-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 22-05-2012, 02:20 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان مونث است یا مذکر؟
نویسنده پیام
yasekabood56 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #11
RE: آيا شيطان وجود دارد??!!
با سلام خدمت شما دوستان
یکی توی کلاس از استاد پرسید شیطان زن است یا مرد و سر این موضوع اختلافاتی بین آقایون و خانمها در گرفت ؟
حالا به نظر شما جنس شیطان مذکر است یا مونث؟
ممنونم

yasekabood56, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Sep 2010.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-02-2011 12:35 AM، توسط محمد آسیابانی.)
27-02-2011 11:43 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
محمد آسیابانی آفلاین
سرپرست کل سایت

اعتبار: 9
ارسال: #12
RE: آيا شيطان وجود دارد??!!
(27-02-2011 11:43 PM)yasekabood56 نوشته شده توسط:  با سلام خدمت شما دوستان
یکی توی کلاس از استاد پرسید شیطان زن است یا مرد و سر این موضوع اختلافاتی بین آقایون و خانمها در گرفت ؟
حالا به نظر شما جنس شیطان مذکر است یا مونث؟
ممنونم

اگر منظورتان از شیطان همان ابلیس باشد باید خدمتتان عرض کنم که در قرآن به صورت مذکر به کار رفته است.

نکته ای که باید خدمتتان عرض کنم که بحث دانستن مذکر بودن و یا مونث بودن شیطان مفید الفایده به نظر نمی رسد.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-02-2011 12:34 AM، توسط محمد آسیابانی.)
28-02-2011 12:32 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #13
RE: شیطان مونث است یا مذکر؟
سلام

این سخن من بیشتر بوی انتقاد دارد ! مقدمه ای می گویم :
حضرت علی (ع) به مردم می فرمودند : « سلونی قبل ان تفقدونی » . از من بپرسید قبل از اینکه از دنیا بروم . ایشان می فرمودند که من به راههای آسمانی از راههای زمینی آگاهترم ...
در این بین مردم نا آگاه از حضرت می پرسیدند : یا علی ! موهای سر من چند تاست ؟!!

انتقاد من هم از همین وجه است .

(ما ادعا نداریم نعوذ بالله حضرت علی و یا علمای دین هستیم ولی )متاسفانه با وجود اینکه کارشناسان خبره و آگاهی در زمینه های مختلف در این تالار گرد آمده اند ، برخی دوستان کم لطفی دارند و سوالاتی مطرح می کنند که شاید محلی از اعراب نداشته باشد .

حالا من بدانم خدا مذکر است یا مونث ، شیطان مذکره یا مونث ، بچه های شیطان اسمشون چیه ، امام زمان چند تا زن و بچه داره و ... واقعا چه دردی از ایمان و اعتقاد من مسلمان دوا میکنه ؟

بهتره به جای اهمیت دادن به این مسائل از آن چیزهایی بپرسیم و آن قسمت از باورها را تفویت کنیم که فردای قیامت پیش ائمه معصومین شرمنده و سر به زیر نباشیم انشاالله .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-02-2011 08:40 AM، توسط محمد آسیابانی.)
28-02-2011 08:33 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
yasekabood56 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #14
ممنونم از جواب دوستان چون از من سوال شده بود ولی چون در مورد این مسائل من زیاد نمی تونم اظهار نظر کنم برای همین از شما دوستان سوال کردم تا بتونم برای شاگردانم توضیح دهم اگر سوال بیجایی بود به بزرگی خودتون ببخشید و از اینکه وقت صرف نموده و جواب بنده را داد ید ممنونم

yasekabood56, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Sep 2010.
28-02-2011 10:36 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #15
سلام

شما به نظرم همین جواب بنده رو بدید کافیه ...
شما به عنوان معلم باید شاگردان را به سمتی سوق دهید تا بیشتر با معارف اهل بیت و اعتقادات آشنا بشن تا اینکه بخوان با سرگرم شدن به حاشیه ها از اصل جا بمونن .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
28-02-2011 10:42 PM
بابک کاظمی آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #16
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی

بحث را دنبال کردم و از نطرات دوستان استفاده نمودم و در انتها احساس کردم باید به یک نکته خیلی مهم تاکید بشه:

شروع مسیر رشد و هدایت باید ابتدا از پنج رکن اساسی آغاز بشه و تا این پنج رکن برای خود ما و کسانی که از ما سوال میکنند درست جا نیفته و باور نشه تن دادن به بحث های دیگر همانند اینست که مسیر رشد را از کمر قضیه بخواهیم آغاز کنیم یا بلا تشبیه سواد آموزی را از دبیرستان شروع کنیم!
این پنج رکن را هم حتما همه دوستان میدانند اما موضوع مهم اینه که آیا باور و درک واقعی هم نظری و هم عملی داریم یا خیر؟!
توحید - عدل - نبوت - امامت - معاد
اگر از اولی آغاز کنیم یعنی بتونیم وحدانیت خداوند را باور کنیم کم کم موحد هم خواهیم گشت. البته این باور با ابتلائات و آزمایشات فراوان بدست خواهد آمد. اگر در تقابل بین خواست خداوند یکتا و خواست دلمون و فرزندمون و همسرمون و عزیزانمون و منافع مادی و کاریمون ... خواست و دستور الهی را انتخاب و بدان عمل نمودیم آنوقت همچو ابراهیم خلیل(ع) موحد خواهیم گشت. باید اسماعیل های فراوان زندگیمون رو با تمام علائق و وابستگیها قربانی اراده خداوند کنیم تا تازه در موضوع توحید به ایمان و باور واقعی برسیم. متاسفانه از موضوع اساسی و بنیادین توحید فقط به شهادت شفاهی اکتفا شده اما اقرار به توحیدی که از تو موحد نسازد هنوز خیلی ناقص و کم فایده است.
اینست که در طی سالها بلکه قرنها بر اثر اشتباهات مروجین و اهل دین به اهل شک فقط از کمر قضیه شروع کردند و فقط از نماز و روزه و ... گفتند اما اینها ثمر و میوه درختی میباشد که باید ریشه داشته باشد و ریشه درخت تنومند دین الهی همین پنج رکن اصلی است که اتفاقا تحقیقی میباشد نه تقلیدی! اگر ریشه درست و محکم بود در ادامه میوه های سالم و پر برکت خواهد داد جهت خوراک برای رشد روحی و الا اصلا میوه ایی از این درخت بی ریشه بیرون نخواهد آمد بلکه ما میوه های مصنوعی را به این درخت بی بنیان چسبانده ایم که با طوفانهای زندگی از جا کنده و به هوا خواهد رفت.
موفق باشید.
27-04-2012 06:49 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: