-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 22-05-2012, 01:26 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین گناه
نویسنده پیام
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

اعتبار: 2
ارسال: #1
اولین گناه
بنام خداوند جان و خرد
ما داریم توی جامعه ای زندگی میکنیم که پسران از چهارده سال و شش یا هفت ماه و بیست روز شمسی و دختران در هشت سال و نیمه تقریبا گفته میشه که به بلوغ رسیدیم و گناهان و واجبات و مسایل قانونی و دینی و مذهبی در موردمان اعمال میشود...
فکر میکنید اولین گناهی که کردید چه بود؟ کی بود؟ کجا بود ؟ و چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توکلت علی الله
30-01-2011 01:24 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #2
RE: اولین گناه
(30-01-2011 01:24 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  بنام خداوند جان و خرد
ما داریم توی جامعه ای زندگی میکنیم که پسران از چهارده سال و شش یا هفت ماه و بیست روز شمسی و دختران در هشت سال و نیمه تقریبا گفته میشه که به بلوغ رسیدیم و گناهان و واجبات و مسایل قانونی و دینی و مذهبی در موردمان اعمال میشود...
فکر میکنید اولین گناهی که کردید چه بود؟ کی بود؟ کجا بود ؟ و چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام آقا رضا
تو شریعت ما گفته اند که هر وقت گناه کردید نباید آن را بازگو کنید که این بازگو کردن باعث ریختن قبح گناه می شود.بهتر است که خودمان با خدای خود خلوت کرده و گناهانمان را برای او بازگو کنیم و اظهار ندامت کرده و طلب مغفرت نماییم.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
30-01-2011 10:16 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #3
بازگو کردن یک مورد است .... در اختیار گذاشتن تجاربمان در اختیار دیگران یک مورد دیگریست ... اگه یک نوجوان در خانواده شما سوال کنه بگه عمو جان .... عمو ناصر... همه که اولش گناهکار نبودن.ولی یک بار گناهی کردن که بعدش شروع شده.... چی بوده که من انجامش ندم؟؟؟؟؟؟؟؟ چی باید گفت ؟
و دلیل سوال بنده همفکری بر این مورد بوده ضمن اینکه چرا تعدد گناهان برای انسان پیش میاد؟ اینکه اولینش در اون سن چه میتواند باشد موارد متعددیست . اما بسیاری از گناهان در سنین بزرگسالی و کمال عقل و بلوغ انجام میگیرند. سوال اینست که نه گناه را کوچک میشمریم نه بر قبح گناه تسلط نداریم ولی انجام میشوند و بصورت متعدد و مکرر. علت را در چه میدانید؟

توکلت علی الله
31-01-2011 02:43 AM
ملیکه آفلاین
کاربر تازه وارد
*

اعتبار: 0
ارسال: #4
یکی از دلایلی که انسانها به تکرار گناه می پردازند باور این است که خدا مهربان است
دیدیذ مادران مهربان که فرزندان خود را آزاد می گذراند بچه ها چه قدر شیطان می شوند و هر کاری دوست دارند انجام می دهند ؟
ما نیز در مقابل خدا به همین حس می رسیم چون باور می کنیم خدا مهربان است و توبه پذیر نا خودآگاه به طرف تکرار گناه می رویم
خصوصا وقتی بزرگتر می شویم
چون توبه را باز می بینیم پس
ضمیر نا خود آگاه من می داند که بخشیده می شوم و لذت کار خطا هم کمک می کند تا آن را دوباره تکرار کنم در حالیکه غافل هستم از عدل خدا
عدل خدا بزرگترین چیزی است که وجود دارد پس باید فرقی باشد بین من و کسی که گنه نمی کند
درست است که خدا من را می بخشد اما به سادگی نیست چون خدا عادل است
اگر کسی که گناه می کند به یاد داشته باشد که خدا ظالم نیست که به راحتی همه را یک جوذ نگاه کند به راحتی تن به گناه نمی دهیم

[تصویر:  p17mfuq0olsmflhbas2a.gif]
[تصویر:  187841zzukfm12dl.gif]
31-01-2011 06:45 AM
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #5
(31-01-2011 02:43 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  بازگو کردن یک مورد است .... در اختیار گذاشتن تجاربمان در اختیار دیگران یک مورد دیگریست ... اگه یک نوجوان در خانواده شما سوال کنه بگه عمو جان .... عمو ناصر... همه که اولش گناهکار نبودن.ولی یک بار گناهی کردن که بعدش شروع شده.... چی بوده که من انجامش ندم؟؟؟؟؟؟؟؟ چی باید گفت ؟
و دلیل سوال بنده همفکری بر این مورد بوده ضمن اینکه چرا تعدد گناهان برای انسان پیش میاد؟ اینکه اولینش در اون سن چه میتواند باشد موارد متعددیست . اما بسیاری از گناهان در سنین بزرگسالی و کمال عقل و بلوغ انجام میگیرند. سوال اینست که نه گناه را کوچک میشمریم نه بر قبح گناه تسلط نداریم ولی انجام میشوند و بصورت متعدد و مکرر. علت را در چه میدانید؟

سلامی دوباره
به نظرم بهتره که به جایی اینکه اولین گناه خودمان رو بگیم یک سری گناهانی را که ممکن است در سنین مختلف گریبانگیر انسان ها شود برشمریم و راهکارهای مختلف برای ان ارائه بدیم بهتر است.ان شاء الله تعالی بتوانیم که با این راهکارها حداقل ولو به میزان بسیار بسیار کم از گناهانمان بکاهیم.البته این ها فقط راهکار می تواند باشد و انجام ندادن گناه بستگی به اراده بسیار بسیار قوی انسان دارد که در وجود افراد بسیار کمی نهفته شده است که همان اولیای خدا هستند . والا کسی با خواندن کتاب آموزش شنا هیچ وقت نمی تواند شناگر ماهری باشد.
ببینیم نشر دوستان در این رابطه چیست؟

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
31-01-2011 06:45 AM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ملیکه آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #6
(31-01-2011 02:43 AM)رضا1389 نوشته شده توسط:  ... اگه یک نوجوان در خانواده شما سوال کنه بگه عمو جان .... عمو ناصر... همه که اولش گناهکار نبودن.ولی یک بار گناهی کردن که بعدش شروع شده.... چی بوده که من انجامش ندم؟؟؟؟؟؟؟؟ چی باید گفت ؟

فکر می کنم باید به اون نوجون توضیح بدهید که اولین گناه زمانی انجام می شود که در کارهایت به خدا توجه نمی کنی
اینکه بدانی خدا این کار تو را دوست ندارد اما آن را انجام دهی ((این می شود گناه . کاری که خدا نمی خواهد اما تو خواهان آن هستی ))

به این نو جوان باید بگوییم
تو گناه را در چه می دانی ؟
همان کاری را که فکر می کنی گناه است انجام نده تا جزو گناه کاران نباشی

[تصویر:  p17mfuq0olsmflhbas2a.gif]
[تصویر:  187841zzukfm12dl.gif]
31-01-2011 07:10 AM
رضا1389 آفلاین
عضو ارشد سایت

ارسال: #7
ضمن تشکر از دوستان که در این بحث همراهی نمودند و یاری ام نمودند ... قصد ندارم با اما و اگر چیزی را توجیه کنم. چرا که شما بزرگواران داناتر و تواناتر از آنید که نیاز به توجیه باشد و بنده هم تمایلی ندارم. میتوانیم اینگونه تصور کنیم که بطور معمول " نوجوانان از گناهان جنسی و شهوانی آغاز میکنند و علتش در اینست که پیش از سن بلوغ با این مسایل آشنا میشوند. اما همانگونه که این دو عزیز فرمودند میتوان بدنبال راهکاری بود که نه فقط این گناهان بلکه دیگر گناهان نیز در مراتب بعدی زندگی انجام نپذیرند.
بعنوان مثال میتوان همین گناهان مذکور را به نوجوانان گوشزد نمود ولی کلاهبرداری چیزی نیست که توسط کودکان انجام پذیرد. اما اولین باری که شخصی در سن بلوغ و پختگی دست به کلاهبرداری میزند... دست به جنایت و بسیاری دیگر از گناهان میزند که جرم هستند یا نباشند... جدای از اینکه اثار مجرمانه دارند ... چه دلیلی وجود دارد که برای اولین بار دست به اینگونه اعمال میزنند؟
کسی که در سی سالگی گناهی میکند ... و میداند گناهست اما چرا انجامش میدهد؟ چه چیزی در وجودش... در ضمیر ناخودآگاهش میگذرد که چنین میکند؟ و مطالبی از این دست...
با تشکر...

توکلت علی الله
02-02-2011 04:04 AM
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #8
سلام هم ولایتی بر شما دوست عزیز

لذت گناه وقتی در دل نشست پاک کردنش مشکله . لذت جنسی مثل آب شور میمونه . طبق روایات وارده هر چقد انسان از این آب شور بخوره نه تنها سیراب نمیشه بلکه تشنه تر نیز میشه .

نمی توان فرد را در دوران نوجوانی و جوانی به صورت کامل اصلاح نمود زیرا اگر پایه ها خراب باشد امکان ریزش ساختمان و یا کج رفتن آن وجود دارد . وظیفه ما تبشیر و انذاره ... اما وظیفه پدر و مادر تربیته .
باید در نهاد والدین آن کودک نهادینه شود که از گناه فرزندش جلوگیری کند . مثالی می زنم .
بچه برای اولین بار مرتکب اشتباهی میشه ... مادر متوجه میشه و از کودک مستقیما می پرسه تو این کار رو کردی ؟ کودک که ترسیده مرتکب دومین اشتباه میشه و همانا دروغگویی است .
حال همان مادر می تواند ضمن اصلاح رفتار اول فرزندش و تاکید بر چگونگی صحیح انجام دادن آن رفتار فرزندش را بر موارد دیگری همچون راستگویی ترغیب نماید .

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
02-02-2011 08:33 AM
niche آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #9
نمی دانم اولین گناهم چی بود

ولی می دانم که خدا این گونه که الان هستم نیافریده بود

...
...
...

niche, proud to be a member of تالارهای گفتمان کشف الیقین since Jun 2011.
03-07-2011 02:14 PM
کلب الحسین آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال: #10
گناهو وللش. ما باید بریم از عبادتامون توبه کنیم..............

علی امام من است و منم غلام علی*هزار جان گرامی فدای نام علی
03-07-2011 02:51 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: