-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 22-05-2012, 03:13 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح ختم قرآن ویژه دهه دوم فاطمیه
نویسنده پیام
سید مهدی علوی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #31
RE: طرح ختم قرآن ویژه دهه دوم فاطمیه
خواهر گرامی
گیر دادنی در کار نبود فقط یک پیشنهاد بود. مطلب دوم هم در پاسخ به صحبت آقای ولایتی بود و نکته ای که گویا مبهم باقی مونده بود.
در ضمن میدونین اینکه بگید حالا همه کارامون درسته مونده این که درست شه ممکنه جلوی هر اصلاحی رو بگیره؟ چون برای هر شرایطی میشه گفت حالا همه چیز درسته فقط این یکی باید درست بشه پس این یکی رو درست نشده رها کنیم. خوب اینجوری که نمیشه
زیاده مطلبی نیست
موفق باشید

سید مهدی علوی
09-05-2011 06:12 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
عطیه سادات آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #32
حاشا کردن یه کار خیر ریا نیست آقای علوی

ماها یاد گرفتیم که کارامون مخفی باشه نزد خدا مقرب تره اما کاری واسه حضرت زهرا یا ائمه

حتی اگرم حاشا باشه نشون دهنده عشق و علاقه ماست

ولي غصه نخوريد ميدانم كه مي دانيد؛
ولي بگذاريد بگويم ؛تاشايد دردهايمان تسكين گيرد؛

يك روز مي آيد....
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-05-2011 08:32 PM، توسط عطیه سادات.)
09-05-2011 08:31 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #33
(08-05-2011 10:28 PM)سید مهدی علوی نوشته شده توسط:  
سلام

من به شخصه فکر میکنم اون ها که در این روز ها برای رضای خدا قرآن خواندند یا هر کار دیگه از این دست کردند اجرشون نزد خدا محفوظ هست حتی اگر در طرح شما مشارکت نکرده باشند. فکر نکنم انتظار داشته باشید هر کس بخواد قرآن بخونه باید به شما هم خبر بده. پیشنهاد من به شما این بود که این طرح رو اعلام عمومی می کردید که کردید اما اینکه چه کسی میخواد چقدر مشارکت کنه به صورت خصوصی اجرا میشود.

سلام هم ولایتی بر شما

آیا شما کاربری به نام هم ولایتی را مانند هم محلی و یا همسایه و یا دوست خود می شناسید ؟ که اگر این فرد در انظار عمومی قرآن ختم کرد ثوابش به جای نزد خدا رفتن از نوک بینی اش هم بالا نرود؟

آیا هم ولایتی اگر این طرح که یک بهانه بود برای انجام یک امر خیر نبود ، به فکرش می رسید و یا در تصورش بود که ختم قرآن بکنه ؟ استارت یادآوری این امر خیر را چه کشف الیقین بزند چه مسجد محله شما و چه در پیامک به شما برسد هیچ تفاوتی ندارد . مهم این است که چندین نفر ( که قطع یقین شما اکثرشان را نمی شناسید ) دور هم ( در محیطی که هم آن را محیطی به دور از واقعیت و سراسر دروغ و فحشا می پندارند) جمع شوند و ختم قرآنی را هدیه دهند نثار غریبه مدینه (س) .

اگر این طرح بدین صورت که گفتید اجرا میشد ترتیب تآخر و تقدم شرکت در طرح و برگزیدن جزءها توسط شرکت کنندگان به هیچ صورتی میسر نبود ، چرا که اگر همزمان 3 نفر با هم یک جزء را برمی گزیدند هیچ یک نمی دانستند جزء انتخابی آیا صحیح مشخص شده و یا خیر .
اما در این شیوه کاربر و حتی مهمانی که شرکت می کند می بیند و با علم به اینکه کدام جزءها در چه زمانهایی انتخاب شده ( و جزء انتخابی مخفی ای هم وجود ندارد) اقدام به برگزیدن جزء خود جهت قرائت می کند .

مجموعه کشف الیقین در سطوح کاربری خود هیچگونه امر مخفی و پنهانی ای ندارد و هر چه هست شفاف بیان می شود .

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
10-05-2011 07:59 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #34
(08-05-2011 10:28 PM)سید مهدی علوی نوشته شده توسط:  
اگر اعلام عمومی اینکه هر کس در جامعه در شبانه روز چند و چقدر کار خیر و چه کار خیری کرده اثر مثبتی داشت (که ۱۰۰ درصد چنین کاری اثر منفی داره) حداقل در همه مساجد تابلو اعلاناتی بود و اهالی محل هر کس با اسم مشخص کرده بود دیشب نماز شب خونده چقدر صدقه داده چند جز قرآن خونده چند تا دعا خونده و قس علی هذا. از شما طلبه های جوون بیشتر انتظار میره که وقتی محترمانه انتقاد میشه جبهه نگیرید همه چیز رو هم به هم ربط ندید و بیشتر فکر کنید.

سلام دوباره

قیاستون صحیح نیست .

یه سری امور خیر هست که خیر آن در جمعی بودن آن است و یه سری هم هست که صلاحش در فردی بودنش است .
مثلا صدقه دادن در همه روایات تاکید شده شخصی باشد و حتی دست چپ از دست راست باخبر نشود ( منظور اینکه کسی نفهمد ) . اینکه در ایام آخر سال کمیته امداد طرحی برگزار می کند و طرف میاد جلو تلویزیون داد میزنه من فلان مقدار دارم کمک می کنم این صحیح نیست و کار کاملا اشتباهیه .

اما عملی مثل نماز جماعت ( که تنهی عن الفحشاء و المنکره ) در همه روایات بر باشکوه برگزار شدنش تاکید شده . آیا در اینجا باشکوه برگزار شدن و پر جمعیت بودنش دلیل بر نداشتن ثواب و یا ریایی بودن آن است ؟
بله ریایی بودن زمانی مصداق پیدا می کند که شخص ملاک واقع شود . مثلا هم ولایتی برای اینکه ملت بفهمند من دارم نماز میخونم با هیبتی تابلو وارد نماز جماعت شود . ریایی بودن کار من دلیلی بر ریایی بودن نماز جماعت ندارد .

ختم قرآن هم یک امر گروهی است و غیبی نمی توان برگزار نمود . ارواح که قرآن ختم نمی کنند . تو مسجد ملت پشت پرده که نمینشینند و قرآن ختم کنند بلکه هر شخص بسته به توانش جزءی برمیگزیند و می خواند .

موفق باشید

10-05-2011 08:09 AM
سید مهدی علوی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #35
برادر گرامی گویا شما حرف من رو درک نمی کنید ... پاسخ هایی که دادید ربطی به صحبت من نداره. من پیشنهادی در مورد یک طرح خاص که در سایت تالار کشف الیقین در حال اجرا بود دادم. شما شروع کردید مطلب رو به مسجد و همه امورات خیر و حالا نماز جماعت ربط میدید مطالب شما در مورد مسجد و نماز جماعت و غیره صحیح اما لطفا خلط مبحث نکنید. صحبت از طرح ختم قرآن سایت اینترنتی شما بود.
لطفا جوری جبهه نگیرید که تصور بشه چون بهتون انتقاد شده جبهه گیری می کنید. صحبت من شاید انتقاد هم نشه اسمش رو گذاشت یک پیشنهاد بود که در تصور شما غیر ممکن میاد.
فکر کنم صلاح در این باشه که بیش از این وقت همه ما گرفته نشه سر مطالبی که ربطی نداره به پیشنهادی که من دادم
از اونجا که شما مسول اجرای طرح بودید و دیگران مشارکت کننده نه مجری و چیزی که ممکن هست رو غیر ممکن میدونین و اگر علاقه مند هستید بدونین چگونه چیزی که میگید ممکن نیست ممکن میشه میتونید با ایمیل بپرسید تا شما رو راهنمایی کنم.
موفق باشید

سید مهدی علوی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-05-2011 06:34 PM، توسط سید مهدی علوی.)
10-05-2011 06:31 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #36
سلام

شما لطف کردید پیشنهادی دادید و بنده هم با دلایلی که دارم میگویم پیشنهادتان عملی نیست .

موفق باشید

10-05-2011 06:36 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: