راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۲۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

حق چو دید آن نور مطلق در حضور/ آفرید از نور او صد بحر نور/ آفرینش را جز او مقصود نیست/ پاک دامن تر زاو موجود نیست/

میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد

[-]
آخرین ارسالی ها
گزارش تصویری از بازسازی ورود تاریخی امام راحل به کشور
شروع کننده:یوسف المدنی آخرین ارسال توسط:محمد آسیابانی پاسخ ها:1 اخبار جهان اسلام مشاهده:56 زمان:۱۸-۱۱-۱۳۹۰
میلاد حضرت رسول و امام جعفر صادق (ع)
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:محمد آسیابانی پاسخ ها:5 مناسبتهای مذهبی سال مشاهده:1127 زمان:۱۸-۱۱-۱۳۹۰
بروز رسانی پیامهای ماهانه
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:محمد آسیابانی پاسخ ها:1 حرفهای شما مشاهده:6 زمان:۱۸-۱۱-۱۳۹۰
آموزش مخارج حروف و تجوید
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:رضا1389 پاسخ ها:12 آموزش هاي ديني مشاهده:824 زمان:۱۷-۱۱-۱۳۹۰
وبلاگهای مذهبی
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:52 لینکستان سایت های اسلامی مشاهده:3069 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
احکام نماز
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:39 احکام و مسائل شرعی مشاهده:5634 زمان:۱۲-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره نبأ
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:53 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
سلسله بحثهای فضیلت وخواص سور/سوره مرسلات
شروع کننده:طاهره وحیدیان آخرین ارسال توسط:طاهره وحیدیان پاسخ ها:1 قرآن و قرآن پژوهی مشاهده:50 زمان:۱۱-۱۱-۱۳۹۰
داستان های عارفانه
شروع کننده:محمد آسیابانی آخرین ارسال توسط:naser66 پاسخ ها:17 فلسفه و عرفان اسلامی مشاهده:3938 زمان:۹-۱۱-۱۳۹۰
فروش بیسکویت حرام در بازارهای تهران
شروع کننده:هم ولایتی آخرین ارسال توسط:هم ولایتی پاسخ ها:2 اخبار جهان اسلام مشاهده:262 زمان:۸-۱۱-۱۳۹۰
Plugin By Saeed

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ظهور " برای همیشه
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #1
ظهور " برای همیشه
بنام خدا ...
این روزها تا در کشوری انقلاب میشه میگن علامت ظهوره... تا سیل میاد میگن ظهور نزدیکه...شاه یک کشوری بیمار میشه میگن علامت ظهور هست... گرچه در این مورد بسیار گفته شده .... اما بزرگواری نمایید و یکبار برای همیشه بفرمایید که این اساتید چگونه متوجه میشوند که هر تغییری علامت ظهور است؟
مگر نه اینست که هیچ کس بجز ذات پاک باریتعالی از زمان ظهور مطلع نیست؟
در سایت و وبلاگهای دیگران دیده ام که افراد بهم بشارت میدهند که حتی پیرمردان زمانه ما هم امام زمان عج را میبینند و آرزو میکنند که سرباز ایشان باشند. گویی عید نوروز است که همگان بر انجامش طی چند ماه اینده مطلعند. تا جایی که بنده مطلعم بسیاری مسایل ایجاد میشوند تا امام ظهور نمایند .
یا من در اشتباهم یا اینکه مطالبی که در این سایت و دیگر سایتها در این مورد خوانده ام اشتباه نوشته اند یا عده ای به اشتباه هر چیزی را مرتبط با ظهور میدانند.
انشاالله که جمع بندی شود یکبار برای همیشه ...
با تشکر...یا علی مدد

توکلت علی الله
۲۴-۱۱-۱۳۸۹ ۰۴:۲۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #2
RE: ظهور " برای همیشه
سلام هم ولایتی بر شما کاربر محترم

خیلیامون به جای اینکه به کمک در جهت اصلاح امور فکر کنیم وقتمونو گذاشتیم برای اینکه فکر کنیم کی ظهوره ، کی امام زمان میاد ، کی و کی و ... .
خیلیا سال تعیین می کنن مثلا 2010 ، 2012 ، 2050 و ... . خیلیا میان واقعه تعریف می کنن مثلا سیل فلان منطقه ، قیام فلان افراد ، دجال و .... .
خیلیا گفته های دیگران را ملاک و سند می آورند مثلا آیت الله بهجت گفته اند فلان زمان ظهور نزدیک است و ... .

دوستان من !
همه اینها هیچ کدوم سند نیست و روایته و مبنای حقیقی نداره . تنها یک چیز حقیقت داره و اون هم اینه که هر وقت کسی گفت فلان زمان ، زمان ظهوره بهش بگید تو دروغگویی ، طبق روایت می شود « کذب الوقاتون » .
آره ! بهش بگید زمان ظهور را فقط خدا می داند و بس . تو داری خیالبافی می کنی ، دروغ می گویی .

عزیزان من ! تعیین زمان بدون اینکه علم به آن داشته باشیم عواقب وخیمی داره . من تنها به گوشه ای از آن اشاره می کنم . شما جوانی را درنظر بگیرید که شوق امام زمان را دارد و منتظر ظهور است . هی ازفلان منبر ، فلان تریبون و ... بهش بگید فلان زمان ، فلان زمان و فلان زمان امام زمان ظهور می کنه . وقتی مدام آن زمانها بگذره و ظهوری رخ نده ، آیا آن جوان به دین و ماهیت و محتواش شک نمیکنه ؟ آیا اون جوان به مسلمانی شما شک نمیکنه ؟

پس بهتره به جای اینکه اینگونه دنبال حرفهایی باشیم که سر تا پا دروغ است ، منتظر واقعی امام زمان باشیم .

یه روایت بگم :
بعد رحلت رسول خدا (ص) سلمان از داغ حضرت سر به بیابون زد . مدتها نبود تا اینکه در چنین روزهایی برگشت به شهر ، رسید خذمت علی (ع) . حضرت فرمود : ای سلمان ! تو هم ما رو ترک کردی ؟ تو هم مثل مردم ما رو رها کردی ؟
سلمان فرمود : یا امیرالمومنین مباد که من چنین کاری کنم . مدتها ازداغ رسول الله پریشان بودم و سر به بیابان گذاشتم و نالان بودم .
حضرت فرمودند : سلمان برو خانه ، زهرا (س) نگران توست . مدتها نبودی ( طبق تاریخ حضرت زهرا (س) در بستر بیماری هستند) .

چه خوب میشه ما هم منتظر واقعی امام زمان باشیم ، طوری که اگه مدتی غیبت کنیم ، مدتی نباشیم به یاد امام زمان ، دل امام زمان از یاد ما تنگ بشه .
چه خوبه وقتی من بچه هیئتی مدتی نرفتم هیئت ، مسجد و ... امام زمان بگه بچه شیعمون کجاس مدتی نیست ؟!
چه خوبه وقتی دل امام زمان خون میشه از بعضیا ، یاد خوبیای ما باشه و مقداری شاد بشه .
چه خوب میشه ما منتظر واقعی امام زمان (عج) باشیم .

یاعلی

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
۲۴-۱۱-۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #3
RE: ظهور " برای همیشه
با نام خدا و تشکر از همولایتی ...
این مطلب را در یک وبلاگ بطور تصادفی دیدم و این یکی از مواردی ست که دایما گفته میشه :
سلام به آقا .... عزیز و دوستان گرامی:

چند روز پیش تو یه کتاب میخوندم که به نقل از یه روایت نوشته بود زمان ظهور خیلی نزدیکه ، به قدری که حتی پیرمردهای این دوره نیز زمان ظهور رو درک می کنن. نا بسامانی اخیر مصر و تونس هم گواه بر همین روایته.

دوستان عزیز خیلی مراقب کارهاتون باشین......
......................
توجه فرمودید ؟ این چه کتابیه که این مطلب را نوشته؟ یک نمونه از چنین کتبی را چندی پیش جایی دیدم و نگاهی بدان انداختم. در مورد ظهور و پیشگوییهای مرتبط با آن نوشته بود. جالب اینکه این کتاب چند سال پیش ...هفت هشت سال پیش چاپ شده بود و براحتی نوشته بود که طی یکی دوسال آینده ایران مورد حمله دیگر کشورها قرار میگیره و .....ظهور انجام میشه. در حالیکه سالهای مورد بحث آن کتاب گذشتند و رفتند و هیچ نشد!
در صورتی که نیاز باشد میتوانم نام نویسنده کتاب را بنویسم. گرچه ایشان با نگاهی خوش بینانه قصد خیر داشته اند ولی بسیاری این کتاب را خواندند و به همان نتایجی که جناب همولایتی فرمودند رسیدند... بطور ساده این نتیجه که : پس کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فلذا وقتی در جامعه ای زندگی میکنیم که هم ما خود را محق میدانیم در همه چیز دخالت کنیم و هم دیگران خودشان را محق میدانند در همه چیز ...حتی در اعتقادات شخصی دیگران دخالت کنند . پس باید بیشتر مواظبت بر اینگونه کتب باشیم.یا باشند...
با تشکر.یا علی مدد....

توکلت علی الله
۲۵-۱۱-۱۳۸۹ ۰۵:۴۳ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: