اطلاعیه های تالار
یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
bavaran2
کاربر تازه وارد

اعتبار: 0
|
RE: سحر و جادو
سلام
ممنون میشم اگه کتابهای زیادی در این مورد معرفی کنین چون الان زمانه ای شده که بیشتر مردم به سحر و جادو و دعا نویسی متوسل میشن در حالی که قرآن عزیزمان خیلی واضح با ما حرف می زند و راه را نشانمان میدهد.
شهید مهدی زین الدین:
در زمان غیبت به کسی منتظر واقعی میگویند که منتظر شهادت باشد.
|
|
| 30-08-2010 08:37 PM |
|
هم ولایتی
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
|
(30-08-2010 08:37 PM)bavaran2 نوشته شده توسط: سلام
ممنون میشم اگه کتابهای زیادی در این مورد معرفی کنین چون الان زمانه ای شده که بیشتر مردم به سحر و جادو و دعا نویسی متوسل میشن در حالی که قرآن عزیزمان خیلی واضح با ما حرف می زند و راه را نشانمان میدهد.
سلام هم ولایتی بر شما کاربر عزیز
متاسفانه در این زمینه کتابهای مناسبی که فراخور حال جوان امروزی باشه وجود نداره و آنچه وجود دارد منابعی است از متون دینی و سخنان علما در این باب . مثلا مرحوم علامه حلی در کتاب های قواعد، تحریر، منتهی و شهید ثانی رحمه الله در مسالک درباره سحر مطالبی آورده اند و می توان از انها استفاده نمود .
از دیگر منابعی که می توانم معرفی کنم :
- من لایحضره الفقیه ج3 باب معرفة الکبائر التی أوعد الله
- وسائل الشیعة باب تعیین الکبائر التی یجب اجتنابها
- تهذیب الأحکام ج 10 باب من الزیادات
و کتبی همچون :
- ابطال سحر و جادو در کلام معصومین(ع) تألیف صادق طالبی مازندرانی
- سحر و جادو از دیدگاه علم و دین اثر محمد کاظم کیمیایی
موفق باشید
![[تصویر: 11408777319843898164.gif]](http://www.shiaupload.ir/images/11408777319843898164.gif)
امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-08-2010 09:16 PM، توسط هم ولایتی.)
|
|
| 30-08-2010 09:14 PM |
|
رضا1389
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
|
(30-08-2010 08:37 PM)bavaran2 نوشته شده توسط: سلام
با نام خداوند ...
ببینید دوست عزیز .... من نه جادوگرم نه ساحر و نه این موارد ولی مطالعه کردم و در همین اینترنت هم یکی دوتا وبلاگ پیدا کردم که در این موارد هستند. آنچه جنبه علمیست که سر جای خودشه و با دعا کردن و تمرکز کردن روی اون بهش میرسی.
قسمت دیگرش اینه که یا خطوط و اشکالی میکشند و وردی که بلد نیستم.و کمکی نمیتونم کنم. و قسمت مهمش همینه که بری دنبال کتبی که نام بردم. کتابهایی که نوشتن مثلا خوتندن آیات الکرسی برای چه مواردی بسیار موثر است. یا برای فلان مشکل کدام آیه از قرآن را چند بار بخوانیم....کتاب مخزن تعویذات عملیه.
اما اینکه فرمودید برخی بدنبال سحر و جادو میرن محل بحثه .که چرا میرن؟دلایلی بر آن وارده از جمله نداشتن جایی یا نبود شخصی که برای مشکلات منتعدد ازش کمک بگیرند و مشورت کنند و یا گرفتاریهای فکری و روانی اونا رو حل و فصل کنه.
یکی دیگه از مسایل همین وضعیت سیاسی شدن همه مسایل هست و نگاه سیاسی به همه چیز.در صورتی که مردم جدای از سیاست دنبال زندگی آرام هستند و هر چیزی که آرامش بخش باشه .حتی سحر و جادو.
تصور میکنند در جامعه حقشان پایمال میشه پس شاید با یک جادویی یا وردی ... چیزی بتوانند مشکلشان را حل کنند. وگرنه کسی که اینگونه اندیشه نکند بسمت سحر و جادو نمیره.موفق باشید... یا علی مدد ...
توکلت علی الله
|
|
| 31-08-2010 02:04 AM |
|
bavaran2
کاربر تازه وارد

اعتبار: 0
|
خسته نباشین
سحر و جادو مسئله ای هست که کمتر به اون پرداخته شده حتی اگر قبول کنیم که سحر واقعیت داره ولی بازم نمیتونیم چیز زیادی درباره آن بدونیم.
اگر دانستن سحر در زندگی ضرورت داشت ائمه بزرگوارمان آن را به امتشان یاد می دانند ولی با این حال عده ای مخفیانه به این چیزها رو می آورند ولی در عرف ما به شدت نهی شده
.....
اللهم عجل لولیک الفرج
شهید مهدی زین الدین:
در زمان غیبت به کسی منتظر واقعی میگویند که منتظر شهادت باشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-09-2010 09:09 AM، توسط هم ولایتی.)
|
|
| 02-09-2010 09:06 AM |
|