راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: ۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۰۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

بسته ویژه ماه محرم کشف الیقین

این صدای تپش قلبم نیست/ در حسینیه دل سینه زنی است فرا رسیدن روزهای عزاداری سید الشهدا علیه سلام تسلیت باد

[-]
آخرین ارسالی ها
آموزش مخارج حروف و تجوید
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:12 آموزش هاي ديني مشاهده:768 زمان:امروز
گزارش تصویری از بازسازی ورود تاریخی امام راحل به کشور
شروع کننده:یوسف المدنی آخرین ارسال توسط:یوسف المدنی پاسخ ها:0 اخبار جهان اسلام مشاهده:21 زمان:۱۴-۱۱-۱۳۹۰
وبلاگهای مذهبی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:52 لینکستان سایت های اسلامی مشاهده:2970 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
احکام نماز
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:39 احکام و مسائل شرعی مشاهده:5537 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره نبأ
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:28 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره مرسلات
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:34 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
داستان های عارفانه
شروع کننده:محمد آسیابانی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:17 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:3898 زمان:۹-۱۱-۱۳۹۰
فروش بیسکویت حرام در بازارهای تهران
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:هم ولایتی پاسخ ها:2 اخبار جهان اسلام مشاهده:241 زمان:۸-۱۱-۱۳۹۰
فرهنگنامه اصطلاحات عرفانی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:3 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:1822 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
مشاوره و راهنمایی
شروع کننده:mandana آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:33 احکام و مسائل شرعی مشاهده:346 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
Plugin By Saeed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ سوالات عرفانی
نویسنده پیام
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #31
RE: پرسش و پاسخ سوالات عرفانی
سلام علیکم
دوستان عزیزم ، قبل از هر چیزی می خواستم نکته ای بگویم: یکی از دوستان بنده را احدی نژاد خواندند که باید بگویم بنده حقیر شاگرد این شخصیت والا مقام علمی و عرفانی هستم. دوم اینکه چرا اینگونه با یکدیگر جرو بحث می کنید؟ هر یک ثانیه که حواستان سمت دنیا باشد ، بسیار از عالم ملکوت دور می مانید. دوستان هر چه می خواهید بگویید ، دوست هم ولایتی شما هم زیاد سخت گیری نکن، بگذار راحت باشند... شرمنده ام که دخالت در کار شما کردم، الآن حالم کمی به لطف خداوند و ذکر استاد بهتر است... دوستان عزیز: خانقاه و دراویش و صوفیه را ول کنید... وقتی ما امام رضا داریم چرا برویم دنبال مجذوب علیشاه، وقتی حرم امامان و امام زادگان هست چرا برویم در خانقاه تا تکامل یابیم؟ آیا احادیث و قران برای تکامل ما کافی نیست؟ آن وقت برویم در خانقاه تکامل پیدا کینم؟ که چه شود؟ عارف شویم؟ زاهد شویم؟ بگویند ریاضات زیادی باید بکشی، گوشت نخور... فلان چیز را نخور ... و غیره... به نظر استادم همه چیز بخورید ،حیوانی هم بخورید(گوشت)، ولی مانند حیوان نخورید، ریاضت باید کشید نه بدین گونه که دراویش و صوفان می کشند، ریاضت زیر نظر استاد ، با اذن او و راهنمایی او، استادم در نامه به بنده فرمودند:
" بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین

حکمت دریاست، و عرفان کشتی در این دریاست و سالک الی الله ناخدای کشتی است. همکارانی دارد.حفظ زبان و چشم و گوش و دل از نفوذ شیطان، آن ناخدا را همراهی می کند و به سر منزل مقصود می رساند. خداوند نیز وعده شراب طهور را داده است.سَقَاهُمْ رَبُّهُمْ شَرَابًا طَهُورًا ، فرزندم شما را توصیه میکنم به سیراب شدن از سوی خدا به شراب طهور، که بسیار نوشیدنی خوبی است. صفای دل و جلای روح بستگی به آن بیت النور دارد.

مهدی احدی

88/12/13
"
به خود بیایید... نماز شب را ترک نکنید.... به حرم ححضرت معصومه می روید سعی کنید اذن دخول را با حالت گریه و تضرع و توجه به معانی بخوانید... خودتان خواهید دید چه حالی پیدا می کنید... از کسانی که شما را یاد خدا نمی اندازند دوری کنید... نوافل را حتی الامکان ترک نکنید... بالاخره باید این راه را پا برهنه پیمود... این هم لینک دانلود کلیپ صوتی از استادم عارف صمدانی حضرت آیت الله احدی نژاد دامت ایام برکاته :
http://ayatollah-ahadi.persiangig.com/Namaz%20Shab.mp3
شرمنده ام بخدا، مرا عفو کنید دوستان عزیز
یا حق

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۱۱:۵۳ صبح، توسط مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد.)
۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۱۱:۴۸ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حوری آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #32
با سلام خدمت جناب مدیر پایگاه ایت الله احدی نزاد

بخاطر حضور مجدد و راهنمایی ها ی ارزنده شما کمال تشکر را دارم مخصوصیا نصیحت بسیار خوب و بجایی که به جناب هم ولایتی کردید و امیدوارم جناب هم ولایتی هم توصیه این بزرگوار را گوش کند و بیخود انقدر سخت گیری نکند و عرصه را به اعضا تنگ نکند .من برای شما پستی در این تاپیک نوشتم که از اینکه سوتفاهمی در مورد شما برای کاربری پیش امده متاسفم .قبلا هم در مورد خود من برای ایشان سو تفاهمی پیش امده بود که بعدا متوجه شد و اظهار ندامت کردو دعا کردم که انشالله که شما لا اقل یکبار دیگر سری به سایت بزنید تا از صحبت های ما اگاه شوید و بدانید که ما بسیار از وجود شما مفتخریم و از بیانات و مطالب شما بهره میبریم و در اخر اضافه کردم اگر که شما دیگر تشریف نیاورید من چون وجدانا از مسئله پیش امده ناراحتم یعنی از ازردگی خاطر شما و رفتن شما از طریق سایت شما در پی یافتن شما خواهم بود تا ضمن عذر خواهی از شما بزرگوار خواهش کنم که به اینجا تشریف بیاورید و صحبت ها و نوشته های ما را بخوانید و از مکنونات قلبی ما اگاه شوید ولی متاسفانه پست بنده حذف شد و تازه توسط پیغام خصوصی از جانب هم ولایتی با لحن عتاب امیزی مورد اخطار هم واقع شدم!!پناه بر خدا! واقعا که مبهوت شدم! بهرجهت حالا خوشحالم که بار دیگر توانستم حرف دل خود را به شما بزنم و مجددا بابت حضور شما و بیانات ارزشمندتان سپاسگزارم در ضمن سال نو را هم بشما تبریک گفته و سالی پر بار همراه با صحت و سلامتی را از درگاه خداوند متعال برای شما بزرگوار ارزومندم

در پناه حق

روشن شود چراغ دل ما ز یکدیگر

چون رشته های شمع به هم زنده ایم ما
۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۰۱:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
حوری آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #33
(۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۱۵ عصر)هم ولایتی نوشته شده توسط:  سلام

باشه . من بابت اینکه اذهان شما را چرک آلود خواندم معذرت می خواهم . خوب شد ؟ راضی شدید ؟

حال به ادامه روند تاپیک بپردازید .

موفق باشید

سلام

ببخشید منظور تان از کلمه شما واضح و روشن نیست منظور شما شخص بنده است یا کلا افراد؟! شما جمله تان کلی بود یعنی افراد پس لطفا جمله خود را ویرایش یا اصلاح بفرمایید در ضمن لازمه بگم بنده شخصا احتیاجی به معذرت خواهی شما ندارم و تنهاناراحتی من فقط از بابت این بود که بیکباره همه اعضا یا افراد ظاله و گمراه !خوانده شدند و ذهن و فکرشان چرک الود !! خوانده شد .خود قران حتی میگوید از کثیره الظن بپرهیزید یعنی از ظن زیاد چون ظن ها بخودی خود سوق به منفی بودن دارند پس دیگر چه برسد به ظن بد
از اینکه جمله خود را جهت شفاف سازی و روشنگری اصلاح یا ویرایش خواهید نمود پیشاپیش متشکرم

در پناه حق

روشن شود چراغ دل ما ز یکدیگر

چون رشته های شمع به هم زنده ایم ما
۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۰۲:۱۱ عصر
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #34
خواهر محترم

اگر جمله بنده شما و دیگران را آزرد معذرت خواهی می کنم . هم از شما و هم از دیگر عزیزان .

لطفا دیگر بحث را ادامه ندهید . ادامه دادن شما بنده و دیگر مدیران را (علی رغم میل باطنی) مجبور به اعمال مدیریت بر این تاپیک می کند .

سال خوشی داشته باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۲۲ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #35
(۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۱۱:۴۸ صبح)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  سلام علیکم
دوستان عزیزم ، قبل از هر چیزی می خواستم نکته ای بگویم: یکی از دوستان بنده را احدی نژاد خواندند که باید بگویم بنده حقیر شاگرد این شخصیت والا مقام علمی و عرفانی هستم. دوم اینکه چرا اینگونه با یکدیگر جرو بحث می کنید؟ هر یک ثانیه که حواستان سمت دنیا باشد ، بسیار از عالم ملکوت دور می مانید. دوستان هر چه می خواهید بگویید ، دوست هم ولایتی شما هم زیاد سخت گیری نکن، بگذار راحت باشند... شرمنده ام که دخالت در کار شما کردم، الآن حالم کمی به لطف خداوند و ذکر استاد بهتر است... دوستان عزیز: خانقاه و دراویش و صوفیه را ول کنید... وقتی ما امام رضا داریم چرا برویم دنبال مجذوب علیشاه، وقتی حرم امامان و امام زادگان هست چرا برویم در خانقاه تا تکامل یابیم؟ آیا احادیث و قران برای تکامل ما کافی نیست؟ آن وقت برویم در خانقاه تکامل پیدا کینم؟ که چه شود؟ عارف شویم؟ زاهد شویم؟ بگویند ریاضات زیادی باید بکشی، گوشت نخور... فلان چیز را نخور ... و غیره... به نظر استادم همه چیز بخورید ،حیوانی هم بخورید(گوشت)، ولی مانند حیوان نخورید، ریاضت باید کشید نه بدین گونه که دراویش و صوفان می کشند، ریاضت زیر نظر استاد ، با اذن او و راهنمایی او، استادم در نامه به بنده فرمودند:
" بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین

حکمت دریاست، و عرفان کشتی در این دریاست و سالک الی الله ناخدای کشتی است. همکارانی دارد.حفظ زبان و چشم و گوش و دل از نفوذ شیطان، آن ناخدا را همراهی می کند و به سر منزل مقصود می رساند. خداوند نیز وعده شراب طهور را داده است.سَقَاهُمْ رَبُّهُمْ شَرَابًا طَهُورًا ، فرزندم شما را توصیه میکنم به سیراب شدن از سوی خدا به شراب طهور، که بسیار نوشیدنی خوبی است. صفای دل و جلای روح بستگی به آن بیت النور دارد.

مهدی احدی

88/12/13
"
به خود بیایید... نماز شب را ترک نکنید.... به حرم ححضرت معصومه می روید سعی کنید اذن دخول را با حالت گریه و تضرع و توجه به معانی بخوانید... خودتان خواهید دید چه حالی پیدا می کنید... از کسانی که شما را یاد خدا نمی اندازند دوری کنید... نوافل را حتی الامکان ترک نکنید... بالاخره باید این راه را پا برهنه پیمود... این هم لینک دانلود کلیپ صوتی از استادم عارف صمدانی حضرت آیت الله احدی نژاد دامت ایام برکاته :
http://ayatollah-ahadi.persiangig.com/Namaz%20Shab.mp3
شرمنده ام بخدا، مرا عفو کنید دوستان عزیز
یا حق
بنام خدا...
ضمن تبریک سال جدید " مطلبی را در ارتباط باآنچه فرمودید میخواهم بگویم.
ما هر کس و هر کجا باشیم بالاخره مسلمانیم و شیعه ایم و تعمدا کتب فراوانی مرتبط با دین خوانده ایم. از دیگر سوی زندگی در کشوری اسلامی به این واقعیت منتهی میشود که خواه ناخواه از رسانه ها بطور دایم اینگونه نصایح شنیده میشود ... و در نهایت اینکه از چون شمایی بیش از این انتظار میرود .ذکر چند نصیحت تکراری هیچ کمکی به هیچ کسی نمیکند.در واقع آنچه که از شما انتظار میرود اینست که بدانید تنها برخی افراد به اینگونه سایتها میایند و میتوانید با این اشخاص راحتتر از اسرار الهی سخن بمیان آورید.جناب احدی" خانقاهها که در بیشتر شهرها مشغولند و کار خود میکنند.اگر رفتنی بودیم تابحال به آنجاها رفته بودیم.
در آن خانقاهها که سابقا به یکی از بازدیدکنندگان نوشته بودم که در این روزگار صداقت و حقیقتی را در آنجا نمیتوان یافت.اما حداقلش اینست که ذکری به فرد یا افراد داده میشود.مطالبی جدید به اشخاص آموخته میشود.و سالک و رهرو حتی به اشتباه چنین میپندارد که از نصایح تکراری یک قدم بالاتر را صعود کرده است.اما شما همان را میگویید که همگان بر آن واقفیم.ایکاش با استخاره به قرآن کریم "برای هر شخص یک ذکر معین میفرمودید .بر برخی نتایج نماز شب که وقوفی داریم. کمابیش...آنرا بگویید که هیچ نمیدانیم.و اگر میلی یا اجازتی نیست بر بیان این امور " لازم است بدانید که دسترسی همگان همچون شما بر اساتید امکانپذیر نیست و بنابر این از جامعه ای که چنین دسترسی ندارند نباید انتظاری بهتر از این را داشت.
اما بر این حقیر روشن نشده است که چرا از آنچه به شما نسبت داده میشود مربوط به کمالات و غیره کوتاهی میکنید.
زمانی جفر میخواندم.در مستحصله مانده بودم و کسی از اساتید حاضر به آموزش نبود.یکی از دوستان که دانشجوی الهیات بود گفت که بیست و هشت جزء جفر کامل در الازهر مصر بعنوان یک علم شریف تدریس میشود ! ولی اینجا از همه مخفی نگاهداشته میشود.نتیجه این میشود که با همدیگر چنین جدل میکنیم و حاضر به قبول مطالب دیگران نیستیم.چرا که تصور بر این میرود که هرچه گفته میشود از تعصبی خشک ناشی میشود و نه علم و حقیقت و وجد در دین و عقاید....
انشاالله که منظورم را توانسته باشم برسانم.
موید باشید.

توکلت علی الله
۱-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ صبح
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #36
دوست عزیز:
آیا تاکنون به صیحت هایی که شنید اید عمل کرده اید که حال مطالب جدیدتر می خواهید؟
یا حق

العید الحقیر
۱۳-۱-۱۳۸۹ ۰۲:۱۷ عصر
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #37
(۱۳-۱-۱۳۸۹ ۰۲:۱۷ عصر)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  دوست عزیز:
آیا تاکنون به صیحت هایی که شنید اید عمل کرده اید که حال مطالب جدیدتر می خواهید؟
یا حق

بنام خدا
یا ایها الاستاذ... شاید این حقیر فقیر بدبخت کچل در کوچه پس کوچه های دیانت همچنان درمانده باشم ...! اما پیامبر اسلام فقط موظف بود راه هدایت را به بشر بیاموزد.ایشان هرگز نگفتند چون شما مردمان " برخی اصول ابتدایی را انجام نداده اید فلذا بقیه امور را نمیگویم.ایشان بشیر و نذیر بود... والخ
شما اگر در توانتان باشد میتوانید از پیامبرتان سرمشق بگیرید .وظایف نکیر و منکر را به خود آنها واگذارید.
بنده جز یک مطلب از حضرتعالی چیزی ندیدم که رهرو شما باشم ولی دوستانه توصیه میکنم که دیگران را با نظر حقارت ننگرید .
هیچ کجای اسلام و حتی دیگر ادیان " غرور و تکبر مورد پسند نبوده است.
اگر تصور کنیم شما از غیب مطلعید که طبعا میتوانید آنچه را انجام نداده ام با هدایت شما انجام دهم ...
و اگر از عالم غیب اطلاعی ندارید پس چگونه تصور میکنید که کوتاهی کرده ام؟
اصلا من کوتاهی کرده باشم.دیگران چه؟برای دیگران چه گفته اید؟ برای دیگران چه کرده اید ؟
در کدامین مطالبتان بنده حقیر را یا گنهکاری را یا غیر مسلمانی را به هر آنچه شما لازم میدانید نزدیک کرده اید.
بنده در جایگاهی که از شما تعریفش شده نیستم اما همچون شما میتوانم دیگران را به انجام واجبات و ترک محرمات و مکروهات و صله رحم و حج و جهاد و غیره و غیره دعوت کنم.
برعهده من نیست که اگر کسی شاید انجام نداد سکوت کنم.شما در جایگاهی که تعریفتان شده چه کرده اید؟
یا دلیل المتحیرین...

توکلت علی الله
۱۴-۱-۱۳۸۹ ۰۲:۱۷ صبح
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #38
رضا 1389 عزیز:
من به هیچ وجه قضد توهین نداشتم در ضمن من فقط شاگرد استاد احدی نژاد هستم. همین و مقامی هم ندارم لطفا مرا ببخشید اگر باعث رنجش شما شدم ٰ من فقط حرف آیت الله بهجت را زدم

العید الحقیر
۱۸-۱-۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ عصر
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #39
(۱۸-۱-۱۳۸۹ ۰۴:۰۹ عصر)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  رضا 1389 عزیز:
من به هیچ وجه قضد توهین نداشتم در ضمن من فقط شاگرد استاد احدی نژاد هستم. همین و مقامی هم ندارم لطفا مرا ببخشید اگر باعث رنجش شما شدم ٰ من فقط حرف آیت الله بهجت را زدم

یا سلامی یا درودی یا یادی از خداوند....
در اینکه قصد توهینی نبوده مطمئنم.نه شما و نه من و نه هیچکس دیگر نمیتواند توهینی کند.چنین حقی موجود نیست.
نقل قول از مرحوم بهجت نیز کفایت نمیکند.شما درجاتی عالیتر دارید از ایشان نقل قول میکنید. بنده روسیاه درجاتی بسی پایینتر دارم. آیا میتوانم از گنهکاران گوشه خیابانها نقل قولی کنم؟
آنچه شما را و اشخاصی چونان شما را مشخص تر میکند همانا بیانی هرچند مختصر به جهت رهنمودی ست بسوی اعلی علیین.بسوی کمال.بسوی حقایقی که نمیدانیم و عموما در دسترس نداریم.
اما مع الاسف کوتاهی میشود.این بخودی خود یک گناه نیست ولی میتواند عاملی باشد برای درجا زدن.یکبار از یک روحانی سوالی کردم مبنی بر اینکه اگر بخواهیم از خداوند تشکر کنیم چه باید کنیم؟ایشان فرمودند که به بندگان خدا لطف کن هر چند کم باشد.کمک به بندگان خدا همان مفهوم تشکر از خداوند را دارد.تا آنجا که در توانت باشد.....
حال" شما در این راستا چه کرده اید؟
محاکمه ای در کار نیست.سوال و جوابی ست در راستای تذکر دادن به یکدیگر به جهت رفتاری بهتر و زندگی سرشار از کمک و یاری رساندن به همنوعانمان.
موفق باشید

توکلت علی الله
۱۹-۱-۱۳۸۹ ۰۴:۱۱ صبح
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #40
سلام علیکم
آخر چه بگوید این بنده ی گناهکار درگاه احدیت ، چه بگویم آقا جان؟ دوست من: سعی کن عشق به خداوند را در خود افزایش دهی ، می توانی کتاب در حریم عشق که شامل یکسری از احادیث قدسی است را تهیه کنی و بخوانی ، بدان که تاثیر می کند.
یا حق

العید الحقیر
۲۱-۱-۱۳۸۹ ۰۹:۴۰ صبح
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: