اطلاعیه های تالار
یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
اعتبار ، سندیت تورات
|
| نویسنده |
پیام |
شیعه
عضو کوشا

اعتبار: 3
|
RE: اعتبار ، سندیت تورات
نقل قول: تائید و تصدیق شدن توسط عیسی مسیح
با سلام
دوست گرامی ماهم میدانیم که تورات وانجیل کلام خداوند هستند اما سوالات زیر را جواب دهید :
سوال اول :پس چرا یهودیان ، حضرت عیسی (ع) را بجرم نسخ شریعت موسی (ع) به دار صلیب آویختند؟لوقا6-38
سوال دوم :منظور از 12 نفر از ذریه ابراهیم که در تورات بشارت داده چه کسانی هستند
پیدایش 17: 20
و اما در خصوص اسماعیل، تو را اجابت فرمودم. اکنون او را برکت داده، بارور گردانم، و او را بسیار کثیر گردانم. دوازده رئیس(نشیا=لیدر) از وی پدید آیند، و امتی عظیم ازوی بوجود آورم .
همچنین در لوقا1-55وهمچنین منظور از آیه : يوحنا14-30 و يوحنا 15-26 ويوحنا 16-5وزكريا 3-11
همچنین منظور از اینکه عیسی (ع) فرموددیگر مرا نخواهید دید و آماده باشید که خداوند کسی را برای شما خواهد فرستاد وقبول کنید ، چه کسی است درمتي 23-37
روميان 9-25 يهود قوم خدا نيستند بواسطه گناهانشان وغير يهود نجات خواهند يافت. چون ظاهر شريعت را چسبيدند وايمان نداشتند و خداي متعال فرمود كه نام من بوسيله مردم غير يهود در سراسر جهان مورد احترام قرارميگيرد...ولي شما نام مرا بي حرمت ميسازيد . ملاكي 1-11
اشعيا گفت : خداوند فرمايد كسانيكه طالب من نبودند مرا يافتند وبه كسانيكه مرا نطلبيدند ظاهر گرديدم اما من همه روز دستانم را دراز كردم بسوي قومي مخالف وعصيانگر بني اسرائيل ! روميان 10-20
همچنین منظور از بری در روميان 11-16 چه کسیست ؟
12-5 مكاشفه ، پسرنرينه اي زاييد كه همه امتهاي زمين را به عصاي آهنين حكمراني خواهد كرد
اللهم اجعل عاقبة امرنا خیرا
|
|
| 28-02-2011 08:42 AM |
|