اورامکیدم شایدحرارت درونی من ازبین برود*اما با این کار فقط هیجان درونیم افزایش یافت!!!
این مزخرفاتی که ملاصدرا در کتابش نقل کرده و هیچ ایرادی به این امور نگرفته و بابی درباره-عشق به به چهره هاي زيبا آورده-را چگونه توجیه میکنید؟!!
سبحان من أظهر الأشياء وهو عينها ابن عربى: فتوحات، 2 / 459
إن الحقّ المنزّه هو الخلق المشبّه حسن زاده، حسن: وحدت از ديدگاه عارف و حكيم، 76؛ به نقل از ابن عربی
من عرف نفسه بهذه المعرفة فقد عرف ربّه، فإنّه على صورة خلقه، بل هو عين هويّته وحقيقته ابن عربى، فصوص الحكم، الفص الشعيبيّ: 286
إنها [الذات الإلهية] هي الظاهر بصور الحمار والحيوان شرح قيصرى بر فصوص الحكم، 252

www.ebnearabi.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۶-۱۳۸۹ ۰۵:۲۷ عصر، توسط vahid2451.)
۲-۶-۱۳۸۹ ۰۲:۴۶ عصر
vahid2451 آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #57
(۱۲-۴-۱۳۸۹ ۰۶:۳۷ عصر)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  جناب آقای آرش
لطفا تهمت نزنید... حرف های ایشان همیشه با سند مدرک بوده همانند بنده و جناب همدم.
اما جناب آرش بحث محیی الدین بحث الان نیست.... این اختلافی است که می توان از آن به عنوان اختلاف عرفا و فها دانست..
شما ببینید عرفایی می گویند ایشان عارف واصل اهل ئل و شیعه است.. مراجع و فقهای عالم ما می گویند خیر.
پس عصبی نشوید... همانطور که استاد مطهری فرمودند اگر بدون علم کافی( علم به این نیست که مثلا بنده که الان مجتهد شده ام.. دکتر شده ام ، مهندس شده ام علم دارم .. خیر...) به سراغ محیی الدین بروید به نتیجه نمی رسید... بلکه ......... . بماند چه می خواستم بگویم.

مشکل دقیقا در همین کلام است که دیدید.این دوستان علم را میخواهند از کشف بدست آورند و قدمایشان عملا کاری با فرمایشات اهل بیت علیهم السلام نداشته اند و میخواهند نسبت به حضرت حق عزوجل بوسیله کشف و شهود معرفت یابند...کشفی که هیچ اعتباری ندارد که رحمانی-شیطانی و یا نفسانی باشد.و اصلا هیچ فردی نمیتواند با قطعیت بگوید که فلان کشف و یا دریافت معانی که که بنده داشم قطعا رحمانیست و اگر چنین ادعایی بکند واقعا سخت در گمراهیست!!!
برای مثال یک نمونه کشف باطل محیی الدین:
در کتاب فصوص الحکم در فص داودیه می گوید که رسول خدا صلي الله عليه و أله اؤ ىنيا رفت و کسی را به جای خود انتخاب نکرد...
ولهذا مات رسول الله صلی الله علیه و اله و ما نص بخلافه عنه الی احد و لا عینه لعلمه ان فی امته من یاخذ الخلافه عن ربه فیکون خلیفه عن الله مع الموافقه فی الحکم المشروع .فلما علم ذلک صلی الله علیه و اله _لم یحجر الامر
این عبارت بسی جای تعجب دارد به خاطر اینکه حتی عده ای از علمای اهل سنت تصریح داشته اند که پیامبر صلی الله علیه و اله در زمان حیاتشان در مواقع مختلف به جانشینی امیر المومنین علیه السلام تاکید داشته اند ودر مدارک شیعه مکرر امده است که پیامبر صلی الله علیه واله در زمان حیاتشان تاکید زیادی بر جانشینی امیر المومنین علیه السلام داشتند از ان جمله در ماجرای غدیر خم و حدیث منزلت و ایات متعددی که در شان حضرت نازل شده بود و...که علامه امینی در الغدیر در سطح وسیعی از مدارک اهل سنت این مطلب را ثابت کرده اند.
واین بازجای تعجب دارد که چطورعده ای ابن عربی راشیعه می دانند و اورا عارف حقیقی معرفی میکنند
ایت ا... حسن زاده املی صاحب کتاب ممد الهمم در شرح فصوص الحکم ص 410 پس از شرح عبارت ابن عربی در پاورقی می گوید :شک نیست که رسو ل الله برای خود وصی تعیین فرمود و آن امیر المومنین علی علیه السلام بود و ....
در عین حال رسول الله می دانست که در میان امتش کسی هست که خلیفه است و اوست که در حقیقت جانشین ان جناب است و....باید گفت که شیخ (بن عربی) صاحب عصمت نبوده و در اول کتاب تصریح کرد که گفت من رسول ونبی نیستم ولی وارثم و حارس اخرتم (یعنی جناب بن عربی مدعی شده) و چون صاحب عصمت و رسول و نبی نیست کشف او را که اخذ است از حق تعالی است به حسب معتقد و سوابق انس و الفت اشتباهی روی آورد.
[b]ایت ا... حسن زاده املی خودشان نتوانستند از ظاهر عبارت ابن عربی این مطلب را در بیاورند لذا گفتند اگر خیلی جمود و سماجت در ظاهر لفظ بشود باید گفت که دراین مکاشفه او (به حسب سوابق انس والفت) اشتباهی رخ داده است.[/b]
[b]در جواب ایشان می گوییم در موضوعی به این اصولی وقتی کشف و شهود ابن عربی نادرست باشد چگونه می شود به سایر مکاشفات او که در فصوص و فتوحات مکیه اورده اعتماد کرد!!![/b]
ان الله یهدی من یشاء الی صراط مستقیم.

www.ebnearabi.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۶-۱۳۸۹ ۰۵:۲۹ عصر، توسط vahid2451.)
۲-۶-۱۳۸۹ ۰۲:۵۵ عصر
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #58
سلام جناب وحید
مگر شما وحدت وجود را قبول ندارید؟
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
التماس دعا

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
۳-۶-۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ صبح
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #59
(۳-۶-۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ صبح)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  سلام جناب وحید
التماس دعا

سلام استاد
ببخشید می شود وحدت وجود را تعریف کنید؟
اصلاً وحدت وجود یعنی چه و به چه دلیل عده ای مخالف یا موافق هستند؟
ممنون

[تصویر:  06773018204687450128.gif]

اللهم عجل لولیک الفرج
۳-۶-۱۳۸۹ ۰۱:۴۸ صبح
vahid2451 آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #60
(۳-۶-۱۳۸۹ ۰۱:۳۸ صبح)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  سلام جناب وحید
التماس دعا
وحدت وجود نظریه ای است که توسط ابن عربی سنی-آن هم از نوع متعصبش-بیان شده است و بنده لزومی به اعتقاد به آن نمیبینم و هیچ نصی در این باره نداریم و عموم علما(نگفتم عرفا-عرض کردم علما)به آن اعتقاد ندارند.البته احتمال بسیار اندکی وجود دارد که نظریه درستی باشد.بنده سواد آن را ندارم که بگویم قطعا غلط است.ولی بعضی روایات و قرائن حاکی از اشتباه بودن این نظریه است.
مثلا:
سبحان من أظهر الأشياء وهو عينها ابن عربى: فتوحات، 2 / 459
دوستان حتما میدانند که اسم هو به ذات حضرت حق عزوجل برمیگردد
معيّت حق سبحانه با بنده نه چون معيّت جسم است با جسم، بلكه چون معيّت آب است با يخ، و خشت با خاك.روجي، شمس الدين محمد: مجله معارف، ش 44.
مراد ما از وحدت وجود، عينيت وجود زمين و وجود آسمان با وجود حق متعال است.شرح نهاية الحکمة، آملي، صمدي، داوود، 115
آنان كه طـلـب‏كار خدايــيد خـــداييد**بيـرون ز شما نيست شمـايـيد شماييد
ذاتيد و صفاتيد و گهي عرش و گهي فرش**در عين بقاييد و منزه ز فناييد**(مولوي)
(إن العارف من يري الحق في كل شيء بل يراه عين كل شيء.عارف كسي است كه حق را در همه چيز ببيند؛ بلكه عارف او را عين هر چيز مي‏بيند). فصوص الحكم، ابن‏عربي، 192، (خ ، عين) شرح قيصري، 96 و ابن عربى، فصوص الحكم: 192، انتشارات الزهرا، چاپ اول، سال 1366
إنها [الذات الإلهية] هي الظاهر بصور الحمار والحيوان شرح قيصرى بر فصوص الحكم، 252[/
b]
[b]درصورتیکه امام باقر علیه السلام میفرمایند:ذات خداوند عزوجل از مخلوقش جدا و آفریده اش از ذات وی جداست و هرچه نام (چیز) بر ان صادق باشد همه مخلوق و آفریده اند جز خداوند عزوجل.
کافی ج1 ص83-82

حالا بفرمایید اینکه ذات حضرت حق عزوجل نعوذ باالله در الاغ ظاهر شود مشکل دارد یا اعتقاد نداشتن به وحدت وجود؟

www.ebnearabi.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۶-۱۳۸۹ ۰۵:۱۹ عصر، توسط vahid2451.)
۳-۶-۱۳۸۹ ۰۴:۵۵ عصر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: