-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 07:11 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احادیث حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
نویسنده پیام
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #1
احادیث حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
به نام خدا

السلام علیک یا فاطمه الزهرا(س)

برای شناخت بیشتر حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها تصمیم بر آن است که این تاپیک را مخصوص سخنان، نصیحت ها، پندها و احادیث قرار دهیم. به امید آن روزی که این سرور دو عالم ما را در جهان باقی مورد شفاعت خویش قرار دهند. ان شا الله

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-10-2010 12:53 PM، توسط naser66.)
26-04-2010 09:22 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #2
RE: احادیث حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
پاداش‌ خوشرویى‌ در برابر مؤمن‌ بهشت‌ است‌ ، و خوشرویى‌ با دشمن‌ ستیزه‌ جو ، انسان‌
را از عذاب‌ آتش‌ باز مى‌دارد .

(بحار الانوار ، ج‌ 75 ، ص‌ 401)

بهترین‌ شما كسانى‌ هستند كه‌ در برخورد با مردم‌ نرم‌تر و مهربان‌ترند و با همسرانشان‌
مهربان‌ و بخشنده‌اند .

(دلایل‌ الامامه‌ طبرى‌ ، ص‌ 7)

(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-04-2010 09:28 PM، توسط naser66.)
26-04-2010 09:23 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #3
من باب ولایت پذیری

1)خداوند اطاعت‌ و پیروى‌ از ما اهل‌ بیت‌ (ع‌) را سبب‌ برقرارى‌ نظم‌ اجتماعى‌ در
امت‌ اسلامى‌ ، و امامت‌ و رهبرى‌ ما را عامل‌ وحدت‌ و در امان‌ ماندن‌ از تفرقه‌ها
قرار داده‌ است‌ .

(احتجاج‌ طبرسى‌ ، ایران‌ : انتشارات‌ اسوه‌ ، ج‌ 1 ، ص‌ 258)
2(همانا خوشبت‌ حقیقى‌ كسى‌ است‌ كه‌ على‌ ( علیه‌ السلام‌ ) را دوست‌ بدارد .
(مجمع‌ الزوائد علامه‌ هیثمى‌ ، ج‌ 9 ، ص‌ 132)
3)حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:
ان السعید، كل السعید، حق السعید من أحب علیا فی حیاته و بعد موته
همانا سعادتمند(به معنای) كامل و حقیقی كسی است كه امام علی(ع) را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.

(مجمع‌ الزوائد علامه‌ هیثمى‌ ، ج‌ 9 ، ص‌ 132)

(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-04-2010 11:31 AM، توسط naser66.)
26-04-2010 09:25 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #4
حبب الی من دنیاکم ثلاث: تلاوة کتاب الله و انظر فی وجه رسول و الانفاق فی سبیل الله

از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1-تلاوت قرآن 2-نگاه به چهره رسول خدا 3-انفاق در راه خدا.

«وقایع الایام خیابانی، جلد صیام، ص295»

من اصعد الی الله خالص عبادته اهبط الله عزوجل الیه افضل مصلحته

کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.

«بحار الانوار ، ج 70، ص 249 »

(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-04-2010 09:31 PM، توسط naser66.)
26-04-2010 09:26 PM
محمد آسیابانی آفلاین
سرپرست کل سایت

اعتبار: 9
ارسال: #5
در باب شفاعت********

حضرت فاطمه‏عليها السلام: إذا حُشِرتُ يَومَ القِيامَةِ أشفَعُ عُصاةَ اُمَّةِ النَّبِيِ‏صلى الله عليه وآله؛( إحقاق الحقّ، ج 19، ص 129.)

آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
28-04-2010 11:02 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #6
نتیجه صلوات بر زهراء(س)
عن فاطمه الزهراء(س) قالت: قالَ لی رسول الله (ص) یا فاطمهُ مَن صَلـّی عَلیکِ غَفَرَاللهُ لَهُ و الحَقَهُ بی حَیثُ کنتُ مِن الجَنةِ .(فاطمة الزهراء بهجة قلب المصطفی، ج 1، ص 287. )
دختر گرامی پیامبر فرمود: رسول خدا (ص) به من گفت : ای فاطمه هر که بر تو صلوات فرستد، خداوند او را بیامرزد و در هر جای بهشت که باشم او را به من ملحق گرداند.

30-04-2010 07:18 AM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

ارسال: #7
دستورالعملی جامع
عن فاطمه الزهرا (س) قالت : دَخَلَ عَلَیَّ رَسول الله (ص) وَ قَد افَتْرَشْتُ فِراشی لِلنوم ِ، فقال: یا فاطمهُ لاِتـُنامی اِلاّ و قَد عَمِلْتِ اَربَعةً: خَتَمْتِ القُرآنَ، وَ جَعَلْتِ الانبیاءَ شُفعائَکِ، وَ ارضَیتِ المُومنینَ عَنْ نَفسِکِ وَ حَجَجْتِ وَ اعتمَرتِ . قالَ هذا و اَخَذَ فِی الصَلوةِ . فَصَبرتُ حَتی اَتمَّ صَلاتـَهُ، قُلتُ: یا رسولَ الله امرتَ باربعةٍ لا اقْدِرُ عَلیها فِی هَذا الحال فَتَبَسَّمَ (ص) و قال :
اِذا قَرأت ِ قُل هُواللهُ اَحدٌ ثَلاثَ مَرات ٍ فَکانَکِ خَتَمْتِ القرآنَ، وَ اذا صلـّیتِ عَلـَیَّ وَ عـَلـَی الاَنبیاءِ قَبلی کُنّا شُفعائَکِ یوَم القیمةِ ، وَ اذا استَغفرت ِ لِلمومنینَ رَضوا کُلـُّهُمْ عَنکِ وَ اذا قلتِ: سُبحانََ لله وَ الحمدُ اللهِ وَ لا اله الا الله و الله اکبر، فقد حَجَجتِ وَ اعـتـَمَرتِ.(فاطمة الزهراء بهجة قلب المصطفی، ج 1، ص 304.)

در وقتی که بستر خواب را گسترده بودم، رسول خدا (ص) بر من وارد شد، فرمود: " ای فاطمه ! نخواب مگر آن که چهار کار را انجام دهی: قرآن را ختم کنی، و پیامبران را شفیعت گردانی، و مومنین را از خود راضی کنی، و حج و عمره ای را به جا آوری. " این را فرمود و شروع به خواندن نماز کرد ، صبر کردم تا نمازش تمام شد، گفتم: " یا رسول الله به چهار چیز مرا امر فرمودی در حالی که برآنها قادر نیستم ، آن حضرت تبسمی کرد و فرمود:

چون قل هوالله را سه بار بخوانی مثل این است که قرآن را ختم کرده ای ، و چون بر من و پیامبران پیش از من صلوات فرستی، شفاعت کنندگان تو در روز قیامت خواهیم بود، و چون برای مومنین استغفار کنی، آنان همه از تو راضی خواهند شد، و چون بگویی: سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر حج و عمره ای را انجام داده ای.

30-04-2010 07:20 AM
محمد آسیابانی آفلاین
سرپرست کل سایت

اعتبار: 9
ارسال: #8
1) ( إنّا أعطَيناكَ الكَوثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَر)؛(1)
همانا ما كوثر را به تو عطا كرديم پس براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى كن.

2) پيامبرصلى الله عليه وآله: فاطِمَةُ أَعَزُّ النّاسِ عَلَيَّ؛(2)
فاطمه عزيزترين مردم نزد من است.
3). پيامبرصلى الله عليه وآله: مَن أَحَبَّ فاطِمَةَ ابنَتي فَهُوَ فِي الجَنَّةِ مَعي؛(3)
هر كس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، در بهشت با من همراه خواهد بود.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
1 . كوثر، آيه 1 - 2.
2 . بشارة المصطفى، ص 70.
3. بحار الأنوار، ج 27، ص 116.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
02-06-2010 10:35 PM
ياس آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #9
احاديث حضرت فاطمه زهراء (س)
سلام احاديثي چند درباره فاطمه زهرا (س)از كتاب چهل حديث سيره فاطمي (سلام الله عليها):
نياز به نماز
حضرت فاطمه (ع)در نمازش از ترس خدا نفس نفس مي زد-وگريه در گلويش مي شكست-(ارشادالقلوب: 105)
`تجلي ايمان
پيامبر خدا (ص)فرمود :خداوند قلب دخترم فاطمه وسراپاي وجود اورا پر از ايمان كرده است پس او بهمين خاطر همواره در اطاعت خداست.دلائل الامامه 139ح47
فروغ فرشتگان
راوي مي گويد :از حضرت صادق (ع)علت نامگذاري حضرت فاطمه (ع)را به -زهرا-پرسيدم . فرمود :چون وقتي كه در محراب عبادتش به نماز مي ايستاد فروغ نورش براي ساكنان آسمان مي درخشيد همانگونه كه نور ستارگان آسمان براي زمينيان مي درخشد.علل الشرايع ج1 :215
آينه صبر و شكر
روزي پيامبر (ص)فاطمه (ع)را ديد كه پوششي از پلاس شتر بر دوش انداخته با دستانش خمير مي كرد وفرزندانش را شير مي داد .-با مشاهده اين صحنه -اشك بر چشمان پيامبر (ص)حلقه زد وفرمود :دخترم به خاطر شيريني آخرت تلخي دنيا را تحمل كن .فاطمه (ع)در پاسخ گفت :نعمت ها وموهبت هاي بي پايان حق را سپاس گزارم . مناقب ج 342:3
تنديس عفاف
امام باقر (ع)فرمود :فاطمه (ع)بانوي زنان بهشتي است ،مقنعه او بلند وتا حد بازوانش بود . مكارم الاخلاق :94
ياد گار مادر
نقل شده است كه پيامبر (ص)فاطمه (ع) را به آن جهت دوست داشت كه او دختري پرهيزكار وهمواره مشغول عبادت بود وبه خاطر آنكه يادگاري از خديجه بود. مستدرك عوالم ج1 :450
تقسيم كار
امام باقر (ع) فرمود :-براي تقسيم كارهاي خانه -حضرت فاطمه (ع)خمير نمودن و پخت نان و نظافت را بعهده گرفت وعلي (ع) نيز كار هاي بيرون خانه همچون تهيه هيزم وخريد لوازم خوراكي را پذيرفت .تفسير عياشي1 :171
الگوي صداقت
عايشه گفته است :كسي را راستگو تر از فاطمه (ع) نديدم جز پدرش .مناقب ج3: 341
بر مزار شهيدان
امام صادق (ع) فرمود :حضرت فاطمه (ع) هر صبح شنبه به سوي قبور شهيدان مي رفت وبر سر قبر حمزه مي نشست وبراي او از خدا طلب رحمت وآمرزش مي كرد .التهذيب 1 :465
درد هجران
مورخين گفته اند :حضرت فاطمه (س)پس از پيامبر (ص)پيوسته سري بسته از شدت درد وجسمي نحيف ودر خود فرو شكسته وچشمي گريان وقلبي سوخته داشت كه ساعت به ساعت از خود مي رفت وبي هوش مي شد.مناقب ج 3 :362

[تصویر:  64477641722348456139.jpg]
06-10-2010 04:38 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #10
RE: احاديث حضرت فاطمه زهراء (س)
قالَتْ فاطِمَةُ الزَّهْراء ( سلام الله عليها) :
نَحْنُ وَسيلَتُهُ فى خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فى غَيْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَةُ أنْبيائِهِ.[1]
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) فرمود: ما أهل بيت پيامبر، وسيله ارتباط خداوند با خلق او هستيم، ما برگزيدگان پاك و مقدّس پروردگار مى باشيم، ما حجّت و راهنما خواهيم بود; و ما وارثان پيامبران الهى هستيم.

2ـ عَبْدُ اللّهِ بْنِ مَسْعُود، فالَ: أتَيْتُ فاطِمَةَ صَلَواتُ اللّهِ عَلَيْها، فَقُلْتُ: أيْنَ بَعْلُكِ؟ فَقالَتْ(عليها السلام): عَرَجَ بِهِ جِبْرئيلُ إلَى السَّماءِ، فَقُلْتُ: فيما ذا؟ فَقالَتْ: إنَّ نَفَراً مِنَ الْمَلائِكَةِ تَشاجَرُوا فى شَيْىء، فَسَألُوا حَكَماً مِنَ الاْدَمِيّينَ، فَأَوْحىَ اللّهُ إلَيْهِمْ أنْ تَتَخَيَّرُوا، فَاخْتارُوا عَليِّ بْنِ أبي طالِب (عليه السلام).[2]
عبد اللّه بن مسعود گويد: روزى بر فاطمه زهراء(عليها السلام)وارد شدم و عرضه داشتم: همسرت كجا است؟ فرمود: همراه جبرائيل به آسمان عروج نموده است، گفتم: براى چه موضوعى؟! فرمود: بين عدّه اى از ملائكه الهى مشاجره اى شده است; و تقاضا كرده اند يك نفر از آدم ها بين ايشان حكم و قضاوت نمايد; و خداوند به ملائكه وحى فرستاد: خودتان يك نفر را انتخاب نمائيد; و آن ها هم حضرت علىّ بن ابى طالب (عليه السلام) را برگزيدند.

3ـ قالَتْ(عليها السلام): وَهُوَ الإمامُ الرَبّانى، وَالْهَيْكَلُ النُّورانى، قُطْبُ الأقْطابِ، وَسُلالَةُ الاْطْيابِ، النّاطِقُ بِالصَّوابِ، نُقْطَةُ دائِرَةِ الإمامَةِ.[3]
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) در تعريف امام علىّ (عليه السلام) فرمود : او پيشوائى الهى و ربّانى است، تجسّم نور و روشنائى است، مركز توجّه تمامى موجودات و عارفان است، فرزندى پاك از خانواده پاكان مى باشد، گوينده اى حقّ گو و هدايتگر است، او مركز و محور امامت و رهبريّت است.

منابع :
[1] ـ شرح نهج البلاغه ابن ابى الحديد: ج 16، ص 211.
[2] - اختصاص شيخ مفيد: ص 213، س 7، بحارالأنوار: ج 37، ص 150، ح 15.
[3] ـ رياحين الشّريعة: ج 1، ص 93.

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
15-04-2011 08:35 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: