-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 01:05 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كوثر يعني چه؟!
نویسنده پیام
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
Rainbow كوثر يعني چه؟!
كوثر چیست ؟! }

به نام خداوند بخشنده و مهربان

سوره كوثر را يكبار با تامل فراوان بخوانيد:

سوره 108: الكوثر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿1﴾

ما تو را [چشمه] كوثر داديم (1)

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿2﴾

پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿3﴾

دشمنت‏خود بى‏تبار خواهد بود

خوانديد؟!

در مورد چه بود؟!

مشركان و منافقان به حضرت رسول (ص) طعنه ميزدند كه او نسل ندارد تا بتواند ادامه دهنده راهش باشد!

زيرا حضرت هرچه فرزند ذكور داشت همه به دلايلي که خداوند خود از سر آن با خبر است از دنيا ميرفتند!

حضرت هم غمگين و ناراحت ميشد و خداوند مژده يك هديه بزرگ را به حضرت داد.

وآن كوثر بود! آری؛ كوثر!!

حالا باز يكبار ديگر با تامل بخوانيد و ببينيد اين سوره كه فقط و فقط مخصوص حضرت رسول (ص) است چه پيام بزرگ و جهاني برای ما مسلمانان دارد

وهابيون كه اداعای فهم زبان عربي ميكنند الان اگر از آنان بپرسی كه كوثری كه خداوند مژده اش را به حضرت رسول(ص) داد چه بود؟!

در جواب ميمانند!

چرا؟

چون ميخواهند منكر حقيقت امتداد نسل حضرت رسول(ص) از حضرت زهرا(س) و حضرت علي (ع) شوند

چرا؟

چون ميخواهند منكر اصل ولايت ائمه شوند!

ميخواهيد امتهان كنيم؟!

من از آنان اين چند سوال را ميكنم:

1) كوثری كه خداوند به حضرت رسول(ص) داد و به او امر بفرمايد به موهبت چنين منت بزرگي نماز بخوان و قرباني كن تا بتواني شكر مرا به دادن چنين نعمتي به جا آورده باشي چه بود؟!

2) شما كه ميگويد منظورش حضرت زهرا(س) نبوده است! پس بفرماييد نسل حضرت رسول(ص) در چه كسي امتداد يافته است؟! و به كجا ختم خواهد شد؟!

3) و يا آيا شما معتقد هستيد كه معاذالله حضرت(ص) بي تبارو بوده اند؟!

منتظر پاسخ وهابيت هستيم

علي يارتان
30-04-2010 01:30 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
iaghin آفلاین
یقین
*

ارسال: #2
RE: كوثر يعني چه؟!
درود بر شما...
مطلبتان عالی بود و کمک زیادی به من کرد...
ما گوشه نشینان غم فاطمه ایم
محتاج عطا و کرم فاطمه ایم
عمریست که از داغ غمش سوخته ایم
دلسوخته ی عمر کم فاطمه ایم
ایام فاطمیه را تسلیت می گویم...یا زهرا[گل]

iaghin, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2010.
30-04-2010 05:45 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #3
سلام

روایت رسیده که سوره کوثر در پاسخ عاصی بن وائل نازل شد که به رسول خدا انگ ابتر بودن زد . جمله « انا اعطبناک » در مقام منت نهادن بر رسول خدا است و با سیاق متکلم مع الغیر ( ما) آمده است که بر عظمت دلالت دارد و منظورش خشنود ساختن پیامبر است که در ادامه با آوردن کلمه « اعطا» بیان می دارد .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
03-05-2010 08:09 AM
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #4
ميخواهم در اين ايام يه گذري هم به خطبه هاي حضرت زهرا(س) بكنم!

در مناظره كه با اهل سنت داشتيم يكي از وهابيها ميگفت خطبه حضرت زهرا(س) را ديگه پيش نياريد!! همه اش خلاف قرآنه! و .... ! اگر بياريد شكست ميخوريد!!

گفتم من يك گذري به خطبه حضرت زهرا(س) ميزنم ببينم كجاي آن جداي از قرآن است چه رسد به خلاف قرآن؟!

يك مطلب تهيه كردم با نام سيري بر خطبه حضرت زهرا(س) و مقايسه با ايات خدا!

باور كنيد وقتي مطلبم به نيمه رسيد همه وهابيها اندك اندك گذاشتند و از بحث كنار كشيدند!!!

چون خطبه حضرت زهرا( س) فرياد مظلوميت اهل البيت بود!!!

ميخواهم با اجازه دوستان تا آخر ايام فاطميه اين را به مرور زمان ارسال كنم

اميدوارم ديگر دوستان هم ياري كنند...

((( سيري بر خطبه حضرت زهرا و مقايسه با ايات خدا!)))

عاقبت روزگاران شيرين شود !! غم مخور !!

با قدوم مبارك آقمون،
امام زمان عجل الله تعالي - ان شا الله
03-05-2010 10:54 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #5
سلام

چرا که نه . اتفاقا خوشحال هم می شویم .

البته پیشنهاد می کنم اگر موضوع بحث پیرامون خطبه فدکیه است آن را در لینک زیر ارائه نمایید .

خطبه فدکیه

موفق باشید

03-05-2010 11:07 AM
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #6
سلام هم ولايتي عزيز و ممنون از پيشنهادتان

بحث من متن كامل خطبه فدكيه نيست بلكه بسيار مختصر شده است و در حقيقت مقايسه خطبه حضرت زهرا (س9 با ايات خداست

فكر ميكنم اگر در ادامه كوثر يعني چه؟! بياورم بهتر باشد چون مناظره با وهابيهاست !

حالا هرچه مدير محترم بفرمايد اطاعت خواهد شد

با قدوم مبارك آقمون،
03-05-2010 01:57 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #7
سلام

ما مشتاق و منتظر مطالب مفیدتان هستیم

موفق باشید

03-05-2010 02:56 PM
غلامعلی نوری آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #8
(30-04-2010 01:30 AM)عطر ياسين (ص) نوشته شده توسط:  كوثر چیست ؟! }

به نام خداوند بخشنده و مهربان

سوره كوثر را يكبار با تامل فراوان بخوانيد:

سوره 108: الكوثر

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿1﴾

ما تو را [چشمه] كوثر داديم (1)

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿2﴾

پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿3﴾

دشمنت‏خود بى‏تبار خواهد بود

خوانديد؟!

در مورد چه بود؟!

مشركان و منافقان به حضرت رسول (ص) طعنه ميزدند كه او نسل ندارد تا بتواند ادامه دهنده راهش باشد!

زيرا حضرت هرچه فرزند ذكور داشت همه به دلايلي که خداوند خود از سر آن با خبر است از دنيا ميرفتند!

حضرت هم غمگين و ناراحت ميشد و خداوند مژده يك هديه بزرگ را به حضرت داد.

وآن كوثر بود! آری؛ كوثر!!

حالا باز يكبار ديگر با تامل بخوانيد و ببينيد اين سوره كه فقط و فقط مخصوص حضرت رسول (ص) است چه پيام بزرگ و جهاني برای ما مسلمانان دارد

وهابيون كه اداعای فهم زبان عربي ميكنند الان اگر از آنان بپرسی كه كوثری كه خداوند مژده اش را به حضرت رسول(ص) داد چه بود؟!

در جواب ميمانند!

چرا؟

چون ميخواهند منكر حقيقت امتداد نسل حضرت رسول(ص) از حضرت زهرا(س) و حضرت علي (ع) شوند

چرا؟

چون ميخواهند منكر اصل ولايت ائمه شوند!

ميخواهيد امتهان كنيم؟!

من از آنان اين چند سوال را ميكنم:

1) كوثری كه خداوند به حضرت رسول(ص) داد و به او امر بفرمايد به موهبت چنين منت بزرگي نماز بخوان و قرباني كن تا بتواني شكر مرا به دادن چنين نعمتي به جا آورده باشي چه بود؟!

2) شما كه ميگويد منظورش حضرت زهرا(س) نبوده است! پس بفرماييد نسل حضرت رسول(ص) در چه كسي امتداد يافته است؟! و به كجا ختم خواهد شد؟!

3) و يا آيا شما معتقد هستيد كه معاذالله حضرت(ص) بي تبارو بوده اند؟!

منتظر پاسخ وهابيت هستيم

علي يارتان

سلام عطر یاسین

خیلی تند نرو بابا جان وهابیت را داخل بحث نکن بیا خودمون امکانات دیگرو بررسی کنیم

اینجانب غلامعلی نوری نظریه ی جدیدی در مورد کوثردر همایش سراسری در سال 83 ارائه دادم (((( تاریخ دقیق( 19/ 83/3) همایش یک روزه ی استفاده از مفاهیم قرآنی در توانبخشی انسان در دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی تهران))))
که در اون بیان کرده بودم منظور از کوثر را فرد بگیریم منظور علی است ومقاله اینجانب نیز به عنوان یکی از برگزیدگان سمینار انتخاب شد
پس دوباره جواب سوالات خودت را با جواب امام علی امتحان کن هل ترین من تفاوت؟

اگه دیدی جواب سوالات فوقت با حضرت علی مطابقت داره بگو تا خلاصه ای از دلایلم رو را در طی چند روز آینده بیان کنم

آخرش هم نوشتی علی یارتان پس اینو هم به فال نیک میگیرم !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-05-2010 12:17 PM، توسط غلامعلی نوری.)
03-05-2010 09:26 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #9
سلام و ممنون

خيلي خيلي برايم جالب شد و مشتاق مقاله شما شدم

كي ميتوان اين مقاله را بخوانم؟!

آيا ميتوانيد هميجا به بحث بگذاريد؟!

در ضمن اگر در اين دنياي وانفسا حضرت علي(ع) كه خداوند فرموده ياري دهنده شما در اين دنيا است ياريمان نكند كي بكند؟؟؟؟؟

يا علي

با قدوم مبارك آقمون،
03-05-2010 11:00 PM
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #10
Rainbow گذري بر خطبه فدكيه حضرت زهرا(س)
در ادامه حضرت فرمودند:

(اين منم فاطمه دختر پيغمبر كه بر يگانگى اللّه گواهى مى دهم و اعتراف مى كنم كه محمّد، پدر من ، بنده و فرستاده اوست . )

در اینجا چون وهابيها ميگويند: حضرت زهرا در خطبه اش فخر فروشي كرده كه من فرزن فلانم و فلان ...!! نیاز به توضیح است که دلیل اینکه حضرت خودش را اينچنين معرفی میکند و شهادت به وحدانیت خدا میدهد چيست؟!

اول: باید توجه داشته باشیم که حضرت در مسجد و میان زنان بود و مردان او را نمیدیدند و فقط صدای او را میشنیدند!

ولی زنان او را میدیدند!

پس لازم بود وقتی مخاطبان او را نمیبینند خودش را معرفی کند تا بدانند خطیب کیست و هدفش از این گفتار چیست!!

دوم: باید گفت انزمان مثل حالا نبود که صحابه مثل بعضی از اهل سنت منکر فضائل و برتریهای حضرت باشند ...!!!

صحابه همیشه از پیامبر خدا (ص) در مورد دختری به نام فاطمه حدیث های زیادی شنیده بودند سفارشات اکیدی از حضرت در مورد فاطمه شده بود ولا آنکه شاید تا کنون نه او را دیده بودند و سخنی از او شنیده بودند! و صدایش را نمیشناختند

پس هدف دوم از معرفی خود شناساندن خود به مخاطبان باب تذکر و یاد آوری بود!

سوم:دلیل اینگونه معرفی کردن خود مبنی بر شهادت به وحدانیت بعد از معرفی اینست که ابوبکر حضرت را از دین پدر خارج شده خوانده بود!!

چرا؟

بخاطر اعتراضات حضرت و خطبه ای که قبل هم خوانده بود و بعد به همراه همسر و فرزندانش در خانه صحابه میرفت و آنها را از حادثه عظیم منحرف شدن دین در غصب خلافت هشدار میداد...

چهارم : و در نهايت اينكه اگر حضرت هم از روي فخر چنين گفته باشد بجا بوده است ...!

چرا كه خداوند در قرآن پدر بودن حضرت محمد(ص) را يك افتخاري ميداند كه شامل هيچكس جز حضرت زهرا (س) نشد!!

قرآن كريم سوره الاحزاب:

مَّا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِّن رِّجَالِكُمْ .....

محمد پدر هيچ يك از مردان شما نيست! ولى فرستاده خدا و خاتم پيامبران است! و خدا همواره بر هر چيزى داناست (40)

مقايسه كنيد: ... و اعتراف مى كنم كه محمّد، پدر من ، بنده و فرستاده اوست

اين نشان ميدهد كه نسبت پدر دادن به حضرت محمد(ص) بر كسي جايز و شايسته نبوده است چون او فقط پدر حضرت زهرا (س) بوده است و بس!!!

و اين يك افتخار ويژه بوده است

پس اگر بر فرض هم حضرت زهرا(س) فخر داشته بر اينكه فرزند چنين شخصيتي بوده اين يك فخر بجا و خدا دادي است! و اين كلمات بر گرفته از آيات خداست!

ادامه دارد ....................

با قدوم مبارك آقمون،
04-05-2010 02:05 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: