-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 23-05-2012, 10:28 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان مودب
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #1
شیطان مودب
بسم الله الرحمن الرحیم

تا کنون توجه کرده اید که شیطان چقدر مودب است و وقت شناس است ؟ من وقتی که از خواب بیدار میشوم امکان ندارد شیطان بسراغم بیاید. چون میداند اصلا حوصله هیچ گناهی را ندارم....
معمولا بعد از ناهار یا شام سری بمن میزند. در دوران نوجوانی بیشتر مزاحمم میشد ولی الان که چهل سالگی را رد کرده ام هر چقدر هم که خودم بگم بیا ... امکان نداره بیاد. اصلا میخوام گناهی بکنم. ولی چون سن بالاست شیطان میداند که توانایی های خاصی را ندارم مانند توانایی جنسی که بشدت ضعیف شده. پس مودبانه کنار مینشیند و حتی اگر بگم بیا. جناب شیطان بیا و گولم بزن هرگز نخواهد امد.
عجب شیطان مودب وقت شناسی ست ها. بعد از شام شاید سری بزند ولی اگر ببیند خانواده همه هستند و من را بخوبی میشناسند هرگز مزاحمم نمیشود . شاید نمیخواهد جلوی اقوامم خرابم کند.
یا اوقاتی که میخوام دروغی بگویم ولی حوصله اش را ندارم. خسته هستم. روحیه دروغگویی ندارم. مانند یک روانشناس از نزدیک شدن بمن امتناع میکند.
بنظر من شیطان خیلی مودب و وقت شناس است. بارها خواسته ام گناهی کنم ولی تحت هیچ شرایطی نزدیکم نیز نشده. چون میدانم حال و حوصله اش را ندارم. نظر شما چیست ؟
با تشکر...

توکلت علی الله
07-08-2011 05:48 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
uosef-madani آفلاین
عضو کوشا

ارسال: #2
RE: شیطان مودب
سلام
به نظر من این لفظ مودب بودن برای شیطان نمی تواند صحیح باشد.زیرا بنا بر گفته شما در این پست در وقت حوصله نداشتن بر گناه یدی گناه انجام نمی گیرد اما گناه یدی یکی از انواع گناهان است.پس حتی اگر حوصله گناه یدی را هم نداشته باشیم امکان دارد شیطان با وسوسه های خویش ما را دعوت به گناه غیر یدی( ذهنی،قلبی و ...) کند.شیطان هیچ وقت دلش برای ما نسوخته و نمی سوزد.. 17 جای قرآن خداوند صراحتاً فرموده بزرگترین دشمن شما شیطان است. شیطان قسم خورده به عزت خدا که انسان را گمراه کند : فبعزّتکَ لأغوینهُم اجمعین

وَمَن يَبْتَغِ غَيْرَ الإِسْلاَمِ دِينًا فَلَن يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ
07-08-2011 10:37 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #3
بنام خدا
شاید بهتر باشه بگیم اصلا شیطان به اون شکلی که خیال میکنیم وجود ندارد. بدبخت اونایی که میرن میشن شیطان پرست !!!!!!!!! کدام شیطان ؟ شیطانی نیست که کسی پرستشش کنه. مسلما وقتی در سنین نوجوانی و جوانی هستیم شیطان هر لحظه میخواهد بفریبدمان. خصوصا از نظر مسایل جنسی. اینهمه لارجر باکس و قرصهای مختلف برای چیه ؟ برای اینکه در این سن قوای جنسی تحلیل میره. ناتوان میشیم. حالا زمانی که غریزه جنسی شدت داره میگیم شیطان میفریبدمان. وقتی نیرو نابود میشه میگیم شیطان دست از سرمان کشیده ....
من هر چی از شیطان خواهش میکنم به یک شکلی... یدی ..دستی ...پایییی. قلبی ...فکری...ذهنی ... به هر طریقی خودش صلاح میداند من را فرب دهد و از راه بدر کند من را... امکان نداره نزدیکم بشه....
تقریبا دارم مطمئن میشم چیزی بنام شیطان به ان شکل اصلا وجود ندارد. این عدم کنترل خود ماست بر خودمان که اسمشو میذاریم شیطان.
حالا مودب باشه یا حوصلله نداره یا میدونه من و ما کاری از دستمون برنمیاد خودش میذاره میره... کدوم شیطان؟ هر وقت سراغ من اومد همینجا میام مینویسم میگم امروز شیطان مرا فریب داد. ولی ازش خواهش هم میکنم نمیاد. چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توکلت علی الله
08-08-2011 04:49 AM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #4
بنام خدایی که اندیشه را به آدمی داد تا در این آیینه پاک به حقایق دست یابد ...
شیطان عجیب موجودیست. نامردتر از خودش باز هم خو.دش ... یک مواردی بهش میگی ای شیطان بیا و من را بفریب. چرا نمیایی؟ ولی نمیا. میدونی که شش دونگ وجودت باید مواظب باشه که شیطان دو دره بازی نکنه ها ولی اون زمان که میگی اگر مردی بیا .... ول میکنه تا یک لحظه درخشان گیرش بیاد. در اون لحظه چنان پدری در میاره ازت که مدتها به زمان نیاز داری برای فکر کردن به اینکه چگونه این مورد به عقل شیطان رسید !!!!! ؟؟؟؟
ولی خدای را عز وجل شکر که وقتی شیطان چنین موارد درخشانی برای خودش گیرمان میاورد و قصد دارد نابودمان کند. خداوند در یک آن بکمک مان میآید و آنچه که تصور میکنی شیطان نابودش کرد برایت متجلی میکند. خداوند رحمان چنان روح آدمی را به وجد میاورد که نمیدانم چرا بعضی عاشق این خدا نمیشوند ؟ الله اکبر

توکلت علی الله
12-08-2011 02:29 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: