باسلام
انا لله و انا الیه راجعون
اطلاع یافتیم پدربزرگ جناب آقای میر جلالی مدیر محترم انجمن اخبار جهان اسلام دار فانی را وداع گفتند .
مدیریت مجموعه اینترنتی مذهبی کشف الیقین ضمن تسلیت این حادثه ناگوار به ایشان ، سلامتی و طول عمر این مدیر محترم و خانواده گرانقدرش را از خداوند متعال خواستار است .
موفق باشید
بنده هم مصیبت وارد را خدمت این مدیر گرامی تسلیت عرض می نمایم.
باسلام
انا لله و انا الیه راجعون
با کمال تاسف و اندوه مطلع شدیم مادر بزرگوار سرکار خانم دهقانی ( با نام کاربری zahradh ) دار فانی را وداع گفتند .
لازم به ذکر است که این کاربر نویسنده وبلاگ « طلبه های ونوسی » و از خواهران طلبه فعال در عرصه سایبری می باشند.
مدیریت مجموعه اینترنتی مذهبی کشف الیقین ضمن تسلیت این حادثه ناگوار ، سلامتی و طول عمر این کاربر محترم و خانواده گرانقدرش را از خداوند متعال خواستار است .
موفق باشید
سلام
بنده هم مصیبت وارده را به این کاربر گرامی تسلیت عرض می نمایم. امید وارم که ما را هم در غم خود شریک بدانند.
ان شاء الله باقی عمر بازماندگان
انالله و انا الیه راجعون
با سلام
بنده هم به نوبه خودم این مصیبت وارده به سرکار خانم دهقانی تسلیت عرض می کنم . انشاءالله مادرشان با بانوی دو عالم محشور شوند.
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : مَن عَزّى مُصابا كانَ لَهُ مِثلُ أجرِهِ
بنده هم این مصیبت وارده را خدمت سرکار خانم دهقانی تسلیت عرض می نمایم.
و خدايي كه در اين نزديكي است...
خواهرم ... مثل هميشه صبور باش در برابر تند باد حوادث... مصيبت وارده را تسليت ميگم و از خداي بزرگ صبر را برايت مي خواهم...
يازهرا
آن که تاج سر ما بود * مادر * بود.....................آن که سایه سر ما بود * مادر * بود منم به نوبه خودم به این خواهر گرامی پرواز ملکوتی * مادر * گرامیشان را تسلیت وتعزیت عرض می کنم.غم مخور روزی هم نوبت ما خواهد رسید ودیدارها تازه خواهد شد
باسلام
با نهایت تاثر با خبر شدیم مادربزرگ محترم کاربر گرامی « راهی مسیر » دار فانی را وداع گفتند .
مجموعه کشف الیقین این ضایعه اندوهبار را خدمت این خواهر محترم تسلیت عرض نموده و برای ایشان صبر و شکیبایی و طول عمر را از خداوند متعال خواستار است .
موفق باشید
[بســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم اللبه الرّحمن الرّحیــــــــــم
0
ماراهم در غم خود شریک بدانید.بقاء طول عمر شما..........