-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 07:03 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذکر
نویسنده پیام
laleh86 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
ذکر
سلام
من میخواستم بدونم کدوم ذکرها و چله ها نیاز به اذن دارن ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

در طلبت رفت به هر جا دلم
07-12-2010 10:34 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #2
RE: ذکر
سلام

دقیقا متوجه منظورتان نشدم . می توانید برای تبیین مصداق و یا مثالی را بیان نمایید ؟

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-12-2010 07:54 PM، توسط هم ولایتی.)
07-12-2010 07:54 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
laleh86 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #3
سلام
همونطور که میدونید ، ذکرهایی هست مثل لا اله الا الله ، مثل یا حی و یا قیوم یا لا اله الا انت ، مثل ذکر یونسیه ، و ...... و همینطور گرفتن چله ها ، یعنی مثلا 40 شب مداومت بر ذکر یونسیه یا مثلا 40 روز تصمیم به خالص کردن کارها برای خدا (مثل دستور علامه طباطبایی برای خودسازی)، کلا چله هایی برای خودسازی و گفتن ذکر ، بعضی از ذکر ها و چله ها برای گفتن و انجام دادن نیاز به اذن استاد دارن ، من میخوام بدونم اون ذکرها و چله ها دقیقا کدومها هستن

در طلبت رفت به هر جا دلم
08-12-2010 07:23 AM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #4
(08-12-2010 07:23 AM)laleh86 نوشته شده توسط:  سلام
همونطور که میدونید ، ذکرهایی هست مثل لا اله الا الله ، مثل یا حی و یا قیوم یا لا اله الا انت ، مثل ذکر یونسیه ، و ...... و همینطور گرفتن چله ها ، یعنی مثلا 40 شب مداومت بر ذکر یونسیه یا مثلا 40 روز تصمیم به خالص کردن کارها برای خدا (مثل دستور علامه طباطبایی برای خودسازی)، کلا چله هایی برای خودسازی و گفتن ذکر ، بعضی از ذکر ها و چله ها برای گفتن و انجام دادن نیاز به اذن استاد دارن ، من میخوام بدونم اون ذکرها و چله ها دقیقا کدومها هستن

با نام خدا و تسلیت محرم الحرام...
ابتدا مقصد خودتان را معین باید کنید.اگر برای چله نشینی به شکل دراویش مد نظرتان است که باید به افراد صوفی مسلک رجوع کنید.اگر برای توبه نمودن است که نیازی نیست .اگر برای اخلاص است که ذکری هم معنا با نیتتالن از اسما الحسنی انتخاب کنید.اگر برای یاد خداوند است هر یک از اذکار کفایت میکند.البته گفته شده لا اله الا الله فقر میاورد ولی عشق الهی مستغنیتان میکند. بهترین روش برای یافتن یک ذکر خاص اینست که نام کوچکتان را به ابجد تبدیل کنید و عدد حاصلاه را با عددی از اسما الله که همان عدد است را یافته تکرار کنید..بنده برخی اسمها را دارم. اگر خواستید نام خود را بنویسید تا نام خداوند که با نام شما دارای یک عدد ابجدیست را برای شما بنویسم.
خدا نگهدار...

توکلت علی الله
12-12-2010 02:16 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #5
سلام

میشه بگید این روش را در کدام منبع و مرجعی و یا از لسان کدام عالمی شنیده اید ؟

موفق باشید

12-12-2010 09:06 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
laleh86 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #6
(12-12-2010 09:06 AM)هم ولایتی نوشته شده توسط:  سلام

میشه بگید این روش را در کدام منبع و مرجعی و یا از لسان کدام عالمی شنیده اید ؟

موفق باشید

سلام ، دستوراتی برای چله های نختلف توی دستورات عالمهای برجسته مثل حضرت آیه الله طباطبایی، مجلسی و ...... زیاده ، فقط مخصوص دراویش صوفی نیست (هرچند مقصد مهمه روش مهم نیست، مهم پر شدن جام دل از عشق دوست هست)،
من ذکرها رو برای طلب روزی و ....... نمیخوام
بیا ساقی تا به دست طلب گیرم از کف تو جام پی در پی
به داد دل ای قرار دل ، نوبهار دلم می رسی پس کی ؟
، روش ذکر پیدا کردن هم نمیخوام ، میخوام بدونم کدوم ذکرها نیاز به اذن دارند، اگه دوستای عزیز از دستورات و چله ها اطلاع دارن مطلب بزارن ممنون میشم

دل شیدا حلقه را شکند تا بر آید و راه سفر گیرد
مگریک دم گرم و شعله فشان تا به بام جهان بال و پر گیرد
خوشا ای دل بال و پر زدنت ، شعله ور شدنت در شبانگاهی
به بزم غم دیدگان تری ، جان پر شرری ، شعله ی آهی

چو آن ابر نوبهارم من به دل شور گریه دارم من می توانم آیا نبارم من
نه تنها از من قرار دل می رباید این شور شیدایی
جهانی را دیده ام یکسر ، دیده ام یکسر ، غرق دریای ناشکیبایی

در طلبت رفت به هر جا دلم
12-12-2010 09:51 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #7
(08-12-2010 07:23 AM)laleh86 نوشته شده توسط:  سلام

سلام بر شما

برخی ذکرها و چله ها در موارد و منابع مختلف ذکر شده و اینگونه چله نشینی ها نیاز به اذن ندارند مثلا چله زيارت عاشورا یا ختم قرآن و ده ها دعاي مستند و موثق كه از ائمه نقل شده اند .

ولی برخی ذکر ها هستند حتما با حضور استاد و راهنمایی باید انجام بگیرد زیرا امکان اشتباه و خطا وجود دارد . در این زمینه بنده اطلاع چندانی ندارم و باید مستقیما از اساتید عرفان پرسید .

موفق باشید

(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-12-2010 08:59 AM، توسط هم ولایتی.)
22-12-2010 08:57 AM
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #8
سلام دوست گرامی
به طور کل تمامی اذکار چنان با عدد گفته شوند نیاز به اذن دارند، این اذن هم به دست استاد باید داده شود، البته نه هر استادی، استاد اهل دین، و اهل بیت و که مسیر عرفان را طی کرده باشد و اجازه دستگیری از دیگران داشته باشد، متاسفانه امروز صوفیان و دراویش با آن قطب!!!! های تقلبی شان مسیر شناخت استاد را کمی سخت کرده اند. استاد بر اساس ظرفیت شما ذکر یا ختمی می دهد، ممکن است به شما بگوید فلان ذکر را در فلان مکان و فلان زمان به عدد 110 مرتبه بگویید، بطور مثال در مدت یک هفته، ولی به بنده بگوید شما نیاز دارید این ذکر را به مدت 1 ماه به عدد 1000 بگویید.
دوم اینکه ذکری بهتر از ذکر عملی نیست و بقول استادم تا زمانی که حسن فعلی و حسن فاعلی انسان درست نشود هیچ ذکری در او اثر مثبت نمی گذارد. البته بعضی اذکار بدون عدد گفتنش بسیار مفید است و در ترقی سالک بسیار موثر، البته بشرط و شروط خاص، مانند حضور قلب در زمان گفتن ذکر، یکی از آن ذکر ها که بدون عدد گفتنش انقلابی برای سالک الی الله پدید می آورد ذکر صلوات است، به خصوص آن ذکر شریف صلوات: اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد و آله ماختلف الملوان و تعاقب العصران و کر الجدیدان و استقبل الفرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بیته منی التحیه و السلام. بنده خود مدتی به این ذکر، البته بدون عدد مشغول بوده ام و آثار و برکات زیادی از آن دیده ام.
باز هم می گویم ذکری بهتر از ذکر عملی نیست و اگر قصد گفتن ذکری دارید حتما با یک استاد اهل دل و معرفت مشورت نمایید، اگر در تهران هستید حضرات آیات خوشوقت، فاطمی نیا و صدیقی را راحت تر می توانید برای گرفتن ذکر و مشورت پیدا کنید، هر چند آیت الله خوشوقت ذکر نمی دهند ولی اگر ذکری می خواهید به آیت الله فاطمی نیا مراجعه کنید، در شهر مقدس قم حضرات آیات به فراوانی یافت می شوند.
پس نتیجه این مطلب بنده این شد که تمامی اذکار اگر با عدد باشد نیاز به اذن استاد دارد، زیرا عدد انسان را محصور می کند و هر عددی مناسب برای یک فرد است و میزان ذکر را استاد آگاه به معارف اهل بیت سلام الله تشخیص می دهد.
من الله التوفیق

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-02-2011 10:09 PM، توسط مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد.)
09-02-2011 10:07 PM
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #9
البته بعضی دستور العمل ها هستند که جنبه عمومی تری دارند، می توانید یکی از دستورات عمومی که توسط اذن استاد منتشر شده است را در این قسمت " دستورالعمل ها" ی سایت ما ببینید، البته برای سالک شوریده حال ذکری بهتر از مطالعه قرآن نیست، زیرا « إِنَّ اللَّـهَ عَالِمُ غَيْبِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ» یعنی خداوند از غیب آسمانها و زمین آگاه است، و آنچه را در درون دلهاست می‌داند! - سوره فاطر، آیه 38
البته مطالعه صحیفه سجادیه ، با آن همه مناجات عاشفانه مولا علی بن الحسین علیه السلام هم حال وصف ناپذیری را برای سالک الی الله رقم می زند.
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را
که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
من الله التوفیق

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-02-2011 03:19 PM، توسط هم ولایتی.)
09-02-2011 10:19 PM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #10
بنام خدا ...
بنده یکبار در این مورد مطلبی نوشتم که گویا جزو همان قسمتهایی بود که سرور مشکل داشته و حذف شده...
بنده تا جایی که میدونم در باره ذکر اینگونه عرض میکنم که اگر برای حب و بغض باشند و عمل خاصی بخواهید انجام دهید باید اجازه از کسی صاحب دم و عارف داشته باشید که خودش نیز از دیگری این اجازه را سابقا دریافت کرده باشد. اما یک مطلبی بنده جایی خواندم که میتوان اسم خود را به ابجد محاسبه کرد و عددش را با همان عدد از اسما الحسنی پیدا کرده و تکرار کنید.برای مثال : من رضا هستم و عددش 1001 میشه بنابر این اسم ضار یعنی بسیار ضرر زننده که محتوای بسیار توانمند بودنش را هم در خود دارد. حالا میتوان به تعدادی کمتر یا بیشتر این اسم را تکرار کرد بعنوان یک ذکر. یا ضار...یا ضار... یا ضار ... و برای مثال لاله به ابجد میشه 66 و اسم الله ...وکیل...هو اله واحد نیز 66 هستند و اسماء خداوند هستند و میتوانید به هر اندازه یا بیشتر یا کمتر یا بهمین عدد این اذکار را بگویید....ناصر میشه 341 و اسمائ ناصر ... مقلب القلوب هم همین عدد هستند و میتوان کمتر یا بیشتر یا بهمین عدد هر بار این ذکر را گفت : یا مقلب القلوب...یا مقلب القلوب ... فکر نمیکنم اصلا اشکالی هم داشته باشه... این را ازین جهت میگم که منبعش یا بقول جدیدیها لینکش را یادم نیست.مربوط قبل از سال 72 هست که این را خواندم... انشاالله که بکار آید .
دیگر اسامی هم تا حد زیادی در دورانی که دانشجو بودم تا حد ممکن پیدا کردم و همراه با عددشان همگی را نوشتم.اگر بتوانم کمکی کنم خوشحال خواهم شد.
توکلت علی الله ...

توکلت علی الله
10-02-2011 03:37 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: