-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 04:38 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احکام نجاسات
نویسنده پیام
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #91
Rainbow RE: احکام نجاسات
سلام برشما.عزیزم؛ تا کسی را که مرتکب نجسی نشده وبا چشم خودت ندیدی ؛پاک است؛ حتی اهل کتاب را عده ای از علماء پاک میدانند چه برسد ؛به مسلمانان.یکی از شرائط پاکی ؛ غائب شدن مسلمان است؛یعنی اگر کسی بی بندوباری میکنه ورعایت نجس ؛پاکی را نمی کنه؛اگر غائب باشه؛ وشما نبینی؛ برای شما پاکه. حالا اگر موردی هست، بفرما که من بیشتر توضیح بدم برات.
واما واسطه ها در نجاسات:
بامثال عرض میکنم که برات ملموس وراحت باشه:
بچه روی دست من ادرار کرد(واسطه اول؛ بسبب ملاقات نجس) دستم به دست دیگرم خورد( واسطه دوم بسبب ملاقات نجس) با دست نجسم دستگیره در را می گیرم که در را باز کنم( واسطه سوم در ملاقات نجس) بچه ه ام یا کسی دیگر دستگیره در را میگیردبرای او پاک است( واسطه چهارم)منتهی من باید دودستم ودستگیره در را آب بکشم؛ منتهی برای دیگران پاکه.وبرای هر مثال دیگری ؛باید واسطه ها همانطوری که شرح دادم ، تغییر کند.نه باهمان دست اولی که نجس شده به این ور و آنور بزنم.این واسطه ها تغییری نکرد..
اما نجاست در خوردن وآشامیدن مهم است، وباید بدانیم ورعایت کنیم.اما اگر من بدانم چیزی نجس است حقی ندارم به شما بدهم بخورید ولی اگر همان چیز نجس را خودت نمی دانستی نجسه وخوردی ، اشکالی ندارد.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
30-10-2011 12:30 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
MAJID آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #92
RE: احکام نجاسات
salam migam ke ye soal dashtam
aage ghesmati az komod ba edrar najes shoda basha misha ye parcha khis konim bekashim roosh badesh ba ye parcha khoshk khoshkesh konim
pak mishaHuh

ویرایش توسط هم ولایتی : ( طبق قانون تالار ، زبان رسمی باید فارسی باشد !!!)

سلام میگم یه سوال داشتم
اگه قسمتی از کمد با ادرار نجس شده باشه میشه یه پارچه خیس کنیم بکشیم روش بعدش با یه پارچه خشک خشکش کنیم؟ پاک میشه ؟

MAJID, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Nov 2011.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-11-2011 12:18 PM، توسط هم ولایتی.)
19-11-2011 03:10 AM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #93
(19-11-2011 03:10 AM)MAJID نوشته شده توسط:  salam migam ke ye soal dashtam
aage ghesmati az komod ba edrar najes shoda basha misha ye parcha khis konim bekashim roosh badesh ba ye parcha khoshk khoshkesh konim
pak mishaHuh

ویرایش توسط هم ولایتی : ( طبق قانون تالار ، زبان رسمی باید فارسی باشد !!!)

سلام میگم یه سوال داشتم
اگه قسمتی از کمد با ادرار نجس شده باشه میشه یه پارچه خیس کنیم بکشیم روش بعدش با یه پارچه خشک خشکش کنیم؟ پاک میشه ؟
سلام وسلامتی برشما.برادر من؛ نجاست فقط باریختن آب چه کر وچه قلیل پاک میشه.نه با پارچه ویا هرچیز دیگری که خیس شود.بعد از آن حالا کمد نجس باشه؛ چه اشکالی داره فقط باید سعی کنید اشیاء تر را در آنجا قرار ندید.

19-11-2011 04:22 PM
zahrab آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #94
حکم شرعی
سلام
من مدتی وسواس شدید بودم آن هم به خاطر خوردن یک دارو ولی در عرض 1سال با مراجعه به پزشک خیلی بهتر شدم ولی هنوز کمی مشکلات دارم:وقتی که دست من یا جای دیگر بدنم زخم می شود نمی دانم چه کار کنم در حالی که خون زخم جاری نیست ،به افراد عادی که نگاه می کنم می بینم که آنها زخم را می شویند و کل دست خیس را با این که در محل زخم خونی که جاری نیست وجود دارد پاک می دانند ولی من نمی توانم با این موضوع کنار بیام اگر هم بگزارم خون بند بیاد وقتی زخم را می شویم و خون روی آن را پاک می کنم مجددا خون کمی می آید آیا من هم باید مانند دیگران دستم را بشویم و آن را پاک بدانم در حالی که در محل زخم خون کمی وجود دارد؟ لطفا قانع ام کنید ممنون

zahrab, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Nov 2011.
28-11-2011 08:23 PM
zahrab آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #95
(30-10-2011 12:30 PM)طاهره وحیدیان نوشته شده توسط:  سلام برشما.عزیزم؛ تا کسی را که مرتکب نجسی نشده وبا چشم خودت ندیدی ؛پاک است؛ حتی اهل کتاب را عده ای از علماء پاک میدانند چه برسد ؛به مسلمانان.یکی از شرائط پاکی ؛ غائب شدن مسلمان است؛یعنی اگر کسی بی بندوباری میکنه ورعایت نجس ؛پاکی را نمی کنه؛اگر غائب باشه؛ وشما نبینی؛ برای شما پاکه. حالا اگر موردی هست، بفرما که من بیشتر توضیح بدم برات.
واما واسطه ها در نجاسات:
بامثال عرض میکنم که برات ملموس وراحت باشه:
بچه روی دست من ادرار کرد(واسطه اول؛ بسبب ملاقات نجس) دستم به دست دیگرم خورد( واسطه دوم بسبب ملاقات نجس) با دست نجسم دستگیره در را می گیرم که در را باز کنم( واسطه سوم در ملاقات نجس) بچه ه ام یا کسی دیگر دستگیره در را میگیردبرای او پاک است( واسطه چهارم)منتهی من باید دودستم ودستگیره در را آب بکشم؛ منتهی برای دیگران پاکه.وبرای هر مثال دیگری ؛باید واسطه ها همانطوری که شرح دادم ، تغییر کند.نه باهمان دست اولی که نجس شده به این ور و آنور بزنم.این واسطه ها تغییری نکرد..
اما نجاست در خوردن وآشامیدن مهم است، وباید بدانیم ورعایت کنیم.اما اگر من بدانم چیزی نجس است حقی ندارم به شما بدهم بخورید ولی اگر همان چیز نجس را خودت نمی دانستی نجسه وخوردی ، اشکالی ندارد.

سلام من می خواستم یه چیزی اضافه کنم این در صورتی است که خود ادرار که هنوز مایع است به دست دیگر و دستگیره تماس پیدا نکنه که در این صورت خود آن ها متنجس اول می شوند

29-11-2011 06:30 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #96
Rainbow RE: حکم شرعی
(28-11-2011 08:23 PM)zahrab نوشته شده توسط:  سلام
من مدتی وسواس شدید بودم آن هم به خاطر خوردن یک دارو ولی در عرض 1سال با مراجعه به پزشک خیلی بهتر شدم ولی هنوز کمی مشکلات دارم:وقتی که دست من یا جای دیگر بدنم زخم می شود نمی دانم چه کار کنم در حالی که خون زخم جاری نیست ،به افراد عادی که نگاه می کنم می بینم که آنها زخم را می شویند و کل دست خیس را با این که در محل زخم خونی که جاری نیست وجود دارد پاک می دانند ولی من نمی توانم با این موضوع کنار بیام اگر هم بگزارم خون بند بیاد وقتی زخم را می شویم و خون روی آن را پاک می کنم مجددا خون کمی می آید آیا من هم باید مانند دیگران دستم را بشویم و آن را پاک بدانم در حالی که در محل زخم خون کمی وجود دارد؟ لطفا قانع ام کنید ممنون
سلام ودرود خداوند برشما .
دخترم .خون نجسه هر اندازه که باشه .منتهی وقتی که خون بیرون میاد باید اونو کمی فشار بدهیم (محل بریدگی یا زخم را) که خون قطع بشود تا محل را بشود آب کشید .پس با کمی فشار به محل خونی , آن خون قطع میشود آنگاه محل را آبکشی کرده واین زمانی است که خون براثر فشار بر محل قطع شده بلافاصله آبش کشیده وبا دستمال تمیزی می بندیم .حالا اگر در هنگام نماز خوا ندن بشود روی زخم را باز کرد ؛ اگر کمی خونی شده مجدداً برای نماز آب می کشیم ونماز می خونیم .اگر هم نمی شود بازش کرد ؛ممکن است براثر باز کردن ؛ خون زیاد باشد وجاری شود؛ اگر دستمالی که بسته ایم خونی نیست ونجس نشده چون ضرر دارد باز کردنش, وضوی جبیره می گیریم یعنی روی دستمال را به نیت جبیره مسح می کنیم با دست تر .. واگر نجس شده ؛ روی آن دستمالی می اندازیم ومسح می کنیم به عنوان وضوی جبیره .پس می بینی فقط در هنگام نماز خواندن ممکن است دچار مشکل شویم ، که باشرح بالا مشکل وضو هم حل شد .البته علمای بزرگوار فرموده اند : اگر بدن خونی باشد واندازه اش از درهمی کمتر باشد؛ که بعضی علماء فرموده اند: از بند انگشت شصت کمتر باشد ؛ معفو است یعنی می شود با آن نماز خواند .
موفق باشی .

30-11-2011 02:52 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #97
(29-11-2011 06:30 PM)zahrab نوشته شده توسط:  سلام من می خواستم یه چیزی اضافه کنم این در صورتی است که خود ادرار که هنوز مایع است به دست دیگر و دستگیره تماس پیدا نکنه که در این صورت خود آن ها متنجس اول می شوند
خیر شرح همان بود که داده شد .اگر نیازی به شرح بیشتری بود بنده ذکر می کردم .خواهش میکنم ؛ دیگران را دچار تردید نفرمائید .ممنون .

(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-11-2011 03:55 PM، توسط هم ولایتی.)
30-11-2011 02:54 PM
zahrab آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #98
(30-11-2011 02:54 PM)طاهره وحیدیان نوشته شده توسط:  خیر شرح همان بود که داده شد .اگر نیازی به شرح بیشتری بود بنده ذکر می کردم .خواهش میکنم ؛ دیگران را دچار تردید نفرمائید .ممنون .

(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-11-2011 05:29 PM، توسط zahrab.)
30-11-2011 03:53 PM
zahrab آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #99
RE: حکم شرعی
(30-11-2011 02:52 PM)طاهره وحیدیان نوشته شده توسط:  
(28-11-2011 08:23 PM)zahrab نوشته شده توسط:  سلام
سلام ودرود خداوند برشما .
دخترم .خون نجسه هر اندازه که باشه .منتهی وقتی که خون بیرون میاد باید اونو کمی فشار بدهیم (محل بریدگی یا زخم را) که خون قطع بشود تا محل را بشود آب کشید .پس با کمی فشار به محل خونی , آن خون قطع میشود آنگاه محل را آبکشی کرده واین زمانی است که خون براثر فشار بر محل قطع شده بلافاصله آبش کشیده وبا دستمال تمیزی می بندیم .حالا اگر در هنگام نماز خوا ندن بشود روی زخم را باز کرد ؛ اگر کمی خونی شده مجدداً برای نماز آب می کشیم ونماز می خونیم .اگر هم نمی شود بازش کرد ؛ممکن است براثر باز کردن ؛ خون زیاد باشد وجاری شود؛ اگر دستمالی که بسته ایم خونی نیست ونجس نشده چون ضرر دارد باز کردنش, وضوی جبیره می گیریم یعنی روی دستمال را به نیت جبیره مسح می کنیم با دست تر .. واگر نجس شده ؛ روی آن دستمالی می اندازیم ومسح می کنیم به عنوان وضوی جبیره .پس می بینی فقط در هنگام نماز خواندن ممکن است دچار مشکل شویم ، که باشرح بالا مشکل وضو هم حل شد .البته علمای بزرگوار فرموده اند : اگر بدن خونی باشد واندازه اش از درهمی کمتر باشد؛ که بعضی علماء فرموده اند: از بند انگشت شصت کمتر باشد ؛ معفو است یعنی می شود با آن نماز خواند .
موفق باشی .

]ولی با فشار ممکن است خون قطع نشود مخصوصادر زخم هایی که با خراش به وجود آمده اند ،و یا مثلا یک بار در حال میوه پوست کندن دست من از چند جا زخم شد دیگه نمی دونستم باید چه کار کنم با یه دست هم نمی تونستم روشون رو نگه دارم

30-11-2011 05:30 PM
zahrab آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #100
(30-11-2011 02:54 PM)طاهره وحیدیان نوشته شده توسط:  
(29-11-2011 06:30 PM)zahrab نوشته شده توسط:  سلام من می خواستم یه چیزی اضافه کنم این در صورتی است که خود ادرار که هنوز مایع است به دست دیگر و دستگیره تماس پیدا نکنه که در این صورت خود آن ها متنجس اول می شوند
خیر شرح همان بود که داده شد .اگر نیازی به شرح بیشتری بود بنده ذکر می کردم .خواهش میکنم ؛ دیگران را دچار تردید نفرمائید .ممنون .

چیزی که من گفتم فقط در جهت تکمیل حرف شما بود نه این که حرف شما اشتباه است ، من حرفم رو هم با تحقیق زدم و می تونم منبعی را هم که ازش استفاده کردم بهتون بدم ،قصد من ایجاد تردید برای دیگران نبود ولی اگر حکم به صورت کامل باز گو نشه وقتی که فرد حکم کامل را بشنود و فکر کند که جواب درست به او داده نشده است دیگر به همه چیز شک می کند و این می تواند فرد وسواس را با مشکلات بیشتری مواجه کند چون من خودم هم با چنین مشکلی مواجه شدم

30-11-2011 05:37 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: