راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: ۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

بسته ویژه ماه محرم کشف الیقین

این صدای تپش قلبم نیست/ در حسینیه دل سینه زنی است فرا رسیدن روزهای عزاداری سید الشهدا علیه سلام تسلیت باد

[-]
آخرین ارسالی ها
آموزش مخارج حروف و تجوید
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:12 آموزش هاي ديني مشاهده:768 زمان:امروز
گزارش تصویری از بازسازی ورود تاریخی امام راحل به کشور
شروع کننده:یوسف المدنی آخرین ارسال توسط:یوسف المدنی پاسخ ها:0 اخبار جهان اسلام مشاهده:21 زمان:۱۴-۱۱-۱۳۹۰
وبلاگهای مذهبی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:52 لینکستان سایت های اسلامی مشاهده:2970 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
احکام نماز
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:39 احکام و مسائل شرعی مشاهده:5537 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره نبأ
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:28 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره مرسلات
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:34 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
داستان های عارفانه
شروع کننده:محمد آسیابانی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:17 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:3898 زمان:۹-۱۱-۱۳۹۰
فروش بیسکویت حرام در بازارهای تهران
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:هم ولایتی پاسخ ها:2 اخبار جهان اسلام مشاهده:241 زمان:۸-۱۱-۱۳۹۰
فرهنگنامه اصطلاحات عرفانی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:3 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:1822 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
مشاوره و راهنمایی
شروع کننده:mandana آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:33 احکام و مسائل شرعی مشاهده:346 زمان:۶-۱۱-۱۳۹۰
Plugin By Saeed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ سوالات عرفانی
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #21
RE: پرسش و پاسخ سوالات عرفانی
(۲۶-۱۲-۱۳۸۸ ۱۱:۳۹ صبح)هم ولایتی نوشته شده توسط:  برادر محترم

بنده هم طالب حقیقتم و ذهن من هم به چرکاب تنیده شده . چرا همه چیز را به خودتان می گیرید ؟ مگر من از فرد خاصی نام بردم ؟ من در همان تاپیک خودم را هم جزو طالبین خواندم و تافته جدا بافته ندانستم .

ذهن همه ما با انواع تحریفاتی که در عرفان راستین شده به کجی میل پیدا کرده . به سمت صوفی گری ، ریاضتهای تقبیح شده و ... میل کرده .

هدف من فرد خاصی نبود بلکه از دوست عزیزم خواهش کردم تا با حضورشان پاسخگوی ابهامات و نقاط تاریک باشند .

------------------------------------------------------
تذکر : هرگونه پاسخ انحرافی من بعد بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد . تا زمان حضور مجدد دوست عزیزم و ادامه فعالیتشان فقط ارسالهای مرتبط با این تاپیک پذیرفته است .
------------------------------------------------------
موفق باشید

بنام خدا
دوست گرامی " این حقیر از همین نکته مبهوت شدم .ایکاش میفرمودید فلان شخص .اما همگان را در زمره ضالین قلمداد کردن صحیح نیست.
نمیتوان بدون شناخت از دیگران آنها را منحرف نامید.اصولا همین افرادی که سر به طاعت الهی سوده اند گمنام ترند.از مشاهیر هم که چیزی ندیدیم.
تذکر شما هم کمی دیکتاتورمآبانه است.از شما انتظار میرود به یک دلیل "دموکرات نآبانه تر رفتار کنید.به این دلیل که دین به همین شکل فعلی به اندازه کافی لطمه دیده.شما و من و دیگران چهره رحمانی دین را خدشه دارتر از این نکنیم که به یقین دل آقا امام زمان را اینگونه نتوان خشنود نمود.
برای ظهور آقا صلواتی نیز عنایت فرمایید.
با تشکر...

توکلت علی الله
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۱۲-۱۳۸۸ ۱۱:۱۲ عصر، توسط رضا1389.)
۲۶-۱۲-۱۳۸۸ ۱۱:۱۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #22
سلام
انشاالله

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
۲۷-۱۲-۱۳۸۸ ۰۹:۱۳ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #23
سلام علیکم
چه بگوید این بنده گناهکار درگاه احدیت ، دوستان مطالب شما را خواندم، شرمنده ام ، شرمنده، چند روزی است به ارض اقدس رضوی آمده ام، توانی برای کار و صحبت حتی ندارم، امروز چنان بعد از عمل به دستور استادم چنان آتشی در دلم ایجاد شد که اگر کمک استاد نبود ، در این آتش عشق می سوختم. شرمنده ام که فعلا نمی توانم جوابگوی شما باشم، نمی توانم به چیز دیگری جز معشوقم بیندیشم، الهی ! ارحم ضعف بدنی و رقه جلدی، الهی می گویم ایاک نعبد ولی الا انت هم نعبد یا غایه الآمال العارفین. دوستان حال من حقیر گنه کار را درک کنند و شرمندگی مرا پذیرا باشند.

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
۲۷-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۵۸ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #24
(۲۷-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۵۸ عصر)مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد نوشته شده توسط:  سلام علیکم
چه بگوید این بنده گناهکار درگاه احدیت ، دوستان مطالب شما را خواندم، شرمنده ام ، شرمنده، چند روزی است به ارض اقدس رضوی آمده ام، توانی برای کار و صحبت حتی ندارم، امروز چنان بعد از عمل به دستور استادم چنان آتشی در دلم ایجاد شد که اگر کمک استاد نبود ، در این آتش عشق می سوختم. شرمنده ام که فعلا نمی توانم جوابگوی شما باشم، نمی توانم به چیز دیگری جز معشوقم بیندیشم، الهی ! ارحم ضعف بدنی و رقه جلدی، الهی می گویم ایاک نعبد ولی الا انت هم نعبد یا غایه الآمال العارفین. دوستان حال من حقیر گنه کار را درک کنند و شرمندگی مرا پذیرا باشند.

بنام خدا
جناب احدی نژاد " این مطلب شما اشک را در چشمانم حلقه ساخت.خوشا حالی که شما دارید.خنک این دل که چنین آتشی ست در آن.و خوشا به سعادت شما...
اما ای دوست... هشدار که بایست دست دیگران گیری از این یاریگری ست که شعله عشق افروخته تر گردد.تنها بسود دل خود بودن شرط مروت نبود.
از این عشق الهی برای این حقیر و دیگر دوستانی که به اینگونه امور معنوی میل فراوان دارند چه طرفه دارید؟هدیه شما چیست؟ آیا بجز کلامی جدید غیر از آنچه که تابحال شنیده و خوانده ایم چیزی دیگر میتوانیم از شما بخواهیم؟ و شما را افسوس نباشد که دریغ کنید ؟
بهر حال ما دوستتان میداریم و تمنای شما داریم.
خداحافظ...

توکلت علی الله
۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۰۱:۱۸ صبح
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #25
سلام

دوستان لطفا به بیان سوالات و دیدگاههای خود پرداخته و ابراز احساسات را از طریق خصوصی دنبال نمایند .

موفق باشید

۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۱۰:۱۵ صبح
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #26
سلام

برطبق بند 11 مرامنامه تالار کشف الیقین کلیه پستهای نامربوط به هر تاپیکی بدون اخطار قبلی حذف می گردد .

بنده حتی برای اتمام حجت تذکر هم دادم .

بنابراین خواهشمندیم صرفا به ارائه مطالب در حوزه همین تاپیک پرداخته و از پرداختن به مسائل حاشیه ای که منجر به حذف مطلبتان می شود بپرهیزید .

هر کدام از عزیزان که نسبت به نحوه مدیریت و ... اعتراض و انتقادی دارند در تاپیک مربوطه بیان نموده و یا از طریق پ. خ با مدیریت سایت ارتباط برقرار نمایند .

موفق باشید

۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۰۱:۴۰ عصر
حوری آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #27
اقای محترم!! پست بنده دقیقا عین پست اقای رضاست پس چرا مال ایشان حذف نشده مال من حذف شده من نوشتم چرا شما همه را جزو ظالین قرار داده و اذهان افراد را چرک الود خوانده اید؟ همان حرفی که کاربر دیگری زده من هم تکرار کرده ام چرا رفتار بقول معروف دیکتاتورانه دارید؟!

اگر بنا به زور باشد که شما بخواهی بنا به درجه کاربریت اعمال زور و قدرت غیر منطقی کنی بر خلاف موازین اخلاقی و اسلامی است و ما هم زیر بار زور نمیرویم پس حالا شما حذف کن من هم مینویسم!!

روشن شود چراغ دل ما ز یکدیگر

چون رشته های شمع به هم زنده ایم ما
۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۰۵:۴۷ عصر
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #28
سلام

باشه . من بابت اینکه اذهان شما را چرک آلود خواندم معذرت می خواهم . خوب شد ؟ راضی شدید ؟

حال به ادامه روند تاپیک بپردازید .

موفق باشید

۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۱۵ عصر
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #29
(۲۸-۱۲-۱۳۸۸ ۱۰:۱۵ صبح)هم ولایتی نوشته شده توسط:  سلام

دوستان لطفا به بیان سوالات و دیدگاههای خود پرداخته و ابراز احساسات را از طریق خصوصی دنبال نمایند .

موفق باشید
بنام خدا.بنده ابراز احساسات نکردم.در ابراز مفاهیمی که قصد انتقالشان را به جناب احدی داشتم یک دو جمله ای ادبی اضافه کردم.گویی اشتباه کردم.فلذا اینگونه مینویسم که آقای احدی نژاد شما راهی را یافته و به سرانجامی رسیده اید .این چه طرز فکری ست که تنها بفکر توفیقات خودتان باشید؟ آیا وظیفه ندارید در راهنمایی و هدایت دیگران سهمی داشته باشید؟ روزی روزگاری یک جوان بین دو امر مخیر بود.یا به حوزه رود یا به خانقاه.بنده آن شخص را میشناختم.به خانقاه رفت و مرشدش به او گفت آن حقیقتی که بدنبالش هستی در حوزه نخواهی یافت.چرا که در آنجا هر کس بسود خود تلاش میکند.گویا حافظ هم بیتی در این باب دارد.
موفق باشید و دست دیگران را بگیرید.که اگر در چاه شوند شما نیز کوتاهی کرده اید درحالیکه میتوانستید کمکی کنید.
امیدوارم چندان احساساتی تلقی نشود اینبار.

توکلت علی الله
۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۰۳:۰۲ صبح
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #30
سلام

انشاالله بعد از تعطیلان رسمی با نیروهای جدید و اساتید متبحر و انشاالله با حضور شاگرد آیت الله احدی نژاد در خدمت شما عزیزان خواهیم بود .

نزدیک عیدی کدورتها را دفع نموده و برای یکدیگر آرزوی سالی سرشار از خوبیها داشته باشید .

موفق باشید

۲۹-۱۲-۱۳۸۸ ۱۰:۰۶ صبح
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: