نقل قول: برای من هم سوال است بارها و بارها در قرآن آمده است که تنها خداوند ولی شماست
اشتباه شما در اینجاست که فکر میکنید شیعه ولایت ائمه علیهم السلام را جدای ولایت خدا میداند و مستقل از خدا در صورتی که اصلا اینگونه نیست.ائمه نیز ولایت خود را از خدا دارند.مگر این آیه را نخوانده اید:
انما وليكم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلوة و يؤتون الزكوة
ولىّ شما، تنها خدا و پيامبر اوست و كسانى كه ايمان آوردهاند: همان كسانى كه نماز برپا مىدارند و در حال ركوع زكات مىدهند.
نقل قول: مومن از خواندن غیر خدا نهی شده است
این کلام درست است.اما منظور از خواندن غیر خدا به این معنا است که مومن نباید قدرتی ورای قدرت خدا متصور شود.و اگر کسی در گرفتاری ها کسی غیر از خدا را بخواند تنها زمانی شرک است که قدرت آن شخص را جدای قدرت خدا بداند در غیر اینصورت به هیچ وجه شرک نیست.همانطور که هرکس که در چاهی گیر کرده یا مریض شده از افراد بیرون چاه و یا از پزشک کمک میخواهد.حتی حضرت عیسی علیه السلام که پیامبر خداست از حواریون خود کمک خواست آیا او غیر خدا را خواند و مشرک است؟ در قرآن آمده:
کما قال عیسی بن مریم للحواریین من أنصاری إلی الله؟ فقال الحواریون نحن أنصار الله فآمنت طائفة من بنی إسرائیل و کفرت طائفة فأیدنا ألذین أمنو علی عدوهم فأصبحوا ظاهرین
همانگونه که حضرت عیسی به حواریون فرمود :چه کسانی حاضرند مرا به سوی خدایاری کنند؟(عیسی را یاری کنند برا ی حرکت به سوی خدا ) پس حواریون گفتند : ما یاوران خدا هستیم
نقل قول: خداوند فرموده من به شما از رگ گردن نیز نزدیکتر هستم /مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم و....پس ایا گرفتن ضریح امامان با تمام کمالات شان و درخواست شفا برای بیمار یا سایر حوایج شرک به خداوند نیست؟ مگر از خداوند مهربانتر کسی نسبت به بنده اش وجود دارد؟ مگر نعوذ بالله خداوند نیاز به واسطه برای حرف زدن دارد؟ اگر خداوند مهربانترین نسبت به بنده اش هست ( که هست ) زمانی که بنده ای توبه کرد و بر سر
یمان ایستاد چه نیازی به آوردن واسطه هست؟ یا وقتی بنده ای در گرفتاری قرار میگیرد وقتی نامی غیر از خدا را به زبان می آورد ( یا علی یا زهرا ) آیا این جز شرک به خداوند است؟ من شیعه هستم به تمام امامان شیعه نیز اعتقاد دارم به حقانیت آنها ایمان دارم اما ایمان به خداوند با اینگونه اعمال به شرک الوده میشود. اینکه بگوییم معصومین واسطه ما با خدا هستند کجای قرآن آمده است که انسان به واسطه نیاز دارد ؟ امامان چراغ راه ما هستند مسیر حق را به ما نشان میدهند. در تارکی جهالت دنیا نور راهنمای ما برای دوری از شرک هستند ...ایا اگر امامان ما را در آن دنیا حاضر کنند و از ایشان بپرسند این بنده من در زمان گرفتاری گفت یا حسین و مرا نخواند فکر میکنید پاسخشان چیست؟ ایا جز پاسخی است که از زبان حضرت عیسی (ع) در قرآن آمده است؟
کسی منکر این مساله نیست که خدا به ما نزدیک است و ما بدون واسطه هم میتوانیم از خدا چیزی بخواهیم.اما اینکه فرمودید که آیا توسل به اهل بیت علیهم السلام و خواندن نام آنها در گرفتاری ها شرک هست یا نه.
قرآن میفرماید:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ . المائدة / 35 .
اي كساني كه ايمان آوردهايد ، از خدا بترسيد و براي تقرب به او وسيلهاي بجوييد .
اين آيه به تمامي مؤمنين دستور ميدهد كه به هر وسيلهاي كه سبب تقرب به خداوند ميشود تمسك بجويند ؛ بنابراين تقرب به خداوند بدون وسيله و واسطه امكان ندارد حضرت زهرا سلام الله عليه ميفرمايد :
وأحمد اللّه الذي بعظمته ونوره يبتغي مَن في السموات والأرض إليه الوسيلة ونحن وسيلته في خلقه .
تمام آنچه در آسمان و زمين هستند ، براي تقرب به خداوند به دنبال وسيله هستند و ما وسيله و واسطۀ خداوند در ميان خلقش هستيم .
شرح نهج البلاغة ، ج 16 ، ص211 و السقيفة وفدك ، ص 101 و بلاغات النساء ، بغدادي ، ص 14.
و از عايشه در بارۀ خوارج نقل شده است كه پيامبر فرمود :
هم شرّ الخلق والخليقة ، يقتلهم خير الخلق والخليقة ، وأقربهم عند اللّه وسيلة .
شرح نهج البلاغة ، ج2 ، ص267 از مسند احمد ؛ اما اين روايت را دستان امانتدار اهل سنت حذف كردهاند . و المناقب ، ابن المغازلي شافعي ، ص56 ، ح 79.
خوارج، بدترين خلائق هستند ، آنها را بهترين فرد از ميان خلائق كه نزديكترين وسيله به خداوند است ، خواهد كشت .
باید توجه داشت اگر کسی قدرت اهل بیت و رسول مکرم اسلام صلوات الله علیهم اجمعین را از خدا ندانند و قدرت آنها را جدای خدا بدانند قطعا شرک است اما شیعه قدرت ائمه(ع) را از خدا میداند نه قدرتی جدای قدرت خدا.در نتیجه هرکس امامان را بخواند گویا خدا را صدا زده و این دقیق عمل به ایه قرآن است.
اگر کسی به فرض از امام رضا علیه السلام متوسل شود و شفای بچه اش را از خدا بخواهد و نیروی امام رضا (ع) را از خدا بداند که همه اینگونه هستند و امام رضا(ع) به اذن خدا شفای او را بدهد این دقیقا همان کاری است که حضرت عیسی علیه السلام میکرد.در آیه 49 آل عمران آمده است.
وَ رَسُولاً إِلى بَني إِسْرائيلَ أَنِّي قَدْ جِئْتُکُمْ بِآيَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ أَنِّي أَخْلُقُ لَکُمْ مِنَ الطِّينِ کَهَيْئَةِ الطَّيْرِ فَأَنْفُخُ فيهِ فَيَکُونُ طَيْراً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ أُبْرِئُ الْأَکْمَهَ وَ الْأَبْرَصَ وَ أُحْيِ الْمَوْتى بِإِذْنِ اللَّهِ وَ أُنَبِّئُکُمْ بِما تَأْکُلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ في بُيُوتِکُمْ إِنَّ في ذلِکَ لَآيَةً لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنينَ
و (عیسى را به) پیامبرى به سوى بنىاسرائیل (فرستاد تا بگوید) که همانا من از سوى پروردگارتان براى شما نشانهاى آوردهام. من از گل براى شما (چیزى) به شکل پرنده مىسازم، پس در آن مىدمم، پس به اراده و اذن خداوند پرندهاى مىگردد. و همچنین با اذن خدا کور مادرزاد و مبتلایان به پیسى را بهبود مىبخشم و مردگان را زنده مىکنم واز آنچه مىخورید و آنچه در خانههایتان ذخیره مىکنید به شما خبر مىدهم، براستى اگر ایمان داشته باشید در این معجزات براى شما نشانه و عبرتى است.
وقتی به درستی امامان را صدا بزنیم و متوسل آنها بشویم در قیامت مثل همان کسانی هستیم که از مسیح(ع) خواستند شفای مریضانشان یا زنده شدن مردگانشان را.
نقل قول: امامان ما مانند خورشیدی هستند که نور و حیات را در زمین میگسترانند اما اما آنها نیز آفریده خدا هستند. ما در حال رفتن به مسیری هستیم که مسیحیان رفتند . گرچه به زبان مقام الوهیت برای ایشان قایل نیستیم اما رفتارمان /دعاهایمان و منشمان بسیار در حال نزدیک شده به آنهاست.
مسیحیان حضرت مسیح(ع) را پسر خدا دانستند و نیرویی جدای خدا و گرفتار تثلیث شدند این همان چیزی است که شما به آن توجه ندارید ما میگوییم پیامبرانی چون حضرت مسیح یا حضرت رسول و اهل بیتش صلوات الله علیهم اجمعین بدون عنایت خدا هیچ چیزی از خود ندارند و اگر ما به آنها متوسل میشویم به خاطر کلام خداست و اینکه خدا آنها را باب رحمت خود قرار داده است.بر خلاف مسیحیان که برای مسیح قدرتی ورای قدرت خدا میدانند و ما مسلمانان کارهای او را به اذن خدا.
اما درمورد آیات هم در پست بعدی خدمتتون عرض میکنم.این پست کمی طولانی شد عذر میخوام.