-
راهنما سالنامه لیست اعضا جستجو

پاسخ گوی آنلاین سؤالات شرعی

زمان کنونی: 20-05-2012, 03:47 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اطلاعیه های تالار

یا صاحب الزمان کی شود پشت به خانه کعبه دهی وبانگ انا المهدی سر دهی؟؟؟

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فعالیت وهابی ها در پشت دروازه های پایتخت
نویسنده پیام
محمد آسیابانی آفلاین
سرپرست کل سایت

اعتبار: 9
ارسال: #1
فعالیت وهابی ها در پشت دروازه های پایتخت
فعالیت وهابی ها در پشت دروازه های پایتخت !شایان ذکر است برخی از این افراد در ایام محرم اقدام به برگزاری جلسات لهو و لعب، شرب خرم و مفاسد اخلاقی کرده بودند که با حضور عوامل مربوطه دستگیر شده بودند.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از جوان آنلاين، فعالیت وهابیون در شهرهای اطراف تهران افزایش یافته است.
اخیرا تعدادی از وهابیون در قالب پوشش های مختلف و پوشیدن لباس های مبدل در برخی شهرهای اطراف تهران حضور فعال داشته و به جذب نیرو می پردازند. این افراد در جلساتی که تشکیل می دهند جهت جذب جوانان از زنان جوان استفاده کرده و بابت جذب هر فرد در مراسم های خود جایزه هایی بالغ بر 1میلیون تومان به فرد تشکیلاتی خود پاداش می دهند.

گفتنی است این افراد همچنین در منطقه قلعه حسن خان هر هفته اقدام به برپایی نماز جماعت کرده و مبالغی را بین شکرت کنندگان در مراسم خود توزیع می کنند. شایان ذکر است برخی از این افراد در ایام محرم اقدام به برگزاری جلسات لهو و لعب، شرب خرم و مفاسد اخلاقی کرده بودند که با حضور عوامل مربوطه دستگیر شده بودند.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
05-02-2010 02:13 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
هم ولایتی آفلاین
مدیرانجمن ها

اعتبار: 6
ارسال: #2
RE: فعالیت وهابی ها در پشت دروازه های پایتخت
سلام هم ولایتی بر دوست عزیزم

من این خبر رو چند وقت پیش شنیده بودم . واقعا چه کار باید کرد و به نظر شما راه مقابله با این فعالیتها چیه؟

موفق باشید

[تصویر:  11408777319843898164.gif]

امضاهای تصویری مناسب جهت ویرایش امضای شما
06-02-2010 05:31 PM
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
naser66 آفلاین
کارشناس اخلاق

اعتبار: 3
ارسال: #3
(06-02-2010 05:31 PM)هم ولایتی نوشته شده توسط:  سلام هم ولایتی بر دوست عزیزم

من این خبر رو چند وقت پیش شنیده بودم . واقعا چه کار باید کرد و به نظر شما راه مقابله با این فعالیتها چیه؟

موفق باشید

با سلام
به نظر من باید تبلیغات فراوان علیه فرقه ساختگی و ضاله وهابیت انجام داد و برای این کار بایستی حکومت اسلامی بودجه ای در نظر بگیرد. همان طور که وهابیان برای جذب از ترفندهای مالی استفاده می کنند.

\[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTsfC38M6WeQhQf1tulVxm...dXMldv_RpA]
06-02-2010 05:40 PM
کنکاش آفلاین
کارشناس اخبار اسلامی

اعتبار: 3
ارسال: #4
در نمايشگاهي در شهرقدس به همراه شخصي درحال پخش سي دي هاي پاسخ به شبهات وهابيت بوديم كه مورد اعتراض دو نفر قرار گرفتيم.اونها شديدا ناراحت شدن و گفتن كار شما ضد قرآن است و شديدا از اين كار ما انتقاد كردند.و نمونه هاي بسيار ديگر از اين مسائل ديده ام ولي بنده مشكل اصلي را نبود اتحاد بين شيعيان ميبينم.هيئتي عليه هيئت ديگر حسينيه اي عليه مسجدي و همينطور دشمن ما را درگير خودمان كرده و در حال فعاليت است.
به قول يكي از دوستان همه اديان و فرق در حال تبليغ اصولي هستند ما چه ميكنيم؟؟؟

[تصویر:  6kbqz6m2h3r7vnyi3p.jpg]
06-02-2010 09:46 PM
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: