راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: ۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

بسته ویژه ماه محرم کشف الیقین

این صدای تپش قلبم نیست/ در حسینیه دل سینه زنی است فرا رسیدن روزهای عزاداری سید الشهدا علیه سلام تسلیت باد

[-]
آخرین ارسالی ها
آموزش مخارج حروف و تجوید
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:12 آموزش هاي ديني مشاهده:768 زمان:امروز
گزارش تصویری از بازسازی ورود تاریخی امام راحل به کشور
شروع کننده:یوسف المدنی آخرین ارسال توسط:یوسف المدنی پاسخ ها:0 اخبار جهان اسلام مشاهده:21 زمان:۱۴-۱۱-۱۳۹۰
وبلاگهای مذهبی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:52 لینکستان سایت های اسلامی مشاهده:2970 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
احکام نماز
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:39 احکام و مسائل شرعی مشاهده:5537 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره نبأ
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:28 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره مرسلات
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:34 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
داستان های عارفانه
شروع کننده:محمد آسیابانی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:17 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:3898 زمان:۹-۱۱-۱۳۹۰
فروش بیسکویت حرام در بازارهای تهران
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:هم ولایتی پاسخ ها:2 اخبار جهان اسلام مشاهده:241 زمان:۸-۱۱-۱۳۹۰
فرهنگنامه اصطلاحات عرفانی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:3 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:1822 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
مشاوره و راهنمایی
شروع کننده:mandana آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:33 احکام و مسائل شرعی مشاهده:346 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
Plugin By Saeed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشیع ابن عربی از منظر علمای شیعه
نویسنده پیام
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #41
RE: ابن عربی از منظر بزرگترین عرفای اسلام
جناب کنکاش
لطفا به عنوان این صفحات دقت کنید:
"ابن عربی از منظر بزرگترین عرفای اسلام"
پس اگر موضوعی در این باب دارید بفرمایید و از تکرار موضوعاتی که در قسمت های نوشته اید پرهیز کنید...
امیدوارم یک بار هم بروید ببینید این بزرگان که می شود بزرگتر از این ها در عرفان بعد از اهل بیت نداریم چرا این عقیده را در مورد ابن عربی داشته اند... به جای لجاجت بر سر حرف خود بروید ببینید چرا آیت الله قاضی می گوید بعد از اهل بیت کسی مانند ابن عربی نیست... البته احساس می کنم حاضر نشده اید مطالب را بخوانید... امیدوارم خداوند به شما دلی نصیحت پذیر عطا فرماید.

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
۱۲-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #42
RE: ابن عربی از منظر بزرگترین عرفای اسلام
(۱۲-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ عصر)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  جناب کنکاش
لطفا به عنوان این صفحات دقت کنید:
"ابن عربی از منظر بزرگترین عرفای اسلام"
پس اگر موضوعی در این باب دارید بفرمایید و از تکرار موضوعاتی که در قسمت های نوشته اید پرهیز کنید...
امیدوارم یک بار هم بروید ببینید این بزرگان که می شود بزرگتر از این ها در عرفان بعد از اهل بیت نداریم چرا این عقیده را در مورد ابن عربی داشته اند... به جای لجاجت بر سر حرف خود بروید ببینید چرا آیت الله قاضی می گوید بعد از اهل بیت کسی مانند ابن عربی نیست... البته احساس می کنم حاضر نشده اید مطالب را بخوانید... امیدوارم خداوند به شما دلی نصیحت پذیر عطا فرماید.

به نام خداوند
با صلوات بر محمد و آل محمد
و با یاد حضرت ولی عصر عج
فکر کنم بحث دارد به انحراف کشیده می شود.به جای اینکه بیاییم خوبی ایشان را از طرفی بیان کنیم و از طرفی دیگر بدی ایشان را به یک نقطه مشخصی برسیم بهتر است.
بنده دسترسی به آن علمایی که از جناب ابن عربی به خوبی یاد کرده اند و او را بعد از اهل بیت نیکوترین فرد دانسته اند دسترسی ندارم. سوالات و اشکالاتی راجع به آرای ابن عربی ذهنم را مشغول کرده است که با نوشتجات شما در تناقض است. آیا می توانید به حمد الله این تناقض را برطرف کنید؟ البته به نظرم رفرنس ندیم که فلانی چی گفته و فلانی چی نگفته بهتره

[تصویر:  06773018204687450128.gif]

اللهم عجل لولیک الفرج
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۴-۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ صبح، توسط naser66.)
۱۲-۴-۱۳۸۹ ۱۱:۰۳ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #43
RE: تشیع ابن عربی از منظر علمای شیعه
(۱۲-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۲۲ عصر)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  امیدوارم یک بار هم بروید ببینید این بزرگان که می شود بزرگتر از این ها در عرفان بعد از اهل بیت نداریم چرا این عقیده را در مورد ابن عربی داشته اند... به جای لجاجت بر سر حرف خود بروید ببینید چرا آیت الله قاضی می گوید بعد از اهل بیت کسی مانند ابن عربی نیست...

برادر عزيز
بنده مطلبي را در دين آموخته ام و آن اين است كه در اعتقادات تقليد نيست حال تقليد از مرجع يا عارف.كتب ابن عربي مشخص است.شما به جاي اين كه بگوئيد كه اينها بعد اهل بيت بهترين هستند دليل بياورديد "نحن ابنا دلیل" من مي گويم.چطور شخصي كه ادعا دارد عمر معصوم است شيعه است و بعد اهل بيت بهترين افراد است؟؟؟
ضمنا اگر بعد اهل بيت عليهم السلام كسي مثل ابن عربي نيست پس نواب اربعه و حضرت ابوذر عليهم السلام چه مي شوند؟

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
۱۴-۴-۱۳۸۹ ۰۳:۱۰ عصر
اهل دل آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #44
با سلام
جناب کنکاش
مدیر پایگاه استاد احدی به دلیل شدت بیماری دیگر در این انجمن عرفان و فلسفه نیستند..... شما ایشان را جدیدا ندیده اید... کاملا مشخص است که دارند به شدت با مشکل قلبی خود می جنگند.
جواب شما: صفحات 309 تا 494 کتاب شریف و نورانی روح مجردشما را قسم می دهم یک بار دیگر این صفحات را بخوانید.
یادتان باشد شما را قسم دادم. بعد نتیجه مطالعه خودتان را به ما هم بگوییدد

اهل دل, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Jul 2010.
۱۴-۴-۱۳۸۹ ۰۳:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #45
(۱۴-۴-۱۳۸۹ ۰۳:۱۸ عصر)اهل دل نوشته شده توسط:  با سلام
جناب کنکاش
مدیر پایگاه استاد احدی به دلیل شدت بیماری دیگر در این انجمن عرفان و فلسفه نیستند..... شما ایشان را جدیدا ندیده اید... کاملا مشخص است که دارند به شدت با مشکل قلبی خود می جنگند.
جواب شما: صفحات 309 تا 494 کتاب شریف و نورانی روح مجردشما را قسم می دهم یک بار دیگر این صفحات را بخوانید.
یادتان باشد شما را قسم دادم. بعد نتیجه مطالعه خودتان را به ما هم بگوییدد

با عرض سلام خدمت دوستان
ببینید دوستان من قبلاً هم عرض کرده بودم که رفرنس دادن برای این بحث به جایی نمی رسد. آیت الله مکارم شیرازی هم هممون قبول داریم.تو صفحهه152 کتاب جلوه حق صحبت ابن عربی رو که شیعیان رو خنزیز خطاب کرده بودو نقد کرده؛
محی الدین تو کتاب «مسامرة الابرار می نویسد رجبیون کسانی هستند که دارای یک نوع ریاضت می باشند و از آثار آن این است که در حالت مکاشفه رافضی ها را به صورت خوک می بینند.

آقای مکارم هم در صفحه 153 کتاب جلوه حق می گوید: رجبیون در قیافه خود در آیینه وجود شیعه چنین می بینند.
خواستم بگویم که با این رفرنس دادن ها به جایی نمی رسیم. سوالی که هست این است که اگر جناب ابن عربی شیعه بودند پس چرا آن را رافضی خوانده و حتی در توهین به این فرقه حقه آ« را در کشف شهود و رویا به صورت خنزیر می بینند؟

اللهم عجل لولیک الفرج
۱۵-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ صبح
همدم آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #46
سلام
چون از تاب و تب و جدل بیرون امده سه نکته
1 این بحث که رافضیان را به شکل خنزیر شهود کردهاند در کتب محی الدین
توضیح
1 بحث یاد شده نقل قول است که ایشان فرموده
2 منظور از رافضی گروهی به نام جهنیه می باشد که از فرق شیعه می باشد
در فقه ما امامیه شیعه و رافضی فقط به ما نمی گویند به ما شیعه اثنی عشری می گویند

2 بحث تقییه
تقییه و میزان ان که خوش رقصی بوده یا نه به شرایط شخص برمی گردد که چقدر تحت فشار بوده و با تقییه چه چیزی را حفظ کرده جدا از دست دادن کسی چون محی الدین ثلمه ای بر اسلام می باشد که با الفاظی مثل عمر معصوم است این مسائل قابل مقایسه نیست ان هم در شهر شام محل استقرار سنی های متعصب

3 بحث تحریف
ااینکه اگر کتاب تحریف شده قابل استفاده نیست مطلب درستی نمی نماید بلکه با ارائه به کتاب و سنت می توان صحیح را از سقیم تشخیص داد
و این کلام مستلزم تخصیص اکثر است که نزد عقلا مستهجن است

اگر در تمام مباحث کپی شده به علت شباهت مسائل و این امر است که خوانندگان قضاوت درستی بفرمایند

و من الله التوفیق

خود را چو ذره هیچ بدان در هوای دوست
۳۰-۴-۱۳۸۹ ۰۷:۲۵ عصر
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #47
نقل قول: سلام
چون از تاب و تب و جدل بیرون امده سه نکته
1 این بحث که رافضیان را به شکل خنزیر شهود کردهاند در کتب محی الدین
توضیح
1 بحث یاد شده نقل قول است که ایشان فرموده
2 منظور از رافضی گروهی به نام جهنیه می باشد که از فرق شیعه می باشد
در فقه ما امامیه شیعه و رافضی فقط به ما نمی گویند به ما شیعه اثنی عشری می گویند

سلام

اين كلام ابن عربي در كتاب خودش فتوحات است.منظورتان چيست كه از ايشان نقل شده است؟
ابن عربی در " الفتوحات المکیه " ج 2 ص 8 می گوید :

" وكان هذا الذي رأيته قد أبقى عليه كشف الروافض من أهل الشيعة سائر السنة فكان يراهم خنازير ".
و مطلب زير از كتاب محاضرة الابرار و مسامرة الاخیار فی الادبیات و النوادر و الاخیار است تاليف خود ابن عربي كه در آن مينويسد.
" محاضره الابرار " ج 1 ص 245 - 246
"وقد اجتمعنا برجل منهم في شهر رجب، وهو محبوس في بيته، قد حبسته هذه الحالة، وهو بائع للجزر والخضر العامة، غير أني سألته عن حالته، فأخبرني بكيفيتها على ما كان علمي منها، وكان يخبر بعجائب..
فسألته: هل يبقى لك علامة في شيء؟
قال: نعم، لي علامة من الله في الرافضة خاصة، أراهم في صورة الكلاب، لا يستترون عني أبداً.
وقد رجع منهم على يده جماعة مستورون، لا يعرفهم أهل السنة، إلا أنهم منهم عدول. فدخلوا عليه، فأعرض عنهم، وأخبرهم بأمرهم، فرجعوا وتابوا، وشهدوا على أنفسهم بما أخبر عنهم، مما ليس عند أحد من غيرهم خبره
منظورتان از نقل قول چيست؟
اما درمورد اين موضوع كه منظورابن عربي از الروافض شيعيان اماميه نبوده اند بايد گفت با اين همه توهين كه در كتب اين شخص به مكتب تشيع و پيروان اهل بيت شده است اين نشان ميدهد منظور او از " الروافض من أهل الشيعة" شيعيان اثني عشري بوده است.به فرض كه منظورش شيعيان اثني عشري بوده آنجايي كه دقيقا منظورش را بيان كرده است را چه مي گوئيد.مثلا
در كتاب فتوحات ج 1 ص282 مينويسد:
فان الشياطين القت اليهم اصلاً صحيحاً لا يشکون فيه ثم طرأت عليهم التلبيسات من عدم الفهم حتي ضلوا فينسب ذلک الي الشيطان بحکم الاصل و لو علموا ان الشيطان في تلک المسئله تلميذ له يتعلم منه و اکثر ما ظهر ذلک في الشيعة و لاسيما في الامامية منهم فدخلت عليهم شياطين الجن اولاً بحب اهل البيت و استفراغ الحب فيهم وراوا ان ذلک من اسني القربات الي الله

ببينيد اين شخص محبت اهل بيت را كه اساس مذهب شيعه اماميه است را القاء شيطان ميداند.البته اباطيل ادامه دارد.در ادامه مي گويد:
انهم(شيعيان) تعدوا من حب اهل البيت الي طريقين منهم من تعدي الي بغض الصحابة و سبهم حيث لم يقدموهم و تخيلوا ان اهل البيت اولي بهذه المناصب الدنيوية فکان منهم ما قد عرف واستفاض و طائفة زادت الي سب الصحابه القدح في رسول الله صلي الله عليه و سلم و في جبرئيل عليه السلام و في الله جل جلاله حيث لم ينصوا علي رتبتهم و تقديمهم في الخلافة للناس
ببينيد چگونه شيعه را متهم مي‌کند و ناداني و بي اطلاعي خود از مذهب اهل بيت را چگونه فرياد ميکند اين كلام نواصب است كه مي گويند شيعه قائل به اشتباه خدا و جبرئيل و پيامبر است.
نقل قول: 2 بحث تقییه
تقییه و میزان ان که خوش رقصی بوده یا نه به شرایط شخص برمی گردد که چقدر تحت فشار بوده و با تقییه چه چیزی را حفظ کرده جدا از دست دادن کسی چون محی الدین ثلمه ای بر اسلام می باشد که با الفاظی مثل عمر معصوم است این مسائل قابل مقایسه نیست ان هم در شهر شام محل استقرار سنی های متعصب
شاید قدیمی ترین تعریف تقیه در كتب شیعه، تعریف شیخ مفید ‌‌‌‍(ره)باشد كه در ذیل كلام شیخ صدوق (ره) كه تقیه را واجب دانسته آنرا این چنین تعریف كرده اند
(التقیه كتمان الحق و ستد الاعتقاد فیه و مكاتبه المخاطبین و ترك مظاهر تهم بما یعقب ضرراً فی الدین او الدنیا )
تقیه عبارت است از : كتمان حق و پوشاندن اعتقاد خود در مورد آن، و پنهان كاری در مقابله با مخالفین و ظاهر نساختن اموری كه ضرر دینی یا دنیوی به همراه داشته باشد
آیا اگر ابن عربی نمی گفت عمر بن الخطاب عصمت دارد بوسیله اهل تسنن كشته میشود؟!
اگر این گونه است پس باید تمام علمای اهل سنت مقدم بر ابن عربی كشته شوند!!!
آیا اگر ابن عربی نمی گفت حضرت ابوطالب عليه السلام كافر است بوسیله اهل تسنن كشته میشد؟!
قضاوت با خوانندگان
نقل قول: 3 بحث تحریف
اینکه اگر کتاب تحریف شده قابل استفاده نیست مطلب درستی نمی نماید بلکه با ارائه به کتاب و سنت می توان صحیح را از سقیم تشخیص داد
و این کلام مستلزم تخصیص اکثر است که نزد عقلا مستهجن است

تخصيص اکثر بله مستهجن است. اما اگر مطالب ابن عربي را توجيه و تأويل و تخصيص دهيم و بگوييم اين جعلي است و اين تقيه چون مطالب انحرافي در کتب ابن عربي کم نيست و اخراج آنها موجب تخصيص اکثر و استهجان ميگردد.
بنده تا بعد نيمه شعبان به علت حجم بالاي كارها براي جشن نيمه شعبان نميتوانم در بحث شركت كنم.بعد از اين ايام مبارك انشاءالله در خدمتتان هستم.چون در چند تاپيك مطلبتان كپي شد جواب مطلبتان را مجبور شدم در چند تاپيك كپي كنم كه باعث روشن شدن مبحث شود

۲-۵-۱۳۸۹ ۰۵:۳۹ عصر
همدم آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #48
سلام
1 بنده عرض کردم که ایشان نقل قول کرده اند با لفظ قال الرجبیون
2 به این مطلب توجه نکرد ه اید که لفظ شیعه و رافضی بین فرق مختلف مشترک لفظی است و منظور ار رافضی جهمیه می باشند نه شیعه اثنی عشریه
3 تعریف تقیه در کلام متکلمین جدید که هم جامعتر و هم مانع تر می باشد
ایت الله سبحانی
تقیه آن است که فردی آزادی های دیگری را سلب کرده و فرد ناچار است، برای حفظ جان ، مال و عرض خود نوعی موافقت با مخالف را نشان دهد.
در مطلب فوق امده نوعی موافقت یا مخالفت نشان دهد
حال محی الدین که در شهر شام بین متعصبین از اهل سنت قرار داشته چه باید می کرد ایا حفظ جانش خوش رقصی می باشد و این اظهار نظر منطقی می باشد
4 شما به جای این که تمام کتاب را کنار بگذاری یه کتاب و سنت اراوئه کنید
5 راجع به جهمیه هم اظهار نظر بفرمایید
مطالب دیگری هم هست که بعدا به عرض خواهد رسید

خود را چو ذره هیچ بدان در هوای دوست
۷-۵-۱۳۸۹ ۰۱:۰۳ عصر
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #49
به نام خدا
با صلوات بر محمد و آل محمد
و با یاد حضرت ولی عصر(ارواحنا له الفداء)
دلیلی دیگر بر عدم تشیع ابن عربی می توان به انکار صریح امر خلافت بلافصل امیرالمومنین علیه سلام اشاره نمود.ایشان در کتاب فصوص الحکم صفحه 373 می فرمایند:
«خلیفه و جانشین رسول خدا نیز مطلب را بدانگونه که خود رسول الله(ص) از خداوند می گرفت، می گیرد.پس در مورد چنین خلیفه ای به زبان کشف می گوییم:خلیفة الله، و به زبان ظاهر خلیفه رسول الله.به همین جهت رسول الله رحلت نمود، بدون اینکه نص و گفته ای صریح نسبت به امر خلافت و جانشینی از او مانده باشد؛ و جانشینی برای خود تعیین نموده باشد؛ چون می دانست در امت او کسی است که مقام خلافت را از خدا بگیرد، و در نتیجه خلیفه ای از جانب خدا در امور و احکام شرعیه گردد. و چون حضرت رسول الله(ص) این موضوع را می دانست، کسی را از امر خلافت و بدست گرفتن آن منع ننمود.»
این گفته و انکار صریح خلافت بلافصل مولانا امیرالمومنین علی علیه سلام از جانب محی الدین دلیل است بر اینکه او از فرقه امامیه نبوده؛ و به امامت،ولایت، و در نتیجه راهنمایی ها و تعالیم آمده در مکتب اهل بیت(ع) ایمان نداشته است.

اللهم عجل لولیک الفرج
۱۵-۵-۱۳۸۹ ۰۹:۳۲ عصر
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #50
سلام
نقل قول: بنده عرض کردم که ایشان نقل قول کرده اند با لفظ قال الرجبیون

1-بله حق با شماست به نقل از رجبيون است و ابن عربي مي گويد رجبيون شيعيان را سگ و خوك ميبينند.اما دوست عزيز قبل از بيان اين مكاشفات مزخرف،ببينيد ابن عربي چه تعريف هايي از رجبيون كرده و رجبيون را چگونه توصيف مي كند.آيا چنين افرادي چنين تعريفي دارند؟
فتوحات ج2 ص8
ومنهم رضي الله عنهم الرجبيون و هم اربعون نفساً في کل زمان لايزيدون و لاينقصون وهم رجال حالهم القيام بعظمة الله وهم من الافراد وهم ارباب القول الثقيل من قوله تعالي انا سنلقي اليک قولاً ثقيلاً

نقل قول: به این مطلب توجه نکرد ه اید که لفظ شیعه و رافضی بین فرق مختلف مشترک لفظی است و منظور ار رافضی جهمیه می باشند نه شیعه اثنی عشریه
2-دليلتان براي اينكه منظور ابن عربي از شيعه و رافضي جهميه بوده اند چيست؟ جهميه جزو سرسخترین گروه جبریه هستند اصلا به آنها شيعه نمي گويند.دليل من بر اينكه منظور رجبيون شيعيان اماميه بوده اند توهين هاي بعدي ابن عربي به شيعيان اماميه است و همچنين اعتراض آيت الله مكارم به رجبيون در كتاب جلوه حق
ضمنا به فرض كه منظور رجبيون كه مورد عنايت ابن عربي هستند اينجا شيعيان اماميه نبوده باشد آنجا كه برايتان نقل كردم در ج 1 ص282 ابن عربي حب اهل بيت عليهم السلام را القاء شيطان ميداند را چه مي گوئيد؟

نقل قول: تعریف تقیه در کلام متکلمین جدید که هم جامعتر و هم مانع تر می باشد
ایت الله سبحانی
تقیه آن است که فردی آزادی های دیگری را سلب کرده و فرد ناچار است، برای حفظ جان ، مال و عرض خود نوعی موافقت با مخالف را نشان دهد.
در مطلب فوق امده نوعی موافقت یا مخالفت نشان دهد
حال محی الدین که در شهر شام بین متعصبین از اهل سنت قرار داشته چه باید می کرد ایا حفظ جانش خوش رقصی می باشد و این اظهار نظر منطقی می باشد
3-اين تعريف درست.خوب دقت كنيد ميفرمايند تقيه موافقت يا مخالف مصلحتي است.خب ابن عربي موافقت نكرده بلكه فراتر از موافقت انجام داده كه همان مفهوم خوش رقصي است.
اين نوع موافقت نوعي خاص است چون ديگر موافقت نيست بلكه فراتر از مخالفان بودن است!!!آيا براي حفط جان خود مي بايست مي گفت عمر معصوم است؟؟؟!!! و آيا اگر نمي گفت عمر معصوم است او را مي كشتند؟ لطفا به ديده انصاف به موضوع نگاه كنيد.هرگز ابن عربي براي اينكه نشان دهد شيعه نيست مجبور نبود ادعايي كند كه متعصب ترين افراد اهل سنت هم به آن قائل نيستند .
نقل قول: 4-شما به جای این که تمام کتاب را کنار بگذاری یه کتاب و سنت اراوئه کنید
بله انسان ميتواند حتي از كتب دشمنان اهل بيت عليهم السلام هم استفاده كند منتهي ديگه اون شخص رو كوه عرفان و داراي بالاترين مقام بعد از معصومين نميداند .البته بازم رجوع به علم اينجور افراد بيشتر در مسائل غير ديني است مثلا خواندن كتب انيشتين يهودي در فيزيك و الا گرفتن مطالب الهي بغير از در خانه اهل بيت عليهم السلام شايسته نيست كه در مورد نهي اين كار روايت زياد است.مثل اين روايت
حدثنا أحمد بن محمد عن الحسين بن علي عن أبي إسحاق ثعلبة عن أبي مريم قال قال أبو جعفر ع لسلمة بن كهيل و الحكم بن عتيبة شرقا و غربا لن تجدا علما صحيحا إلا شيئا يخرج من عندنا أهل البيت.(کافي ج1-ص399-ح3)
بصائر الدرجات - محمد بن الحسن الصفار - ص 30
حدثنا الفضل عن موسى بن القسم عن حماد بن عيسى عن سليمان بن خالد قال سمعت أبا جعفر عليه السلام يقول وسأله رجل من أهل البصرة فقال إن عثمان الأعمى يروى عن الحسن ان الذين يكتمون العلم تؤذي ريح بطونهم أهل النار قال أبو جعفر عليه السلام فهلك إذا مؤمن آل فرعون كذبوا ان ذلك من فروج الزناة وما زال العلم مكتوما قبل قتل ابن آدم فليذهب الحسن يمينا وشمالا لا يوجد العلم الا عند أهل العلم الذين نزل عليهم جبرئيل

ج 18 وسائل بابي است بر وجوب رجوع به معصومين ص 47 بقيه روايات هم همين مظمون رو دارند.يا كتاب بصائرالدرجات باب6 ما أمر الناس بأن يطلبوا العلم من معدنه و معدنه آل محمد ع

نقل قول: راجع به جهمیه هم اظهار نظر بفرمایید

جهميه به پيروان جهم بن صفوان گفته ميشود.كه جزو جبريه هستند. و خيلي هم در اين عقيده خودشون سر سخت هستند.جايي پيدا نكردم كه به اونها شيعه يا رافضي گفته بشه.به اعتقاد آنان ثواب و عقاب نیز جبری است، بهشت و جهنم پس از واردشدن مردم در آنها نابود می‌شوند و سرانجام جز خدا کسی باقی نخواهد ماند.ربطي به بحث ما نداره.
اگه دليلي داريد كه منظور رجبيون از شيعه يا رافضي همون جهميه هست بفرمائيد استفاده كنيم.طبق تحقيقات بنده نه شيعه و نه اهل سنت به اونها رافضي نمي گفتند.كلمه جهميه هم اصلا در فتوحات به كار نرفته.اما در اينصورت هم باز اشكالات بر ابن عربي بسيار بيشتر از اين مسائل هستش كه بشه اونها رو توجيح كرد.

والعاقبه للمتقين

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۵-۱۳۸۹ ۰۲:۲۲ صبح، توسط کنکاش.)
۱۶-۵-۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ صبح
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: