-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 12:45 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جهان نیوز: َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ را حذف کنید!
نویسنده پیام
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #1
جهان نیوز: َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ را حذف کنید!
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از رهوا، سایت جهان نیوز در اقدامی حیرت آور خواستار حذف َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ شد. اين پايگاه اينترنتي با درج مطلبي تحت عنوان «اذان مشترک مسلمانان؛ سخت اما شدنی» به قلم "مالك شريعتي" خواستار حذف َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ در اذان شيعيان و حَىَّ عَلى‏ خَيْرِ الْعَمَلِ در اذان اهل تسنن شد. نويسنده اين مطلب با ادبياتي زشت و دور از فهم فرهنگي و سياسي اعياد هر سال هفته وحدت را به چند نشست پرخرج و کم اثر تشبيه كرده است.

وي سپس به اذان اشاره مي كند و با بيان اين نكته كه اين بانگ الهي شعار اسلام است خواستار وحدت ملت‌ها در قرائت اذان مي شود. نويسنده سپس با اشاره به رساله امام خميني (ره) و برخي روايات سعي در به حاشيه كشاندن شهادت به ولايت اميرالمومنين علي(ع) در اذان دارد. نگارنده در پايان مطلب مي نويسد: علماي شيعه و سني توافق کنند که شيعيان أَشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ را حذف کنند و اهل تسنن نيز با حذف الصلوه خير من النوم در نوبت صبح، حَىَّ عَلى‏ خَيْرِ الْعَمَلِ را در همه اوقات بگويند.

وي در ادامه با سر سپرده خواندن برخي سران دولتهاي اسلامي و کمک آنها به تفرقه ميان مسلمين، خواستار طرح اين مساله از سوي جمهوري اسلامي ايران (در گام نخست در جلسات انديشمندان مسلمان) مي شود و آن را ابتکاري عملي در راستاي ايجاد وحدت تلقي مي نمايد. وي عملي شدن اين اقدام را نيازمند دو چيز مي داند و در گام نخست تضمين رسمي دولتها و حتي انعقاد يک تفاهم نامه رسمي و شايد انتشار سندي رسمي در سطح سازمان کنفرانس اسلامي را پيشنهاد مي دهد و در گام دوم خواستار پرهيز از رسانه اي شدن قبل از نهايي شدن توافقات و البته تبليغ مناسب در ممالک اسلامي شيعه و سني مي شود.

اين سايت كه به شاخه‌اي افراطي از جريان اصولگرا منتسب است در شرايطي خواستار حذف َشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ در اذان مي شود كه ولايت علي‌ابن ابي طالب از آن دسته معرفت هاي الهي است كه در هنگام قرائت اذان در دوران پيامبر اكرم(ص) نيز بعنوان يك عمل نيك و بسيار ارزشمند بيان شده است به گونه اي كه نگارنده نيز در بخشي از مطلب منتشر شده اشاره كرده است كه: * سلمان فارسي در عصر پيامبر در اذان و اقامه بعد از گواهي به يکتايي خدا و رسالت پيامبر(ص) به ولايت اميرمؤمنان علي (ع) نيز شهادت مي داد. يکي از اصحاب به محضر رسول خدا(ص ) رسيد و عرض کرد: اي رسول خدا، امروز موضوعي را شنيدم که قبلا نشنيده بودم . پيامبر فرمود: آن موضوع چيست ؟ او عرض کرد: سلمان اذان مي گفت. شنيدم او بعد از گواهي به يکتايي خدا و رسالت پيامبر به ولايت علي گواهي داد (اين ماجرا بعد از حجه الوداع پس از ماجراي غدير رخ داد). پيامبر فرمود: سمعتم خيرا؛ چيز خوبي شنيده ايد.

و يا اينكه در مورد ابوذر غفاري نيز روايت شده ، يکي از اصحاب نزد پيامبر(ص) آمد و عرض کرد: اي رسول خدا ابوذر در اذان بعد از شهادت به رسالت پيامبر(ص) به ولايت علي شهادت مي دهد و مي گويد: اشهد ان عليا" ولي الله پيامبر (ص) فرمود: «کذلک؛ او نسيتم قولي في غدير خم من کنت مولاه فعلي مولاه فمن ينکث فانما ينکث علي نفسه»: همين گونه است. مگر سخن مرا در غدير خم فراموش کرده ايد که گفتم: «هر کس من رهبر او هستم پس علي (ع) رهبر او است. هر کس پيمان را بشکند، قطعا به خودش آسيب رسانده است.»

طرح اين قبيل مسايل از سوي اين رسانه در شرايطي صورت مي پذيرد كه در ساليان اخير به بركت رهبري فرزانه انقلاب و تدابير امام گونه ایشان وحدت و همدلي وصف ناشدني بين اهل تسنن و تشيع وجود داشته است و به جرأت مي توان گفت در طول چند قرن اخير هيچ زماني همانند ساليان گذشته وحدت و همدلي بين مردم در اين زمينه نبوده است. از اين رو به اين قبيل افراد، گروهها،جريانات و رسانه ها تذكر داده مي شود كه با طرح روش‌هاي مدرن تفرقه افكني صفوف بهم پيوسته مسلمين را از هم نپاشند.

هرچند به نظر ميرسد طرح اين مساله و خطاب قرار دادن دولت بعنوان جرياني كه اين پيشنهاد را مطرح كند «دودي» است كه از «كنده« گردانندگان اين سايت برمي خيزد اما بايد به اين قبيل افراد ساده انديش كه پيشنهاد مي دهند اين نواي روحبخش از بانگ آسماني اذان حذف شود گوشزدنمود كه طرح اين قبيل مسايل اهداف پليد فرقه هاي نوظهور ساخته دست صهيونيسم جهاني و مخالفين اسلام و مسلمين است كه در قامت دوست قدعلم كرده اند.

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
08-04-2010 10:03 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #2
RE: جهان نیوز: َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ را حذف کنید!
بعضیا از داخل ندانسته یا ناآگاهانه و بعضا هم مغرضانه تیشه به ریشه شیعه می زنند .

جای بسی تاسف داره .

08-04-2010 10:04 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #3
به گزارش شیعه آنلاین به نقل از رهوا، سایت جهان نیوز وابسته به یکی از نمایندگان مجلس که در محتوای خبر خود با ادبياتي زشت و دور از فهم فرهنگي و سياسي دل شیعیان و مومنان را خون کرده بود خبر خود را حذف کرد.

این مقاله به قلم مالك شريعتي بود که خواستار حذف َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ در اذان شيعيان در کشورهای شیعه شده بود.

اما بعد از اینکه رهوا به عنوان اولین پایگاه خبری مذهبی واکنش شدیدی را نشان داد و در خبر خود آورد. ارشاد درخواب؛ جهان نیوزخواستارحذف َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ شد.

این سایت خبری در اولین اقدام خود تغییراتی در ظاهر و محتوای خود ایجاد کرد اما بعد از واکنش‌های بسیار در اقدامی غیر حرفه ای و غیر اخلاقی خبر خود را حذف کرد.

اگر چه انها لینک "اذان مشترک مسلمانان؛ سخت اما شدنی" را در حال حاضر برداشته اند ولی صفحه اثبات ادعای ما در صفحات ذخیره شده (cache) در گوگل و یاهو و بینگ موجود میباشد.

اما قسمت جالب قضیه انجاست که سایت مذکور در معرفی سایت‌های مفید از طرف فیلترین جمهوری اسلامی ایران معرفی می شودو با درج مقالات غیر کارشناسی شد و خبری های دروغ با افکار عمومی بازی می‌کند.

هر چند در توضیح یک مقام مطلع در وزرات ارشاد مشخص گردید که ان سایت هشدار گرفته است اما هشدار به چه معناو مفهوم.

در نهایت خواستیم به دلیل این حرکت غیر حرفه ای با این نوشته از انها تشکر کنیم (!)

و در کلام اخر سخن ما با مسئولین مربوطه است که با تصویب و اجرای قوانین لازمه از خبرهای سازنده انتقادی و افشاگرانه حمایت شود و در عین حال با منتشران خبرهای کذب و اختلاف انگیز برخورد قانونی و مناسب صورت گیرد.

11-04-2010 10:07 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #4
جوابیه: َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ را حذف کنید

به گزارش شیعه آنلاین، پایگاه خبری جهان نیوز وابسته به «علیرضا زاکانی» نماینده مجلس شورای اسلامی چند پیش اقدام به انتشار مقاله‌ای تحت عنوان «اذان مشترک مسلمانان؛ سخت اما شدنی» خواستار حذف عبارت «اشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ را حذف کنید!» با هدف تقریب مذاهب اسلامی شد. در پی انتشار خبری توسط پایگاه خبری شیعه آنلاین و تعدادی از پایگاه های خبری، سایت جهان نیوز اقدام به حذف این خبر نموده و نگارنده مقاله نیز جوابیه‌ای ارسال کرده که متن کامل آن به شرح ذیل است:

هربار که لازم بود در يک فرم اطلاعات فردي براي شرکت در يک مسابقه، کنکور دانشگاه و استخدام بنويسم که به کدام دين معتقدم، از فضاي خالي اندک مقابل اين سوال ناراحت مي شدم، چون با افتخار مي نوشتم و هنوز هم مي نويسم: "اسلام - شيعه اثنی عشری". گمان نمي کردم روزي برسد که بخواهم اعتقاد خود را به اسلام ناب محمدی که همان تشیع علوی است برای کسی اثبات کنم؛ اکنون نیز چنین نیتی ندارم چرا که خدا و رسولش و مصداق آیه آخر سوره مبارکه رعد، شاهدند که اینگونه است. البته بگذریم از معنای شیعه حقیقی که در آنصورت باید گفت: "یافت می نشود".

مدتها بود که می‌خواستم وصیتنامه‌ام را به روز کنم و این روز مرگی های زندگی مجال نمی‌داد. همیشه دوست داشتم در مقدمه اش با عبارات زیبای زیارت آل یاسین با مولای غایب از نظرم نجوا کنم: "اُشْهِدُكَ يا مَوْلاىَ! اَنّى اَشْهَدُ اَنْ لا اِلـهَ اِلا اللهُ وَحْدَهُ لا شَريكَ لَهُ، وَاَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسوُلُهُ لا حَبيبَ اِلا هُوَ وَاَهْلُهُ، وَاُشْهِدُكَ يا مَوْلايَ اَنَّ عَلِيّاً اَميرَ الْمُؤْمِنينَ حُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ وَعَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍّ حُجَّتُهُ، وَموُسَى بْنَ جَعْفَر حُجَّتُهُ، وَعَلِيَّ بْنَ موُسى حُجَّتُهُ، وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَعَلِيَّ بْنَ مُحَمَّد حُجَّتُهُ، وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ، وَاَشْهَدُ اَنَّكَ حُجَّةُ اللهِ، اَنْتُمُ الاَْوَّلُ وَالاْخِرُ وَاَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقٌّ لا رَيْبَ فيها".

لازم است از تمام افرادی (احیانا فردی) که لطف کرده و در سایتهای متعدد و البته بسیار شبیه به یکدیگر خود، بنده حقیر را به دست کشیدن از کار و اندیشیدن در اعتقاداتم و نوشتن وصیتنامه متذکر شدند تشکر کنم. برایشان آرزو دارم که همیشه در راه "حقیقت"، "پایا" بمانند. ایشان مطمئن باشند که بنده از تمام القاب اهدایی شان نظیر "دستان شيطان"، "دور از فهم فرهنگي و سياسي"، "ساده اندیش" و "عامل صهیونیزم جهانی"، چیزی به دل ندارم و همه کارها را به "قسیم الجنه و النار" وا می‌گذارم.

همانطور که گفته آمد، بنا نداشتم به این تهمتها و ناسزاگویی ها پاسخ دهم، اما چند نکته با خوانندگانی دارم که احساسات مذهبی و انقلابی بحق آنها سبب شد اندکی از گناهان بسیار این بنده حقیر سراپا تقصیر بکاهند:

1- اینکه در کشور ما به جای عمل به وظایف، بیشتر به برگزاری نشست های پرخرج و کم اثر پرداخته می شود، اظهر من الشمس است. تا جاییکه شخص مقام معظم رهبری هم بارها از این مساله انتقاد کرده است. نمونه اش هم نامگذاری سالهاست که ایشان در جایی قریب به این مضمون فرمودند "تنها به این نشانه هایی که در گوشه صفحه تلویزیون شبکه های مختلف درج و جابجا می شود، اکتفا نکنید".

2- سایتهای مذکور یادداشت دینی و استدلالی بنده را به جای نقد منصفانه و عالمانه، دست مایه انتقام روسای خود از یک جریان اصولگرای منتقد مفاسد اقتصادی و فرهنگی قرار دادند که خود سایت جهان نیوز می تواند به آن پاسخ دهد؛ عباراتی نظیر "شاخه‌اي افراطي از جريان اصولگرا" موید این ادعاست. البته آنقدر در این اقدام خود عجله به خرج دادند و شاید هم عصبانی بودند که چیز دندان گیری به دست نیاورده اند که به غلط مدعی شده اند بنده در یادداشت خود خواستار "حذف َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ در اذان شيعيان و حَىَّ عَلى‏ خَيْرِ الْعَمَلِ در اذان اهل تسنن" شده ام؛ در حالیکه اساسا اهل تسنن حَىَّ عَلى‏ خَيْرِ الْعَمَلِ نمی گویند که بخواهند حذف کنند. بنده نوشته بودم: "اهل تسنن نیز با حذف الصلوه خیر من النوم در نوبت صبح، حَىَّ عَلى‏ خَيْرِ الْعَمَلِ را در همه اوقات بگویند."

3- نکته نغز اینجاست که گردانندگان (احتمالا گرداننده) سایتهای مذکور برای پر کردن دستهای خالی خود، شاهد مثال خود را دو روایت مربوط به سلمان فارسی و ابوذر غفاری از متن یادداشت حقیر انتخاب کرده است. آنجا توضیح داده ام که ذکر َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ در اذان کنونی شیعیان، جزء واجب اذان نیست ولی مورد تایید شخص پیامبر (ص) بوده است. اساسا استدلال بنده نیز بر همین پایه استوار بود که اگر مسلمانان اذان مشترک - همان حد واجب آن در زمان پیامبر اعظم (ص) - را بپذیرند، شیعیان حداکثر از مستحب خود دست برداشته اند، در حالیکه اهل تسنن از دو بدعت که معصیت است کوتاه آمده اند و چه زیبا و دشمن شکن است که از تمام مناره های مسلمین جهان در هر روز لااقل سه بار شعار مشترکشان پخش شود؛ هرچند که نوشته بودم و باز هم معتقدم به دلیل وجود حاکمان وابسته در برخی کشورهای مسلمان، تحقق این امر سخت است.

4- به سیاق مصاحبه های تلویزیونی باید بگویم بنده کوچکتر از آن هستم که در زمره فعالین وحدت اسلامی شمرده شوم و حقیقتا خاک پای بزرگانی چون سید جمال الدین اسد آبادی، امام موسی صدر (آنجا که مسلمانان را ابناء علی و عمر خطاب کرد) ، امام خمینی (ره) ]ر.ک. منشور روحانیت و رساله عملیه[ نیز نمی شوم، اما به حق الیقین دریافتم که انصافا کار سختی است و باید هزینه داد. سر سلسله این حلقه، مولای متقیان علی (علیه السلام) بود که برای حفظ وحدت مسلمین، 25 سال خانه نشین شد، پشت سر خلفای قبل از خود نماز خواند و کسی ننوشته است که اعاده کرده باشد. در تمام این مدت هم به آنها مشورت داد و "في العين قضا و في الحلق شجا" صبر نمود.

5- بنده هم به مانند نویسندگان (احیانا نویسنده) سایتهای مذکور معتقدم "در ساليان اخير به بركت رهبري فرزانه انقلاب و تدابير امام گونه معظم وله وحدت و همدلي وصف ناشدني بين اهل تسنن و تشيع وجود داشته است". اما دقیقا یکی از مصادیق بی نظیر عملکرد ایشان در راه ایجاد وحدت است که می تواند مبنای پیشنهاد "اذان مشترک مسلمانان" قرار گیرد. هنوز سالگرد حضور معظم له در استان کردستان فرا نرسیده است. با دستور رهبری برای پخش اذان اهل سنت از سيمای كردستان، اهل تسنن توانستند اذان خود را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در کردستان بشنوند. دقت کنید ولی فقیه، نایب امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف)، رهبر تنها حکومت شیعی جهان دستور دادند در یکی از استانهای تحت حاکمیت خود، اذان اهل تسنن هم از رسانه ملی پخش شود. با این اتفاق در صدا و سیمای استان کردستان، نه تنها َاشْهَدُ أَنَّ عَلِيّاً وَلِىُّ اللَّهِ حذف شده، بلکه حَىَّ عَلى‏ خَيْرِ الْعَمَلِ نیز اضافه نشده و الصلوه خير من النوم نیز در نوبت صبح پخش می شود. آیا با عملی شدن این دستور رهبری، نعوذ بالله می توان گفت دستهای شیطان از آستین صدا و سیما بیرون آمده است؟!

6- این نوشته به مانند یادداشت قبلی بنده، پذیرای نقد به دور از فحاشی و انتقام کشی است. امیدوارم همه کسانی که دل در گرو محبت حضرت علی (علیه السلام) دارند بتوانند حقیقتا بر صراط "شیعه، آنلاین" باقی بمانند.

13-04-2010 12:43 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #5
«أشهد أن علیا ولی الله» جزو اذان و اقامه است

حضرت آیت الله شیخ «خلیل مبشر کاشانی» از مراجع قم، قائل به وجوب شهادت ثالثه در اذان و اقامه است.

این فقیه اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در رساله توضیح المسائل خود، مساله 777- صفحه 168 آورده اند: «أشهد أن علیا ولی الله» جزو اذان و اقامه می باشد، و واجب است بعد از «أشهد أن محمدا رسول الله» گفته شود.

ایشان در ادامه مساله 777 در بخش ترجمه اذان و اقامه، صفحه 169 افزوده است: «أشهد أن أمیرالمؤمنین ولی الله» یعنی شهادت می دهم که حضرت علی علیه السلام امیرالمومنین و ولی خدا برهمه خلق است.

ذکر این نکته لازم است؛ شهادت دادن به ولایت امیر المؤمنین علی علیه السلام «أشهد أن علیا ولی الله» پس از شهادت دادن به یکتایی خدا «أشهد أن لا إله إلا الله» و شهادت به رسالت رسول خدا صلی الله علیه و آله «أشهد أن محمد رسول الله» را «شهادت ثالثه» می‌نامند.

12-11-2011 08:12 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: