-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 11:23 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره و راهنمایی
نویسنده پیام
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #31
Rainbow RE: مشاوره و راهنمایی
سلامٌ علیکم.برای روشن شدن سوال حضرتعالی, خوابی را که زنی دیده بودنقل می کنم که : زنی آمد خدمت سرور کائنات حضرت رسول اکرم(صلّی اللّه علیه وآله)وعرض کرد:شوهر من در سفر است ودیشب خواب دیدم ؛ مرده. حضرت (صلّی اللٌه علیه وآله) فرمودند: دلت را بد نکن ؛ تعبیرش این است که او به سلامتی از سفر بر می گردد.دوباره فردای ان روز امد خدمت حضرت(صلّی اللّه علیه وآله) وباز عینا همین خواب را که دیده بود نقل کرد.وباز حضرت(صلبی اللّه علیه وآله) همین جواب را دادند. بار سوم باز خواب دید که شوهرش مرده .مجدداً امد که برود نزدحضرت(صلّی الله علیه واله)که تعبیرش را بپرسد ؛ اما ایشان نبودند واتفاقاً خوابش را برای دیگری تعریف کرد واو هم گفت : شوهرت از سفر بر نمی گردد وخبر فوتش را می اورند !!! واتفاقاً همین طور هم شد.وقتی حضرت(صلّی اللبه علیه وآله) از سفر برگشتند وزن حضور ایشان رفت وماجرا را تعریف کرد: ایشان فرمودند :اگر همانطوری که من دفعه اول ودوم تعبیر کردم ؛ تعبیر می کردند,این گونه که حالا شده نمیشد.سپس فرمودند: اولاً خواب را برای اهلش تعریف کنید.ثانیاً خواب را به خوبی تعبیر کنید.که هر طوری خواب را تعبیر کنید همانطور تعبیر می شود.امیدوارم پاسخ خودرا گرفته باشید.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-01-2012 05:30 PM، توسط طاهره وحیدیان.)
23-01-2012 05:25 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #32
RE: مشاوره و راهنمایی
منظورتان اینست که برای دیگران بیانش نکنم . بهر حال ممنونم. ضمنا یکی از دوستان که از سادات صباصبایی ست استخاره کرد و گفت مشکلیست که حل میشود ولی چون با قران استخاره کردی در واقعا ترسای تو بوده که با بیانش ترست ریخته و دیگر تکرار نمیشود ... الله اعلم.

توکلت علی الله
24-01-2012 06:31 AM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #33
Rainbow RE: مشاوره و راهنمایی
(24-01-2012 06:31 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  منظورتان اینست که برای دیگران بیانش نکنم . بهر حال ممنونم. ضمنا یکی از دوستان که از سادات صباصبایی ست استخاره کرد و گفت مشکلیست که حل میشود ولی چون با قران استخاره کردی در واقعا ترسای تو بوده که با بیانش ترست ریخته و دیگر تکرار نمیشود ... الله اعلم.

منظورم بسیار واضح بود.یعنی اگر می خواهید تعبیر خوابی را بدانید به افراد متقی واهل فن بگویید تا بخوبی تعبیر کنند,چون افراد متقی با آیات وروایات مأنوسند؛ وراه بلد.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
24-01-2012 11:40 PM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #34
RE: مشاوره و راهنمایی
(24-01-2012 11:40 PM)طاهره وحیدیان نوشته شده توسط:  
(24-01-2012 06:31 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  منظورتان اینست که برای دیگران بیانش نکنم . بهر حال ممنونم. ضمنا یکی از دوستان که از سادات صباصبایی ست استخاره کرد و گفت مشکلیست که حل میشود ولی چون با قران استخاره کردی در واقعا ترسای تو بوده که با بیانش ترست ریخته و دیگر تکرار نمیشود ... الله اعلم.

منظورم بسیار واضح بود.یعنی اگر می خواهید تعبیر خوابی را بدانید به افراد متقی واهل فن بگویید تا بخوبی تعبیر کنند,چون افراد متقی با آیات وروایات مأنوسند؛ وراه بلد.

با نام و یاد خداوند
بله بنده هم با یکی از سادات که دوستی قدیمی باهم داریم و استخاره ایشان برایم همیشه رهگشا بوده است رجوع کردم و تفسر ایشان همان بود که عرض کردم.تفسیر از قرآن کریم نمودند.ممنون از بزرگواری شما.

توکلت علی الله
26-01-2012 05:52 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: