-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 10:33 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازدواج مناسب
نویسنده پیام
یازهرای اطهر آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #1
ازدواج مناسب
باسلام .چرا بااینکه خیلی از دخترها از همه لحاظ خوبند خواستگار نمی اید ؟تکلیف انها چیست ایا دعایی وجود دارد برای ازدواج مناسب تشکر.

یازهرای اطهر, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2011.
21-04-2011 04:22 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
fheh2007 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #2
RE: ازدواج مناسب
سلام علیکم
آیت الله وحیدخراسانی در جواب این سوال این دستور را داده اند:
دو ركعت نماز مثل نماز صبح بخوانيد بعد از نماز تسبيحات حضرت زهرا سلام الله عليها را بگوئيد و بهتر است سر به سجده گذاريد و 14 صلوات و 100 اللهم خر لي واختر لي بگوئيد.

fheh2007, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2011.
21-04-2011 05:57 PM
یازهرای اطهر آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #3
باسلام وتشکر از مسئولین محترم سایت امیدوارم موفق باشید

یازهرای اطهر, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2011.
21-04-2011 06:44 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #4
سلام بر شما کاربر محترم

تاپیکهای زیر پاسخگوی مناسبی جهت رسیدن به سوال شما است :

مشاوره و راهنمایی ( در این تاپیک توسط کارشناسان امر مشاوره صورت میگیرد .)

دعا برای یافتن همسر مناسب

در ضمن شما می توانید از طریق سرچ تالار مطالب خود را در این زمینه بیابید .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
21-04-2011 07:00 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
vahid2451 آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 2
ارسال: #5
آقای قرائتی : شما تشنه‌تان است؟ انشاءالله بعد از ليسانس آبت مي‌دهم.
آقای قرائتی دو روز پیش در جلسه تفسیر خود با اشاره به اینکه «ازدواج» پس از «اکسیژن» و «آب و غذا»، سه نیاز ضروری بشر هستند، گفتند:

گاهي وقتها شيطان آدم را به آرزوها مي‌كشاند. حالا اين پسر كه آمده، تو ليسانس هستي، اين پسر ديپلم است. بگو: نه! تو كه ليسانس هستي بايد خواستگار فوق ليسانس سراغ تو بيايد. به آرزوي خواستگار فوق ليسانس مي‌نشيند، سن دختر بالا مي‌رود، ديگر نه ليسانس مي‌آيد نه فوق ليسانس! اصلاً ديگر خواستگار نمي‌آيد. من نامه دارم. نامه دارم از يك دختر فوق ليسانس نوشته: من در زمان پيش دانشگاهي و سال اول و دوم دانشگاه، خواستگارهاي خوبي داشتم. پدر و مادرم دائم گفتند: باشد ليسانست را بگيري، باشد ليسانست را بگيري، ليسانسم را گرفتم گفتند: برو فوق ليسانست را هم بگير. الان فوق ليسانس گرفتم و ديگر خواستگار نمي‌آيد. خدا پدر و مادرم را لعنت كند. چند بار من اين را در تلويزيون بگويم. ازدواج ضرورت است. سومين نياز بشر همسر است. نياز اول بشر اكسيژن است. نياز دوم بشر آب و غذا است. آب و نان است. نياز سوم بشر لباس است. قرآن مي‌گويد: خانم و آقا براي همديگر لباس هستند. «هُنَّ لِباسٌ لَكُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُن‏» (بقه/187) لباس يعني سومين نياز. آقا يك كسي تشنه است، شما تشنه‌تان است؟ انشاءالله بعد از ليسانس آبت مي‌دهم. بابا تشنه‌اش است. نه انشاءالله فوق ليسانست را بگير آب بخور.
پی‌نوشت: منظور از نقل این مطلب تاکید بر ضروری بودن ازدواج بود نه تائید کار آن دختر خانم در لعن والدینش. وقتی کسی گرسنه بماند، از دایره انصاف ممکن است خارج شود و تا مرز کفر هم پیش برود. چه این گرسنگی برای غذا باشد و چه غریزه ج‍ن‍س‍ی. کما اینکه قبلا از قول دکتر فیاض نقل شد که «یکی از دلایل اسلام‌گریزی؛ سد جن‍سی در مقابل جوانان است» و من هم با چشم خودم موارد اینچنینی دیده‌ام. هم در بین پسران و هم دختران.

[تصویر:  emza.jpg]
www.ebnearabi.com
08-08-2011 08:28 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #6
RE: آقای قرائتی : شما تشنه‌تان است؟ انشاءالله بعد از ليسانس آبت مي‌دهم.
بنام خدا
حاج آقا وحید این نه مطلب جدیدیست و نه مشکلی جدید و نه نیاز به تاپیک جدید داشت. یادم هست خودم و خیلیای دیگر در این مورد بسیار گفتند و نوشتند و خواندیم و فراموش شد و هیچ کسی هم اعتنایی نکرد. در اینجا فقط میتوان حرفش را زد. کسی به این سایتها توجه نمیکنه که بدونه مشکل چیه و فرضا بگه خب اینا نوشتن پس بفکر باشیم. نه .مطلقا چنین نیست.
برای جوانان بعد و قبل غذا و لباس ندارد. نیاز شدید جنسی فرد را به هر کاری وادار میکند.حتی دیگر مسایل مانند دروغ و سرقت و جنایت و خیلی جرایم و گناهان دیگر از همین مشکل ناشی میشوند. وقتی مطرحش کنیم میگن ورزش کن و مطالعه کن. اگر چنین بود چرا معصومین چنین نمیکردند تا ما یاد بگیریم؟
پیامبر اسلام ص میفرمایند انا بشر مثلکم.خب وقتی چنین پیامبر عظیم الشانی چنین بگوید یعنی همان نیازهای بشری را من هم دارم. از شما اقای وحید جان و خودم و دیگران چه انتظاری میرود؟ تمامی کسانی که میگویند باید کنترل بر خود داشته باشی متاهل هستند . یکبار هم کسی مجرد ندیدم چنین نصایحی بکند.
بقول شاعر : بهتر اینست که این قصه فراموش کنیم.....

توکلت علی الله
09-08-2011 04:54 AM
یاحسین آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #7
باسلام اگر امکان داره درباره ازدواج مناسب کتابهای مناسب معرفی کنید؟
واقعا برای انتخاب همسر چه باید کرد؟باتشکر

یاحسین, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Apr 2011.
25-12-2011 06:20 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: