راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۳۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

حق چو دید آن نور مطلق در حضور/ آفرید از نور او صد بحر نور/ آفرینش را جز او مقصود نیست/ پاک دامن تر زاو موجود نیست/

میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد

[-]
آخرین ارسالی ها
گزارش تصویری از بازسازی ورود تاریخی امام راحل به کشور
شروع کننده:یوسف المدنی آخرین ارسال توسط:محمد آسیابانی پاسخ ها:1 اخبار جهان اسلام مشاهده:55 زمان:۱۸-۱۱-۱۳۹۰
میلاد حضرت رسول و امام جعفر صادق (ع)
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:محمد آسیابانی پاسخ ها:5 مناسبتهای مذهبی سال مشاهده:1127 زمان:۱۸-۱۱-۱۳۹۰
بروز رسانی پیامهای ماهانه
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:محمد آسیابانی پاسخ ها:1 حرفهای شما مشاهده:6 زمان:۱۸-۱۱-۱۳۹۰
آموزش مخارج حروف و تجوید
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:12 آموزش هاي ديني مشاهده:823 زمان:۱۷-۱۱-۱۳۹۰
وبلاگهای مذهبی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:52 لینکستان سایت های اسلامی مشاهده:3067 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
احکام نماز
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:39 احکام و مسائل شرعی مشاهده:5627 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره نبأ
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:53 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره مرسلات
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:50 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
داستان های عارفانه
شروع کننده:محمد آسیابانی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:17 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:3938 زمان:۹-۱۱-۱۳۹۰
فروش بیسکویت حرام در بازارهای تهران
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:هم ولایتی پاسخ ها:2 اخبار جهان اسلام مشاهده:262 زمان:۸-۱۱-۱۳۹۰
Plugin By Saeed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبهات مسائل زنان
نویسنده پیام
جستجو آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 2
ارسال: #81
RE: شبهات مسائل زنان
(۱۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۱:۵۹ عصر)naser66 نوشته شده توسط:  .... یعنی به طور کلی می توان گفت که در این جوامع تفکرات ضد مذهبی حکمفرماست .... اطلاق واژه «هر» که بر کلیت 100 درصدی افراد دلالت دارد صحیح نمی باشد.

با تشکر از توجه شما دوست ارجمند ناصر،

به حضور شما عرض کنم که از سیاه نمایی در مورد غرب باید اجتناب کرد. این سیاه نمایی همان سیاست تبلیغاتی است که سیاست مداران وابسته صهیونیست در مورد مسلمانان انجام می دهند و بر اساس عقاید و اصول اسلام این روش (سیاه نمایی) رسم مسلمانی نیست.

با در نظر گرفتن آنکه روابط بین دختر و پسر در غرب را باید با چارچوب مسیحیت در نظر گرفت (زیرا اکثریت مردم کشور های غربی مسیحی هستند) فارغ از تهاجم فرهنگی موجود در خود رسانه های سرمایه داری وابسته به صهیونیست، مردم عادی و کلیت جامعه برای روابط بین دختر و پسر حرمت قائل هستند و خیانت یا زنا عملی زشت، غیر اخلاقی و نا پسند شمرده می گردد.
به عنوان مثال بر اساس آماری که در سال ۲۰۰۲ توسط "مرکز کنترل و مهار بیماریها" در آمریکا جمع آوری شده و در یک مقاله ۵۶ صفحه ای در سال ۲۰۰۵ منتشر شده است، نرخ خیانت (Infidelity) در مردان متاهل نزدیک به ۵ درصد و در زنان متاهل نزدیک به ۴ درصد بر آورد شده است. با درنظر گرفتن آنکه طبق آمار سرشماری در سال ۲۰۰۸ نزدیک به ۵۵ درصد افراد بالای ۱۸ سال در آمریکا ازدواج کرده اند، می توان نتیجه گرفت که بی بندوباری جنسی و خیانت حداقل در مورد مردم آمریکا عمومیت یا کلیت ندارد (در مسائل جامعه شناختی کلیت زمانی قابل مطرح است که بیش از ۷۰-۸۰ درصد افراد را شامل شود). بنابرین باید صحبت دوست عزیز و بزرگوار ناصر را هم اصلاح کنم که "در این جوامع تفکرات ضد مذهبی حکمفرماست" کلیت ندارد و در جوامع غربی نظیر کشور های آمریکای شمالی تفکرات ضد مذهبی حکمفرما نیست (یعنی عموم مردم ضد دین یا حتی بی دین نیستند).
البته اینگونه هم نیست که درصد کثیری (بالای ۷۰%) مردم مذهبی و پابند به اصول و حرمت های زناشویی باشند. تقابل میان مذهب و ضد مذهب در غرب نیز وجود دارد و آلودگی های سیاست سرمایه داری است که با کوبیدن بر طبل آزادی و در دست داشتن ابزار تبلیغاتی موجب گرایش جمعی نه چندان اندک به بی مذهبی یا بی دینی شده است.

برای اینکه نه از بحث این تاپیک دور شوید و این حقیر نکته فوق مجدد یادآوری کرده باشم، باز تاکید می کنم زمانی ویژگی یا صفتی را به صورت عمومی یا کلی می خواهید به گروه، دسته، ملت یا کشوری نسبت دهید می بایست دقت زیادی در نحوه اظهار نظر خود داشته باشد و این اظهار نظر بر اساس منابع معتبر و مستند باشد.

منابع:
http://www.census.gov/acs/www/
http://www.cdc.gov/nchs/data/ad/ad362.pdf

موفق باشید
العظمه لله الواحد القهار

جستجو
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ عصر، توسط جستجو.)
۱۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۸:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
جستجو آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #82
RE: ظلم به زن
(۱۲-۱۱-۱۳۸۸ ۰۳:۲۲ صبح)ترنم باران نوشته شده توسط:  .......
حضرت محمد [(صلی الله علیه و آله و سلم )] در هنگام ايراد خطبه ي الوداع بر پايه نوشته طبري :

الله به شما مردان پروانه داده است كه زنهايتان را در اتاقهاي ويژه زنداني كنيد و آنها را كتك بزنيد ، ولي نه باشدت ، هر گاه آنها از شما فرمانبرداري كردند آن زمان بايد به انها خوراك و پوشاك بدهيد ، با زنان خود به نيكي رفتار كنيد زيرا انها به مانند حيوانات خانگي شما هستند، الله در قران به شما پروانه داده است كه از بدن زنهايتان بهره بگيريد (264(
.......

بزرگوارانی که در زمینه صحت و اعتبار احادیث اطلاعات دارند، این مطلبی که سرکار خانوم ترنم باران ذکر کردند از لحاظ درجه صحت و اعتبار در چه مرتبه قرار دارد؟
تشبیه انسان به صورت کلی و بدون قید و شرط به حیوان با عقل جور در نمی آید و از آنجا که مطلبی در خصوص میزان اعتبار این مطلب در تاپیک مشاهده نگردید، این سوال جای بررسی دارد.

موفق باشید
العظمه لله الواحد القهار

جستجو
۲۳-۱۲-۱۳۸۹ ۰۵:۳۰ صبح
جستجو آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #83
همه سروران و بزرگواران از اهمیت اعتبار احادیث مطلع بوده و آگاه به اینکه نیازی نیست هر حدیثی را توجیه کرد.

ظاهرا از مرقوم کلینی در بخش مقدمه کافی اینگونه نقل شده است که "حدیثی که می آوریم الزاماً صحیح نیست و اگر با آیات و روایات مسلّم و عقل و ... سازگار نباشد و یا سند ضعیف باشد به فرموده ائمه آن احادیث را به دیوار بکوبید ." و همچنین از مرحوم مجلسی در بخش ابتدایی بحار الانوار نقل شده است "من هر حدیثی را که از کتب شیعه و سنّی به دست آوردم نوشتم و تمییز صحیح از سقیم و درست از غلط به عهده آیندگان خواهد بود." (۱)

از این رو به نظر می رسد اصراری نیست هر حدیث یا مطلبی حتی در کتب منتسب به معصومین نظیر نهج البلاغه وجود داشت، بلا شک و ۱۰۰ درصد صحیح بوده و وظیفه توجیه آن بر عهده شیعیان باشد. این حقیر در مورد صحت نهج البلاغه به صورت یک بسته دست نخورده و مصون از تحریف همچون قرآن اطلاعات دقیقی نداشته اما در این شکی نیست که دیگر کتب همچون قرآن مصون از تحریف و یا اشکال نمی باشند.

موفق باشید
العظمه لله الواحد القهار

۱- http://hamdely.ir.mihanblog.com/post/341

جستجو
۲۳-۱۲-۱۳۸۹ ۰۵:۳۹ صبح
منتقد آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #84
جعلیه

برین سایت اسک قرآن اونجا هست، میگن جعلیه
حدیث ضدش هست

منتقد, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since May 2011.
۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ صبح
moonlightness آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #85
سلام
میشه این روایت رو از نظر سند تاریخیو روایی بررسی کنید ؟
تعه در کتاب علی (ع) آمده است. ابن یقطین می گوید آیا می توانیم زیاد متعه کنیم؟ حضرت (ع) می فرماید آیا خوبی و لذت متعه جز به زیاد بودن آن است؟
ایا حضرت همچین حرفی زدن؟

moonlightness, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2011.
۹-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ عصر
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #86
سلام هم ولایتی بر شما
در کتاب وسائل شیعه جلد 21 این روایت چنین نقل شده است ، اما برای بررسی سندی و رجالی آن باید به اهل آن رجوع نمایید:
محمد بن یعقوب، عن علی بن إبراهیم، عن أبیه، عن ابن أبی عمیر، عن علی بن یقطین قال: سألت أبا الحسن ( علیه السلام ) عن المتعة؟ فقال: ما أنت وذاک قد أغناک الله عنها، ففلت: إنما أردت أن أعلمها، فقال: هی فی کتاب علی ( علیه السلام )، فقلت: نزیدها ( ونزداد )؟ قال: وهل یطیبه إلا ذاک.
همانطور که از روایت مشخص است مطلبی که نقل کردید بخشی از این روایت می باشد و به بخش ابتدایی آن اشاره نکردید و برای درک بهتر این روایت شایسته است کل روایت را با هم مورد نظر قرار دهید.

پس ابتدای روایت چنین است که مرد متأهل نبايد متعه کند مثلا علي بن يقطين که از امام کاظم (ع) سؤال کرد درباره متعه ، حضرت(ع) فرمودند تو را با متعه چه کار در حالي که خدا تو را بي نياز کرده است ؟ و در ادامه روايت مي خوانيم که علي بن يقطين مي گويد مي خواهم حکم آن را بدانم ، حضرت كاظم (ع) مي فرمايد [حليت] متعه در کتاب علي (ع) آمده است. ابن يقطين مي گويد آيا مي توانيم زياد متعه کنيم ؟ حضرت (ع) مي فرمايد آيا خوبي و لذت متعه جز به زياد بودن آن است ؟

اما جهت شناخت بهتر از ابن یقین می توان بیان داشت که:
علی بن یقطین اهل کوفه، ساکن بغداد و از یاران برجسته‌ی امام موسی کاظم علیه السلام بود.
او در کودکی نزد امام صادق علیه السلام مشرف شده و امام برایش دعای خیر کرده بود.
مردی دانشمند، محدّث، بافضیلت، و دلسوز که به دستور امام خود در دستگاه بنی عباس نفوذ داشت و تا مقام وزارت هارون پیش رفت. با اینکه در دستگاه طاغوت کار می کرد ولی تحت امر امام کاظم بود.
امام علیه السلام نیز او را مورد لطف و عنایت خاص خود قرار می داد و می‌فرمود:«ضمانت کردم که علی بن یقطین را آتش نسوزاند.» و نیز می‌فرمود:«من شهادت می دهم که علی بن یقطین اهل بهشت است.»
علی سرانجام در سال 180 هجری، یعنی سه سال قبل از شهادت امام کاظم علیه السلام، از دنیا رفت.
و...
موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
moonlightness آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #87
سلام
بله حرف شما درست هست اما در انترنت وبلاگ هایی قرار دارند که روایت امام کاظم در مذمت ازدواج موقت مرد متاهل رو فاقد سند روایی میدونن
لینکشو میزارم خودتون مشاهد کنید :
http://manmote.com/post/70651844
http://manmote.com/post/44392621
نویسنده در بخشی از وبلاگش اصل اضطرار رو هم نقد کرده و گفته که اصلا هم مسئله اضطرار برای متعه مطرح نیست و این سلیقه علما هست و نه دستور دین ایا واقعا اینطور هست؟
http://manmote.com/post/29949345
من نمیدونم باید در مقابل این گونه وبلاگ ها چکار کنم من مثل شما درس دین نخوندم اما همینطور که جامعه رو می بینم این شیوه رواج متعه شاید جلوی زنا رو بگیره اما مشکلات زیاد تری رو به وجود میاره
میشه این وبلاگ رو بررسی کنید و بگید چقدر با اسلام تطبیق داره و تفسیر به رای نشده؟
ممنون

moonlightness, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2011.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ صبح، توسط هم ولایتی.)
۱۰-۵-۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ عصر
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #88
باسلام

متاسفانه کار بنده بررسی وبلاگ نیست . اگر شبهه و نظری وجود دارد بیان کنید تا در صورت نقد ، همینجا مطرح شود . ( البته شاید دوستان دیگر مایل باشند ولی شیوه کاری من بدین صورت نیست) .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
۱۱-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
طاهره وحیدیان آفلاین
عضو مدیران انجمن

اعتبار: 4
ارسال: #89
Rainbow RE: شبهات مسائل زنان

سلام برتمام دین پژوهان وعاشقان علم .وبرتمامی کسانی که خواستار چرایی فرامین الهی هستند.
عزیزان همواره سؤالات بیشمار ومتعددی دررابطه با قوانین وفرامین الهی راجع به حدود زن ومرد وحقوقشون مطرح بوده وهست وخواهد بود.اما من یک سؤال از شما بزگواران دارم؛ اگر به این سؤال من پاسخ دهید بینهایت ممنون خواهم بود.
من هرگز ندیدم وقتی کسی وسیله زندگی می خرد ؛ مثلاً جارو برقی ؛برای بهینه استفاده کردنش کاتالوگی همراهش هست ؛که سازنده اش برای اینکه بااصول صحیح ودرست از ان بهره ببرید؛ طرز کارش؛ نگهداری اش و........ را براتون شرح داه،وحتی به زبانهای مختلف هم بیان شده که اگراین کالا به کشورهای دور ونزدیک رفت وهمخوانی با زبان اصلی نداشتند به مشقت نیفتند وطرز کارش را بدونن وخوب استفاده کنند،اعتراضی داشته باشه . که این گذاشتن کاتالوگ ؛ مزایای
زیادی دارد که ما وارد بحث نمی خوایم بشیم.
اما نمی دونم چرا این اشرف مخلوقاتی رو که خدای مهربون خلق کرده .او خالق است وما مخلوق؛ واو خیر وصلاح ما را بهترازما میداند ؛ که چه کنیم وچه نکنیم؛ تابهتر وزیباتر زندگی دنیا رو سپری کنیم؛ اینج ؛ چرایی ها فراوون وزیاده ؛ چرا اینجور ؛ چرا اونجور؟؟!! واین چرایی هارو درباره اون وسایل مختلفی که خریداری می کنیم وسازنده اش راه صحیح استفاده برده را برامون شرح داده ؛ اونجا چرا نداریم.که اگر کسی چرا بگوید چواب خواهد شنید :خوب اون سازنده اش بوده واز چم وخم کارش با خبر بوده که چگونه استفاده بشه.
درباب دستورات دینی ؛ ما بنده ایم واو خالق وخیر وشر مارا ازما بهتر میدونه ، برای همین یک سری قوانینی رو وضع کرده ؛ که اگر من وشما گردن نهیم براین فرامین ؛عیناً مانند همون استفاده از وسایلی که دستور خوب مصرف کردنشو بما دادند وبه ان گردن می نهیم .اگر به فرامین ودستورات شرع مقدس گردن می نهادیم ؛ وفقط ؛ چشم می گفتیم ؛ چرا که خالق ما خیر ما رابهتر می داند که این قوانین را وضع نموده ؛ دیگر نیازی به این همه نگارش سطور نبود ؛ اگر اینهمه چرا ؛چرا ؛ نمی کردیم ؛ روزگارمون بهترازاین بود.
من مخالف بحث علمی نیستم ؛ منظورمو که انشاء الله متوجه شدید؟؟ تمام منظورم اینه که دیوار دین رو کوتاه دیدین ومرتب بعضی ها چرا ؛ چرا می کنند .
چرا دیه زن نصف مرد است ؟
چرا ارث زن نصف مرد است ؟
چرا زن برای بیرون رفتن از منزل باید از مرد اجازه بگیرد؟
چرا؛ چرا؛ چرا؛؟؟؟؟؟؟
چرا باید به دستور کاتالوگ ماشین لباسشوئیم عمل کنم؟
چرا باید لاستیک ماشینمو طبق اون استانداردی که گفتند باد کنم؟
چرا باید جلو جلو راه برم من دلم می خواد عقب عقبی راه برم؟
چرا باید روی پاهام راه برم من دلم می خواد روی دستام راه برم
و......هزاران چرای دیگر.
عزیز من یک کلام به صد کلام بنده می خواهند .بنده . بندگی کن .
هرآنچه شرع مقدس فرموده ؛ بگو چشم .این برات بهتره ومفیدتر.
رندی می گفت در یکی از کشورهای دور؛ ازهمون بدو تولد بچه ؛ حکومتش بچه های تیز هوش وباهوش ونخبه رو شناسایی می کنند و روشون سرمایه گذاری می کنند ؛ تابزرگ که شدن دربهترین مدارس ؛ وبعد بهترین دبیرستانها وبعد در بهترین دانشگاهها اونها رو بورسیه میدن ورایگان به ادامه تحصیل می پردازند .اخرالامر شغل خوبی بهشون میدن که از نظر حقوق ومواجب غصه ای به دلشون بار نشه ودر سایه نخبه بودنشون ؛ وهوش زیادشون زندگی راحت وبی دغدغه ای !! رو شروع می کنند وادامه میدن .می گفت خوش ه حالشون بااین برنامه ریزی دقیق وعالیشون.
من به او گفتم ؛ خوب آدم عاقل این کار رو که خالق مهربون ما هم از همون اول تولد برامون کرده .گفت چه جوری؟؟
گفتم مگر قرآن نخوندی ؟ در سوره طلاق در ادامه آیه 2: وَمَن یَتَّقِ اللّه یَجعَل لَهُ مَخرَجا ودرآیه3
وَیَرزُقهُ مَن حَیثُ لا یَحتَسِب وَ مَن یَتَوَکَّل عَلَی اللّه فَهُوَ حَسبُه اَنَّ اللّهَ بالِغُ اَمرِه....
اگر نخبه باشی وباهوش؛(گناه نکنی ؛ ومطیع اوامر مولایت) خداوند ترو بورسیه می کنه واز زمانی که احساس می کنی نیاز به ساپورت وبورسیه داری ؛ تأمینت می کنه تاالی ماشاءالله....این که مختصّ اون مملکت غریبه نیست .این کاررو خدای مهربون ماهم انجام داده.
منتهی مرغ همسایه غازه.
دوستان بیاید کمی ؛ فقط کمی به خداوند اطمینان کنیم.
به قول اون بزرگواری که می فرمود :من نمی گم موحّد باشید؛بلکه در کارهاتون خدارو هم شریک کنید وقرارش بدید .
در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است .
خدا جون تو خالق ما وما مخلوق تو ایم هرآنچه تو می گویی به نفع ماست ؛ پس ما می گوییم
چشـــــــــــــــــــــــــــم .اطــــــــــــــــــــــــــــاعت.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۴-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۲۱ صبح، توسط طاهره وحیدیان.)
۴-۷-۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ صبح
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: