-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 24-05-2012, 01:00 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهریه
نویسنده پیام
عطیه سادات آفلاین
کاربر نیمه فعال
**

اعتبار: 0
ارسال: #11
RE: مهریه
چقدرم ماها گوش میدیم

همه کارای ما شده چشم و هم چشمی

ولي غصه نخوريد ميدانم كه مي دانيد؛
ولي بگذاريد بگويم ؛تاشايد دردهايمان تسكين گيرد؛

يك روز مي آيد....
19-02-2011 02:59 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
mhmodroz آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #12
(07-01-2011 09:03 PM)سیب سرخ بهشت گم شده نوشته شده توسط:  با سلام.
همه میدانیم که مهریه حق زن است وعندالمطالبه.
ولی من نمی دانم چرا تاحرف از مهریه میشه همه فکر میکنند حرف حرف طلاق است!!!!!!!!!!!
همه چشماشون چپ میشه(بیشتر آقایون)
مرد خونه چنان از خانومش به خونواده میگه انگار زن چیز زیادی خواسته،خوب مهریه خواسته حق خودش رو درواقع چیززیادی نخواسته.
نمی دونم حرفم رو قبول دارید یا نه اما اکثرخانوم ها میترسند مهریه شون رو از همسرشون بخواهند،این ترس از کجا میاد؟وچرا هست؟

من بیشتر فکر میکنم بخاطر مبلغ بالای اون میتونه باشه.(چون بعضی از مرد ها ممکنه فکر کنند که طرفشون بیشتر میخواد کاسبی کنه)البته بی احترامی به کسی نشه . من نظر خودم رو گفتم
نظر شما چیه؟

[تصویر:  2r229zw7vncm2bqlhxm6.gif]
28-03-2011 09:43 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
moonlightness آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #13
مهریه باید در حد معقول باشه نه کم و نه زیاد
البته باید جنبه مالی هم داشته باشه
مهریه خوشبختی رو تضمین نمیکنه اما تنها دستآویر قانونی زنان هست چ
چون قانون هیچ حقی رو برای زن در زندگی زناشویی قائل نشده
همین مهریه رو هم با بدبختی و قسط بندی میدن

moonlightness, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2011.
24-07-2011 10:15 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #14
سلام

بنده موندم با شما چه طور برخورد کنم...
در جایی شما چنان قانون خانواده رو می کوبونید که بیا و ببین . در جای دیگر از قانون می گویید که مهریه را حق شما می داند .
خط چهارمتون از نظر من جفت پا میزنه به خط سوم .

زمانی مهر قسط بندی میشه که شوهر توان مالی نداره ولی با کار کردن میتونه بده .
البته قسط بندی کردن مهر بهتر از به زندان افتادن شوهره . چون اون زمان دیگه همون مهریه قسطی هم گیرتون نمیاد . بعد بگید قانون بد میگه !!!

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
25-07-2011 12:20 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
moonlightness آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #15
نه اصلا هم از زندان رفتن بهتر نیست . به هر حال ماهی یک سکه و نمیدونم صد تومن هیچ جای زندگی یک زن مطلقه رو پر نمی کنه . مخصوصا اگر بی کس باشه . خودتون هم میدونید که برای زن مطلقه دیگه امکان ازدواج خیلی کم میشه در حد صفر ولی مرد چی ؟ یک ماه بعدش با کمال ارامش ازدواج مجدد میکنه . این در حالی هست که زندگی زن تباه شده . در واقع طلاق در ایران از نظر من یک بازی دو سر باخت برای زن هست . اگر طلاق بگیره یا نگیره زیاد به حالش فرقی نداره . ولی اگر شوهر زندان بره حداقل میفهمه که زندگی به این سادگی ها هم نیست و در واقع همونطور که زندگی زنش رو تباه کرده زندگی خودش هم تباه میشه.
اما در مورد قانون بله در قبال حق بچه و طلاق و اجازه خروج از کشور و .. که به مرد داده شده مهریه کم ترین حق هست که برای زن قائل شدن در قانون . که معمو لا هم خانمها برای گرفتن بچشون ازش استفاده میکنند یا تامین هزینه زندگی بعد از طلاق

شما لازم نیست به من چیزی بگین اقای محترم فقط کافیه از این توهمات بیان بیرون و ببنید دارید تو چه جامعه ای زندگی میکنید . از طرفی شما میگید بهتره زن خونه دار باشه مهریش کم باشه همون مهریه کم رو هم ببخشه حق طلاق هم که با مرد هست زنم که بعد از طلاق دیگه امکان ازدواج براش در حد صفر میشه حالا اگر نگاه جامعه به زن مطلقه و مشکلات مالی و فرهنگی رو کنار هم بذارید خواهید دید که چرا کمتر دختری پیدا میشه که مهریه کم زن کسی بشه
نمونش دختر دایی خودم با مهریه 14 سکه شد زن یک اقای به اصطلاح مومن و ولایتی و که همه رو سرش قسم میخوردن اتفاقا عقدشون هم حضرت اقا خوند . جالا هر وقت دختر دائی من حرفی میزنه مخالف اقا اولا میگه تو باید تمکین کنی و بعد هم میگه اگر ناراحتی میخای 14 سکه تو بدم بری خونه بابات
حالا تو این جامعه که حتی به مذهبی ها هم نمیشه اعتماد کرد با چه جراتی میشه مهریه رو کم گرفت؟

moonlightness, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Mar 2011.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2011 11:05 PM، توسط هم ولایتی.)
25-07-2011 08:58 PM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #16
سلام

انقد عصبانی بودید که کلی نوشتتون غلط املایی داشت ... ( اصلاح شد)
طلاق نتیجه اشتباه و بی احتیاطی خود فرده در قبال انتخابش . مسئولش هیچ کسی جز خود فرد نیست . زندگی با دعوا و ناسازگاری و خصلتهای ناشایست بعضا زن و یا مرد است که خواسته و ناخواسته بازی زندگی رو به انتهای ناخوشایندی می رسونه . قانون برای این انتهای ناخوشایند حقوقی تعیین کرده تا در آن جنس به ظاهر ضعیفتر و لطیف تر ( زن ) که از روحیه و احساس بالاتری برخوردار است کمترین آسیب را ببیند .

در یک طلاق هم مرد شکست میخوره و هم زن . بله شکست زن به مراتب بیشتره . اما چرا شما خواهر محترم و خواهران گرامیم در زندگی خود پس از هر دعوایی فورا به فکر جدایی و ناسازگاری و طلاق می افتید ؟ چرا در زندگی مشترک کمی سازگاری به خرج نمی دهید ؟ اگر مرد مقداری خرجی زندگی را نمی دهد فورا هزاران فکر درباره اش می کنید ولی این فکر را نمی کنید شاید درآمدش مکفی نباشد و یا خودش در معرض تنگدستی و فشار است .

میزان قسط بندی بستگی به میزان مال و کار مرد دارد . دادگاه با توجه به شواهد و ادله محکم اقساط مشخصی را وضع می کند و خود ناظر بر اجرای صحیح آن است .

قبلا اثبات کردم برایتان که حق طلاق می تواند با شرایطی برای زن هم باشد و دربست در اختیار مرد نیست . ( لطفا مباحث احساسی خود را بیهوده تکرار نکنید)

درباره اینکه بنده در توهم هستم و یا شما کاربران و مهمانان فهیم تالار اظهار نظر خواهند کرد . بنده در همین جامعه ای زندگی می کنم که شما در ان هستید ولی براثر حوادثی ظاهرا تلخ عینک بدبینی را بر چشمان خود گذاشتید و اسلام و شرع و قانون و همه را به سیاهی همان عینک می بینید .

مهریه کم یا زیاد به هر دو صورت حق زن است و مرد چه زندگی سالم باشد چه در آستانه فروپاشی باید پرداخت نماید . اما اشتباه شما این است که می خواهید زندگی و آینده خودتان را با مهریه تضمین کنید . سوال من از شما این است چه تضمینی وجود داره دو فرد با هم با 1000 سکه ازدواج کنند و زندگی شیرین و لذت بخشی داشته باشند ؟ اگر تضمین می دهید که آن زندگی بدون دعوا و مسالمت آمیز تا پایان عمر ادامه دارد بنده رسما همینجا مهریه 14 سکه مهرالسنه رسول خدا (ص) را انکار می کنم .
اگر تضمین نمی دهید و زندگی با آن سکه را ریسک می دانید بنده هم زندگی با همان 14 سکه را هم ریسک می دانم . اما ...
اما اینکه اسلام به جای بها دادن به مهریه به زوجین توصیه کردن سوپاپ اطمینان زندگی خودشون رو با شناخت از همدیگر قبل از ازدواج و سازش و سازگاری بعد از ازدواج ببندند . اگر این را اصل قرار دادید زندگی با 1 سکه و 1000 سکه هیچ فرقی نداره . دو طرف با هم با مسالمت زندگی می کنند . ولی وقتی از اول زندگی مهریه رو کردیم علم حضرت عباس (ع) با آن شاخ و شانه برای هم کشیدیم آن زندگی برکتی نخواهد داشت .

موفق باشید

(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-07-2011 11:10 PM، توسط هم ولایتی.)
25-07-2011 11:01 PM
moonlightness آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #17
من هم گفتم مهریه تضمین خوشبختی نیست بلکه تنها دست اویز قانونی زن هست
خوشبختانه من هنوز ازدواج نکردم . شما هم مثل اینکه اینقدر نوشته های منو بی دقت می خونید که اصلا مفهوم جملات من رو متوجه نمیشید
هنوز هم تاکید دارم که شما تو توهم هستید. به قول یکی از اساتید حقوق دانشگاه شیراز که خودشون هم قاضی دادگستری هستن (( طی تجربیات چندین سال قضاوتم میگم که در مجموع پرونده های خانواده 80 درصد زنان مظلوم هستند و مردان ظالم)) این دیگه حرف من نیست حرف یک قاضی و البته خودشون هم مرد هستن
به هر حال طلاق پیش میاد هر چقدر هم که ادم با دقت انتخاب کنه باز هم با توجه به شرایط جامعه احتمال ریسک بالا هست . به هر حال اگر شوهر ادم خوب بود که بهتر . ادم مهرشو نمیگره ولی اگر بد شد حداقل یه دست اویز قانونی برا ادم وجود داره. مثلا زن دادخواست طلاق داد دادگاه هم حکم طلاق داد . بعدش جی؟ میشه یک زن مطلقه تو جامعه ایران که خودتون میدونید چه اتفاقاتی براش خواهد افتاد. من که گفتم طلاق یک بازی دو سر باخت برای زن هست. پس بهتره مهریش نه کم باشه و نه زیاد در حد معقول . تا حدی که بتونه روش یه مقدار مانور بده.
بعدش هم تا اونجایی که من روایات رو خوندم همیشه به زن دستور داده شده که کوتاه بیاد حتی در صورتی که مرد بهش ظلم کرده باشه. این که نمیشه تفاهم دو طرفه میشه تو سری خوری

(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2011 06:51 PM، توسط هم ولایتی.)
26-07-2011 11:55 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

ارسال: #18
1. مرد در هنگام طلاق چه دستاویز قانونی ای دارد ؟ چرا نباید در هنگام طلاق زن به مرد چیزی پرداخت کند ؟؟؟؟ مردا واقعا تو این مورد بهشون ظلم شده

2. باز هم دارید تعمیم ناروا میدهید . من هم طی چندین سال تجربیاتم از مشاوره ازدواج در محیطهای مختلف می گویم « علت اصلی طلاقها و ناسازگاریها در خانواده ها تحمل کم و ظرفیت پایین زوج و یا زوجه است » . یا مرد نمیتونه تحمل کنه و یا زن . اسلام میگه زن و مرد هر دو گذشت و سازش داشته باشند . اسلام میگه هر دو تحمل داشته باشند . نمیگه زن خونه شما کوتاه بیا و نمیگه آهای مرد ! تو حرف نزن .
سازش نداشتن و تحمل کم ( چه از طرف زن و چه از طرف مرد) باعث ایجاد اختلاف و در مراحل بعد طلاق است .

3. لطفا با ذکر منبع تمامی آن حدیثهایی که به زن بی توجهی شده و مورد ظلم واقع شده رو بیان کنید . ( امیدوارم بتوانید ظلم به زن را در همه آنها اثبات نمایید) .

موفق باشید

26-07-2011 06:57 PM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #19
RE: اقسام مهريه
(19-11-2010 11:45 PM)قاصد نوشته شده توسط:  مهر السنه عبارت است از مقدار مهري كه پيامبر براي همسران خود و حضرت زهرا (ُس)قرار داد.مقدار آن پانصد درهم است و هر درهم معادل 6/12 نخود نقره سكه دار است كه در مجموع برابر 6300نخود مي شود وقيمت آن در هر زمان تابع نرخ همان زمان است.
مهر المسمي مهريه اي است كه مقدار آن هنگام عقد ازدواج معين شده و از آن نام برده شده است.
مهر المثل عبارت است از مهريه زنان هم رديف از نظر حسب و نسب و سن و عقل و ثروت . مهر المثل در مواردي تحقق مي يابد مثلا اگر در عقد ازدواج براي زني مهريه اي معلوم نشود و يا مهريه اي حرام قرار داده شود پس از زفاف براي او مهر المثل تعيين مي شودُ.

فيوضات فاطمه ي زهرا عليها السلام، به مجموعه ي کوچکي که در مقابل مجموعه ي انسانيت، جمع محدودي به حساب مي آيد، منحصر نمي شود. اگر با يک ديد واقع بين و منطقي نگاه کنيم، بشريت يکجا مرهون فاطمه زهرا صلي الله عليه و آله و سلم است- و اين گزاف نيست؛حقيقتي است - همچنان که بشريت مرهون اسلام، مرهون قرآن، مرهون تعليمات انبيا و پيامبر خاتم صلي الله عليه و آله و سلم است . در هميشه ي تاريخ اين طور بوده، امروز هم همين طور است و روز به روز نور اسلام و معنويت فاطمه زهرا(عليها السلام) آشکارتر خواهد شد و بشريت آن را لمس خواهد کرد.
با تشريفات و تجمّل گرايي،نمي شود پيرو فاطمه ي زهرا بود
ما بايد شايستگي خود را ثابت کنيم.مگر نمي گوييم که جهيزيه ي آن بزرگوار چيزهايي بود که انسان با شنيدن آنها اشکش جاري مي شود؟ مگر نمي گوييم که اين زن والا مقام، براي دنيا و زيور دنيا هيچ ارزشي قائل نبود؟ مگر مي شود که روز به روز تشريفات و تجمل گرايي و زر و زوير و چيزهاي پوچ زندگي را بيشتر کنيم و مهريه ي دخترانمان را زيادتر نماييم؟!
اوايل که گاهي بعضيها مهريه ي عقد را يک خرده گران قرار مي دادند،ما شوخي مي کرديم و مي گفتيم شما که مي خواهيد مثلاً فلان قدر سکه قرار بدهيد، پس يکباره بگوييد 72سکه! اما حالا مي بينيم که تعيين مهريه هاي گران قيمت، واقعي شده است! واقعاً چه خبراست؟ شما که پدر آن دختر هستيد، آيا مي توانيد ادعا کنيد که پيرو پدر فاطمه عليها السلام هستيد؟ اين طوري نمي شود؛ ما بايد به حال خودمان فکري بکنيم .
ديدار مدّاحان با مقام عظمای رهبری،1370/10/5.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
24-09-2011 08:29 AM
طاهره وحیدیان آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 4
ارسال: #20
Rainbow RE: مهریه
(26-07-2011 11:55 AM)moonlightness نوشته شده توسط:  من هم گفتم مهریه تضمین خوشبختی نیست بلکه تنها دست اویز قانونی زن هست
خوشبختانه من هنوز ازدواج نکردم . شما هم مثل اینکه اینقدر نوشته های منو بی دقت می خونید که اصلا مفهوم جملات من رو متوجه نمیشید
هنوز هم تاکید دارم که شما تو توهم هستید. به قول یکی از اساتید حقوق دانشگاه شیراز که خودشون هم قاضی دادگستری هستن (( طی تجربیات چندین سال قضاوتم میگم که در مجموع پرونده های خانواده 80 درصد زنان مظلوم هستند و مردان ظالم)) این دیگه حرف من نیست حرف یک قاضی و البته خودشون هم مرد هستن
به هر حال طلاق پیش میاد هر چقدر هم که ادم با دقت انتخاب کنه باز هم با توجه به شرایط جامعه احتمال ریسک بالا هست . به هر حال اگر شوهر ادم خوب بود که بهتر . ادم مهرشو نمیگره ولی اگر بد شد حداقل یه دست اویز قانونی برا ادم وجود داره. مثلا زن دادخواست طلاق داد دادگاه هم حکم طلاق داد . بعدش جی؟ میشه یک زن مطلقه تو جامعه ایران که خودتون میدونید چه اتفاقاتی براش خواهد افتاد. من که گفتم طلاق یک بازی دو سر باخت برای زن هست. پس بهتره مهریش نه کم باشه و نه زیاد در حد معقول . تا حدی که بتونه روش یه مقدار مانور بده.
بعدش هم تا اونجایی که من روایات رو خوندم همیشه به زن دستور داده شده که کوتاه بیاد حتی در صورتی که مرد بهش ظلم کرده باشه. این که نمیشه تفاهم دو طرفه میشه تو سری خوری

عزیزم زن از زمانی که بالغ می شود اگر مستحضر باشی ؛ که هستی ؛ زودتر از مرد به بلوغ می رسه ؛ این نشانگر , اینست که : ای زن تو رسالت عظیمی بعهده داری؛باید در مراحل مختلف نقشهای متعددی را ایفا کنی .از دختر بودن برای پدر ,تا همسر بودن وهمدل بودن برای مرد دریک برهۀ زمانی؛ ووقتی مادر می شوی ؛ یک مادر خوب برای فرزندان ونیز؛شوهر ؛ وبالاخره یک مدیره عاقله برای جمع خانواده ، واین واقعیت ورسالتی است که خدای مهربان برای زن تدارک دیده ؛ یک ضرب المثل فنلاندی است که می گوید : مردان بچه هایی هستند که بزرگ شدند .پس زن رسالت عظیمی دارد ؛ این موجود سراپا احساس وعاطفه ؛ وباید مادرانه برای جمع خانواده مادری کند .وقتی رسالتش را درک کرد وفهمید ؛ دیگر فکر جدایی وارزش گذاری روی مَهریه نمی کند ؛ که تمام ارزشهایش را روی مِهر به خانواده متمرکز می کند.

الهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-09-2011 08:45 AM، توسط طاهره وحیدیان.)
24-09-2011 08:42 AM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: