-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 07:03 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذکر
نویسنده پیام
مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #11
RE: ذکر
سلام رضا جان
این مطالبی که شما می گویید در عرفان معروف است به« اسم اعظم خاص» به این صورت که اول باید "ابجد کبیر" را که معادل عدد نام خودتان است استخراج کنید و سپس اسمی از اسماءالله عزوجل را پیدا کنید که هم عدد با نام خودتان باشد. پس از استخراج با استاد خود مشورت کنید، مواظب باشید از اسماء جلالیه نباشد که سبب بروز مشکل می گردد. ( این مطلب در کتاب «گوهر شب چراغ» تالیف آیة الله محمد حسن ابن محمد حسین نیستانکی نائینی، ج 2، ص 77، ئ نیز در کتاب «سرّ المستتر » تالیف حجة الاسلام و المسلمین استاد سقازاده ی واعظ آمده است. )
کیفیت استمداد از اسم اعظم خاص معادل نام خود به این ترتیب است که یک مرتبه به تعداد عدد معادل اسم اعظم خاص، اسم مبارک را تلاوت نموده و سپس عرض حاجت کنید.
یک توضیح:
حضرت آیة الله عبدالقائم شوشتری در کتاب غم عشق پاورقی ص 238 می فرمایند:مرحوم عارف مرتاض سید ابوالحسن حافظیان می فرمود« در این گونه مسائل معنوی اگر سه مرتبه اقدام کردید و نتیجه نگرفتید دیگر ادامه ندهید. معلوم می شود که این سر فعلا باید مستور بماند لذا توصیه می کنم پس از اتخاب با استادتان مشورت کنید و عدد آن را چک کنید. تا یار که را خواهد و میلش به که باشد». پایان سخن آیة الله عبدالقائم شوشتری
پس نتیجه این شد که: پس از استخراج با استاد خود مشورت کنید، مواظب باشید از اسماء جلالیه نباشد که سبب بروز مشکل می گردد. ما تحمل هضم اسماء جمالیه را نداریم چه برسید به جلالیه. و باز هم می گویم ذکری بالاتر از ذکر عملی نیست. در مسیر عرفان یادتان باشد همیشه از اهل بیت سلام الله کمک بخواهید.
من الله التوفیق

العید الحقیر
http://mahdi-ahadi.ir
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-02-2011 03:38 PM، توسط مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد.)
10-02-2011 04:26 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #12
بله درسته فکر کنم همین کتاب سر المستتر باشد... دو مورد در اینجا مورد نظر بنده است بجهت سوال: یکی اینکه اسمائ جلالیه را بنویسید و اینکه چگونه تشخیصشان بدهیم و دوم اینکه عارف و استادی نیست که ازو کمک بگیریم... خودمان شدیم استاد خودمان... شما میشناسید معرفی نمایید.
در پایان باعث خوشحالیست که این روش را تایید فرمودید. البته برای درخواست حاجات هم مفید است اما من صرفا بعنوان یک ذکر از ان نام بردم که خانم لاله سوال فرموده بودندی.

توکلت علی الله
12-02-2011 04:58 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #13
با سلام
بطور کل : اسماء جلالیه دارای معنای قهر و غضب و عظمت می باشد ولی اسماء جمالیه دلالت بر رحمت و عطوفت و بخشش الهی می کند که جامع اسماء جلالیه و جمالیه را اسماء کمالیه گویند.
در معنای دیگر می شود گفت : صفات جمال یا صفات ثبوتی صفاتی‎اند كه بر وجود كمالی در خداوند دلالت می‎كنند. مانند عالم و علم، قدرت و قادر، خلق و خالق، ‌رزق و رازق و غیره. و صفات جلال یا صفات سلبی صفاتی‎اند كه چون بر نقصان و فقدان كمال دلالت می‎كنند، از خداوند سلب می‎شوند. مانند: تركیب، جسمانیت، مكان، جهت، ظلم، عبث و غیره. صدر المتألهین در این باره گفته است:
«این دو اصطلاح (صفت جمال و جلال) با تعبیر ذی الجلال و الاكرام در آیه كریمه: «تَبارَكَ اسْمُ رَبِّكَ ذِی الْجَلالِ وَ الْإِكْرامِ» هماهنگ است زیرا صفت جلال عبارت است از آنچه ذات خداوند را از مشابهت با غیر آن منزه می‎دارد، و صفت اكرام عبارت است از آنچه ذات الهی به آن آراسته است، پس خداوند با صفات كمال وصف می‎شود، و با صفات جلال از نواقص پیراسته می‎گردد».
صفات سلبی كاربرد دیگری نیز دارد، و آن صفاتی است كه بر سلب نقص از خداوند دلالت می‎كنند، مانند غنی، واحد، قدوس، حمید و مانند آن. پایان سخن ملا صدرا»

برای مشاهده اسماء جلالیه می توانید به دعای جوشن کبیر مراحعه کنید البته امیدورام با توضیحاتی که دادم بتوانید بین اسماء جمال و جلال تشخیص قائل شوید و به مراد خود برسید. به طور مثال اسماء« الله، قیوم، متکبر، جبار و ...» که دلالت بر قهر و غضب و عظمت است را اسماء جلالیه می گویند.
من الله التوفیق

العید الحقیر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2011 06:05 PM، توسط مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد.)
12-02-2011 06:03 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #14
در مورد استاد هم سوال فرمودید، از شیخ العرفا حضرت آیة الله العظمی بهجت در این باره سوال شد:

س: هل لا بد فی المسیر إلی الله، من وجود استاذ؛ و مع عدم وجوده، ما العمل؟
ج: بسمه تعالی- استاذک علمک؛ إعمل بما تعلم، تکف ما لا تعلم.

ترجمه : آیا در سیر به سوی خداوند، باید استاد داشت؛ و با فرض نبودن استاد، چاره چیست؟
ج: بسمه تعالی- استاد تو، علم توست؛ به آنچه می دانی، عمل کن، آنچه را که نمی دانی، کفایت می شوی.

بنده افرادی را می شناسم، اما استاد را از خدا بخواهید، بخواهید استاد را به شما بنماید. زیرا آیت الله قاضی به لزوم وجود استاد کامل بسیار تأکید می کرده اند و فرموده اند:
« کسی که طالب سیر و سلوک شد، اگر برای پیدا کردن استاد نصف عمر خود را در جستجو بگذراند ارزش دارد. و آن که به استاد رسیده نصف راه را طی کرده است. »
مرحوم قاضی (ره) می فرموده است:« اهّم از آنچه در این راه لازم است، استاد خبیر و بصیر و از هوا بیرون آمده و به معرفت الهیه رسیده و انسان کامل است، که علاوه بر سیر الی الله، سه سفر دیگر را طی نموده و گردش و تماشای او در عالم خلق بالحق بوده باشد.»

بنده شاید نتوانم بعضی اسامی را در قسمت عمومی ببرم، بهر حال اگر مایل هستید در خصوصی مطرح فرمایید.

العید الحقیر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2011 06:18 PM، توسط مدیر پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله احدی نژاد.)
12-02-2011 06:16 PM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #15
با یاد و نام خداوند و تشکر از شما...
اسمائ بشکل جمال و جلال برایم مفهوم نبود ولی اسامی سلبی و ثبوتی را میشناسم. در واقع اشکال در نامگذاری بود که دچار مشکل شدم.
دیگر اینکه صفات سلبی و ثبوتی را به همین شکلی که عرض کردم ...عدد ابجدی و تکرار آن..آیا اشکالی دارد که انجامش دهیم؟ چه یا قهار بگوییم... چه یا رزاق... گرچه میتوان با اضافه کردن نام خانوادگی به عدد و اسمی دیگر رسید ... اما نظر شما در کل برایم مد نظر است.
در پایان بنده گنه کار تر از آنم که خداوند چنین کرامتی را برای من گناه آلوده انجام دهد. نه اینکه از امید بخداوند مایوس شوم.خیر. بلکه خودم را شایسته آن نمیدانم.مانند کسی که به حج میرود اما خودش هم میداند که نمیتواند پایبند به اصول اخلاقی بعنوان یک حاجی واقعی باشد... برخی چندین بار رفته اند اما چه حاصل... زمانی باید ( بنظر این حقیر ) بدنبال حج و استاد گرانقدر و اینگونه امور باشیم که پایبند باشیم. وقتی که مجردم و نصف دینم را ادا نکرده ام وقتی که بیکارم و شاید با پارتی بازی برای بدست اوردن شغلی ...حقی را ضایع کنم ... داشتن استاد برای من و امثال من چه فایده دارد؟
خداوند شما را از بلایایی که بر بنده نازل کرده ( بیکاری) در پناه خود نگاه دارد ... یا علی مدد.

توکلت علی الله
13-02-2011 04:01 AM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #16
ذکر یونسیه واقعاً کار گشاست امتحان کنید
نجات از بيمارى

پيامبر گرامى (ص ) فرمود: هر بيمار مسلمانى كه اين دعا را بخواند، اگر در آن بيمارى (بهبود نيافت ) و مرد، پاداش شهيد به او داده مى شود و اگر بهبودى يافت ، خوب شده در حالى كه تمام گناهانش آمرزيده شده است .

رسول خدا (ص ) فرمود: آيا به شما خبر دهم از دعايى كه هر گاه گرفتارى و غم پيش آيد آن دعا را بخوانيد گشايش حاصل شود؟ اصحاب گفتند: آرى ، اى رسول خدا. آن حضرت فرمود: دعاى يونس كه طعمه ماهى شد. لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
20-09-2011 03:15 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: