-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 02:59 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احادیثی در ارتباط با واقعه غدیر خم
نویسنده پیام
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #1
احادیثی در ارتباط با واقعه غدیر خم
حضرت فاطمه‏ عليها السلام: ما جَعَلَ اللَّهُ بَعدَ غَديرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛(دلائل الإمامَه، ص 122.
)

خداوند پس از غديرخم براى كسى حجّت و عذرى باقى نگذاشت.

پيامبرصلى الله عليه وآله: يَومُ غَديرِ خُمٍّ أفضَلُ أعيادِ اُمَّتي؛(بحار الأنوار، ج 97، ص 110.
)

روز غديرخم برترين عيد امّت من است.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
24-11-2010 09:52 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #2
RE: احادیثی در ارتباط با واقعه غدیر خم
پيامبرصلى الله عليه وآله: ولايَةُ عَلِيِّ بنِ أبي طالِبٍ وِلايَةُ اللَّهِ و حُبُّهُ عِبادَةُ اللَّهِ وَ اتِّباعُهُ فَريضَةٌ مِنَ اللَّهِ؛(بشارة المصطفى، ص 16.
)

ولايت على ‏بن ابى‏ طالب‏ عليه السلام ولايت خدا، و محبّت او عبادت خدا و پيروى از او فريضه‏ اى از جانب خدا است.

پيامبرصلى الله عليه وآله: يا علِيُّ! لَولا أنتَ و شيعَتُكَ ما قامَ لِلّهِ دِيِنٌ؛(بحار الأنوار، ج 39، ص 307.)

اى على! اگر تو و شيعيانت نبوديد، دينى براى خدا پا برجا نمى‏ماند.

24-11-2010 09:54 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
شیعه آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #3
با سلام وتبریک عید الله الاکبر

قال رسول الله صلي اللّه عليه و آله و سلّم: يا علي لولا انت لم يعرف المؤمنون بعدي. .
پيغمبر صلي اللّه عليه و آله و سلّم گفت: اي علي! اگر تو نبودي، مؤمنان بعد از من شناخته نمي‏شدند!»از دعای ندبه

اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
24-11-2010 10:29 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

ارسال: #4
سلام-بزرگترین عید مسلمانان حقیقی را تبریک میگم.
امام رضا عليه السلام:
مؤمنانی که ولایت امیرمؤمنان علیه السلام را در روز غدیرخم قبول کردند همانند ملائکه ای هستند که بر آدم سجده کردند و کسانی که از پذیرش ولایت حضرتش در روز غدیر سر باز زدند همانند شیطانند(که از فرمان الهی برای سجده بر آدم سرپیچی کرد)
اقبال الاعمال، ص465

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
24-11-2010 05:27 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #5
قال رسول الله(ص):

یوم غدیر خم افضل اعیاد امتى و هو الیوم الذى امرنى الله تعالى ذكره فیه بنصب اخى على بن ابى طالب علما لامتى، یهتدون به من بعدى و هو الیوم الذى اكمل الله فیه الدین و اتم على امتى فیه النعمة و رضى لهم الاسلام دینا. امالى صدوق: 125، ح 8.

رسول خدا(ص) فرمود:

روز غدیر خم برترین عیدهاى امت من است و آن روزى است كه خداوند بزرگ دستور داد; آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار (و فرمانده) امتم منصوب كنم، تا بعد از من مردم توسط او هدایت شوند، و آن روزى است كه خداوند در آن روز دین را تكمیل و نعمت را بر امت من تمام كرد و اسلام را به عنوان دین براى آنان پسندید.

24-11-2010 08:54 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #6
عن ابى الحسن(ع) قال:

ولایة على(ع) مكتوبة فى صحف جمیع الانبیاء ولن یبعث الله رسولا الا بنبوة محمد ووصیة على(ع). سفینة البحار 2: 691.

امام كاظم(ع) فرمود:

ولایت على(ع) در كتابهاى همه پیامبران ثبت شده است و هیچ پیامبرى مبعوث نشد، مگر با میثاق نبوت محمد(ص) و امامت على(ع).

24-11-2010 08:55 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #7
عن مولانا ابى الحسن على بن محمد(ع) قال لابى اسحاق:

و یوم الغدیر فیه اقام النبى(ص) اخاه علیا علما للناس و اماما من بعده،[قال] قلت:

صدقت جعلت فداك، لذلك قصدت، اشهد انك حجة الله على خلقه.

وسائل الشیعه 7: 324، ح 3.

امام هادى(ع) به ابواسحاق فرمود:

در روز غدیر پیامبر اكرم(ص) برادرش على(ع) را بلند كرد و به عنوان پرچمدار (و فرمانده) مردم و پیشواى بعد از خودش معرفى كرد.

ابواسحاق گفت: عرض كردم، فدایت شوم راست فرمودى. به خاطر همین به زیارت و دیدار شما آمدم، گواهى مى دهم كه تو حجت خدا بر مردم هستى.

24-11-2010 08:59 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #8
عن ابى عبد الله(ع) قال:

... تذكرون الله عز ذكره فیه بالصیام والعبادة والذكر لمحمد و آل محمد، فان رسول الله(ص) اوصى امیرالمؤمنین ان یتخذ ذلك الیوم عیدا، و كذلك كانت الانبیاء تفعل، كانوا یوصون اوصیائهم بذلك فیتخذونه عیدا.

وسائل الشیعه 7: 327، ح 1.

امام صادق(ع) فرمود:

در روز عید غدیر، خدا را با روزه و عبادت و یاد پیامبر و خاندان او یادآورى كنید، زیرا رسول خدا به امیرالمؤمنین سفارش كرد كه آن روز را عید بگیرد، همینطور پیامبران هم به جانشینان خود سفارش مى كردند كه آن روز را عید بگیرند، آنان هم چنین مى كردند.

24-11-2010 09:02 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #9
Rainbow احادیث واقعه غدیر خم
● پیامبر و ولایت علی‏
عن ابی‏سعید قال: لما کان یوم غدیر خم امر رسول الله (ص) منادیا فنادی: الصلوهٔ جامعهٔ، فاخذ بید علی (ع) و قال: اللهم من کنت مولاه فعلی مولاه، اللهم وال من والاه، و عاد من عاداه. بحارالانوار ۱۱۲:۳۷، ح ۴. ابوسعید گوید: در روز غدیر خم رسول خدا (ص) دستور داد: منادی ندا دهد که: برای نماز جمع شوید. بعد دست علی (ع) را گرفت و بلند کرد و فرمود: خدایا کسی که من مولای اویم پس علی هم مولای اوست، خدایا دوست بدار کسی را که علی را دوست بدارد و دشمن بدار کسی را که با علی دشمنی کند.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-11-2011 11:22 AM، توسط هم ولایتی.)
18-10-2011 11:09 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #10
Rainbow RE: یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک
زندگی پیامبرگونه‏
قال رسول الله (ص): من یرید ان یحیی حیاتی، و یموت مماتی،ویسکن جنهٔ الخلد التی وعدنی ربی فلیتول علی ابن‏ابی‏طالب، (ع) فانه لن یخرجکم من هدی، و لن یدخلکم فی ضلالهٔ. الغدیر ۲۷۸:۱۰. رسول خدا (ص) فرمود: کسی که می‏خواهد زندگی و مرگش همانند من باشد و در بهشت جاودانه‏ای که پروردگارم به من وعده کرده، ساکن شود، ولایت علی بن ابی‏طالب (ع) را انتخاب کند، زیرا او هرگز شما را از راه هدایت بیرون نبرده، به گمراهی نمی‏کشاند.

▪ پیامبر و امامت علی‏
عن جابر بن عبدالله الانصاری قال: سمعت رسول الله (ص) یقول لعلی بن ابی‏طالب (ع): یا علی! انت اخی و وصیی و وارثی‏وخلیفتی علی امتی فی حیوتی و بعد وفاتی محبک محبی و مبغضک مبغضی و عدوک عدوی. امالی صدوق: ۱۲۴، ح ۵. جابربن عبدالله انصاری می‏گوید: از رسول خدا (ص) شنیدم که به علی بن ابی‏طالب (ع) فرمود: ای علی، تو برادر و وصی و وارث و جانشین من در میان امت من در زمان حیات و بعد از مرگ منی. دوستدار تو دوستدار من و دشمن و کینه‏توز تو دشمن من است.

▪ پایه‏های اسلام‏
عن ابی‏جعفر (ع) قال: بنی الاسلام علی خمس: الصلوهٔ و الزکوهٔ و الصوم و الحج و الولایهٔ و لم یناد بشی‏ء ما نودی بالولایهٔ یوم الغدیر. کافی ۲۱ و ۲، ح ۸. امام باقر (ع) فرمود: اسلام بر پنج پایه استوار شده است: نماز، زکات، روزه، حج و ولایت و به هیچ چیز به اندازه آنچه در روز غدیر به ولایت تاکید شده، ندا نشده است.

▪ ولایت جاودانه‏
عن ابی‏الحسن (ع) قال: ولایهٔ علی (ع) مکتوبهٔ فی صحف جمیع الانبیاء و لن یبعث الله رسولا الا بنبوهٔ محمد ووصیهٔ علی (ع). سفینهٔ البحار ۶۹۱:۲. امام کاظم (ع) فرمود: ولایت علی (ع) در کتابهای همه پیامبران ثبت شده است و هیچ پیامبری مبعوث نشد، مگر با میثاق نبوت محمد (ص) و امامت علی (ع).

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
18-10-2011 11:12 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: