-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 01:04 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كوثر يعني چه؟!
نویسنده پیام
غلامعلی نوری آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #11
RE: كوثر يعني چه؟!
(03-05-2010 11:00 PM)عطر ياسين (ص) نوشته شده توسط:  سلام و ممنون

خيلي خيلي برايم جالب شد و مشتاق مقاله شما شدم

كي ميتوان اين مقاله را بخوانم؟!

آيا ميتوانيد هميجا به بحث بگذاريد؟!

در ضمن اگر در اين دنياي وانفسا حضرت علي(ع) كه خداوند فرموده ياري دهنده شما در اين دنيا است ياريمان نكند كي بكند؟؟؟؟؟

يا علي

بنام خدا

سلام

با تشکر از خانم عطر یاس

با خاطر پست مناسب ومستند

ابتدا در شان نزول سوره

همانطوری که آقای طباطبایی ،مکارم شیرازی و بقیه ی علماءهم گفته اند مشرکان به پیامبر طعنه می زدند که پسر واولاد ذکور ی ندارد وباقی قضایا که درکتب مربوطه آمده است

اما پژوهش وادعای غیر طبیعی اینجانب !

اول طبق آنچه که مشهور است حضرت علی از کودکی وقبل از بعث در خانه ی پیامبر بزرگ شده اند ومانند پسری عزیز در خانه ی او پرورش یافته بود

از طرفی منابع تفسیری وتاریخی سال نزول سوره ی کوثر را سال اول بعثت ذکر کرده اند در حالیکه حضرت فاطمه سال 5 بعثت بدنیا آمده است

یعنی موقع نزول سوره کوثر حضرت فاطمه هنوز که بدنیا نیامده بودند که خدا بگوید ما به تو حضرت فاطمه را اعطاء کردیم !

ولی در زمان نزول سوره امام علی مثل پسری گرانقدر در خانه پیامبر بود ه است

دوم کلمه ی کو ثر مذکر است نه مونث (ساده ترین دلیل! )

سوم در قرآن اگر از قبل دقت نموده باشید موقعی که حرف از بخشش فرزند نسبی به کسی است کلمه ی وهب بکار برده نه اعطاء

دقت کنید در آیات زیر

فَلَمَّا اعْتَزَلَهُمْ وَمَا يعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَيعْقُوبَ وَكُلًّا جَعَلْنَا نَبِيا(مريم/49)
و چون از آنها و [از] آنچه به جاي خدا مي‏پرستيدند کناره گرفت اسحاق و يعقوب را به او عطا کرديم و همه را پيامبر گردانيديم

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيةً طَيبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ(آل عمران/38)
آنجا [بود که] زکريا پروردگارش را خواند [و] گفت پروردگارا از جانب خود فرزندي پاک و پسنديده به من عطا کن که تو شنونده دعايي

وَالَّذِينَ يقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّياتِنَا قُرَّةَ أَعْينٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا(الفرقان/74)

بنابر این اگر منظور فرزند نسبی بود می فرمود :

انا وهبنا لک الکوثر

چهارم گاهی خلقت وتداوم نسل ونسب انسان از طریق داماد است

دقت کنید

وَهُوَ الَّذِي خَلَقَ مِنَ الْمَاءِ بَشَرًا فَجَعَلَهُ نَسَبًا وَصِهْرًا وَكَانَ رَبُّكَ قَدِيرًا(الفرقان/54)
و اوست کسي که از آب بشري آفريد و(تداوم نسل) او رابا( خویشاوندان) نسبي و دامادي قرار داد و پروردگار تو همواره تواناست

پنجم اگر مرا به کوتاه اندیشی !! متهم نکنید جرقه ی تحقیق موارد فوق را ابجد کلمه ی کوثر وعدد یازده در ذهنم بوجود آورد چرا که کوثر یازدهی است (726) وعلی هم یازدهی خودمان است ( ببخشید فعلا نمی توانم در مورد نقش عدد یازده در کشف اسرار قرآن چیزی بگویم ان شاء الله بعدآ)

پس اول فکر کردم که کوثر در ارتباط با خود علی ممکن است باشد

هر کس سوالی دارد بپرسد
غلامعلی نوری

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

جالب این است که ترجمه های معتبر وهب را عطاء ترجمه کرده اند!

غلامعلی نوری, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2010.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2010 02:36 PM، توسط غلامعلی نوری.)
05-05-2010 02:30 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #12
(05-05-2010 02:30 PM)غلامعلی نوری نوشته شده توسط:  از طرفی منابع تفسیری وتاریخی سال نزول سوره ی کوثر را سال اول بعثت ذکر کرده اند در حالیکه حضرت فاطمه سال 5 بعثت بدنیا آمده است

یعنی موقع نزول سوره کوثر حضرت فاطمه هنوز که بدنیا نیامده بودند که خدا بگوید ما به تو حضرت فاطمه را اعطاء کردیم !

ولی در زمان نزول سوره امام علی مثل پسری گرانقدر در خانه پیامبر بود ه است

سلام

تفسیرتون جالب بود . لطفا اول کوثر را معنا کنید تا بفهمیم با چه معنایی از کوثر در ارتباطیم و منظورتان از کوثر چیست ؟ حوض کوثر ، کوثر به معنای خیر کثیر و ... .

در جایی من نخواندم که تنها تفسیر کوثر حضرت زهرا (س) باشد بلکه یکی از تفاسیر وجود حضرت زهراست . طبق سخن امام صادق (ع) كوثر نهرى است در بهشت كه خداوند آن را به پيغمبرش در عوض فرزندش (عبد اللَّه كه در حيات او از دنيا رفت) به او عطا فرمود.

اینکه می گویند در شان حضرت زهرا نازل گشته تنها می تواند به این دلیل باشد که نسل رسول خدا (ص) از طریق دخترش و پاره تنش فاطمه زهرا ادامه یافت .

در مورد ادعای شما مبنی بر تقدم نزول آیه بر زمان تولد حضرت زهرا باید مثالی براتان بزنم . زمانی می رسد شما جهت انجام کاری اقدام می کنید و دستور می دهید که نتیجه آن در آینده ای نزدیک بروز می کند ولی شما خبر را اکنون می دهید . مثلا شما در شهرداری قراردادی را نهایی می کنید که زمان اجرایش مثلا 1 سال آینده است . ولی اگر کسی از شما بپرسد فلن کار شهرداری چه شد شما در جواب می گویید فلان کار را انجام دادم ( در حالی که کار انجام نشده و نتیجه اش در سالی دیگر است .)

خداوند به رسول خدا مژده داد که ابتر آن فردی است که تو را ابتر نامید .
سپس گفت ما به تو کوثر ( خیر فراوان ) دادیم . ااین خیر فروان زمانی خود را نشان می دهد که حضرت رسول زهرای اطهر را به دنیا می آورد که از او نسل رسول خدا ادامه می یابد و عبدالله وائل ابتر می ماند . ( در حالی که خبرش قبلتر داده شد)

(05-05-2010 02:30 PM)غلامعلی نوری نوشته شده توسط:  دوم کلمه ی کو ثر مذکر است نه مونث (ساده ترین دلیل! )

كوثر الهى، جنسیت ندارد . فاطمه دختر بود اما كوثر شد. به تعداد كثير هم بستگى نداره چون فاطمه يك نفر بود اما كوثر شد.

الله مذکر است یا مونث ؟ شمس مذکر است یا مونث ؟

(05-05-2010 02:30 PM)غلامعلی نوری نوشته شده توسط:  سوم در قرآن اگر از قبل دقت نموده باشید موقعی که حرف از بخشش فرزند نسبی به کسی است کلمه ی وهب بکار برده نه اعطاء

دقت کنید در آیات زیر

فَلَمَّا اعْتَزَلَهُمْ وَمَا يعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَهَبْنَا لَهُ إِسْحَاقَ وَيعْقُوبَ وَكُلًّا جَعَلْنَا نَبِيا(مريم/49)
و چون از آنها و [از] آنچه به جاي خدا مي‏پرستيدند کناره گرفت اسحاق و يعقوب را به او عطا کرديم و همه را پيامبر گردانيديم

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيةً طَيبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ(آل عمران/38)
آنجا [بود که] زکريا پروردگارش را خواند [و] گفت پروردگارا از جانب خود فرزندي پاک و پسنديده به من عطا کن که تو شنونده دعايي

وَالَّذِينَ يقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّياتِنَا قُرَّةَ أَعْينٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا(الفرقان/74)

بنابر این اگر منظور فرزند نسبی بود می فرمود :

انا وهبنا لک الکوثر

عطا کردن به موردی اطلاق می شود که طرف شایسته چیزی است و بخشیدن به موردی اطلاق می شود که فرد می تواند شایسته باشد و نباشد .

این خود اثبات شایستگی رسول خدا را در جهت بهره مندی از « کوثر » را می رساند . یعنی رسول خدا لیاقت داشتن کوثر را دارد .

موفق باشی

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
05-05-2010 03:57 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
iaghin آفلاین
یقین
*

ارسال: #13
درود بر شما....
این بار تازه های عشق از شلمچه می گوید و ....
... و دیوار های سکوت بی صبرانه مشتاق تعظیم به مهمانان آسمانی تازه های عشق است.
یا زهرا

iaghin, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2010.
06-05-2010 02:14 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #14
Question RE: كوثر يعني چه؟!
سلام و درود فراوان به برادران ديني

من از مناظره شما با هم استفاده ميكنم و منتظر پاسخ برادر نوري به هم ولايتي هستم

و چند سوال در نقد اين نظريه هم دارم كه در آينده اگر به جواب نرسيدم سوال خواهم كرد

پس برادر نوري لطفان پاسخ اقاي هم ولايتي را بدهيد كه سخت مشتاق دفاع شما از اين نظريه هستيم!!

عاقبت روزگاران شيرين شود !! غم مخور !!

با قدوم مبارك آقمون،
امام زمان عجل الله تعالي - ان شا الله
06-05-2010 06:05 PM
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #15
سلام برادر

پس لطف كنيد جواب نظريه مرا بدهد كه من مشتاق دانستم و خداي ناكرده منظورم به چالش كشيدن نظريه شما نيست فقط براي اينكه ايمان قلبيم بيشتر شود و بر دانستهايم افزوده گردد

كه اگر بتوانم اين نظريه شما را باور داشته باشم در مناظره و مباحثه از با اهل سنت استفاده كنم

ممنون

==============================================================

من نظريه شما را ابتدا از طريق آيات خدا رد ميكنم و بعد از مطالب خود شما!

شما فرموديد:

اول طبق آنچه که مشهور است حضرت علی از کودکی وقبل از بعث در خانه ی پیامبر بزرگ شده اند ومانند پسری عزیز در خانه ی او پرورش یافته بود

همانطور كه قبلان در گذري بر خطبه حضرت زهرا(س) گفتم:

خداوند در قرآن كريم سوره الاحزاب ميفرمايد:

مَّا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِّن رِّجَالِكُمْ .....

محمد پدر هيچ يك از مردان شما نيست! ....

اين كلمه (أَحَدٍ ) يك كلمه تاكيدي است كه خداوند اسثتناء قائل نشده است بين هيچ يك از صحابه كه حضرت علي عليه السلام هم شامل اين احد من رجالكم ميشود....

پس همانگونه كه خودتان هم گفتيد اين نظريه شما غير طبيعي است و حتي منتطق قرآني هم ندارد.

حضرت رسول (ص) علي (ع) به عنوان برادر خود خواند است اما در تاريخ هيچ اشاره اي نشده كه ايشان را به عنوان فرزند خوانده خطاب و يا معرفي كرده باشد

پس بدليل اينكه تبارو نسل هرگز نميتواند از طريق غير فرزند باشد اين نظريه نميتواند از شخصيت حضرت علي تبار حضرت رسول (ص) رشد و نمو كرده باشد بلكه منظور شخصيت حضرت فاطمه(س) است

با قدوم مبارك آقمون،
07-05-2010 01:46 PM
عطر ياسين (ص) آفلاین
عطر ياسين (ص)
*

ارسال: #16
Lightbulb RE: كوثر يعني چه؟!
==============================================
همچنين فرموديد:

چهارم گاهی خلقت وتداوم نسل ونسب انسان از طریق داماد است!

بله اين نظريه شما ميتواند درست باشد! به شرط آنكه در همان داماد بودن نيز تامل كنيم!

يعني حضرت علي (ع) با روايتان مخطلف چيزي حدود 30 اولاد داشتند اما هيچ يك نميتوانند به عنوان نسل و تبار و اهل البيت رسول(ص) قرار بگيرند جز آنان كه از نسل حضرت زهرا(س) هستند پس بنا بر اين باز برميگرديم به همان نقطه اصلي پتانسيل كه همان حضرت زهرا(س) است و حضرت علي بدون حضرت زهرا هرگز ثمره اي براي رسول اكرم(ص) نمي تواند داشته باشد

كلام آخر حضرت زهرا(س) نقطه اصلي است و بدون اين نقطه اتصال بوجود نمي آيد و اين نقطه همان هسته تبار رسول خداست و همان خير كثير و كوثر پاك است !

با قدوم مبارك آقمون،
07-05-2010 01:48 PM
غلامعلی نوری آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #17
سلام

ببخشید از اینکه فعلا عمدا جوابتون را نمی دم چند روز اول فکر کنید اگر به جواب نرسیدید کوتاه جواب میدم

من خیلی دوست دارم که شما خودتون با تفکر وتحقیق به جواب پرسش ها تون برسید تا اینکه بدون بکار انداختن فکر جواب ها را از من بگیرید

من جواب تمام سوالات شما را جمع وحتی چند ساعت ؟ پست کردم ولی دوباره حذف کردم

من وشما در اصل با هم فرقی نداریم شما خودتون فکر کنید تا به تاویل برسید

جوابها را بعدا میگم بعدا از اینکه اول شما اندیشیده باشیدحتی شاید تا قبل از جواب دادن من خود به جواب در اثر تحقیق رسیده باشید

به امید توفیق

غلامعلی نوری, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2010.
07-05-2010 04:00 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #18
سلام
خوب من ادامه میدم تا خود دوستان هم پیداشون بشه ...

شب قدر، داراي خصوصيات ويژه اي است و خداوند از اين شب، تجليل و آن را با عظمت بيان مي كند و آن را از هزار ماه برتر مي داند. سورة قدر، سورة اهلبيت و جلوه گاه ولايت است.(1) و براساس روايات، حضرت فاطمه به طور مطلق به "ليلة" تأويل شده است.
امام صادق ميفرمايد: "انا أنزلنَه في ليلة القدر" مقصود از اين شب، فاطمه و منظور از "قدر" خداوند است. هر كس فاطمه را چنانكه شايسته و در حد شناخت اوست بشناسد، بيقين شب قدر را دريافته است. همانا فاطمه فاطمه ناميده شد، به خاطر اينكه خلق از شناخت او بريده شده اند; يعني معرفت و شناخت كامل او براي آفريدگان ممكن نيست، و "ليلة القدر خير من ألف شهر" يعني بهتر از هزار مؤمن است و او (فاطمه) مادر مؤمنان است، و فرشتگان، همان مؤمناني هستند كه حامل و حافظ علم آل محمد (ص) هستند و اين روح القدس حضرت فاطمه است.

"فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْر # سَلَـَمٌ هِيَ حَتَّيَ مَطْـلَعِ الْفَجْر" از هر امري به اذن پروردگارشان سلام ميگويند تا فجر طلوع كند يعني، حضرت قائمه ظهور كند.(2)
در اين حديث شريف حضرت امام صادق جدّه اش حضرت صديقة طاهره فاطمة زهرا (س) را ليلة القدر معرفي فرمود، چرا حضرت صديقه ليلة القدر نباشد و حال آن كه يازده قرآن ناطق در اين ليله نازل شده است...(3)

انسان كامل در فرهنگ اسلام و قرآن ظرف حقايق قرآن است...پس يازده قرآن از اين شب مباركي كه شب قدر است و مادر امامان است نازل شده است.(4)

موفق باشید

منابع :
1. ر.ك: كنزالدقائق، محمدرضا قمي مشهدي، ج 14، ص 358، مؤسسه طبع و نشر ارشاد اسلامي
2. بحارالانوار، علامه مجلسي;، ج 43، ص 243، داراحيأ التراث العربي، بيروت ـ تفسير فرات كوفي، ابراهيم بن فرات الكوفي، ج 2، ص 581، مؤسسه نعمان، بيروت
3. ده رساله فارسي، آيت اللّه حسن زاده آملي، ص 193، انتشارات قيام.
4. فصّ حكمة عصمتيه في كلمه فاطميه، آيت اللّه حسن زاده آملي، ص 45، انتشارات سروش.

28-02-2011 08:02 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #19
باسلام
سوره ى كوثر در عين كمى آيات و كلماتش، در بر دارنده ى اسرار و رموزى است كه حتى بزرگان و مفاخر ما نيز از دستيابى به ژرفناى آن عاجز مانده، به عجز و ناتوانى خويش معترف گرديده اند.
يكى از نام هاى مبارك فاطمه زهرا عليهاالسلام «كوثر» است. در وجه تسميه ى فاطمه ى زهرا عليهاالسلام به «كوثر» وجوه مختلفى بيان شده و هر كسى به مقدار پايه ى معرفتى خويش، سخنى بيان كرده است؛ اما گوييا ژرف نگرترين انديشه هاى بشرى نيز در غواصى به ژرفناى اقيانوس ناكرانمند كوثر چاره اى جز حيرانى، واله گى و سرگردانى ندارند:
• دامن كبرياى او دسترس خيال نى پايه ى قدر او بسى پايه به زير پاكند.
• پايه ى قدر او بسى پايه به زير پاكند. پايه ى قدر او بسى پايه به زير پاكند. (1)

در تفاسير شيعه و سنى معانى بسيارى براى «كوثر» ذكر شده است كه جملگى، از مصاديق همين «خيركثير» مى باشند؛ مصاديقى چون:
1 - حوض و نهر كوثر در جنت كه تعلق به پيامبر دارد و مؤمنان به هنگامه ى ورود به بهشت، از آن سيراب مى شوند. (2)
2 - مقام شفاعت كبرى در روز قيامت
3- نبوت
4- حكمت و علم به حقايق اشيا.
5- قرآن
6- كثرت اصحاب و پيروان
7- كثرت معجزات
8- كثرت علم و عمل
9- كثرت معرفت در توحيد
10- كثرت نعمت هاى دنيا و آخرت
11- نسل كثير و ذريه ى فراوان كه در گذر زمان باقى مانند و بى ترديد اين فراوانى ذريه و باقى ماندن نسل از وجود دختر والا گهر پيامبر، فاطمه ى زهرا عليهاالسلام نشأت گرفته است. (3)

یكى از مصاديق شناخته شده ى «كوثر» كه در تفاسير شيعه و سنى وارد و در بين همه مسلمين شايع گرديده است، حوض و نهر كوثر در بهشت مى باشد؛ حوضى كه مؤمنان مى بايست براى لياقت يابى حضور در بهشت، از آب پاك و پاك كننده ى آن بنوشند تا ظرفيت و لياقت ورود به حرم كبريايى را بيابند.
اين چه آبى است كه مى بايست از سرچشمه ى طهارت كوثر به كام تشنه ى مؤمنان نوشانيده شود تا لياقت ورود به بهشت برين حاصل آيد؟
اين سؤالى است كه كه عقل و تصور ما از دركش عاجز است، شايد بتوان تنها به همين اندازه فهميد كه كوثر، سرچشمه اى است در بهشت كه صاحب آن، پيامبرو ساقى آن، اميرمؤمنان و حقيقت آن باطن فاطمه ى زهرا عليهاالسلام است.
عظمت بى همانند كوثر، آنگاه رخ مى نمايد كه علاوه بر سوره ى كوثر، در حديث تاريخى ثقلين نيز به ديده ى دقت و حكمت بنگريم: دو ميراث گران سنگ در ميان شما بر جاى مى نهيم: كتاب خدا و عترتم. اين دو از هم جدا نخواهند شد تا در حوض، بر من وارد آيند. (4)

منابع :
1. آيةالله محمدحسين غروى اصفهانى، ديوان: ص 39.
2. مجمع الابيان: ج 5، ص 548.
3. ترجمه ى تفسير مجمع البيان: ج 27، ص 309.
4. انى تارك فيكم الثقلين: كتاب الله و عترتى... و لن يفترقا حتى يردا على الحوض. برخى از منابع اهل سنت كه حديث فوق را نقل كرده اند عبارتند از: صحيح ترمذى، محمد بن عيسى ترمذى (متوفاى 279 هجرى): ج 5، ص 238 و ص 199. ينابيع الموده، قندوزى حنفى، ص 33 و 45. تفسير ابن كثير، اسماعيل بن عمر (متوفاى 774)، ج 4، ص 113. المعجم الكبير، طبرانى (متوفاى 360 هجرى)؛ ص 137.

15-04-2011 08:42 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: