-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 07:55 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفاوت تشیع و تسنن
نویسنده پیام
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #21
RE: تفاوت تشیع و تسنن
سلام بر شما کاربر محترم

در مورد قسمت اول سوالتون با مراجعه به تاپیکهای مختلف این انجمن می توانید مطالبی را دریابید . اما اگر مطلب مورد نظر نبود ، سوال خود را مطرح نمایید تا جواب مناسبی ارائه گردد .

در مورد ازدواج اهل سنت

متاسفانه از احکامی که اهل سنت به کامل فراموشش کردند رابطه محارم با یکدیگر است . در نزد اهل سنت ازدواج با محارم جایز شمرد می شود

برای اینکه موضوع کاملا شفاف بیان شود من مورد به مورد احکام را بیان می کنم . ( پیشاپیش از خواهران محترم عذرخواهی می کنم)

1. کسی که با مادر و دخترش نزدیکی کند حدی بر او نیست

ابن حزم در کتاب المحلی مینویسد:
ابو حنیفه وقتی حکم به زنا میکند که زن مطروفه باشد (یعنی زن به صورت رایگان خود را در اختیار کسی قرار بدهد) اما اگر مزد و یا اجاره باشد، زنا نیست و حدی در آن جاری نمیشود.

در ادامه می نویسد : بنا بر این فتوا دیگر هرکسی که خواست در ملاءعام زنا کند مشکلی ندارد و حدی بر آنها جاری نمی شود چون مقداری پول را مزد و یا اجاره عمل قرار می دهند ،

وی در ادامه مطلب می نویسد اصحاب ابی حنیفه حیله های ارتکاب معاصی را به گنه کاران و پیروان خود یاد می دهند تا جایی که یاد می دهند هرکسی که با مادر و دختر خود نیز عالما و عامدا نکاح ببندد و نزدیکی کند حدی بر او جاری نمی شود.

2- پذیرایی از میهمان

ابن حزم مینویسد
ابن جریج گفته است : خبر داد مرا عطاء بن ابی رباح که گفت :مرد دخترش را به غلامش و فرزند و برادرش حلال می کرد و همچنین زن دخترش را برای شوهرش حلال می نمود ؛ عطاء میگوید من این کار را دوست ندارم و برای من ثابت نشده است اما به تخقیق به من رسیده است که مرد دخترش را برای میهمانش می فرستد مرد دخترش را برای میهمانش می فرستد

ابومحمد گفته است که این نظر و فتوایی در میان فتاوا است و نظر سفیان ثوری نیز میباشد : و مالک (امام مالک رئیس فرقه مالکی اهل سنت ) و اصحابش گفته اند درین مورد اصلا حدی جاری نمی شود .

3. نکاح با محارم

خدایا مارا ببخش ...حتی با محارم ...مادران و خواهرانشان !!!!

ابن حزم مینویسد :
علماء در این زمینه اختلاف کرده اند یک طائفه گفته است : کسی که با مادر یا دختر و یا یکی از محارمش ازدواج کند و یا زنا نماید فرقی ندارد همه یکی است و این عقد هیچ اثری ندارد اگر عالم به تحریم و از روی عمد باشد و بر او حد زنا جاری می شود و فرزند در این نکاح ملحق نمی شود (به پدر)این قول نقل شده است از حسن، مالک و شافعی، و ابی ثور و ابی یوسف و محمد بن حسن از یاران ابو حنیفه .

فتوای مالک :
مالک در این مساله بین نزدیکی به عقد و نزدیکی به ملک یمین (کنیز)فرق قائل شده است و گفته است :

در مورد کسی که مالک شود دختر برادر و یا دختر خواهر ،عمه ، خاله یا همسر پدر و یا همسر فرزند نسبی اش و یا مادر رضاعی یا دختر رضاعی یا و یا خواهر رضاعی را .

در حالی که می دانند نزدیکی با آنها حرام است و نسبت آنها را نیز با خود می داند ولی باز هم با آنها نزدیکی نماید حدی بر او جاری نمیشود و فرزند نیز به او ملحق میشود (حلال زاده است) اما تنبیه میشود ...

فتوای ابو حنیفه
ابو حنیفه می گوید حدی جاری نمی شود بر کسی که ازدواج کند با مادرش که او را به دنیا او آورده است دختر، خواهر ،مادر بزرگ ،عمه و خاله ،دختر برادر و دختر خواهر ش در حالیکه آگاه به قرابت و نسب آنها و عالم به حرمت ازدواج با محارم هم هست و با آنها نزدیکی هم بکند فرزند به او ملحق میشود و پرداخت مهریه هم واجب است و تنها باید تعزیر شود آنهم کمتر از چهل ضربه نظر سفیان سوری نیز همین است .

احکام دیگری نیز هست که اگر سوالی مطرح شد بیان خواهم نمود .
موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
15-10-2010 10:34 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #22
Rainbow سنّی یا شیعه؛
سلام

من یک سوال داشتم خدمتتون اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.

شوهر دختر عموی بنده البته از عموی ناتنی من از اهل سنت هستند و ساکن شهر آستارا و ایشون پسری سینزده ساله دارند
بطوری که تو سفری که ما اخیرأ به منزلشون داشتیم متوجه شدم که پسر بسیار با ادب و شاگرد ممتاز و...... هست و تو صحبتی که به طور اتفاقی با هم داشتیم ازش سؤال کردم که دنباله رو مذهب پدر است یا شیعه رو برای خودش برگزیده با توجه به اینکه مادرش از شیعیان است اما با اعتقادات نه چندان قوی!
به من پاسخ داد نمیدونم هرکسی یک چیزی می گه بطوری که اینجا شیعه ها هم می گن اهل سنت اعتقادات بهتری دارند
مثلأ از من پرسید برای وضو بهتر این که تمام پا رو شست اما شیعه ها فقط روی پارو مسح می کشند! در این لحظه من برای اینکه برای این پسر نوجوان جوابی داشته باشم که نمی دونم چقدر درست بود گفتم که برای شیعه ها هم قوانینی وجود دارد منوط بر اینکه اگه پای کسی نجس بود باید اول پاکش کنه بعد وضو بسازد چون مشکل شایان این بود که چون اونا تمام پارودر وضو می شورند همیشه پاک !
و من پاسخ دادم شیوه وضو گرفتن ما صحیح است چون با کمترین مقدار آب می تونیم براحتی وضو بگیریم و اینکه خدا در اسلام راحت ترین راهها رو برای بنده هاش قرار داده و ما تا زمانی که مطمئن نیستیم که پا یا اعضای دیگر بدن نجس است یا نه حق نداریم نجس فرض کنیم و در ادامه یک سری توضیحات دیگه که تقریبأ تکملیل کننده بود.
دیگه بعد از اون فرصت نشد ما بیشتر در مورد این مسائل صحبت کنیم چون خیلی دیر مطرح شد و ما قصد بازگشت داستیم و من خواستم که ارتباط ما با ایمیل و .... ادامه پیدا کنه.
بعد از دو روز به من پیامک زد که اسم حضرت علی تو قرآن ذکر نشده چرا؟ من تأ یید کردم حرفش و اما حدیث ثقلین و به طور کامل البته تا جایی که میشد تو پیامک توضیح داد براش فرستادم که بهتراین بود که مکالمه رو در روداشته باشیم تا اون چیزی رو که تو این چند سال آموختم به خصوص در درسهایی که تو واحدهای معارف دانشگاه آموختم بهش بگم شاید کمکش می کرد.
اما می دونم که نمی تونم پاسخگوی شایان با این سؤالاتش باشم که کاملآ قانعش کنم یا شاید حتی اطلاعاتم درست نباشه می خواستم از شما بخوام که راهنماییم کنید چون تو اون چند روز برخورد من مثل پسر خواهرم بود که همسن وسال شایان هست و خوشحالم که انقدر با من احساس راحتی می کنه و دوست دارم راهنماییش کنم.
ببخشیدکه متن من خیلی خسته کننده و زیاد شد مجبور شدم کامل توضیح بدم خدمتتون.

ممنون.

سلامٌ علیکم.خداوند به تو دختر خوبم که مبلغ اسلام ناب هستی توفیق بندگی بده.دخترم اینجور کسانی که مرددّ موندن بین زمین وآسمان؛ امثال شما نمی تونین جوابگوشون باشین.چون مرتب سؤال می کنند واگر شما نتونی پاسخ بدی؛ اونها خودشونو ذیحقّ و برنده میدونن.وفکر می کنند که روششون بر حقّه .لذا ازت خواهش می کنم اونو به کسی که وارد در دین هست معرفی کنی.واینجور هم مشتاقش کن که برو خودت راجع به بهترین راه تحقیق کن.منتهی چند کتاب هم به او پیشنهاد کن بخونه .بهترین کتابی که من به تو دختر خوبم پیشنهاد می کنم به او معرفی کنی .کتابهای « دکتر تیجانی » هستش؛ که ایشون از عالمان سنی ووهابی بود؛ وآنچنان شیعه شد ، که حقش را دارد اداء میکند بانوشتن کتابهایی بر ردّ اهل تسنن.من اولین کتابی که توصیه می کنم به او پیشنهاد کنی ازاین نویسند: کتاب آنگاه هدایت شدم ؛ است .کتابهای دیگرش را هم خدمتت معرفی می کنم وتک تک به او بگو بعد از اینکه کتاب اولی رو خوند ؛یقین بدون اگر که ضمیرش پاک باشه وگرایشی به اهل بیت داشته باشه؛ باخوندن این کتابها مستبصر میشه.آخه دکتر تیجانی کم کسی نبود .او عالمی بود که شیعه شد؛ نه یک فرد معمولی.به خودت هم توصیه می کنم حتماً کتابهای ایشونو تهیه کنی وبخونی .به دختر عمویت هم سفارش کن بخونه.متأسفانه یکی از مشکلاتی که در چامعه ما وجود داره اینه که خود شیعیان هم خودشونو قبول ندارند وبرله خودشون تبلیغ سوء می کنن که باعث ترویج مذهی اهل تسنن بشه؛ همچنانکه اون آقا پسر اذعان کرده وجای بسی تأسفه.
اما کتابهای دکتر تیجانی :
1/آنگاه هدایت شدم
2/اهل سنّت واقعی در 2جلد
3/همراه باراستگویان
4/اهل بیت کلیدمشکلها
ازآگاهان بپرسید در 2جلد
اخیراً هم تحقیق نکردم ببینم کتاب جدیدی از ایشون ترجمه شده یانه؟
امیدوارم درراه اعتلای دین موفق باشی.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-10-2011 10:19 AM، توسط طاهره وحیدیان.)
27-09-2011 04:47 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #23
Rainbow RE: تفاوت تشیع و تسنن
بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم اللّه الرحمن ارّحیم:
امّا بعد: عرض میکنم خدمت باسعادت همه دوستان که؛اگر برای شناساندن حقانیت اهل بیت «علیهم السلام» وبرحق بودن تشیع رجوع می شود به منابع اهل سنت وازآن بهره برداری می شود؛تا وقتی به سن عقل وکمال نرسیده بودم برای منهم جای سؤ ال بود؛ امّا وقتی عقلم بیشتر شد وبادیدی وسیعتر به این مهم پرداختم ؛ برایم مُبَرهَن شد؛ که واقعاً هم بایداینطور باشد,زیرا وقتی یک دانشمند شیعه بخواهد مذهب ودینش را معرفی کند وحقانیّت آنرا به دیگران بگوید؛ خوب می گویند این خودش چون شیعه بوده؛ روی تعصّب از دینش وبرحقّ بودن آن دفاع کرده؛ امّا برای اثبات حقانیّت دین باید درب خانه مخالفان را کوبید؛تا ببینیم آیا آنها از چه منظری بر دین ما می نگرند.وقتی علّامه جلیل القدر امینی«رضوان اللبه تعالی علیه» خیل مطالبش را از کتب اهل سنت جمع آوری می کند؛ نه اینکه ما شیعیان منبع ومإخذی برای اثبات بر حق بودن دینمان نداشته باشیم؛ که برعکس ؛ بیش ازان چیزی که آنها دارند؛ما چندین برابرش را داریم؛منتهی همانطور که عرض شد ؛باید دین خود را ازمنابع آنها یر حق بودنش رااثبات کنیم که نگویند یکه به قاضی رفته اند وخوشحال هم برگشته اتد.چراما منابع معتبری نداشته باشیم؟الحمدلله انقدر کتابهای معتبر بر ای اثبات حقانیت شیعه داریم ؛الی ماشاء الله،ولی بگذارید ازدید مخالفان حقانیتمونو را ثابت کنیم.تمام اعمال ؛سکنات؛ رفتار،نوع نشستن,خوابیدن؛حتی کوچکترین کارهایی که به نظر نمی آید,مانند نوع خندیدن؛ در سیره پیامبراکرم واهل بیت عصمت وطهارت بیان شده وسینه به سینه ، از سوی منابع معتبر وجمع آوری دانشمندان پارسا وامانت دار ومعروف شیعه بدست ما رسیده،وبرای رساندن آنها بدست ما چه خون دلها نخوردندووچه جانها که برسرآنها نگذاشتند.منابع اهل تشیع الحمدلله ؛غنی وایمن از انحرافات است.اما همانطور که عرض شد ،درزمان حکومت هر خلیفه؛ آنها از وجود باعظمت اهل بیت عصمت وطهارت »علیهم السلام» بهره می بردند برای ادامه خلافت خودشون!!! والحق که اهل بیت عصمت وطهارت«علیهم السلام» از هیچ کمکی دریغ نمی قرمودند؛بااینکه انها غصب خلافتی را کرده بودند که سزاوار وشایسته اش نبودند.واین گونه رفتار فقط از معصومین سر میزند وبس.
اما برای اینکه با اهل سنت وروش ومنش آنها بیشترآشنا شوید؛بازهم می خواهم شما را دعوت کنم که از کتابهای --دکتر تیجانی --اهل تونس که خود وهابی الاصل؛ واصلاً مبلّغ این فرقه بوده وبه لطف الهی به دین حق هدایت شده وبعدازآن کتابهایی برردّ اهل سنت به رشته تحریر درآورده,بهره ببرید.اما توصیه اکید بنده انست,که قبل از اینکه کتابهایش را بخوانید ؛اولین کتاب اورا به نام:آنگاه هدایت شدم را بخوانید:که درحقیقت شرح ماوقع شیعه شدنش راانجا شرح داده وزیبا وکامل ؛هم اهل سنت وروش آنها را بررسی کرده وهم برحق بودن شیعه را بطرز زیبا وکامل به نگارش دراورده.اگر تاکنون کتابهایش را مطالعه نکردید .بروید ومطالعه کنید؛که بسیاری از سؤالاتی که اینجا مطرح نموده ا ید پاسخش راآنجا می یابید.
به امید گسترش حکومت مستضعفان بر کره خاکی.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-10-2011 10:31 AM، توسط طاهره وحیدیان.)
07-10-2011 10:18 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: