-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 10:56 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدا ی راستین همان انرژی های جهان هستی است
نویسنده پیام
غلامعلی نوری آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #11
RE: خدا ی راستین همان انرژی های جهان هستی است
(27-04-2012 04:13 PM)بابک کاظمی نوشته شده توسط:  با عرض سلام و درود خدمت دوستان گرامی
در مورد این بحث و اینکه خداوند همان انرژی و نور است فقط به این جمله که در ادعیه متقن ما موجود میباشد بسنده میکنم:

یا خالق النور. و اینکه معنای واقعی که در بطن کلمه نور موجود است را واقعا به همین راحتی و با علم بشری و فیزیک نمیتوان درک نمود. اما در صراط و مسیر رشد اگر قرار گرفتیم ذره ای از بیکران این نور الهی را در درونمان احساس و درک خواهیم نمود.
موفق باشید.

درود

نور آفریننده ای ندارد گرامی

نور صورتی از انرژی است و انرژی نه آفریده شده و نه از بین می رود بلکه از صورتی به صورت دیگر تبدیل می گرد د

غلامعلی نوری, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2010.
20-05-2012 10:28 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
غلامعلی نوری آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #12
RE: خدا ی راستین همان انرژی های جهان هستی است
(03-04-2012 08:56 AM)naser66 نوشته شده توسط:  
(14-12-2011 01:55 PM)غلامعلی نوری نوشته شده توسط:  با درود

اینجانب عقیده دارم که خدا ی راستین همان انرژی های موجود در جهان هستی است

و آماده ام با کسانی که مخالف این نظریه هستند گفتگو کنم

فیلسوف انگلستانی قرن 19 ام« آلفرد نورث وایتهد» در کتاب « علم و جهان جدید» به عنوان یک مغالطه و خطای علمی به این نکته اشاره کرده که ممکن است دانشمندی یکی از پدیده های طبیعی را مورد مطالعه قرار دهد و در حین مطالعه و تحقیقات خود به خصوصیت و صفتی دست یابد که رابطه ی تنگاتنگی با آن پدیده داشته باشد؛ به این معنا که آن صفت از لوازم آن پدیده به شمار می آید.در این جا خطا و لغزشی که آن دانشمند ممکن است با آن مواجه شود این است که از این مطالعه و تحقیق خود نتیجه بگیرد که آن پدیده هیچ چیز نیست جز همان صفت؛ یعنی گمان کند که قوام ذات و کنه آن پدیده تنها به آن صفت است و صفات دیگر نقشی در ذات و هویت آن پدیده ندارد.( عبدالکریم سروش،تفرج صنع،ص15)
خطای اصلی گفتار جناب آقای «غلامعلی نوری» در این پست این است که صفت شی که وجهی از وجوه آن است به جای ذات و کنه آن در نظر گرفته اند به عبارتی دیگر کنه پدیده را در وجهی از آن خلاصه کرده اند.
برخی از منطقیون این خطای گفتار را مغلطه ی « هیچ نیست به جز؛nothing-but» نام نهاده اند.
(03-04-2012 08:56 AM)سینا نوشته شده توسط:  [
اگر خدای متعال وسعت، قوت دارد، صفات دیگری نیز دارد:

إِنَّ اللَّهَ سَمیعٌ عَلیمٌ (181 بقره) خداوند، شنوا و داناست.

أَنَّ اللَّهَ عَزیزٌ حَكیمٌ (209 بقره) خدا پیروزمند و حكیم است.

آیا انرژی نیز علم دارد؟ آیا انرژی حکمت دارد؟ و دهها صفات دیگر خدای متعال، که انرژی هیچ بهره ای از آن ندارد.

درود

تمام وبژگی هاییی که نام برده اید بوسیله ی انرژی نمود پیدا می کند

شنوایی بینایی حکمت دانش و غیره

اینها از ویژگی های وجودی و ذاتی انرژی هستند

لا حول و لا قوه الا بالانرژی

من انرژی و نیروی های موجود در جهان هستی را خدا می دانم

و خدایی با تعریف ادیان را نفی می کنم

غلامعلی نوری, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2010.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-05-2012 10:39 PM، توسط غلامعلی نوری.)
20-05-2012 10:33 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: