-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 06:59 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح هر روز یک حدیث در تالار کشف الیقین
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #1
طرح هر روز یک حدیث در تالار کشف الیقین
بنام خدا
من یا هر کسی از دوستام و عزیزان روزی یک حدیث در اینجا بنویسیم و خصوصا معنای فارسی و توضیح و تفسیرش را هم بنویسیم. برای همگان. فی سبیل الله ...

برای اولین بار یک حدیث قدسی :

حدیث قدسی:خداوند به حضرت آدم فرمود من بزودی همه نیکیها را برای تو در چهار چیز جمع خواهم کرد

حضرت آدم گفت :خداوندا آن چهار چیز کدامند؟

خداوند فرمود

یکی از آنها مربوط به من است

دومی مربوط به خود توست

سومی مربوط به من وتوست

چهارمی مربوط به تو ومردم است

آدم گفت: خدایا آنها را برایم توضیح بده تا بدانم

خداوند متعال فرمود: آنچه که مربوط به من میباشد اینست که

اول :به من عبادت کنی وچیزی رابرایم شریک قرارندهی

دوم :آنچه مربوط به توست این است که من پاداش هرعمل نیک تورابیش از میزان استحقاقش میدهم

سوم آنکه مربوط به من وتو میباشد اینکه تو دعا کنی ومنهم اجابت نمایم

چهارم : آنکه میان تو ومردم است اینکه نسبت به مردم همان رفتاری را داشته باشی که میخواهی دیگران درباره تو داشته باشند

توکلت علی الله
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-08-2011 10:45 AM، توسط هم ولایتی.)
09-08-2011 05:25 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #2
RE: طرح هر روز یک حدیث در تالار کشف الیقین
بنام خدا

هنگامى که عبد گوید: بسم اللّه الرحمن الرحیم
خداوند جل جلاله فرماید: بنده من ، به نام من آغاز کرد. بر من لازم است کارهایش را به نفع او تمام کنم و نواقص امور او را تکمیل نمایم و احوال او را مبارك سازم

توکلت علی الله
11-08-2011 05:35 AM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #3
Lightbulb RE: طرح هر روز یک حدیث در تالار کشف الیقین
بنام خدا

تفاوت حدیث قدسی با قرآن:
1- قرآن الفاظ و معانیش با عنصر اعجاز نازل شده است. ولی در احادیث قدسی، الفاظ وحی شده مراد خداوند نبوده است؛ بلكه معانی آنها مورد نظر خداوند بوده است؛ اگر چه پیامبر خود در الفاظ آنها تغییری نمی‌دهد.
2- در آیات قرآن به خاطر متواتر بودن، بحث از صحت سند مطرح نمی‌باشد، ولی حدیث قدسی مانند دیگر احادیث مورد بررسی سندی قرار می‌گیرد. این احادیث از نظر علمی با احادیث دیگر تفاوتی ندارند، از این­رو اگر همین احادیث در علمی چون فقه مورد نیاز واقع شوند، هیچ تفاوتی با احادیث دیگر در استناد ندارند.
از نظر محتوایی، مضمون غالب احادیث قدسی اخلاقی می‌باشد؛ اگر چه در لابه‌لای آنها اخباری خاص در مورد اهل بیت و قیامت نیز می‌توان یافت.
كتاب‌های زیر به احادیث قدسی پرداخته­اند:
«جواهر السنیة، الاحادیث القدسیة المشتركة بین السنة و الشیعة، صحیح الاحادیث القدسیة و موسوعة شرحها، الاحادیث القدسیة الضعیفة و الموضوعة، موسوعة الاحادیث القدسیة الصحیحة و الضعیفة».
[font=Arial][/font]

توکلت علی الله
11-08-2011 05:37 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #4
(11-08-2011 05:37 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  بنام خدا

تفاوت حدیث قدسی با قرآن:
1- قرآن الفاظ و معانیش با عنصر اعجاز نازل شده است. ولی در احادیث قدسی، الفاظ وحی شده مراد خداوند نبوده است؛ بلكه معانی آنها مورد نظر خداوند بوده است؛ اگر چه پیامبر خود در الفاظ آنها تغییری نمی‌دهد.
2- در آیات قرآن به خاطر متواتر بودن، بحث از صحت سند مطرح نمی‌باشد، ولی حدیث قدسی مانند دیگر احادیث مورد بررسی سندی قرار می‌گیرد. این احادیث از نظر علمی با احادیث دیگر تفاوتی ندارند، از این­رو اگر همین احادیث در علمی چون فقه مورد نیاز واقع شوند، هیچ تفاوتی با احادیث دیگر در استناد ندارند.
از نظر محتوایی، مضمون غالب احادیث قدسی اخلاقی می‌باشد؛ اگر چه در لابه‌لای آنها اخباری خاص در مورد اهل بیت و قیامت نیز می‌توان یافت.
كتاب‌های زیر به احادیث قدسی پرداخته­اند:
«جواهر السنیة، الاحادیث القدسیة المشتركة بین السنة و الشیعة، صحیح الاحادیث القدسیة و موسوعة شرحها، الاحادیث القدسیة الضعیفة و الموضوعة، موسوعة الاحادیث القدسیة الصحیحة و الضعیفة».
[font=Arial][/font]

باسلام
کاربر محترم

قرار بر این است شما در این تاپیک حدیث بگذارید نه اینکه مطلبی درباره حدیث بگذارید . این مورد خلاف مرامنامه تالار است . لطفا دیگر شاهد این موضوع نباشیم .

خودتون در نظم تالار به ما کمک کنید .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
11-08-2011 10:55 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #5
مبادا گذاشتن مطلب در باره حدیث اعتقادات شما را خدشه دار میکند ؟
مطالب من را که حذف میکنید... چیزای که مینویسم به ذهن شریفتان گران میاید.... خب دیگه چی ؟ آنچه در مورد حدیث قدسی نوشتم یک کلمه اش از من نبود و یکی از بزرگان نوشته بود. و فرض که از من باشد ... چه مشکلی ایجاد میکند ؟
بجای عناد ورزی ..استدلال نمایید.
تصور نمیکنید شما با یک پاسخ بی مورد بمن باعث میشوید دهها نفر از این گونه سایتهای دینی به غیر دینی و سکس و کثافت کاری روی بیاورند ؟
نگفتن مطلب در مورد حدیث نه ربطی بشما دارد و نه محق هستید در مسایل اعتقادی دیگران ابراز نظر کنید. لطفا در این باب همکاری نمایید. و البته شما هستید که باید کمک و همکاری کنید. قبلت ؟
یا حق ...

توکلت علی الله
13-08-2011 03:20 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #6
کاربر محترم
سلام
در رابطه با مطلبی که گذاشتید تاپیک های مناسبی وجود دارد . هر مطلبی را سعی کنید سر جای خودش بیان نمایید تا نظم انجمن به هم نریزد .

موفق باشید

13-08-2011 11:50 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #7
بنام خدا

فرق های زیادی در این وادی وجود دارد . یکیش همین که خدا میگه صدبار اگر توبه شکستی باز آ ... در عوض شما میگی یکبار یکجایی چنین چیزی هست دیگه نگو... اگر میدونستم کجاست میرفتم همونجا. حالا بر فرض که سایت متروک شما را به یک حدیث مزین کنم چه میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توکلت علی الله
16-08-2011 03:15 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #8
سلام

بسیار عالی است . بنده از همون یک حدیث در تاپیک مربوط به خودش و با رعایت نظم در انجمن بسیار استقبال می کنم .

ضمنا عضو ارشد شدنتون رو هم بهتون تبریک میگم . انشاالله بتونید با پشتکاری بیشتر و با همکاری با مدیریت مجموعه گامی در جهت اعتلای اسلام برداریم .

موفق باشید

16-08-2011 03:29 PM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #9
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ در سفارش به ابوذر ـفرمود : اى ابوذر! اگر درباره چيزى از تو سؤال شد كه نمى دانى ، بگو : نمى دانم، تا از پيامدهاى آن خلاص شوى و درباره آنچه نمى دانى فتوا مده، تا از عذاب خدا در روز قيامت نجات يابى .(1)
در همین رابطه احادیث دیگری موجود است که عبارتند از:
*.امام على عليه السلام : عالم هر گاه از او سؤالى شود كه پاسخش را نمى داند، از اين كه بگويد : «پاسخش را نمى دانم» ، شرم نمى كند .(2)

*امام على عليه السلام : هر كه جمله «نمى دانم» را ترك گويد ، به هلاكت درافتد .(3)

نکته مهمی که از احادیث برداشت می شود این است که لازم نیست که به هر پرسشی که از ما می شود حتما باید جوابی برایش آماده کنیم. اگر جواب سوال رابلد نبودیم صادقانه بگوییم که نمی دانم و این خیلی بهتر از آن است که حتما جوابی برای پرسش تهیه کنی بدون آنکه به آن علمی داشته باشی

1)مكارم الأخلاق : 2/364/2661.
2)المحاسن : 1/328/664.
3)نهج البلاغة : الحكمة 85 .

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
12-09-2011 10:33 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #10
سرّاینکه مردم عقل داشته ولی علم ندارند
راوی می گوید محضرابی جعفر<علیه السلام>عرض کردم : چرابااین که مردم عقل داشته ؛علم ندارند؟

حضرت فرمودند: خداوندمتعال هنگامی که آدم<علیه السلام> راآفرید؛مرگ رابین دیدگان وآرزو را پشت سرش قرار دادوزمانی که حضرتش مرتکب آن خطیئه شدآرزو بین دیدگان ومرگ پشت سرش واقع شد واز همین جا است که فرزندان آدم عقل داشته ولی علم ندارند.Confused

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
20-09-2011 02:25 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: