-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 22-05-2012, 02:22 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان مونث است یا مذکر؟
نویسنده پیام
خادم الطلاب غایب
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 1
ارسال: #1
آيا شيطان وجود دارد??!!
آيا شيطان وجود دارد؟؟؟
لطفا ادلایلتون روکامل بنویسین؟
هم عقل و هم شرع

سلام علی آل یاسین
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2010 12:32 AM، توسط خادم الطلاب.)
21-09-2010 12:28 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
parniyanearezu آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #2
RE: آيا شيطان وجود دارد??!!
بنده جایی خوانده ام که شیطان"ابلیس" فرزندش خناس را با آدم راهی کرد جایی که آدم و حوا برای نابودی خناس هر عملی انجام دادند و موفق نشدند تا اینکه حوا به آدم گفت ای آدم خناس را ببلع تا نابود شود .....غافل از اینکه بهترین مکان برای خناس درون آدمی بود...از آن زمان ابلیس گفت اکنون که فرزندم در نهاد آدم جای گرفت برای وسوسه ی آدمی از درون او میتوانم او را وسوسه کنم و دیگر نیازی بر آن نیست که خود را به شکل مار و طاووس و غیره بیرون بیاورم.......پس هر عمل وقیحی که از درون نهاد آدمی سرزند نتیجه پیروی از وسوسه های شیاطین است.آری انسان آن زمان که به گناه می اندیشد با شیاطین ههمفکر شده .شیطان به معنی "پست" است . اگر منظور از شیطان همان ابلیس است که وجود دارد و شکی در آن نیست و این امر بسیار واضح است...البته شیطان را در غالب انسانهای مفسد و گمراه کننده هم به کار میبرند...تا منظور کدام شیطان باشد.
یا حق

[تصویر:  61193828599803950380.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2010 08:40 AM، توسط parniyanearezu.)
21-09-2010 08:35 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
خادم الطلاب غایب
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #3
لطفا مطالبتون رو مستند بیان کنین
میخوام اونایی که منکر وجود شیطانن قانع بشن
ضمنا منظورم از شیطان ، شیطانی که بر آدم سجده نکرد می باشد.
متشکر

سلام علی آل یاسین
21-09-2010 09:25 AM
شیعه آفلاین
عضو کوشا

اعتبار: 3
ارسال: #4
با سلام

بطور خلاصه :

دلیل نقلی (شرع) :

خدای سبحان در محکمترین سخنان فرمود:

إِنَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لَا تَرَوْنَهُمْ ...27-اعراف

یعنی شیطان و جنودش بدرستیکه شما را میبینند از جائیکه شما آنها را نمیبینید .

وبعضی از اهل کمال با پیدا کردن چشم برزخی این موجودات خبیث را دیده وصدایشان را شنیده اند .البته اجنه هم از جنس آتش واز نژاد شیطان هستند.

دلیل عقلی :

در فیزیک ثابت شده که چشم انسان محدوده بسیار کمی از طیف نور را مشاهده میکند بعبارت دیگر نادیدنی ها بسیار بیشتر از دیدنی ها هستند همینطور گوش انسان امواج دون 20 هرتز وورای 20000 هرتز را نمیشنود مثل صدای گردش زمین بدور خودش که از شدت بلندی شنیده نمیشود و....

اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
22-09-2010 08:06 AM
parniyanearezu آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #5
برای اثبات وجود شیاطین آیا دلیلی محکم تر از قرآن می خواهید ؟!؟
در قران 11 بار کلمه شیطان تکرار شده است.
1- و اذ قلنا للملائكه اسجدو لادم فسجدوا الا ابليس ابي و استكبر و كان من الكافرين
و هنگامي كه فرشتگان را فرمان داديم كه بر ‌آدم سجده كنند همه سجده كردند مگر ابليس كه ابا كرد و تكبر ورزيد و از كافران گرديد . (سوره بقره آيه 34)
2- و لقد خلقناكم ثم صورناكم ثم قلنا للملائكه اسجدوا لادم فسجدوا الا ابليس لم يكن من الساجدين
همانا شما را بيافريديم و آنگاه كه بدين صورت كامل آراستيم فرشتگان را به آدم مأمور كرديم همه سجده كردند جز ابليس كه از جمله سجده كنندگان نبود . (سوره اعراف آيه 11)
4 و 3- فسجد الملائكه كلهم اجمعون الا ابليس ابي ان يكون مع الساجدين قال يا ابليس مالك الا تكون مع الساجدين
همه فرشتگان سجده كردند مگر ابليس كه امتناع ورزيد گفت اي ابليس چه شده كه از سجده كنندگان نبودي. (سوره حجر آيات 30 و 31 و 32)
5- و اذ قلنا للملائكه اسجدوا لادم فسجدوا الا ابليس قال ءاسجد لمن خلقت طينا
وقتي فرشتگان را به سجده بر آدم امر كرديم همه سجده كردند جز ابليس كه گفت آيا سجده كنم به آدمي كه از خاك آفريدي ؟ (سوره اسراء آيه 61)
6- و اذ قلنا للملائكه اسجدوا لادم فسجدوا الا ابليس كان من الجن ففسق عن امر ربه افتتخذونه و ذريته اولياء من دوني و هم لكم عدو بئس للظالمين بدلا
وقتي كه به فرشتگان فرمان داديم كه بر آدم سجده كنيد ، همه آنها سجده كردند جز شيطان كه از جنس جن بود از طاعت خداوند سرپيچيد آيا (شما فرزندان آدم) مرا فراموش كرده و شيطان و فرزندانش را دوست خود گرفتيد در صورتيكه آنها با شما دشمنند و ظالمان بد مبادله اي كردند . (سوره كهف آيه 50)
7- و اذ قلنا للملائكه اسجدوا لادم فسجدوا الا ابليس ابي
هنگامي كه به فرشتگان گفتيم به آدم سجده كنيد همه سجده كردند جز شيطان كه امتناع ورزيد . (سوره طه آيه 116)
9 و 8- فسجد الملائكه كلهم اجمعون الا ابليس استكبر و كان من الكافرين قال يا ابليس ما منعك ان تسجد لما خلقت بيدي استكبرت ام كنت من العالين
پس تمام فرشتگان سجده كردند مگر ابليس كه غرور و تكبر ورزيد و از زمره كافران گرديد خدا به ابليس گفت اي ابليس چه چيز مانع شد كه به موجودي كه من به دو دست خود آفريدم سجده كني ؟ آيا تكبر كردي يا از فرشتگان بلند مرتبه تر بودي ؟ (سوره ص آيات 73-74-75)
10- و جنود ابليس اجمعون
و تمام سپاه شيطان به جهنم درآيند . (سوره شعرا آيه 95)
11- و لقد صدق عليهم ابليس ظنه فاتبعوه الا فريقاً من المؤمنين
و شيطان گمان باطل خود را به صدق و حقيقت در نظر مردم جلوه داد جز فرقه كمي از اهل ايمان همه او را تصديق كردند و پيرو او شدند . (سوره سباء آيه 20)

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

"من شرالوسواس الخناس"

البته داستان خناس رو بنده در کتابی مطالعه کردم که اسم کتاب هم به علت عدم حظور ذهن کافی فراموشم شده و سعی میکنم در اسرع وقت نام کتاب هم درج کنم اما مصداق همین داستان رو در این آدرس می توانید کاملا" مطالعه نمایید...http://adamkhoda.blogfa.com/post-4.aspx

22-09-2010 08:43 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
خادم الطلاب غایب
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #6
خوب کسیکه قرآن رو قبول نداره شما از قرآن براش دلیل میارین؟

سلام علی آل یاسین
22-09-2010 01:28 PM
parniyanearezu آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #7
بله....کسی که قرآن را قبول ندارد البتتتتتتته که خوده شیطان است....پس شیطان وجود دارد.........هر جا که خدا نیست شیطان هست....هر جا که خدا هست شیطان نیست....برای شیطان و شیطانیان از اثبات وجود خداوند چه حاجت؟!؟
..............................مگر نمیبینید عده ای که اهل خطا شدند عضو به قول خودشان گروه شیطان پرستی هستند....پس قبول دارند که شری مقابل خیر هست پس اگر خیری نیست در مقابل کدام موضع نشسته اند و نام خودشان را شیطان پرست گذاشته اند؟!؟
.........و آنها شر را می پذیرند
شیطان هست چون در دنیا هم خیر هست هم شر
قل اعوذ برب الناس...من شرالوسواس الخناس...
پس باید دلمون رو از خدا پر کنیم تا جایی برای شیطان نباشد
اما کاش اول مطلب ذکر میکردید که قرار است به یک بی خدا وجود شیطان رو اثبات کرد....کار سخت میشه وقتی که طرف مقابل خودش را به نفهمی بزنه .

(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-09-2010 04:13 PM، توسط parniyanearezu.)
22-09-2010 03:58 PM
خادم الطلاب غایب
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #8
شما فقط استدلال خودتون رو بنویسین بر وجود شیطان
کاری به قبول یا قبول نکردن طرف نداشته باشین
در ضمن همه کسانی که مسلمان نیستن مغرض نیستند
و شاید دلائل محکمی برا آنها نیاورده شده.یا به گوششون نخورده
پس بهتر نیست که اونا رو به نفهمی متهم نکنیم و پیغمبر گونه و صبورانه برخورد کنیم؟
با تشکر

سلام علی آل یاسین
27-09-2010 02:10 AM
parniyanearezu آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

ارسال: #9
عرض کردم در مقابل هر خوبی بدی وجود دارد و بلعکس د ر مقابل هر بدی خوبی....و هر کجا شر هست خیر نیست و آنجا که خیر است شری وجود ندارد.
با استدلال این موضوع که ماخیر را پذیرفته ایم می توان شر را هم پذیرفت و همچنین بالعکس
البته این مکتب فلاسفه را میطلبد که گمان نمیکنم در حوصله ی این بحث بگنجد.

27-09-2010 11:27 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #10
(21-09-2010 12:28 AM)عسکری نوشته شده توسط:  آيا شيطان وجود دارد؟؟؟
لطفا ادلایلتون روکامل بنویسین؟
هم عقل و هم شرع

سلام هم ولايتي بر شما دوست عزيز

شيطان آن گونه كه از نامش و مشتقاتش برميآيد به موجودي سركش و متمرد اطلاق مي شود كه از اسامي عام (اسم جنس) است و فرقي ندارد ماهيتش انسان ، حيوان و ... باشد .

اما ظاهرا آنچه منظور هدف شماست كه در داستان آدم و حوا و يا ديگر موارد در قرآن ذكر شده همان « ابليس » است كه اغلب با تعبير شيطان از آن ياد مي شود . شيطان كه موجودي تفرقه انداز، فتنه گر و شرور است و قران به خوبي ان را معرفي مي نمايد : « إِنَّما یُریدُ الشَّیْطانُ أَنْ یُوقِعَ بَیْنَکُمُ الْعَداوَةَ وَ الْبَغْضاءَ...» شیطان مى خواهد بین شما دشمنى و بغض و کینه ایجاد کند... (1)
ضمن اينكه قرآن در هيچ جا به صراحت لفظ شيطان را خاص ابليس قرار نداده بلكه مي خوانيم كه حتي انسان نيز مي تواند شيطان باشد : « وَ کَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِیّ عَدُوّاً شَیاطینَ الإِنْسِ وَ الْجِنّ » بدین گونه ما براى هر پیامبرى دشمنى از شیطان هاى انسانى و یا جن قرار دادیم.(2)

البته در احاديث و روايات ديگر شيطان به موارد ديگري همچون ميكروب و ... اطلاق شده كه مي توانيد به كتب مختلف در اين زمينه مراجعه نماييد .

خلاصه مطلبم اينكه ما نمي توانيم لفظ شيطان را بر مورد خاصي اطلاق نماييم .

موفق باشيد

منابع:
1. سوره مائده آيه 91
2. سوره انعام آيه 112

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-02-2011 12:13 PM، توسط هم ولایتی.)
27-09-2010 02:16 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: